.
❓ رییس جمهور شایستهٔ من کیست؟
✍️ سیداحمد غفاری قرهباغی
💢 مديريت ميدانی بجای مديريت کارتابلی و از راه دور
⚜️ مدير ميدانی یعنی مدیری که در صحنهها و چالشهای مختلف منطقه حاضر میشود؛ این حضور سه ثمرهٔ مهم دارد:
1⃣ با موفقیتها و ضعفهای مدیرانش از نزدیک آشنا میشود. لذا مدیر استانی نمیتواند با نامه و پیغام، مدیر مرکزی را فریب دهد.
2⃣ مدیر میدانی به نیروهایش نمیگوید #بروید مشکل را حل کنید؛ بلکه قبل از نیروهایش در دل مشکل حاضر میشود و به آنها میگوید #بیایید و به من کمک بکنید. در نتیجه، نیروها از کمکاری خود حیا میکنند و به کار جدی همت میکنند.
3⃣ همچنین، مردم با مشاهدهٔ حضور مدیر در میدان، احساس همدلی بهدست میآورند و شکاف مردم و مسئولان از این طریق کاسته شده و از بین میرود.
اما در مدل مدیریت از راه دور یا کارتابلی، مدیر با جنس مشکلِ مردم روبرو نمیشود و درکی دقیق از چالشی که مردم در آن هستند، پیدا نمیکند.
به عنوان نمونه:
👈 در چالشهای مختلف مانند سیل شمال یا سیل شادگان، آقای روحانی از استراحت و تعطیل نوروزیاش نمیزد و در منطقه حضور پیدا نمیکرد. در نتیجه، مدیر استانیاش نیز از مسافرتهای تفریحیاش منصرف نشد و با سفارش و تلفن و تماس به کارمندانش سفارش میکرد که به مردم رسیدگی کنند. بیچاره مردمی که این وسط در میانه سیل و گلولای دستوپا میزدند!
ولی یادش بخیر! که #حاج_قاسم_عزیز در آن سالها پابهپای مردمِ گرفتار در سیل و پیش از هر مسئول دولتی، بدون وظیفهٔ سازمانی و با وظیفهٔ دینی، در منطقه حاضر میشد و با همراهی با مردم، حس زیبای همدلی مردم و مسئولان را رقم میزد و این چنین بود که حاج قاسم، محبوب دل مردم شد.
👈 یا در جریان کرونای سالهای ۹۹ تا ۱۴۰۱، شاهد مدیریت مانیتوری و از راه دور آقای روحانی بودیم؛ او هیچگاه از اتاق مدیریت خویش خارج نشد و با دستور به زیر مجموعه، سفارش امور میکرد. لذا روزانه ۶۰۰ یا ۷۰۰ ایرانی از دنیا میرفتند و آقای روحانی فقط اظهار تأسف میکرد!
👈 در مقابل، #سید_ابراهیم_عزیز، با ورود میدانی و بهموقع به مسأله و با حمایت از تولید فراوان واکسن و واردات آن از کشورهای همسو، به دل معرکه زد و حتی در بیمارستانهای ویژه کرونا حاضر میشد و قوّت قلب کادر سلامت و بیماران درگیر کرونا میشد؛ در نتیجه، آمار تلفات کرونا از ۷۰۰ نفر در هر روز، خیلی زود به زیر ۱۰ نفر رسید. در حالیکه در همان ایام، در برخی کشورهای پیشرفته اروپایی، همچنان تلفات کرونا سهرقمی بود.
⚜️ آری! سید ابراهیم رییسی عزیز، میتوانست مانند آقای روحانی در اتاقش بنشیند و از دور، فقط دستور بدهد؛ ولی سید به دل معرکهها زد و کرونا را به کمک خدای متعال شکست داد. سید ابراهیم خستگی را خسته کرد و چندین بار در همهی ایران حضور یافت و حتی دشتهای دورافتادهٔ ورزقان را هم به نام خودش متبرک کرد و در نهایت، در قلب میلیونها ایرانی، محبوب شد.
