ماجراهاي كلمه تعليق
عزيز غضنفري در ادامه ديپلماسي التماسي يعني مسوول دستگاه سياست خارجي بعد از فروكش كردن هيجانات و احساساتش، در مهر 1400 ادعا كرد: «من در مجلس گفتم در برجام كلمه «تعليق» وجود ندارد؛ اشتباه از من بود!»
اين در حالي است كه ظريف در گفتوگوي مورد اشاره جانشين معاون سياسي سپاه گفته بود: «من در مجلس گفتم كلمه ساسپنشن نيست و اين اشتباه از من بود. علتش هم اين بود كه ما دستورالعمل داده بوديم به همه دوستاني كه داشتند ضمايم برجام را مذاكره ميكردند كه از برخي عبارات استفاده نشود. در لحظات آخر يك ضميمه برجام داشت مذاكره ميشد. نماينده اروپا گفته بود ما تحريمهاي ايران را برميداريم، لغو ميكنيم يا همان ليفت ميكنيم، اما تصميمات اتحاديه اروپا كه شامل چيزاي ديگهاي هم است نميتوانيم ليفت كنيم تا زماني كه كل تحريمها برداشته بشود يعني مثلا تحريمهاي نظامي، تحريمهاي ديگهاي كه بر اساس قطعنامه شوراي امنيت كه تا 5 سال يا 8 سال بعد هم بود لذا ما اينارو ساسپند ميكنيم و بعدا ليفت ميكنيم. اينجا بود كه به امريكا هم ربطي نداشت 4 بار يا 3 بار در ضميمه كلمه ساسپند در ضميمه آمده بود و مذاكرهكننده ما به من اطلاع نداده بود. برخي به خاطر همين يك ذره به ما ميگويند ظريف برجام را نخوانده است و اين ظلم بزرگي بود به كشور و هم ظلم بزرگي بود به واقعيت و حقيقت و حتما دروغ گفتند.» به عبارت ديگر، «كلمه تعليق در يك پاورقي و نه در مورد تحريم بلكه در مورد قوانين اتحاديه اروپا آمده است.»
«ظريف» ذليلانه حرف زد!
نويسنده نشريه روزانه معاونت سياسي سپاه، در ادامه به ظريف حملهاي دوباره كرده و نوشته: «ديپلماسي التماسي يعني مسوول ديپلماسي كشور دست به عمل فاجعهآميز بزند و ذليلانه در شوراي روابط خارجي امريكا بگويد مذاكرات هستهاي تاثير مستقيم بر مسائل داخلي ايران خواهد داشت و در صورت شكست مذاكرات، شركاي غرب در ايران انتخابات مجلس آينده را به جريان غربستيز واگذار خواهند كرد و سپس ناچار باشد براي اثبات اين ديدگاه خود به نتايج شكست مذاكرات در سال 2005 استناد كند تا به طرف مقابل بفهماند به سود غربيهاست كه او و دوستانش در ايران را تقويت كنند!»
جواد ظريف سال 1393 در نشست شوراي روابط خارجي ايالات متحده در پاسخ به سوالي پيرامون تاثير مذاكرات هستهاي بر فضاي سياست داخلي ايران گفته بود: «ما روندي را شروع كردهايم كه هدف از آن تغيير فضاي سياست خارجي كشور است. اگر با وجود تلاشهاي ما براي تعامل، اين تلاشها بينتيجه بماند، مردم ايران اين فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه ديگر كه انتخابات پارلماني در ايران برگزار ميشود، به اين عملكرد ما (با آراي خود) پاسخ دهند. وقتي قبلا در تعامل و مذاكرات درباره توافق هستهاي با جامعه بينالمللي در سالهاي۲۰۰۴ و۲۰۰۵، توافقهايي كرديم و تلاشهاي ما براي عملكرد شفاف، از جانب اتحاديه اروپايي رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رييسجمهوري متفاوت دادند كه مرا هم زود بازنشسته كرد! البته بايد توجه داشت كه اتحاديه اروپايي به تنهايي فعاليت نميكرد و مقامات كاخ سفيد و وزارت خارجه امريكا مانع از هرگونه توافق شدند، همانطور كه حالا هم كساني هستند كه نميخواهند هيچگونه توافقي حاصل شود قطع نظر از اينكه مفاد آن چه باشد. حالا من بار ديگر زنده شدهام (خنده حضار). به نظر من، در انتقال پيامي كه جامعه بينالمللي و به ويژه غرب ميخواهد به ايران منتقل كند بايد بسيار دقت كند. بايد ديد تعامل از جانب ايران و تلاش ايران براي باز بودن و نگاه به آينده داشتن با پاسخ مثبت مواجه ميشود يا اينكه بار ديگر، رد ميشود. من فكر ميكنم مردم ايران پاسخ خود را در صندوقهاي راي نشان خواهند داد.»
