⁉️تکرار تاریخ
همانگونه که ما به پدران خود میخندیم که چرا نفت را رایگان در اختیار بیگانگان قرار دادند، فرزندان ما به ما خواهند خندید که چرا کلان_داده جامعه را رایگان در اختیار بیگانگان قرار دادیم!
کلانداده، رکن حیاتی هوش_مصنوعی است که هر روز ازطریق شبکههای_اجتماعی و...در اختیار دشمن قرار میدهیم!
#بیگ_دیتا
احساس قانون شکنی ، احساس هنجار شکنی و احساس هرج و مرج ( آنومی )، احساس تابوشکنی، از خود بی قانونی و بی هنجاری و هرج ومرج و شکستن واقعی تابوها بدتر و ساختارشکن تر است. آن چه امروز به صورت سازمان یافته و هدفمند اما ظاهرا جدا،جدا و غیر مرتبط با یکدیگر در سطح جامعه تزریق می شود ، میخواهد این القاء را به جامعه باورپذیر کند که دیگه کار از کار گذشته است و قدرت اصلاح و امکان اصلاح وجود ندارد و همه دزدند، همه خیانتکارند، همه بی دین شده اتد، همه از نظام و انقلاب و.... عبور کرده اند مگر خلاف آن ثابت شود . کما ابن که ما این مطالب را گاهی از کسانی می شنویم یا میخوانیم که در صداقت آنان شکی نیست . البته ابن پشتوانه علمی در نظریات روان شناختی ،جامعه شناختی ( حوزه روان شناسی اجتماعی ) دارد. بخش مهم جنگ شناختی ، نفوذ و تغییر در بخش باورهای جامعه است. برای این مهم باید فکری سریع و با دقت و عالمانه بشود. برخی دانسته و برخی ندانسته، برخی حتی با قصد و انگیزه اصلاح و خیر خواهی اما ناشیاته و از روی ندانم کاری در حال انگاره سازی های رسانه ای و اجتماعی این موضوع هستند که فضای جامعه و جهان ذهنی و اجتماعی مردم و محیط اجتماعی را سراسر نا امیدی ، فساد دستگاههای دولتی ،ناکارآمدی ، بی نشاطی و... پر کرده است. این امروز بزرگترین و مهم ترین آسیب و تهدید است و مهم تر از همه مسئولیت آن متوجه صاحبان رسانه اعم از حقیقی و حقوقی، رسمی و غیر رسمی، سیاسیون و روشنفکران و.... است. بویژه مسئولین و کارگزاران موثر رسانه ای در سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه و علی الخصوص مقامات رسمی که به لحاظ جایگاه رسمی و قانونی و حقوقی که دارند در کانون توجه اند.
پیامبر عزیر ما(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «كُلُّكُم راعٍ وَ كُلُّكُم مسؤول عَنْ رَعيتِه» تمام افراد شما مسلمانان به منزله حافظ و نگهبان و مراقب ديگران هستيد و تمام شما نسبت به تمام خودتان مسؤوليد. تعبيرى از اين بالاتر نمى توان كرد، يعنى ايجاد نوعى تعهد و مسؤوليت مشترك ميان افراد مسلمان براى حفظ و نگهدارى جامعه اسلامى بر مبناى تعليمات اسلامى و شرایط روز و نیازها و مسایل روز ، چنين وظيفه سنگينى اولًا متوجه یکایک ما می شود و هر کسی به سهم خود مسئول است و فرافکنی نمی توان کرد.ثانیا، بیشتر از همه متوجه کسانی است که علم ان را، امکانات آن را دارند و بخصوص کسانی که در جایگاه و مصدر مسیولیت های آموزشی ، تربیتی، فرهنگی و رسانه ای قرار گرفته اند.
یادداشت ابوالقاسم فاتحی، دوشنبه،۱۹ شهریور ۱۴۰۳،
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش تصویری نخستین روز دومین دوره تمدن نوین اسلامی:
#دوران_جدید
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴در فـضـیـلـت سـکـوت
▪️به نظر جناب پزشکیان قدرت و توان نظامی، تا الان در جهت خیانت به مردم و علیه ایران، بکار گرفته شده است؟
▪️ایشان احتمالا می داند که بر اساس قانون اساسی،نیروهای مسلح ج.ا.ا از شخص و جایگاه دیگری دستور می گیرند و رئیس جمهور حق ندارد در حوزه قدرت و توان نظامی، دخالت کند!