#انتخابات
#یکی_مثل_رئیسی
استاد عابدینی:
نباید در بین مؤمنان کوچکترین حرکت تخریبی صورت گیرد؛امام رضا(ع) به حضرت عبدالعظیم فرمود: به شیعیان امر کن که شیطان رابر خود مسلط نکنند و دنبال هضم و حذف دیگران نباشند وگرنه از ولایت ما خارج میشوید و خدا هم به شما اعتنایی نمیکند و رحمت و مغفرتش شامل حال شما نخواهدشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای قالیباف برای این تهمت ودروغ سیسمونی یکبار پاسخ داد قرار نیست برای یک دروغ هرروز پاسخ بدهد واقعا از خدا بترسیم اگر رای هم نمی دهیم لاقل از عقوبت این همه تهمت ودروغ بترسیم این کلیپ را تا آخر نگاه کنید.
پروفسور سمیعی: قالیباف فردی سازنده است
🔹پروفسور «مجید سمیعی» در گفتوگویی که در صفحه رسمی قالیباف نامزد انتخابات ریاست جمهور بازنشر داده شد، افزود: زمانی از من انتقاد میشد که در کشوری همچون چین فعالیت میکنم اما در ایران نه، گفتم اگر یک بنیاد ایجاد کنید حاضرم بیایم.
🔹آن زمان آقای قالیباف شهردار تهران با من تماس گرفت و گفت همه شرایطی را که شما خواستهاید را فراهم کردهایم
🔹برای نخستین بار بود که میدیدم در کشور ما چنین امکانی فراهم شده است و بر این اساس وظیفه خود دانستم که این کار را انجام دهم.
🔹آقای قالیباف واقعا فردی سازنده است و بهطور مثال حتی در روزهای جمعه که باید استراحت کنند، ساعت ۶ صبح از پیشرفت پروژه بازدید میکرد.
#انتخابات_۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کسی امیرعبداللهیان را حذف کرد؟!
چرا دکتر پزشکیان بعد از انتشار اسامی احراز صلاحیت شده اعلام کرد که گزینه وزارت خارجهاش، محمدجواد ظریف است؟؟؟؟!!!!!
انتشار محتوا با شماست
توهین رباتهای توییتری به ۶ نامزد انتخابات
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی:
🔹ارزیابیهای ما در مرکز ملی فضای مجازی نشان میدهد، که به طور میانگین حجم زیادی از کاربران توییتر که علیه کاندیداها محتوای توهینآمیز منتشر کردهاند، ربات هستند.
🔹از آنجایی که این رباتها علیه هر ۶ کاندیدای محترم انتخابات ریاستجمهوری فعال هستند، لازم است که کاندیداها و هوادارانشان بیش از این هوشیار باشند.
🔹رباتهای توییتر قصد دارند که کاندیداها و هوادارانشان را به واکنش تند علیه یکدیگر وادار کنند.
1_11953712093.pptx
24.64M
پرده نگار انتخابات ریاست جمهوری
استاد تشکری زاده
صداوسیما سراسری مراکز استانها و شهرستانها
*مشارکت قطعی ۴۵٫۴*
قالیباف ۲۲
جلیلی ۱۹٫۸
پزشکیان ۹٫۸
قاضیزاده ۳٫۱
زاکانی ۲
پورمحمدی ۱
تصمیم نگرفته ۴۱٫۷
پیشنهاد می کنم کتاب نظم جهانی کیسینجر را نه یک بار که چندین بار مطالعه کنید؟!
نگاهی موسع در شناخت دشمن به شما می دهد. بویژه بخش مربوط به انقلاب اسلامی ایران و تحلیلش از بنیادگرایی شیعی بسیار آموزنده است.
بی خود نیست که تمام هست و نیست و دارایی های خود را برای شکست جمهوری اسلامی سرخط آورده اند.
