فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا مرز غزه و مصر است ، بهترین تصویر برای اثبات دشمن بودن حاکمان عرب منطقه با ملت فلسطینچنین مرز مستحکمی در کجای دنیا دیده ای ؟
چنین مرزی را زمانی ساخته می شود که قرار است زندان و قتلگاه ابدی مردم غزه باشد. ، حتی سختگیرترین زندانهای دنیا هم اینچنین دیوارهای حفاظت شده ای ندارد .
حکام عرب غزه را فروخته اند و هیچ امیدی به آنها نیست.
🔰عملکرد خودرویی دولت، بیم ها و امیدها
⭕️یکی از نقدهای وارد بر دولت سیزدهم مسئلهی خودرو است. دولت با وعده بهبود بازار خودرو آغاز به کار کرد و اکنون بعد از گذشت تقریبا دو و نیم سال کارنامه رضایت بخشی در این حوزه نتوانسته است ارائه کند.
✴️ در این صنعت با وجود افزایش محسوس تولید کارخانه و بهبود سازوکار عرضه، همچنان شاهد فشار تقاضا و عدم تناسب عرضه با تقاضا هستیم. این موضوع باعث شده تا روند افزایش قیمت ها در بازار متناسب با انتظارات مردم نباشد.
✅البته ادعای بالا نباید به معنای نادیده گرفتن اقدامات دولت در این زمینه باشد.
🔺چه اینکه در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ تعداد یکمیلیون و ۳۴۷ هزار دستگاه انواع خودرو تولید شده است که نسبت به سال قبل از آن رشد37 درصدی دارد. در هشت ماهه سال 1402 نیز 882 هزار و 471 دستگاه خودرو به تولید رسیده است. این میزان از تولید خودرو در مقایسه با سال 1401، رشد 18 درصدی را نشان میدهد.
🔺 همزمان با افزایش تولید، واردات خودروهای صفر و کارکرده نیز در دستور کار دولت قرار گرفت است. تا آذر ماه سال جاری، تعداد ۹۳ هزار و ۳۴۳ عدد خودروی صفر ثبت سفارش شده، تعداد خودروهای وارد شده نیز ۹ هزار ۱۷۶ عدد می باشد.
🔺به موازات اقدامات بالا که در زمینه عرضه شکل گرفته، در بخش کنترل تقاضای کاذب نیز دولت قوانینی را به تصویب رسانده است. هرچند این قوانین جای تقویت بیشتری دارند.
🟠به هر حال با وجود اینکه دولت توانسته بخش عرضه را از طریق افزایش تولید و واردات، به صورت نسبی تقویت کند، اما همچنان شاهد دو معضل عدیده در این بخش هستیم که باعث شده تا مانعی بر ایجاد تعادل در بازار باشد و متعاقبا مردم نیز رضایت چندانی از خودروسازها نداشته باشند:
🔺اول، حوزه سیاست گذریِ دولت در این صنعت در زمینه "واردات" و "کاهش هزینه نهایی کارخانه" برای تقویت بخش عرضه چندان موثر و کافی نمی باشد .
🔺 دوم، از یک طرف به دلیل کاهش تولید در اواخر دهه نود، شاهد حجم زیاد انباشت تقاضای واقعی هستیم و از طرف دیگر تورم و کاهش ارزش پول ملی در این سالها باعث رونق بازارهای نامولد از جمله گسترش تقاضای کاذب در خودرو شده است. از همین جهت در کوتاه مدت نمی توان به تعادل در عرضه و تقاضای خودرو رسید.