«روحاني» شرم نكرد!
نويسنده در ادامه حملهاي هم به حسن روحاني داشته و نوشته: «ديپلماسي التماسي يعني ارديبهشت 1392 (يك ماه مانده تا انتخابات رياستجمهوري) در جمع دانشجويان صنعتي شريف گفته شود: «اروپاييها آقا اجازه هستند و امريكا كدخداست؛ بستن با كدخدا راحتتر است.» اما در ارديبهشت سال 1397 و پس از خروج امريكا از برجام، «كدخداي سال 1392» به «موجود مزاحم سال 1397» تبديل شود و مقام مسوول از نجابت مردم ايران شرم نكند و بگويد: «خوشحال هستم كه يك موجود مزاحم از برجام خارج شده است!»
سخنان روحاني درباره كدخدا، مانند «امضاي كري تضمين است» تبديل به چماقي بر سر او شده است. از همين روايت نشريه سپاه، مشخص است كه منظور روحاني كدخدايي امريكا براي اروپاييهاست و ميگويد به جاي اينكه با آنها مذاكره كرد و آنها بخواهند از امريكا اجازه بگيرند، با كدخدايشان بايد مستقيما مذاكره كرد. مشخص نيست منتقدان از اينكه امريكا كدخدايي اروپاييها خطاب شده ناراحت هستند يا چه موضوع ديگري؟
✅ پیام «فتّاح» به منطقه و جهان
🔻رونمایی از «فتّاح» چند پیام را به جهان مخابره کرد:
🔹نخست؛ این موشک در شرایط تحریم و فشارهای سنگین غرب با تکیه بر توان داخلی طراحی و ساخته شده و نشان داد که هیچ ضعف و مشکلی نمیتواند در مقابل اراده و قدرت «امید و ایمان» مانع شود.
🔹دوم؛ گرچه غرب با ادعاهای دروغ میکوشد «فتّاح» را مغایر با قوانین بینالمللی و قطعنامه ۲۲۳۱ القاء کند، اما این رونمایی نشان داد که توان و اراده جوان ایرانی هرگز محدودیتپذیر نیست و اتفاقا از فرصت تحدید و تحریم برای تقویت خود بهره خواهد برد.
🔹سوم؛ این رونمایی پاسخی به برخی لفاظیهای اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا بود که مدعی آمادگی برای اقدام نظامی علیه ایران شده بودند.
🔹چهارم؛ موشک «فتّاح» بُعد دیگری از اطمینانبخشیِ ایران به دوستان و کشورهای منطقه مبنی بر آمادگی جهت تامین امنیت سراسری در منطقه است.
🔹پنجم؛ رونمایی از این موشک سند دیگری بر سرعت گرفتن زوال یکجانبهگرایی و مداخلهگرایی غرب در عرصه جهانی است.
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 فرآیند خصوصیسازی کارخانه ماشینسازی درست انجام نشده است
🍃🌹🍃
🔻رئیسجمهور در جشن احیاء ۲۲۰ واحد راکد صنعتی و تولیدی استان آذربایجانشرقی:
🔹با قدرت کارخانه ماشینسازی را تجهیز کنید.
🔸اگر فرآیند خصوصیسازی کارخانه ماشینسازی درست انجام میشد، اوضاع این کارخانه امروز اینگونه نبود.
🔹آنچه اینجا اتفاق افتاده این است که فقط تعداد بیشتری از کارگران بیکار شدهاند و تعدادی ماشین و دستگاه از کار افتاده است.
🔺ماشینسازی افتخار تبریز و کشور است که متاسفانه آن را از کار انداختهاند و از آن همه افتخار فقط یک زمین مانده است.
🇮🇷
📝 خبر توافق موقت ایران و آمریکا صحت ندارد
🍃🌹🍃
🔹از دقایقی پیش خبری مبنی بر توافق موقت ایران و آمریکا در فضای مجازی منتشر شده است؛ این در حالی است که هنوز مسیر مذاکرات ادامه دارد و به نظر میرسد از توافق موقت فعلا خبری نیست و این خبر صحت ندارد
🔹فعلا آن چیزی که مشخص است ماجرای تبادل زندانیان است و احتمالا ماجرای آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی و عراق که ورود این پولها به کشور میتواند موجب اتفاقات مثبتی در زمینه اقتصادی شود.
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 دو محرکه قدرتمند جهت حرکت رو به جلوی ملت ایران برای رسیدن به اهداف بزرگ
🍃🌹🍃
🇮🇷 اگر شما هم ایران رو دوست دارید حتما این کلیپ رو ببینید 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 این پیشگویی باقرالعلوم (علیه السلام) را درباره #ایرانیان شنیده اید؟
⭕️ آن کدام سلاح ایرانی موعود است که امید دشمن را ناامید می کند؟
🔹پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) میفرماید: گروهی از ناحیۀ مشرق، قد بر می افرازند و زمینۀ حکومت مهدی (عجّلاللّهتعالى فرجهالشريف) را فراهم میسازند.