کیسینجر معتقد است که تنها قدرت قابل بقا و تکثیر در برابر لیبرال سرمایه داری آمریکا فقط اسلام سیاسی شیعه می باشد. تمدن چین کنفوسیوسی و روس ارتدوکسی رقیب تمدنی_ حیثیتی غرب تلقی نمی شوند.
او معتقد است سطح منازعه غرب با ایران، ایدئولوژیک و زیربنایی و سطح منازعه غرب با روس و چین،استراتژیک و روبنایی است.
او و نظیر او مانند برژنیسکی، فوکویاما،تافلر به جد معتقد هستند که تنها راه خلاصی آمریکا از دست پدیده "انقلاب سیاسی شیعه" در ایران نه جنگ مستقیم نظامی یا تحریم اقتصادی که کشاندن سطح تقابل غرب و ایران از وضعیت ایدئولوژیک به ساحت استراتژیک می باشد و آنگاه قدم های تاکتیکی بهتر و کیفی تر قابل برداشته شدن است...
امام ره، بدرستی امام "جنگ عقیده ها بودند" او و نائب ایشان به درستی متوجه شده اند؛ تا مادامی که سطوح منازعه حفظ شود، روند نزول و فروپاشی گفتمان غرب در برابر گفتمان انقلاب اسلامی ایران غیر قابل توقف است.
کافی است این روزها به گسترش منطق و ایدئولوژی اسلام سیاسی شیعه ایرانی در بیخ کاخ سفید و سایر پایتخت های بلاد کفر، نگاه خریدارانه بیاندازید...
✍طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@nokhbeganesiasi
*📊 نمودارها و جداول پیش رو به مقایسه میزان انتشار و مصرف محتوا پیرامون نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در افکارعمومی می پردازد.*
🔴 اندازه تصاویر نامزدها براساس فراگیری محتوای منتشره پیرامون آن نامزد نمایش داده شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 صحبتهای بیشرمانه معصومه ابتکاری یکی از هم مسلکان دکتر پزشکیان درباره شهدای خدمت :
🔹حادثهی سقوط هلیکوپتر ایران را از انسداد سیاسی بعد از فوت مهسا امینی که گرفتارش بودیم نجات داد.
🔹این اتفاق [سقوط بالگرد] حالا تقدیر الهی بود یا آه و نالهی مردم، ایران را از این انسداد نجات داد.
🤚 چرا ائتلاف یک ضرورت است؟
ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی
بی زر و گنج به صد حشمت قارون باشی
در مقامی که صدارت به فقیران بخشند
چشم دارم که به جاه از همه افزون باشی( حافظ)
با یک نگاه اجمالی و عمیق به شرایط سیاسی و اجتماعی داخلی ، منطقه ای و جهانی می توان بخوبی فهمید که ائتلاف دو داوطلب از یک جناح منتسب به نیروهای جبهه انقلابی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
برخی از شرایط عبارتند از ؛
۰۱ صورت بندی های آشکاری که تا کنون از شعارهای انتخاباتی و سوابق افرادی که در آرایش های انتخاباتی به اصطلاح در ستادها و رسانه های داوطلبان قرار گرفته است
۰۲تجربه تلخ از ناکامی ها و فرصت سوزی هایی که در برخی از دولت های پیشین برای مردم و کشور بوجود آمد، بویژه دولت آقای روحانی اکنون آستانه تحمل اجتماعی جامعه را به شدت کاهش داده است.
۰۳ شرایط داخلی موجود کشور بویژه از دو منظر فرهنگی و اقتصادی
۰۴ شرایط خاص خاکم بر منطقه غرب آسیا و بویژه طرح های رژیم صهیونیستی که با طراحی و حمایت آمریکا در حال اجرا است تا طرح اسرائیلی صهیونیستی از نیل تا فرات را اجرا کند.