▪️لازم است رئیس جمهور بداند طی ۴۵ سال گذشته و در مقایسه میان دستگاهها و افراد،بیشترین خدمت به مردم و ایران توسط نیروهای مسلح رخ داده است!( آن هم بدون گرفتن زیرمیزی و فرار مالیاتی و درآمدهای میلیاردی و حق ماموریتهای دلاری!)
••• آقای پزشکیان !
از من به شما نصیحت :
ا) این حرفهای غلط، نتیجه همنشینی با امثال ظریف است! برای حفظ آبرو و اعتبارت تا می توانی از این افراد فاصله بگیر!
۲) حکما و عقلا در "فضیلت سکوت" سخنان بسیار دارند! مرور روزانه این عبارات باعث می شود قدرت و توان رئیس قوه مجریه در خدمت مردم و ایران قراربگیرد و خوراک دشمنان مردم و بدخواهان ایران را فراهم نسازد!
۳) در ایام انتخابات گفتی حساب کاربری شما در توئیتر را دیگران اداره می کنند!
اگر خودتان توان اداره آن را ندارید لطفا این حساب را ببندید تا دیگران به اعتبار شما چک بی محل نکشند!
✍️ دکتر کوشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 عارف: در دولت چهاردهم بدگویی یا کوچکترین حرف علیه دولتها و وزرای گذشته را ممنوع کردیم
🗣 معاون اول رئیس جمهور در آیین تودیع و معارفه وزیر ارشاد:
◀️ عدم بدگویی از گذشتگان حداقل اخلاق اسلامی است.
💥 چگونه از عرفان امام خمینی، نظریۀ حکومت دینی و ولایت فقیه بیرون میآید؟
(نسبتِ «توحید»، «ولایت» و «شریعت» در عرفان امام خمینی)
🔷 امام راحل در اندیشۀ عرفانی خودشان به درک حقیقت #توحید نائل شدند و حقیقت هستی را منحصر در ذات الهی میدانند و مابقی را به تعبیر عرفانی خودشان نمود و ظهور و مظاهر هستی میدانند (رابطه خالق و مخلوق).
دوم اینکه جریان توحید را در عالم از طریق #خلافت الهی میدانند.
همچنین نسبت بین حقیقت باطنی دین که جریان توحید و ولایت است را با #شریعت و احکام و فقه و آداب، به خوبی برقرار میکنند.
ایشان نگاه جامعی به دین دارند و بهشدت از نگاه یکبُعدی به دین که دین را منحصر به احکام و شریعت کنیم و در فقه از آن بحث میشود و یا اینکه دین را در زاویۀ باطنی او که همان توحید و ولایت است منحصر کنیم، پرهیز میکنند.
🔷 امام، نه شریعت را جدای از ولایت تعریف میکنند و نه ولایت را جدای از توحید. بلکه سیر، از شریعت به ولایت و توحید است؛ کمااینکه در قوس نزول هم توحید از طریق ولایت و شریعت در جامعه جاری میشود.
بنابراین، اگر بگوییم سرپرستی خدای متعال است که انسان را به کمال میرساند، این سرپرستی خدای متعال از طریق ولایت حقۀ اولیای خودش و با مناسک شریعت جاری میشود و اگر ما بخواهیم سیر تا مقام توحید کنیم، این سیر از آراسته شدن به شریعت شروع میشود، تا رسیدن به درک حقیقت ولایت و سیر تا درک از سر توحید. این آن سیری است که در قوس صعود اتفاق میافتد.
