اهمیت انتخابات پایان سال
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار است در یازدهم اسفند ماه امسال برگزار شود.این انتخابات از اهمیت خاصی برخوردار است تا جایی که رهبر فرزانه انقلاب در اقدامی تقریباً بی سابقه در حالی که هنوز یازده ماه مانده به انتخابات ، به شکلی زود هنگام در دیدار با کارگزاران نظام در تاریخ ۱۵ فروردین امسال با بیان اهمیت موضوع و ارائه راهبردهای چهارگانه مشارکت ،رقابت، امنیت و سلامت خطاب به مسؤلین امر به آن ورود پیدا کردند.
به نظر می رسد به چند دلیل این انتخابات از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد.
۱. این انتخابات بعد از تجربه دو انتخاب قبلی که بنا به دلایلی که الان جای بحث نیست و با مشارکت زیر ۵۰ درصد اتفاق افتاد، قرار است برگزار شود. انتخابات مجلس یازدهم با مشارکت ۴۲.۵درصد و ریاست جمهوری سیزدهم با مشارکت ۴۸ درصد. قطعا مشارکت پایین دشمنان قسم خورده ملت ایران را در طراحی های خصمانه علیه ملت امید وارتر خواهد کرد و همانطور که رهبری حکیم انقلاب فرمودند ضعیف برگزار شدن انتخابات باعث ضعف ملت، دولت و کشور خواهد شد و فشار دشمن خارجی را مضاعف خواهدکرد.
۲. این انتخابات ، اولین انتخابات پس از اغتشاشات سال قبل هست که با هدف شکاف بین ملت و نظام و ضربه به امنیت ملی و ایجاد مانع بر سر پیشرفت و حل مشکلات کشور به بهانه زن، زندگی و آزادی طراحی شد، برگزار می شود.قطعا حضور پرشور ملت پای صندوق رای ، طراحان فتنه سال قبل را ناامید خواهد کرد، همانگونه یوم الله ۹ دی و حضور باشکوه ملت بصیر، باطل السحر فتنه سال ۸۸ شد.
۳. دهه ۹۰ به بعد، به دلیل کم کاری ها، سوء مدیریت ها و ترک فعل ها مشکلات زیادی به خصوص در بحث معیشت و اقتصاد در کشور به وجود آمد . با رای مردم دولتی روی کار آمد، که با تمام ظرفیت تلاش دارد که این عقب ماندگی ها جبران شود. تکمیل و بهره برداری بسیاری از پروژههای نا تمام ، فعال شدن وبازگشت ۶۵۰۰ واحد صنعتی غیرفعال دوباره به چرخه تولید، افزایش چشمگیر رشد اقتصادی و ...
امروز رییس جمهوری بر مسند اجرایی هست که ساعت ۴ بامداد روز جمعه از سفر روسیه به تهران بر می گردد و بدون استراحت می رود استان البرز برای پیگیری مصوبات و امورات. ادامه این مسیر قطعا نیازمند به مجلسی کارآمد ، متعهد ، متخصص و انقلابی هست. مجلسی که به شکل ریشه ای مشکلات را احصا ء کند برای آن قانون وضع کند و با ریل گذاری مناسب دولت را در حل مشکلات یاری کند .مجلس قوی، دولت قوی و در نهایت ایران قوی
۴. تحولات منطقه
دولت مستکبر آمریکا و سگ نگهبانش در منطقه به خصوص بعد از عملیات طوفان الاقصی زخم کاری از جبهه مقاومت دریافت کردند و ایران اسلامی و انقلابی را مسبب همه ناکامی های خود در منطقه می دانند فلذا به دنبال فرصتی برای انتقام هستند و از این رو این انتخابات را زیر نظر داشته و ای بسا برای آن برنامه ها داشته باشند. حضور حداکثری و انتخاب نمایندگان صالح کارآمد متخصص و متعهد انقلابی ، نقشه های شوم آنها را نقش بر آب خواهد کرد.
فلذا، اگر ایرانی آباد و سربلند می خواهیم، اگر ایرانی امن و قدرتمند می خواهیم ، باید در انتخابات اسفند ماه حضوری پر شور و حداکثری داشته باشیم.
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
🖌 حمید جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ظهور بابیت جدید در عراق
🔹به تازگی ویدیوئی در فضای مجازی عراق منتشر شد که نشان از اصحاب القضیه (قائلین به مهدویت مقتدی صدر رئیس جریان صدر عراق) دارد.
🔹آنان در اذان پس از شهادت به ولایت امام علی علیه السلام شهادت به حجت الله بودن «مقتدی صدر» داده و پس از ذکر «حی علی خیرالعمل» ندای «حی علی القیام» و «قد قام مقتدی حجت الله» را هم به اذان اضافه کرده و خواندند.
🔹این فرقه حتی پا فراتر گذاشته و در بدعتی تازه و خطرناک طی ویدیوئی با الگوبرداری از سوره مدّثر جعلیاتی را با عنوان آیات جدید نازل شده برای مقتدا معرفی کرده و مدعی امر خدا به وی برای قیام و اعلان مهدویت شدهاند.
منبر فاطمی انتظار مهدوی-07.Pgl.pdf
714.2K
✔️فیش منبر فاطمیه
📜عنوان: منبر فاطمی انتظار مهدوی
تعداد جلسات: ۱۰ جلسه
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک گروه در کشور اسپانیا از زیر خاک و برگ درختان صدای کودک پخش می کنند تا وقتی مردم از کنار آن عبور می کنند، توجه آنها جلب شده و با کنار زدن برگ و خاک، با تصویر یک کودک فلسطینی در کنار یک پرچم فلسطین مواجه شوند.
و برگی کاغذ که روی آن علاوه بر تصویر کودک اینگونه نوشته است:
شما دیر رسیدید.
یک کودک فلسطینی دیگر به دلیل بمباران های اسرائیل زیر آوار فوت کرد!
صدایی که شنیدید، صدای گریه های کودک فلسطینی زیر آوار بمباران اسرائیل است.
صدایی که شنیدید صدای کودکی فلسطینی است که بمباران اسرائیلی او را یتیم و زخمی کرده.
پ.ن: در این نوع مواجهه و تولید محتوا، با استفاده از تکنیک های اقناعی "تحریک عواطف و احساسات"و "تداعی معانی"، سعی دارد مردم بتوانند خود را در موقعیت کودکان فلسطینی حاضر ببینند
تا نسبت به کشتار کودکان فلسطینی بیتفاوت نباشند.
من که دیدم فقط اشک ریختم 😭😭
اللهم عجل لولیک الفرج
📌بلومبرگ: «آمریکا در حال مذاکره با عربستان و امارات برای انجام اقدامات نظامی علیه #انصارالله_یمن است»
انصارالله هم پاسخ داده امارات دور تر از اسرائیل نیست.
پ.ن: انشاالله چهره ی این یهودیهای امت اسلامی آشکار خواهد شد.
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ این موسیقی لری و این صحنههای ماورایی
🌅 ایران زیبا
🍃
هاآرتص
سیاستمداران در مورد جنگ غزه وعده هایی می دهند که نظامیان نمی توانند به آن عمل کنند.
ستاد مشترک از روند جنگ راضی است اما هیچ نشانه ای از نزدیکی حماس به فروپاشی نیست .
⭕️ نفوذ جاسوس انگلیسی در لباس روحانیت و اجتهاد!
🔹 یک ایرانیالاصل با نفوذ در حوزه نجف تا سطح اجتهاد پیش رفت! آنجا سید و مجتهد شد، به ایران آمد و در امتحان ورودی خبرگان هم قبول شد! حتی در لیست انتخاباتی بعضی از جناحهای سیاسی قرار گرفت اما سال ۱۳۹۴ در دقیقه نود شناسایی و دستگیر شد.
🔹 نامش سید سعید جلیلی چوبتراش معروف به سعید آلمحمد بود، چوب تراش یک جاسوس انگلیسی بود که تلاش داشت به مجلس خبرگان ایران نفوذ کند.
🔹 وی با آموزش هایی که در سازمان های جاسوسی انگلیس به ویژه در MI6 دیده بود، توانست در نجف تا درجه اجتهاد هم پیش برود.
او در مصاحبهای میگوید: من هدفم از شرکت در انتخابات مجلس خبرگان این است که اگر بتوانم نعلین آقا را جفت کنم!!
🔹 پ ن : به نظر شما چه تعداد "چوب تراش" در سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی داریم؟!
🔴ایرانیان در عصر #قاجار چگونه احوال پرسی می کردند؟
🔹کاربـردهای الفاظ و عبارات دینی در تحیت ، احوالپرسی و تعارفات روزانه مردم ایران نیز استفاده فراوانی داشت. نخستین رویارویی دو فرد مسلمان با ردوبدل کردن سلامعلیکم و علیکمالسلام صورت مـیگرفت، امـا معمولاً یک مسلمان در برخورد با غیر مـسلمانان، از این واژه استفاده نمیکرد. در احـوالپرسیها در پاسـخ «انشاءالله دماغ شما چاق اسـت» یا «انشاءالله سلامت هستید»، جوابها «الحمدلله«، «الحمدلله به لطف جناب عالی»، «خدا سایه شما را کم نـکند» و عـبارات مشابه بود. وقتی کسی وارد مـجلسی مـیشد و حـاضران برای احترام بـه او بـرمیخاستند، «یاعلی» و «یاالله» میگفتند. وقتی مـردی مـیخواست به خانه کسی وارد شود، با صـدای بلند «یاالله میگفت تا زنان خانه به سرعت حجاب دربر کنند و روی بپوشانند. به جای یاالله، عـبارت عرفی «کسی نباشد» هم هـمان کارکرد و دلالت را داشـت.
📚ابراهیم موسی پور، فرهنگ دینی در زبان و نشانه شناسی روزانه مردم ایران در دوران صفوی قاجاری، فصلنامه تاریخ و تمدن اسلامی، بهار و تابستان ۱۳۸۹ ، شماره ۱۱، ص ۱۵۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبکه خبری سی.ان.ان گزارش کرد، تلآویو به واشنگتن اعلام کرده که گزینه رهاسازی آب در تونلها در غزه را به شکل محدود، آغاز میکند....
وای وای ترسیدیم
این فیلمو یعنی ندیدن؟
اگه رها سازی آب تو تونل، تونلهارو نابود میکرد بعد این بارشها نابود شده بود....