ایران با حملات شبهنظامیان در سراسر خاورمیانه، قدرت خود را نشان میدهد: چطور ایران توانسته ماهرانه از ورود به جنگ مستقیم اجتناب کند؟
لیز اسلای، مصطفی سلیم و سوزان هایداموس
واشنگتن پست
به گفته تنی چند از اعضای گروه های "محور مقاومت" و تحلیلگران نظامی، جنگ غزه به ایران این فرصت را داده است تا ظرفیت شبکه تازه بازسازی شده شبه نظامیان متحد خود را به نمایش بگذارد؛ این شبکه دامنه راهبردی تهران را نشان دهد و در عین حال به آن اجازه دهد از جنگ فاصله بگیرد. پس از حمله هفتم اکتبر حماس به اسراییل، هر روز یکی از این گروه های شبه نظامی نزدیک به ایران در منطقه، حملهای را در جایی از خاورمیانه انجام دادهاند - و در برخی روزها چندین حمله در مکانهای مختلف صورت گرفته است. حوثی ها در یمن کشتی های عازم اسراییل را در دریای سرخ هدف قرار می دهند. کتائب حزبالله و سایر گروههای عراقی به پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه حمله میکنند و حزب الله لبنان روزانه در حال تبادل آتش با نیروهای اسرائیلی در سراسر مرز اسرائیل و لبنان است. این حملات میتوانند تصادفی به نظر برسند، اما آنها ثمره یک استراتژی دقیق تنظیم شده است که در پی ترور قاسم سلیمانی، رهبر نخبه نیروی قدس ایران در سال ۲۰۲۰، برای ایجاد انسجام در اتحاد ضعیف شبهنظامیان - که از سوی تهران به عنوان "محور مقاومت" نامگذاری شده است، شکل گرفت. اگرچه به نظر می رسد این گروه ها نامرتبط باشند - یک سازمان شورشی در یمن، یک جنبش چریکی در لبنان و شبه نظامیانی که برای مبارزه با نیروهای آمریکایی در عراق تشکیل شده اند - اما اعضای این گروه ها و تحلیلگران گفتند که همه آنها یک چیز مشترک دارند: وفاداری آنها به ایران، که آنها را تسلیح و تامین مالی کرده و برای آنها الهام بخش است. آنها به همراه حماس اجزای اصلی محور مقاومت را تشکیل میدهند.
جوزف ووتل فرمانده سابق سنتکام که بر نیروهای آمریکایی در منطقه نظارت داشت، گفت: «آنچه این عناصر مختلف انجام دادهاند و با این حملات به پیش میروند، نشاندهنده قدرت این شبکه نیابتی است که ایران در سرتاسر منطقه ایجاد کرده است و این موضوع بسیار نگرانکننده است.»
در مصاحبهها، مقامات مرتبط با سه گروه اصلی محور مقاومت، سطحی از هماهنگی بین خود را توصیف کردند که در مقایسه با گذشته، بینظیر است. آنها گفتند که نمایندگان شبه نظامیان از طریق یک اتاق عملیات مشترک که به طور منظم، اما نه همیشه، در بیروت ملاقات دارند، همکاری و مشورت می کنند. مقامات گفتند که هیچ گروهی کنترل را در دست ندارد و هر کدام بر اساس تواناییها و برنامههای محلی خود، در مورد حملاتی که در منطقه خود و در چه زمانی انجام دهند، دارای خودمختاری هستند. برای مثال، حوثیها وظیفه حمله به کشتیها را بر عهده گرفتهاند تا جامعه بینالمللی را تحت فشار قرار دهند تا اسراییل را وادار به آتش بس در غزه کند. گروه های عراقی در واکنش به حمایت دولت بایدن از اسرائیل، پایگاه های آمریکا را هدف قرار می دهند و حزب الله به سمت اسرائیل شلیک می کند تا نیروهای اسرائیلی را از جبهه غزه دور کند. همزمان مقامات این گروهها گفتند، همه اقدامات برای اجتناب از یک جنگ منطقهای گستردهتر تنظیم شدهاند - این نشان میدهد در حالی که شبهنظامیان در عملیاتهای فردی خودمختاری دارند، اما اقدامات آنها طوری طراحی شدهاند که با اهداف استراتژیک ایران در تضاد نباشد. یکی از مقامات کتائب حزبالله، بزرگترین گروه عراقی که حملات را انجام میدهد، گفت: "در طول جلسات، درباره بهروزرسانیها و پیشرفتها در تمام جبههها و اینکه چگونه عملیاتها از نظر استراتژیک به نفع هر جبهه است، بحث میکنیم. او گفت: «ایران انواع حمایتها را ارایه میکند، اما وقتی نوبت به تصمیمات و اقدامات میدانی میرسد، تصمیم با ماست.» مقامات می گویند که سید حسن نصرالله، رهبر حزب الله لبنان، به عنوان بلندپایه ترین شخصیت و قدیمی ترین فرمانده، موفق ترین و مبارزترین گروه، نقش رهبری را در تحکیم این ائتلاف ایفا کرده است.
ترور قاسم سلیمانی، سکته ای در رهبری محور ایجاد کرد. سلیمانی بهعنوان فرمانده شاخه بینالمللی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تقریبا بهتنهایی به پرورش شبهنظامیان پرداخت و در این راه به مقامی اسطورهای دست یافت که بسیار فراتر از درجه رسمی او بود. بدون سلیمانی، رقابتها بهویژه در میان شبهنظامیان عراقی بالا گرفت که رهبر آنها، ابومهدی المهندس، در همان حمله علیه سلیمانی ترور شد.