🔸امام باقرالعلوم (علیهالسّلام) میفرماید:
1⃣ گویی قومی را میبینم که از شرق در طلب حق قیام کردهاند؛ ولی بدانان نمیدهند
2⃣ و باز مطالبه میکنند؛ اما بدانها نمیدهند.
3⃣ چون چنین میبینند، #شمشیرهای خود را بر دوش میگیرند.
✅ آن هنگام، آنچه میخواهند، به آنان میدهند؛ ولی نمیپذیرند، تا این که پیروز میشوند و آن را جز به صاحب الامر (علیهالسّلام) تسلیم نمیکنند.
🌷 کشتگان آنان شهیدند.
🔸اگر من آنان را درک کنم، جانم را برای صاحب الامر میگذارم.
🔺«کانی بقوم قد خرجوا بالمشرق یطلبون الحق فلا یعطونه ثم یطلبون فلا یعطونه فاذا راوا ذلک وضعوا #سیوفهم علی عواتقهم فیعطون ما سالوه فلا یقبلونه حتی یقوموا و لا یدفعونها الا الی صاحبکم قتلاهم شهداء اما انی لو ادرکت ذلک لاستبقیت نفسی لصاحب هذا الامر»
📗 نعمانی، الغیبة، ص۲۷۳.
#موشک_هایپرسونیک
شخصیّت رهبر انقلاب .MP3
18.71M
⭕️ تبیین شخصیت رهبر معظم انقلاب و شیوۀ حکمرانی ایشان در پیشبرد انقلاب اسلامی
🎙آیت الله میرباقری
رئیس آکادمی علوم اسلامی
🔹رهبر انقلاب با ارائه مراحل پنجگانه (انقلاب، نظام، دولت، جامعه، تمدن)، انقلاب اسلامی را در مقیاس عصر جدید در مقابل عصر روشنگری قرار داده و با هوشیاری پیش بردهاند.
مگه میشه، مگه داریم؟!
*دختر نخبه ایرانی خانم دکتر فاطمه رضایی ۳۷ ساله صاحب ۷ اختراع که هر جای دنیا از سوئیس و کره و رومانی رفت با چادر رفت ...*
حتما تا انتها ببینیم و به دختران پاک و پرتلاش سرزمین خود افتخار کنیم ...
اولین دیدار مستقیم مقامات آمریکایی و ایرانی
🔹دیپلماتها و تحلیلگران میگویند که رابرت مالی، نماینده آمریکا در ایران، چندین بار با امیر سعید ایروانی، سفیر ایران در سازمان ملل که پیش از اعزام به نیویورک در ماه سپتامبر، یکی از مقامات ارشد شورای عالی امنیت ملی بود، دیدار کرده است.
🔹یک منبع آشنا و آگاه از کاخ گفته است که گفتگوی مقامات ایرانی و آمریکایی در درجه اول بر امکان تبادل زندانیان با ایران متمرکز بود.
سفری برای خروج از انسداد
عزیز غضنفری
جمهوری اسلامی ایران اواخر مرداد ۱۴۰۱ به طرف غربی اعلام کرد که متن جمعبندی شده از سوی مسئول هماهنگ کننده اتحادیه اروپا را برای حل مناقشه هستهای و احیای برجام مفید و موثر میبیند. از آن تاریخ تاکنون توپ در میدان آمریکاییها هست. چرا که آنها بخاطر انتخابات مجلس رژیم صهیونیستی و نیز انتخابات میان دورهای کنگره آمریکا، جنگ اوکراین و نیز اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته در ایران و امید بستن به اغتشاشگران سیاست ابهام و تأخیر را در خصوص احیای برجام در پیش گرفتهاند. مقامات سیاسی ایالات متحده از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تاکنون بارها اعلام کردهاند که احیای برجام در سیاست خارجی آمریکا از اولویت خارج شده است!
البته این مواضع اعلامی آمریکاییها در حالی صورت میگیرد که آنها در طی همین ایام از طریق برخی واسطهها پیامهای مورد نظر خودشان را برای جمهوری اسلامی ایران ارسال کرده و میکنند. در این میانه اما آنچه قطعیت دارد آن است که آمریکاییها بدلایل گوناگون در زمینه احيای برجام از رویکرد مشتاقانه ای که از اوائل دوره بایدن در پیش گرفته بودند، به سمت تردید و ارزیابی مجدد پذیرش یا عدم پذیرش برجام در مقطع کنونی میل پیدا کردهاند. حال برای آنکه اهمیت سفر سلطان عمان به ایران آشکار شود و آخرین وضعیت مذاکرات هستهای روشن گردد، این نکته لازم است مورد توجه واقع گردد، که سفر سلطان عمان موضوع احیای برجام را از حالت ابهام خارج ساخت و آن را در شرایط متفاوت دیگری قرار داده است.