🔷 بسیاری از عرفانها، فردگرایانه و با نگرش باطنی حرکت میکنند؛ یعنی تهذیب را فقط در حوزۀ باطنی انسان تعریف میکنند، آن هم فردگرایانه. این عرفانها عرفانهایی هستند که با نظامهای سکولاریستی هم جمع میشوند و هیچ تنازعی با عرفانهای سکولاریستی ندارند و از دلشان هم اندیشۀ حکومت دینی بیرون نمیآید! یعنی میخواهند مثلاً انسان را در حوزۀ حیات باطنی خودش تا مدارج توحید پیش ببرند. معمولاً این عرفانها کارشان به جایی میرسد که شریعت را پوسته میدانند و آن را تحقیر میکنند و کمکم از شریعت فاصله میگیرند و تعهد به شریعت را از شرایط اصلی سیر و سلوک هم نمیدانند.
اما در اندیشۀ حضرت امام اینگونه نیست. امام همانطور که میخواهند فرد را سیر بدهند و از مراحل سیر فرد بحث کنند، از مدارج تکامل و سیر اجتماعی انسان هم بحث کنند.
🔷 امام راحل، این اندیشه را که «در سرپرستی و رشد انسان، ولایت اصل است»، در مقیاس جامعه پیاده کردند. صلاح و فساد جامعه بازگشت میکند به اینکه نظام ولایتی که بر جامعه حکومت میکند صالح باشد یا فاسد. لذا امام در اصلاحات اجتماعی، مبارزات رفرمگرایانه ندارند و نمیآیند به اصلاحات جزئی دست بزنند؛ بلکه میگویند حکومت باید تغییر کند تا جامعه اصلاح شود. در مقیاس جهانی هم وقتی به اصلاح جامعۀ جهانی میاندیشند، با نظام استکباری [و با مثلث کاپیتالیسم، سوسیالیسم و صهیونیسم] در جامعۀ جهانی درگیر میشوند. این همان اندیشۀ عارفانۀ امام است که محور صلاح و فساد را بیش از آنکه شریعت و قانون بدانند، ولایت میدانند؛ بلکه قانون را طریق جریان ولایت میدانند.
🔷 امام راحل، همانگونه که نسبت به فرد میگویند باید به شریعت عمل کند تا به ولایت برسد و از طریق درک ولایت حقه به توحید برسد، دقیقاً طریق تهذیب جامعه را همین میدانند؛ میگویند اسلام، دین حکومتی است و باید از طریق یک مدیریت صحیح، سیر به طرف توحید و مدارج رشد اجتماعی اتفاق بیفتد. از دل چنین اندیشهای، حکومت دینی و ولایت فقیه بیرون میآید.
🔷 امام راحل، جامعههای انسانی و آحاد را بر اساس تقسیم قرآنی، در سه دستۀ «مؤمن و منافق و کافر» میبینند. ایشان، هم در آثار عرفانی محضشان و هم در آثار سیاسیشان، معتقد به «صُلح کُل» نیستند. ایشان معتقدند ما جامعۀ مؤمنین و کفار و منافقین داریم و اینها حتماً کارشان به درگیری میکشد و این درگیری تعطیلبردار نیست تا پیروزی یک طرف حاصل شود. این است معنای آن حرف که: «ما تا آخرین نفر و تا آخرین منزل و تا آخرین قطرۀ خون برای اعلای کلمه الله ایستادهایم». در نگاه عرفانی ایشان، صفآرایی حق و باطل یک صفآرایی تاریخی است تا به عصر ظهور برسیم. لذا از دل عرفان ایشان، مجاهده و شهادت بیرون میآید و آن عرفان نظری در میدان عمل تبدیل میشود به جهاد و مبارزه، و اتفاقاً در حوزۀ عرفان عملی هم این جهاد را طریق سلوک و تهذیب میدانند.
🌎🌎🌎
🔘مراقب "قوانین معکوس"
در دنیا باشیم!!!!@
✅ در دستگاه خدا برخی چیزها، معکوس عمل میکند و این سرُّالاَسرار دنیاست.
◀️ صدقه دادن، ظاهراً پول را کم میکند اما در واقع معکوس عمل میکند و ما را از فقر نجات میدهد.
✳️ امام معصوم(علیهالسلام) میفرمایند:
◀️اگر فقیر شدی، بیشتر صدقه بده!
◀️خمس و زکات هم معکوس عمل کرده و ما را غنیتر میکند.
◀️دنبال قدرت ندویدن، معکوس عمل میکند و او مثل سایه به دنبال تو میدود.
◀️ فکر آباد کردن آخرت، معکوس عمل میکند و دنیایمان را آباد میکند.
◀️ وقتی وقتمان را صرف نماز ، دعا و عبادت کردیم ، معکوس عمل کرده و برکت به وقتمان میدهد.
◀️وقتی به خودمان در راه خدا سخت می گیریم، معکوسش این است که سختی های دنیا که برای همه هست، برای ما آسان میشود و گاهی آسان تر.
◀️معکوس کمتر خوردن، سلامتی ست.
◀️وقتی یاد مرگ کنیم، معکوس عمل میکند و دلمان زنده و شاداب میشود.
◀️ چشم هایمان را از حرام ببندیم، بیشتر از بقیه می بینیم و میفهمیم!
◀️ وقتی سکوت اختیار کنیم، بیشتر از کسی که زیاد حرف میزند جلوه میکنیم.
◀️حجاب و پوشاندن خود از نامحرم، "وقار" را بیشتر گرفتن میکند و قرآن نیز بر این موضوع تاکید دارد.
◀️وقتی جانت را در راه خدا میدهی و شهید میشوی، معکوس عمل کرده و خداوند تو را زنده میداند :
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده اند، مرده مپندارید بلكه زنده اند و نزد پروردگارشان روزى داده مى شوند.
◀️وقتی نیرنگ میزنیم و چاهی برای کسی میکنیم، معکوس عمل کرده و خودمان دچار نیرنگ میشویم و اول در چاه می افتیم!
◀️وقتی مهمان دار میشویم، برکت به سفره مان می آید و بارها دیده ایم با همان غذای همیشگی، همه سیر میشوند.
◀️وقتی بچه دار میشوی نیز قانون معکوسهای دنیا اِعمال میشود و برکت و رزق و روزی ات زیاد میشود!
◀️ برای نشاط و شادی خود باید به فکر رفع مشکلات دیگران باشی و دل دیگران را شاد کنی تا دل خودت شاد شود.
✅ و این گونه است که خدا از مردم میخواهد اندکی در کار دنیا و قانون حاکم بر آن( معکوس عمل کردن) تأمل کنند بلکه به بیراهه ای که شیطان به دروغ جلو آنها تزئین میکند، پا نگذارند.
#جامعه_نیازمند_آگاهیست.
اعلام حمایت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران از دولت چهاردهم
حجتالاسلام یعقوبی «رئيس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران»:
🔹مهمترین اهداف انقلاب اسلامی رسیدن به قرب الهی است و قرار بر این بود که همه انسانها به قرب الهی برسند. وی با بیان اینکه هدف بعدی انقلاب اسلامی انسانسازی است.
🔹این اهداف تغییرناپذیر هستند، شاید در سمتوسوی حرکت به سمت آن شدت و ضعف پیدا کند اما تغییرناپذیر است.
🔹در کنار اهداف انقلاب اسلامی، باید اصول انقلاب اسلامی را هم دنبال کنیم؛ شاید دولتها تغییر کنند اما اصول انقلاب اسلامی تغییر نخواهد کرد.
🔹یکی از پیامهای انقلاب عدالتپروری است که برای به دست آوردن عدالت نصیحت کافی نیست بلکه برای به دست آوردن عدالت نیاز به قدرت داریم و این قدرت به دست نمیآید مگر انسانهای عدالتمحور در راس کار بیایند.
🔹در انقلاب اسلامی اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام جهاد و شهادت جایگزین اسلام آمریکایی شده است، حضرت امام خمینی (ره) فرمودند، حفظ و تداوم این انقلاب اسلامی یک واجب عینی و اهم تکالیف الهی است.
🔹همه ما نیروهای انقلاب مازندران همراه با همه نیروهای انقلاب کشور در حمایت از دولت چهاردهم اعلام آمادگی میکنیم تا زمانی که این دولت و دولتمردان در خط ولایت و رهبری فقط اسلام ناب محمدی هستند، مورد حمایت خواهند بود.
🔹امروز در کنار هم باید بیشتر قرار گیریم ما از اصول مان کوتاه نخواهیم آمد و در مسیر و اهداف عالیه حرکت خواهیم کرد.
🔰ایران از خونخواهی شهید هنیه منصرف شده است؟!
🔹اربعین شهید اسماعیل هنیه هم سر رسید و همین برای شبکه ها معاند بهانهای شد تا رسانهها در مورد زمان و نحوه پاسخ انتقامی ایران گمانه زنی کنند. از میان برآوردها و تحلیل ها، برخی مدعی شدند که ایران احتمالا از انتقام، پشیمان شده و برخی دیگر چون نمیتوانند زمان پاسخ ایران را حدس بزنند، شب حمله را به انتظار می کشند. از آنجایی که بسیاری از کارشناسان زمان حمله ایران را تا قبل از اربعین شهادت اسماعیل هنیه برآورد کرده بودند، حالا این شائبه ممکن است ایجاد شود که ایران خیلی هم دنبال انتقام نیست!
🔺اما واقعیت این است که در رابطه با انتقام ایران چهار گزاره ادراک میشود:
▪️یک: تاکید رهبر انقلاب بر مجازات سخت رژیم صهیونیستی و خونخواهی شهید هنیه از یک طرف و اعلام حتمی بودن پاسخ انتقامی از سوی فرماندهان نظامی ایران از طرف دیگر، این گزاره را حتمی میکند: «انتقام ایران قطعی است».
▪️دو: فوری بودن پاسخ در دستور کار نیست، بلکه زمان مناسب است که اولویت دارد. برای ایران، زمان انتقام است که اهمیت دارد اما پاسخ ما زمان محدود نیست. از امشب تا هفته آینده و ماه بعد همه جزو ساعتهای محتمل خونخواهی ایران است.
▪️سه: همان طور که بارها گفته شده، طولانی کردن انتقام از سوی ایران یک تاکتیک است. برهم زدن محاسبات دشمن، ایجاد فرسایش در جبهه دشمن، نگه داشتن فضای وحشت در اراضی اشغالی و ایجاد سردرگمی در اتاق فکر ارتش رژیم صهیونیستی از جمله اهداف است.
▪️چهار: با توجه به محتواهای منتشر شده از رسانههای غربی و عبری که به نوعی برونداد اتاق عملیات روانی دشمن صهیونیستی به حساب میآیند، اتفاقا برخلاف رسانههای ضد انقلاب، دشمن پاسخ ایران را جدی گرفته و از همین رو در حال کم اثر کردن عملیات انتقامی ایران در افکار عمومی مردم منطقه و دنیا هستند. شب گذشته سردار سلامی تاکید کرد: «این بار متفاوت از اسرائیل انتقام میگیریم... درسی به دشمن میدهیم که یاد بگیرد با دم شیر بازی نکند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردبزرگ
سردارحاجیزاده
بعداز ۵سال دادگاه عالی کانادا، شرکت هوایی اوکراینی را مقصر اصلی سرنگونی هواپیما دانست!
🔴 چقدر دلمان سوخت برای سردار حاجی زاده که با مردانگیاش آن روز تمام مسئولیت این حادثه تلخ را برعهده گرفت، آبروی خودش را با خدا معامله کرد و خود را آماج تهمت و تخریبها قرار داد!
🟢 نگذاریم این خبر فوقمهم در لابلای هیاهوی این روزها گم و بایکوت شود؛ باید روشنگری کنیم و این کلیپ را بدست تمام ایرانیان برسانیم، بلکه سیاهی پروپاگاندای دشمن کمرنگ شود!
🔰 حرف روز
💢 الزامات وفاق ملی
«وفاق ملی» یکی از پرتکرارترین کلیدواژه ادبیات سیاسی کشور در دولت چهاردهم است؛ واژهای که اصلیترین شعار دکتر پزشکیان بود و پس از آن هم رئیسجمهور نشان داد به این موضوع صرفاً به چشم یک شعار نمینگرد. رئیسجمهور در مراسم تحلیف رسماً دولت خود را «وفاق ملی» نامگذاری کرد. امروزه کشور برای دستیابی به مفهوم واقعی وفاق ملی راه زیادی در پیش دارد، لذا در ادامه به برخی از الزامات آن اشاره میشود:
1️⃣ احترام به اصول حاکمیت: آقای پزشکیان در مناظرات و پسازآن نکاتی مطرح کرده است که همین ادعاها متضمن وحدت ملی و شکلگیری کابینه وفاق ملی است. ادعای اطاعت از رهبری و عملیاتی کردن ابلاغ سیاستهای کلی نظام، التزام به اجرای قانون بهویژه قانون برنامه هفتم توسعه برای پاسخگویی به مطالبات معیشتی مردم، استفاده از خبرهترین کارشناسان در اداره کشور، تصمیمگیری بر اساس اجماع ملی در اداره سیاست خارجی و سیاست داخلی کشور. اگر آقای پزشکیان به این اصول پایبند باشد، مهمترین اصول وفاق ملی محقق خواهد شد.
2️⃣ پایبندی به اصول مشروعیتبخش نظام اسلامی: فصل مشترک متن تنفیذ رؤسای جمهور این جمله کلیدی است که «تنفیذ رأی ملت منوط و موکول به حفظ و رعایت و پیمودن صراط مستقیم الهی، اجرای قانون اساسی و ایستادگی در برابر دشمنان زورگو است...». پایبندی به این متن متضمن وحدت ملی و دولت وفاق ملی است. دولت «وحدت ملی» و «وفاق ملی» از یکصدایی در دولت و حکومت به دست میآید.
3️⃣ منافع ملی: یکی از معیارهای وفاق ملی توجه به منافع ملی است. همه برنامهها، اقدامات و تصمیمات، سیاستها، وضع قوانین و مقررات لازم است مبتنی بر منافع ملی طراحی شوند و هر اقدامی که مغایر با منافع ملی و مصالح و سرنوشت کشور است، کنار گذاشته شود یا اصلاح و تغییر یابد.
4️⃣ اصل شایستگی، تعهد و توانایی در انتخاب مدیران: اعم از معاونان، وزرا، استانداران، فرمانداران، سفرا، مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکتهای دولتی یا شبهدولتی مانند شستا و صندوقهای بازنشستگی کاملاً لازم است و باید مورد توجه قرار بگیرد.
5️⃣ تقویت فرهنگ همگرایی: یکی دیگر از الزامات وفاق ملی ایجاد فرهنگ همگرایی، جمعپذیری، همبستگی، تفاهم، رفاقت و همدلی در بستر اجتماعی است. اگر این فرهنگ در جامعه ترویج شود و شکل بگیرد، بسیاری از موانع مشارکت مردم در توسعه کشور برداشته و سرمایه اجتماعی آسیب دیده به خوبی بازسازی میشود.
نکته پایانی توصیه رهبر معظم انقلاب درباره بهکارگیری مدیران و افراد مؤمن، انقلابی، متعهد و همچنین جوان نیز میتواند یکی از الزامات اصلی وفاق ملی باشد و نقطه مقابل آن نیز فاصلهگیری و حذف طیفهای تندرو مدعی اصلاحات است که حامی فتنه و اغتشاش بودهاند.
✍️ #فرهاد_کوچک زاده
کتاب کارکردهای فرهنگی اجتماعی پیاده روی اربعین (کریم مهری).pdf
782.5K
به #کانال سیاست و فرهنگ بپیوندید.👇
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
بی کاری و بی دینی .mp3
24.68M
صوت آموزشی
بیکاری و بیدینی!
🎧 مرحوم آیتالله حائری شیرازی
#تمدّن_اسلامی
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 گدایی توجه در عصر بی اعتنایی عمومی!
🔺چون در برنامه تخصصیشان در فضای مجازی موفق نشدند، با هر محتوای سخیفی میخوانند وایرال شوند و جلب توجه کنند!
#جنگ_نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر اجلاسیه ملی شهدای جهادگر کشور
2.76M
🔘 فقط خواستم بدونی...
🔘 فایل صوتی شماره ۲۹۶
🔘 چرا اسرائیل را نمی زنیم؟
🔘 حتما" گوش کنید.!!!!!!!!!!
💠💠💠
🔘 محمود قاسمی.
#جامعه_نیازمند_آگاهیست.
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟦🟧 فیلم #هوایی از جمعیت بی کرانه و غیرقابل وصف مردمی در #اجلاسیه_نهایی دومین کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد در پارک مهرورزی شهر یاسوج!
🌹ماشاالله به این ملت قهرمان👇
به لرهای بویراحمدی و بختیاری، ترک های قشقایی و غیر قشقایی، و همه اقوام پرافتخار و نستوه✊ سرزمین اهورایی مان، ایران 🇮🇷!
اینجا👆 ایرانست
اروپا🇪🇺 و آمریکا🇺🇸 نیست!
اینجا نقطه افتخار 🔆 زمین به آسمان است
دقیقا همینجا☝️
چهارراه جهان 🌐!
مهمترین نقطه جهان به قول «آیزنهاور» شان!
«پل پیروزی» جنگ افروزان جهانی!
که ۴۶ سال است پل پیروزی مصلحان جهانی است!
اینجا👆 ایران🇮🇷 است
موطن ملت الگو: «قومٍ أولی بأسٍ شدید»
لشکر مخلص خدا!
و منجی جهان از شرّ شرورترین دشمنان آدم؛ «صهیونیسم بین الملل»
#باشهدا_تافتح_قله_ها
#افتخار_ایلُم
🌺🍃
🍃
🟦 ایران قوی؛ از دخالت آمریکا تا دخالت در آمریکا
🟧 سید محسن هاشمی
1️⃣ سکانس اول:
محمدرضا پهلوی برای برکناری دکتر امینی، نخست وزیر خودش مجبور می شود در فرودین ۱۳۴۱ به آمریکا سفر کند تا با دادن تضمین و قول های فراوان به کندی رئیس جمهور جدید آمریکا، بتواند اینکار را انجام دهد که موفق می شود این تأییدیه را که اوج دخالت آمریکا در ایران است، بگیرد.
2️⃣ سکانس دوم:
در شهریور ۱۴۰۳ گارلند، دادستان کل آمریکا:
«ما در برابر تهاجم و تلاش هر بازیگر خارجی دیگری همچون ایران که در پی مداخله در انتخابات ما هستند بی واکنش باقی نخواهیم ماند و بیامان با آن کشورها مقابله خواهیم کرد. و برای تأثیرگذاری ایران بر کارزارهای ریاست جمهوری ۲۰۲۴ هشدار میدهم.»
🇮🇷 حالا شما بگویید کدام نظام سیاسی #قدرتمندتر بوده و بیشتر حافظ استقلال و آزادی ایران می باشد؟
🌺🍃
🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟧 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویر احمد
🟦 انفعال و #تحقیر فرهنگ خودی، نتیجهی #بزرگنمایی دشمن در عرصهی فرهنگ
🌺🍃
🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟦🟧 تعابیر جالب یک صاحب نظر آمریکایی درباره تمدن، پیشرفت های ایران | ایران دشمن طبیعی آمریکا نبود ولی چه اتفاقی افتاد؟
🌺🍃
🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌏 یازده نفر از فرماندهان لشکر امام مهدی علیهالسلام از اروپا هستند!
#کلیپ | #استاد_شجاعی #استاد_یوسفی
منبع : جلسه ۱۳ از مبحث استغاثه / دعا و استغاثه برای فرج
به #کانال سیاست و فرهنگ بپیوندید.👇
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
🔘 پزشکیان وارد بغداد شد
🔘 شیاع السودانی، نخستوزیر عراق در بدو ورود رئیسجمهور کشورمان به بغداد از او استقبال کرد.
#جامعه_نیازمند_آگاهیست.
گعده در منزل خاتمی در جماران:
اعضای اصلی و حاضر در گعده #نفاق_ملی:
۱. سعید حجاریان
۲. عباس عبدی
۳. محمدرضا تاجیک
۴. علی ربیعی
۵. محمدفاضلی به نمایندگی از رضاصالحی امیری!
۶. غلامحسین کرباسچی
۷. آذرمنصوری
۸. موسوی لاری
۹. مجید انصاری
۱۰. هادی خانیکی
۱۱. جابری انصاری
موضوع گعده:
سیاستگذاری و ریل گذاری برای جبهه اصلاحات و دولت چهاردهم
مصوبات:
۱. فشار مضاعف به حاکمیت برای آزادسازی شماری از زندانیان سیاسی
۲. ادامه فشار رسانهای به صداوسیما، شهرداری و سایر نهادهای خارج از اراده دولت برای همسو شدن با دولت جدید. (هدف از این اقدام صرفا همسو شدن یا تغییرات مدیریتی نیست بلکه تغییر زمین بازی به زمین حریف است)
۳. تبدیل انتخابات شورای شهر سال آینده به رفراندوم. تهییج افکارعمومی، آماده سازی اقشار در پاییز ۴۰۳ و بهار ۴۰۴، تهدید به خروج از حاکمیت و استعفای جمعی در صورت حذف مهرهای اصلی در انتخابات.
۴. معرفی جابری انصاری بعنوان مسئول راهبری رسانههای تحت امر دولت از جمله ایرنا.
۵. ایجاد کمیته رفع حصر با مدیریت پنهان مجید انصاری و طرح مکرر آن در فضای رسانهای کشور.
۶. تقدیسگری و ارتقاء نقش و چهره سید حسن خمینی و افزایش فعالیت های اجتماعی و سیاسی وی.
🔰هوای بی خود اپوزیسیون !
✍️دکتر حسین حسینی نژاد
⏹ فردای پیروزی پزشکیان برخی از فعالین سیاسی و اجتماعی که همیشه طوری دیگر می اندیشند، می نویسند، می گویند و رفتار می کنند، هوا ورشان داشته بود که عن رقیب رييس جمهور اصلاح طلب فرمان سیاست را بر صراطی به پیش خواهد برد که اپوزسیون می پسندند و زین پس عرصه سیاست در ایران را باید صحنه تقابل رئیس جمهور با سایر ارکان نظام فرض کرد اما رفتار پزشکیان در همین مدت کوتاهی که دولت را در اختیار گرفته است خلاف این موضوع را به تصویر کشید.
↩️ او توانست در قالب شعار وفاق ملی حمایت رهبری،همراهی مجلس و حتی پشتیبانی سپاه را به دست آورد. کابینه او زودتر از آنچه که تصور میشد رای اعتمادش را از مجلس اصولگرا را به دست آورد و دولت توانست در ابتدای کار توانمندی عظیم قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء را به مدد بگیرد. او بر خلاف تصور دگر اندیشان در دیدار با فرمانده سپاه خودش را بسیجی خطاب کرد و حاکمیت نگاه بسیجی را راهکار حل بسیاری از مشکلات دانست، چیزی که اصلا به مذاق اپوزسیون خوش نیامد.
↙️ به نظر می رسد پزشکیان قصد دارد وفاق ملی را جایگزین تقابل و کشمکش نماید و به جای پرداختن به حواشی و اختلافات، بر متن و توافقات متمرکز شود؛ سیاستی که اگر به آن توفیق یابد ظرفیتی عظیم از توانمندیها و داشته ها را در اختیار او قرار می دهد که می تواند با استفاده از آن بسیاری از مشکلات و کم و کاستی ها را مرتفع نماید ضمن اینکه نفس ایجاد مشارکت و وفاق در حکمرانی، خود به خود بسیاری از موانع و محدودیتها را از جلو پای دولت بر میدارد.
🔚البته همانطور که پیشتر هم گفته ایم با توجه به اختلافات فکری و گاها عقیدتی میان گروهها و شخصیتهای سیاسی وجود دارد و تضاد منافعی که گاها در تصمیم گیریها، انتصابات و سیاستها پیش می آید به نظر می رسد ایجاد وفاق کار آسانی نباشد اما نشدنی هم نیست، ایجاد اشتراک منافع و دستیافتن به نقاط بینابینی در تعاریف و سیاستها با چاشنی اقتدار و ملاطفه می تواند راه به سرانجام برد.