نصرالله برای میانجیگری وارد عمل شد و شروع به اجرای استراتژی جدیدی کرد که آن را "وحدت جبههها" نامید و همه گروهها متعهد شدند که در صورت حمله به هر یک از آنها در مناطق مربوطه خود وارد عمل شوند.
🔺️کارشناس شبکه صهیونیستی اینترنشنال: حوثیهای یمن، آقای خامنهای را امام خود میدانند.
🔺️اذعان مجری و تحلیلگران تلویزیون فارسی زبان رژیم صهیونیستی به قدرت حوثیهای یمن و محور مقاومت و تغییر معادلات منطقه توسط آنها!
حوثیها اکنون عزیز مردم خود شدند و این عزتی است که قبلا نداشتند.
اگرچه همه مشکلات را نمیشود به گردن آمریکا انداخت اما بسیاری از مشکلات ما از آمریکا است و بقیه مشکلات ما هم به گردن تحصیلکردههای آمریکا، آمریکاگرایان، معقتدین به لیبرالیسم اقتصادی و خودباختههایی است که به درمانهای بانک جهانی و نسخههای صندوق بینالمللی پول اعتماد دارند| برشی از آخرین سخنرانی مرحوم حاج احمد خمینی در نقد سیاستهای اقتصادی دولت آقای هاشمی رفسنجانی، اسفند ۱۳۷۳
SedayeEnghelab-Panjare1126-01 (1).mp3
4.45M
📢#صدای_انقلاب شماره۹۳۹
💠پنجره
💠اخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
موضوع: تصویب بودجه نظامی آمریکا
افزایش یا کاهش؟
مهمان برنامه: دکتر رضا صارمی کارشناس بین الملل
#ترامپ
#بایدن
#آمریکا
#صدای_انقلاب
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت مظلومانه دهمين اختر آسمان امامت و ولايت مشعل فروزان هدایت، راهنمای امت، مشعل فروزان هدایت راهنمای امت، کتاب علم و زهد و حکمت، مشعل فروزان هدايت ، راهنماي امت و کتاب، ابن الجواد حضرت امام علی النقی، امام هادی سلام الله علیه بر شیعیان و رهروان تسلیت و تعزیت باد.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهبهانه کشف تونلهای زیرزمینی مرموز یهودیان در آمریکا
«گِرِگ لاک» کشیش مشهور آمریکایی، سال گذشته:
تونلهایی در زیر کاخسفید و ساختمان کنگره وجود دارد که در آن کودکآزاری جنسی صورت میگیرد!
او جو بایدن را یک شیطان که یکی از اعضای یک باند مخفی که این تونلها را اداره میکند، توصیف کرده بود!
📊 #اطلاعنگاشت | ۱۰۰ روز طوفان
📢 مروری بر شکستهای رژیم صهیونیستی در ۱۰۰ روز جنگ غزه
✏️ رهبر انقلاب: «رژیم صهیونیستی بعد از این قریب صد روز جنایتی که دارد انجام میدهد، به هیچکدام از هدفهایش نرسیده... مقاومت زنده، سرحال، آماده، آن رژیم، خسته، سرافکنده، پشیمان و داغ باطلهی جنایتکار به پیشانیاش خورده.»
☝ در اطلاعنگاشت «۱۰۰ روز طوفان»، بخشی از شکستهای رژیم صهیونیستی در ۱۰۰ روز آغازین عملیات طوفان الاقصی مردم فلسطین در غزه براساس اطلاعات معتبر رسانهای مرور شده است.
🔍 گزارش مرتبط: صد روز شکست رژیم صهیونیستی
🔍 گزارش مرتبط: اسرائیل، رکورددار جنایت در ۱۰۰ روز
22.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ وقتی همه اموال، املاک و اختیارات در رهبری و نهادهای زیر مجموعه آن متمرکز شده است چه توقعی از رؤسای جمهور یا نمایندگان مجلس میتوان داشت؟
🎤 دکتر احمد قدیری
⭕️ نظر حاکم پاناما درباره شاه!
۲۵ آذر ۱۳۵۸ عمر توریخوس، حاکم پاناما بعد از دیدار با شاه گفت: «شاه مثل پرتقالی است که تا آخرین قطره آبش را گرفته و تفاله اش حتی به درد غذای خوک نمیخورد. این سرانجام کسی است که کشورهای بزرگ او را چلانده، شیرهاش را کشیده و تفالهاش را دور انداختهاند.»
این صحبتها درحالی بود که محمدرضا شاه همراه خانواده، یه روز قبل آمریکا رو به قصد پاناما ترک کردند و در جزیره کونتادورا در پاناما تو یه ویلا ساکن شده بودند
📚 آخرین سفر شاه، تاریخ سیاسی بیست وپنج ساله ایران