در همین زمینه رسانه عمان دیلی نوشت که یکی از موفقیتهای سفر سلطان هیثم به تهران مربوط به موضوع هستهای است. روزنامه عمان دیلی همچنین تصریح میکند که از جمله مسائل موفقیت آمیز در سفر سلطان عمان که به طور مستقیم اعلام شد مساله بازگشت روابط ایران و مصر است. اما بخش مهم یادداشت رسانه مشهور عمانی که مورد نظر این متن است، آنجایی است که اظهار میدارد موفقیت دیگر در این سفر که در روزهای آینده اعلام خواهد شد، موضوع هستهای ایران است. در مرحله آتی تغییرات زیادی رخ خواهد داد به ویژه اینکه امضای توافق هستهای جدید میتواند نقش تمدنی ایران در تعامل با کشورهای دنیا را احیا کند.
همچنین روزنامه الدیار گزارشی را منتشر کرد مبنی بر اینکه مقامات تلآویو نسبت به سفر اخیر سلطان هیثم بن طارق، پادشاه عمان به تهران و دیدار با مقامات ارشد ایرانی بسیار نگران هستند. به نوشته الدیار، برخی رسانه های صهیونیستی اعلام کردند که مسقط درحال تبادل پیامها میان ایران و آمریکا برای رسیدن به یک توافق هستهای تدریجی و مرحله ای است. این رسانهها اعلام کردند که این توافق باعث میشود که ایران قدرت هستهای خود را حفظ و تولیدات کنونی خود را تثبیت کند و آمریکاییها بخشی از تحریمهای وضع شده علیه ایران را بر میدارند.
یک رسانه آمریکایی هفته پیش از سفر بیسر و صدای یکی از مقامهای ارشد دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا به عمان چند روز پیش از سفر سلطان عمان به ایران برای بررسی امکان توافق با ایران بر سر موضوعات هستهای خبر داده است. پایگاه «آکسیوس» به نقل از ۵ مقام آمریکایی، اسرائیلی و اروپایی مدعی شده «برت مکگورک»، مشاور ارشد بایدن در امور خاورمیانه در ماه جاری میلادی برای گفتوگو با مقامهای عمان در خصوص امکان تعامل دیپلماتیک با ایران در خصوص برنامه هستهای این کشور به آن کشور سفر کرده است.
هر چند درباره کم و کیف پیامهایی که بین ایران و آمریکا رد و بدل میشود به صورت رسمی خبری منتشر نشده است و از قضا دو کشور تصمیم گرفتهاند در این باره سکوت اختیار کنند، اما آن چه که تا حد زیادی میتوان درباره آن با اطمینان بالایی صحبت کرد این است که توافق هستهای که در سایه تأخیر و ابهام قرار داشت، در حال خروج از انسداد قرار گرفته است و پیام و پیشنهادی که از طریق سلطان عمان به تهران رسیده، جمهوری اسلامی ایران ضمن در نظر گرفتن خطوط قرمز و خاصه انتفاع اقتصادی ایران، با نگاه مثبت در حال ارزیابی آن است.
تقارن سفر سلطان عمان و پیشنهاد وی برای خارج ساخت توافق هستهای از بنبستی که آمریکاییها برای آن ایجاد کرده بودند با طرح موضوعاتی از قبیل تبادل زندانیان، آزاد شدن منابع ارزی ایران، مختومه شدن پرونده یکی از سه مکان ادعایی-آباده - توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی، حل شدن مسئله کشف ذرات اورانیوم با غنای۸۳/۷ سبب شده تا شانس مجددی برای حرکت مثبت و سازنده در مسیر احیای برجام پدید آید.
منبع: هفته نامه صبح صادق ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
🇮🇷
📝 مشاور سابق سیا: سلطه دلار تا ۳ ماه دیگر پایان میپذیرد
🍃🌹🍃
🔻جیمز ریکاردز:
🔹گروه اقتصادی بریکس درحال ایجاد یک ارز تجاری است. این ارز میتواند جایگزینی برای دلار باشد و در این صورت انتظار میرود افول هژمونی دلار در کمتر از ۳ ماه آینده آغاز شود.
🔺جهان طی چند سال آینده شاهد انتقال از سلطه دلار به یک ارز اصلی جدید خواهد بود که ممکن است با معرفی یک ارز اصلی جدید باشد که میتواند نقش دلار را درپرداختهای جهانی ایفا کند و در نهایت جایگزین آن شود.