۰۵ جنگ اوکرابن و در حقیقت ناتو بر علبه روسیه که به دنبال تضعیف روسیه و چین و حذف آنان از ایفای نقش موثر در سطح روابط بین المللی است و تضمین تداوم آقایی دلار در جهان است .
۰۶ موفقیت های نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه و در جهان ،خاصه از نظر تاثیرگذاریهای سیاسی و قدرت نظامی و سیاسی ایران در منطقه
۰۷ وضعیت جبهه مقاومت در منطقه که رو به رشد و نهادینه شدن است.
۰۸ شرایط جهان که در حال عبور از مرحله فعلی به جهانی چند قطبی است
،همه ی این شرایط و شرایطی مانند آن ائتلاف دو کاندیدای اصلی در جبهه نیروهای انقلاب را یک ضرورت اجتناب ناپذیر و یک تصمیم مبتنی بر عقلانیت و خرد سیاسی می نمایاند که عبور از آن به هر دلیل خطای آشکار معرفت سیاسی و عمل انقلابی است. آقایان قالیباف و جلیلی و جلیلی و قالیباف ، این هر دو بزرگواران که هر دو منتسب به جریان نیروهای جبهه انقلابی هستند . بی شک ماندن هر دو نفر تا آخرین روز و رقابت انتخاباتی میان این دو تا پایان روز هشتم تیرماه ، نتایج و پیامدهای غیر قابل پیش بینی به دنبال خواهد داشت که قطعا به نفع کشور و انقلاب نخواهد بود. حوادث اخیر بویژه عملیات طوفان الاقصی و حماسه بی نظیر سیاسی مردم در مشایعت از پیکرهای شهید جمهور و همراهان اولی، قدرت منطقهای و جهانی انقلاب ، نظام ، کشور و مردم را به رخ جهانیان کشید و دومی سبب انسجام ، یکپارچگی و اتحاد آحاد مردم شد که نشان دهنده دلبستگی درونی و عمیق مردم به انقلاب، نظام ، رهبری و وحدت سرزمینی ایران دارد . کاخ سفید و متحدانش می کوشند تا با ایجاد اختلاف و برجسته کردن و نشان دادن شکاف های سیاسی در درون جبهه انقلاب اسلامی ، علاوه بر خنثی سازی پیامدهای مثبت دو اتفاق مهم پیش گفته شده کسی از صندوق های رای بیرون بیاد که بتواند با پیش بردن خط سازش و تسلیم در برابر غرب از طریق تداوم سیاست دوگانه سازی معیشت - برجام ( مذاکره )، هم اقتصاد و هم استقلال سیاسی وهویت اصیل انقلاب را دچار دگردیسی کند. بنابراین راهی جز این نیست که بر اساس آخرین نظرسنجی های معتبر در آخرین روزهای ممکن ، این دو داوطلب ائتلاف کنند. و هر کسی که پذیرش اجتماعی و مقبولیت سیاسی کمتری دارد با افتخار به نفع دیگری کنار برود .البته تا پیش از آن هم ضمن نقد اصولی و مبنایی برنامه ها و سبک مدیریت و کارنامه های یکدیگر از تخریب یکدیگر که نوعا توسط هواداران احساسی و با شور بالا و تعقل کم صورت می گیرد، پرهیز شود . در گفتمان سیاسی امام خمینی و رهبری عزیز و در اراده سیاسی عموم مردم و قاطبه نیروهای انقلابی و طرفداران و حامیان نظام با هر سبک و روش و سلیقه سیاسی ، مسئولیت ، بدهکاری است و نه طلبکاری آن گونه که پیش از این روسای جمهوری مانند شهید رجایی ، شهید رئیسی و دو دوره ریاست جمهوری رهبری عزیر نشان دادند. پس اگر واقعا هدف اصلی کار برای خداست، قدرت طلبی و تخریب بی معنا است .
نوشته شده در روز جمعه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۳، توسط مدیر کانال، ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامهطباطبایی