مساله کوچک انگاری حمله اسرائیل که رهبری انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند نکات مهمی را در ذهن تداعی می کند.
رهبری به صورت صریح نسبت به خطای محاسباتی دشمن هشدار داد
اما نکته پنهان جمله رهبری اشاره دقیق به خطای محاسباتی صداوسیما،رسانه ها و خبرگزاری ها و شبکه های اجتماعی جبهه انقلاب بود که حمله رژیم صهیونیستی را آنقدر کوچک نمایی کردند که برخی می خواستند اصل حمله را هم تکذیب کنند.
موضوع کوچک نمایی حمله رژیم صهیونیستی از موضعگیری عزیز جعفری(حمله اگه بزرگ باشه جواب میدیم) و نقل قول نیویورک تایمز از چند مقام ایرانی مبنی بر عدم پاسخ نظامی ایران در صورت حمله محدود آغاز و با هدایت رسانه ای و فیک نیوز های داخلی ادامه یافت
رسانه های داخلی فراتر از انتظار،حمله اسرائیل را به بازی گرفته بودند
مثل همیشه از تشخیص صحیح خط رسانه ای جاماندند و رهبر انقلاب نسبت به کوچک نمایی حمله هشدار دادند و از ضرورت بهم خوردن خطای محاسباتی دشمن سخن گفتند
اتاق فکری که با این همه امکانات و بودجه و شبکه تا الان منظومه فکری رهبر انقلاب اسلامی را نفهمیده دقیقا چه فایده ای برای مدیریت افکار عمومی دارد؟
یه لحظه فکرش رو بکنید که رسانه ملی،خبرگزاری ها،روزنامه ها ،کانال ها و شبکه های اجتماعی همگی حمله اسرائیل را کوچک انگاری کرده باشند اما رهبری انقلاب اسلامی می فرمایند این خط تحلیلی غلطه و نباید کوچک انگاری بشه
این تردید شکل گرفته است که نکنه در همه این سال ها و رویدادهای سرنوشت سازی که در کشور به وجود آمد به همین شکل به مسائل پرداخته می شد و نگاه حکیمانه رهبری در میانه بحران های تحلیلی و تشخیص غلط این مجموعه ها ذبح می شد.
ابوقاسم
🛑ادای احترام گالانت به حزب الله در سخنرانی پایانی :
🔷 گالانت :
❌عقب نشینی دیروز دوسوم ارتش ما از جنوب لبنان به خاطر ضعف ارتش ما نبود بلکه بخاطر قدرت فوق العاده حزب الله لبنان بود!!! و این واقعیتی است که نتانیاهو نمی خواهد آن را بفهمد و قبول کند. من به قدرت فوق العاده حزب الله احترام می گذارم ، نتانیاهو هرچه می خواهد بگوید...
🇮🇷
🔰 #بازخوانی | نگاه آیتالله خامنهای به انتخابات آمریکا چگونه است؟
📝«آمریکا، #آمریکا است؛ این حزب یا آن حزب، هر کدامشان سرِ کار آمدند، خیری به ما نرساندند، شر رساندند. یکی تحریم کرد، یکی هواپیما زد، یکی به سکّوی نفتی حمله کرد، یکی به دشمنهای ما کمک کرد. ما نگرانی هم نداریم؛ ما به توفیق الهی برای مواجههی با هر حادثهی محتمل آمادهایم. در دنیا عدّهای عزا گرفتهاند که چرا #انتخابات در آن کشور اینجوری شد؛ یک عدّهای [هم] در دنیا خوشحال شدند و شادی کردند. ما نه، ما نه عزا میگیریم، نه شادی میکنیم؛ برای ما فرقی ندارد.
ما فکر میکنیم که چگونه باید کشور را از مشکلات احتمالی عبور داد؛ ملّت باید به این فکر کند. راه عبور از همهی مشکلاتی که برای کشور محتمل است، چه در این دوره، چه در ده سال دیگر، چه در پنجاه سال دیگر، این است که کشور از درون مستحکم باشد. ببینید چهجوری استحکام حاصل میشود. #استحکام_داخلی نظام، اساس کار است.» ۱۳۹۵/۰۸/۲۶/خط رهبری
https://www.independentarabia.com/node/611305/%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B3%D8%A9/%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%B1/%D9%85%D8%A4%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88%D8%AF%D9%84%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A3%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B1%D8%A8-%D8%A8%D9%8A%D9%86-%D8%A5%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D9%84-%D9%88%D8%AD%D8%B2%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B7%D9%88%D9%8A%D9%84%D8%A9
ایندیپندنت عربی (انگلستان): شواهدی که نشان میدهد جنگ بین اسرائیل و حزب الله طولانی خواهد بود
دنیز رحمه فخری
4 نوامبر 2024
1-یکی از پیچیده ترین مناقشات خاورمیانه، جنگ بین اسرائیل و حزب الله لبنان است. حزب الله از زمان تاسیس در دهه 1980، خارج از چارچوب دولت برای مقابله مسلحانه با اشغالگری اسرائیل در لبنان فعالیت کرده است و از آنجا که بخشی از "محور مقاومت" مرتبط با ایران است، تنش های منطقه ای و مداخله های خارجی بر پیچیدگی مناقشه افزوده است. به رغم اعتراف بسیاری از کارشناسان نظامی به برابر نبودن توانایی دو طرف و برتری اسرائیل بر حزب الله به علت داشتن نیروی هوایی، اکثر این کارشناسان معتقدند جنگی که در ماه سپتامبر امسال آغاز شد، طولانی خواهد شد.
2-طولانی شدن جنگ بین یک ارتش رسمی و یک گروه مسلح، عللی پیچیده دارد که عوامل سیاسی و نظامی و اجتماعی در آن دخیل هستند. یکی از مهمترین علل، اختلاف اهداف راهبردی بین دوطرف است. در شرایطی که حزب الله شعار بازپس گیری اراضی و آزادسازی مناطق اشغال شده را سر می دهد، اسرائیل به دنبال حفظ امنیت ملی خود و مقابله با تهدیدات گروه های مسلح است. همچنین حزب الله مورد حمایت ایران است و روابطی با شماری از کشورهای دیگر دارد و همین مسئله، دامنه مناقشه را وسیعتر و پیچیده تر می کند به خصوص که اسرائیل نیز مورد حمایت قاطع آمریکا و کشورهای اروپایی و غربی است.
3-تکیه کردن حزب الله به جنگ های چریکی برای مقابله با ارتش اسرائیل، اوضاع را پیچیده تر و طولانی شدن جنگ را محتمل تر می کند. سرایت جنگ به مناطق شهری و تلفات و خسارات بالای غیرنظامیان، دستیابی به راه حل صلح آمیز را دشوارتر می کند و تاکنون جامعه بین المللی نتوانسته است به طول کارآمد برای پایان دادن به مناقشه یا دستیابی به راه حل های صلح آمیز مداخله کند و یکی از عوامل طولانی شدن جنگ نیز همین است.
4-بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، برقراری امنیت شهرک های شمالی و نابودی زرادخانه نظامی حزب الله و جلوگیری از مسلح شدن مجدد آن را هدف حمله به لبنان اعلام کرده است. در مقابل، حزب الله به تلفات انسانی و خسارت های مادی اهمیت چندانی نمی دهد و تمرکزش بر جبهه مرزی و خطوط مقدم است. حزب الله معتقد است اگر حمله زمینی اسرائیل با شکست مواجه شود و ارتش اسرائیل متحمل تلفات و خسارات زیادی شود، و اگر نتواند ساکنان شمال اسرائیل را به خانه هایشان بازگرداند و حزب الله را از مرز دور کند، به این معنا است که در دستیابی به اهداف اعلام شده، شکست خورده است و همین برای اعلام پیروزی حزب الله کافی خواهد بود و همانطور که شیخ نعیم قاسم دبیرکل جدید حزب الله اعلام کرد، حرف آخر در میدان جنگ زده می شود. تاکنون اسرائیل توانسته است موفقیت های ارزشمندی کسب کند ولی پیروز نشده و حزب الله هم متحمل ضربات سختی شده ولی شکست نخورده است. بنابراین سخن گفتن از پایان جنگ، زود است.
5-زیاد الهاشم سرتیپ بازنشسته ارتش لبنان معتقد است، اسرائیل و حزب الله همچنان باور دارند که ابزارهای نظامی یعنی توسل به زور، می تواند اهداف آنها را محقق کند. به گفته الهاشم، اسرائیل هدف این جنگ را بازگرداندن شهرک نشینان به شمال اسرائیل اعلام کرده است ولی اهداف اعلام نشده ای هم وجود دارد چرا که نتانیاهو حاضر به قبول آتش بس و اجرای قطعنامه 1701 که لبنان با آن موافقت کرده است، نیست. با توجه به این که اسرائیل سرگرم تخریب کامل روستاهای مرزی لبنان تا عمق سه تا چهار کیلومتر است، می توان استنباط کرد که تل آویو قصد دارد به ساکنان این روستاها اجازه بازگشت به محل سکونتشان را ندهد.
6-از سوی دیگر، حزب الله شلیک موشک و ارسال پهپاد به اسرائیل را نسبت به دو هفته قبل، دوبرابر کرده است تا بگوید راهبرد نتانیاهو برای دور کردن موشک ها از مناطق شمالی اسرائیل به نتیجه نخواهد رسید. به این ترتیب حزب الله ارتش اسرائیل را به سوی رویارویی زمینی که حزب الله آن را به نفع خود می داند، یا قبول آتش بس و اکتفا کردن به قطعنامه 1701 سوق خواهد داد. با توجه به این که تاکنون نشانه ای از چرخش موضع اسرائیل مشاهده نشده است، می توان پیش بینی کرد احتمالا جنگ کنونی در لبنان به جنگ فرسایشی طولانی تبدیل و بر میزان خشونت و ویرانی و آوارگی افزوده خواهد شد.
آیت الله مهدوی کنی:
از همان سال ۵٨ مخالف اشغال سفارت آمریکا بودم و آن را مضر میدیدم، چون برای انقلاب سنگین تمام شد. اینکه بگوییم لانهٔ جاسوسی، در دنیا مورد پذیرش نیست. شاید همهٔ سفارتخانهها لانهٔ جاسوسی باشند...
آخر سر هم کار به جایی رسید که التماس میکردیم تا گروگانها را تحویل دهیم.
"برگرفته از خاطرات آیت الله مهدوی کنی،
صفحه ۲۱۹ تا ۲۲۱"/سحام نیوز
سلام بر اساتید محترم، آیا این مطلب نقل شده از آیت الله مهدوی کنی صحیح است؟
تریتا پارسی
سیاست دموکرات ها در طرفداری از اسرائیل و جنگ و کشتار فلسطین و بالعکس وعده صلح از جانب ترامپ یکی از عوامل شکست دموکرات ها و پیروزی ترامپ بود
🔹از زمان وقوع انقلاب اسلامی، ۸ رئیس جمهور در آمریکا روی کار بوده، یا سر کار آمده اند:
🔻۴ دموکرات شامل: جیمی کارتر، بیل کلینتون، یاراک اوباما و جو بایدن.
🔻گ۴ جمهوریخواه: رونالد ریگان، بوش پدر، بوش پسر و دونالد ترامپ.
🔹تاکتیک های دشمنی آنها با ملت ایران، بعضا با هم تفاوت داشته، اما راهبرد شان هیچ تغییری نکرده است. اگر تحریم اقتصادی بوده یا فشار سیاسی، حمایت از اقدام نظامی یا تروریستی و خرابکارانه، آشوب افکنی یا بی ثبات سازی امنیتی، و جنگ روانی و فرهنگی، با هم مسابقه گذاشته اند.
🔹اگر ترامپ، مدعی فشار حداکثری بود، اوباما معمار تحریم های فلج کننده بود، و بایدن بر مبنای فشار هر دوی آنها، کوشید باج بیشتری را از طریق به بن بست کشاندن مذاکرات بستاند، اما ناکام ماند؛ تا جایی که نشریه آمریکایی نشنال اینترست اخیرا نوشت:
🔻"تحریمهای ضد ایرانی، تا حد زیادی بی خاصیت شده اند. دولت بایدن هیچ تحریم نفتی را لغو نکرده، با این حال ایران، صادرات را افزایش داده است.
🔻تشدید تنشها میان ایران و اسرائیل سبب شده تا اندک زمینههای در دسترس آمریکا برای تعامل با ایران تضعیف شود. ما دیگر در جهان سال ۲۰۱۵ زندگی نمیکنیم. تحریمها تا حد زیادی از قدرت اثرگذاری تهی شده اند.
🔻روندهای کلان در محیط بین المللی طی سالهای گذشته، تا حد زیادی در راستای منافع ایران بودهاند".
🔹ترامپ، هشمین رئیس جمهور آمریکاست که در این ۴۵ سال (برای بار دوم) سر کار می آید. اگر او، متهم به ترور شهید سلیمانی است؛ دولت بایدن، در ترور شهیدان نصرالله و صفی الدین و نیلفروشان و زاهدی و حاجی رحیمی و هنیه و سنوار و... نقش داشته است.
🔹اما تفاوت امروز با ۴۵ سال قبل، این واقعیت انکار ناشدنی است که جمهوری اسلامی و متحدانش صد برابر قدرتمند تر شده اند و در مقابل، آمریکا و رژیم صهیونیستی، برتری بلامنازع پنج دهه قبل را از دست داده اند.
🔹زمانی، سفارت آمریکا در ایران همه کاره بود و هرچه را اراده می کرد، پیش می برد. روزگاری دیگر، دولت آمریکا، تجاوز ارتش صدام به عمق خاک ایران را با پشتیبانی بیش از ۴۰ دولت مدیریت می کرد، در حالی که دست ما کاملا خالی بود؛ نه سلاحی داشتیم و نه نفتی می توانستیم بفروشیم.
🔹اما امروز با وجود همه فشارها -و برخی کج فهمی ها، کاهلی ها و کوتاهی یا خیانت ها در داخل در ادوار مختلف- در موقعیت اقتدار منطقه ای ایستاده ایم و به شرط شجاعت و درایت و همت، می توانیم به مراتب قدرتمند تر و موفق تر از چند دهه قبل، از عهده دشمن بر آییم؛ ان شاء الله.
🔰اسراییل علیه حکومت یا مردم ایران
🔸پس ازتجاوزاخیررژیم صهیونیستی این بارنوبت به اجرای جنگ شناختی بود.هدف این بودکه افکارعمومی به سمتی که دشمن می خواهدمتمرکزشود.تصاویری ازخلبان های زن رانشان می دادندتابه این بهانه هشتگ های زن زندگی آزادی را ترندکنند.پیاده نظام های دشمن تلاش می کنند در اجتماع اعتراضی بازنشستگان در یکی از استان های کشور ، شعارهایی مطرح شود که اقدام جمهوری اسلامی را جنگ افروزی تلقی کند.
🔹در پلن بعدی دشمن تلاش می کند تجاوزات خود را صرفا یک زد و خورد با حکومت القا کند.رژیم صهیونیستی این پیام را به مردم لبنان نیز داده بود. نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی خطاب به مردم لبنان، گفته بود: «اسرائیل با شما سر جنگ ندارد، جنگ ما با حزب الله است.» کمتر از 24 ساعت از صدور این جملات نگذشته بود که وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد در حملات جنگنده های ارتش اسرائیل بیش از700 غیرنظامی شهید و بیش از 2هزار و 600نفر مجروح شدند. پیش تر اسحاق هرتسوگ، رییس جمهور اسراییل، اندکی بعد از حمله اسرائیل به غزه گفت:«مردم غزه مقصرند چون علیه حماس قیام نکردند». به همین راحتی کشتار بیش از 43هزار شهید و 96هزار زخمی در غزه را توجیه می کنند.
🔸اکنون رژیم سفاک صهیونیستی در پیامی ویدئویی خطاب به مردم ایران می گوید: «اسرائیل هیچ مشکلی با مردم ایران ندارد» کذب این ادعا را در سخنان اویخای ادرعی سخنگوی ارتش اسراییل می توان به وضوح دریافت. او در یک محتوای ویدئویی چند بار تاکید می کند و خطاب به مخاطبانش می گوید: «ایرانیان برای شما از همه کس خطرناک ترند» رصد فعالیت و همکاری های رژیم صهیونیستی با گروهک های ضدانقلاب به وضوح نشان می دهد که نیت واقعی این رژیم چیست؟
🔻در سال 1397 که ترامپ به دنبال اجرای پروژه فشار حداکثری بر ایران بود، روزنامه صهیونیستی هاآرتص عنوان کرد که سران گروهک های ضدانقلاب با آمریکاییها و نیز افسران موساد در واشنگتن دیدارهایی را برگزار کرده اند. دریکی از جلسات خصوصی، افسر موساد اظهار می کند که موتور محرک آشوب در ایران، اسلحه گروهکی است! لذا لازم است که شاخه های مختلف گروهک ها با هم متحد شوند تا بهتر بتوانند از غرب سرویس بگیرند.سرویس دهی به گروهک هایی که جز ناامنی و اقدامات وحشیانه برای مردم مرزی ایران هیچ آورده ای نداشته اند،پیام صلح است یا پیام جنگ؟
📌 مانع اصلی پیاده سازی نقشه های شوم دشمن بعد از انقلاب اسلامی،اقتدار نظام، انسجام درونی و وجود نیروهای مسلح جان برکف بوده است. اما وجود برخی نحله های انحرافی، این امید را برای آنان زنده نگه داشته و آنان را دچار خطای محاسباتی کرده است. واقعیت این است که دشمن ایران تجزیه شده را می خواهند؛ چرا که پس از آن قدرت دفاعی نیز تجزیه می شود؛ آنگاه نفوذ و اشغال منطقه توسط استکبار به راحتی انجام پذیر خواهد بود و کدام ملت و کشور است که از اشغال کشورش و مستعمره شدن ملتش نفع برده باشد؟
✍ محمد حکیمی
🔴⚡️استسباع یعنی چه؟!
چه ربطی به شرایط امروز ما دارد؟!
🔺حکمای قدیم اصطلاحی دارند به نام #استسباع در بعضی حیوانات مانند خرگوش اینگونه است که وقتی با حیوان درندهای که او را شکار میکند مثلا با شیر روبهرو میشود اگر شیر چشم در چشمش بیندازد این حیوان مستسبَع میشود یعنی همهچیز خود را، اراده و فکر خود را از دست میدهد؛ فکر فرار کردن، فکر اینکه این خورنده من است و اگر من به طرف او نزدیک شوم مرا میبلعد بهکلی از ذهن این حیوان بیرون میرود؛ سر جای خودش میایستد بلکه خودش به طرف او میآید. قدرت فرارکردن از او سلب و به زمین میخکوب میشود.
🔺این را میگویند خودباختگی، از دست دادن خود، از دست دادن روحیه و از دستدادن اعتماد و ایمان به خود. گاهی یک جامعه در مقابل جامعه دیگر خودش را میبازد، خودباخته میشود، مستسبَع میشود. گاهی یک جامعه جامعه دیگر را از روی زرنگی با عواملی که دارد خودباخته میکند.
🔺نیرنگ بزرگ استعمار با کشورهای مستعمره و کشورهای استعمارزده همین است، کوشش میکند که کشور استعمارزده اعتماد و ایمان به خودش و ایمان به حیثیت خودش را از دست بدهد؛ به فرهنگ خود، دین خود، ملیت خود، کتابهای خود، پیشوایان خود، به تاریخ گذشته خود و به هر چه که دارد بیاعتقاد شود، بگوید همه آن هیچ و پوچ بوده، ما که چیزی نیستیم، ما که هیچ هستیم، هر چه هست آنها هستند. این بزرگترین نیرنگ استعمار است.
✍ برشهایی از کتاب آینده انقلاب اسلامی صفحه ۱۳۵ الی ۱۴۰، به قلم استاد شهید مرتضی مطهری.
🔻پینوشت: مطابق اعلام رسانهها و سازمانهای معتبر دنیا، ایران از نظر شاخص فقروگرسنگی در بین ۱۲۵ کشور رتبه ۲۹ را به دست آورده است؛
🔺️ یعنی ۲۸ کشور وضعیت بهتری نسبت به ایران دارند و ۹۶ کشور پایینتر از ایران در ردهبندی جهانی شاخص گرسنگی قرار گرفتهاند.
⚡️مردم کشور ما با برخی مشکلات درگیر هستند ولی ما با بدبختی در این کشور زندگی نمیکنیم.
🔺مراقب باشیم که احساس بدبختی از خود بدبختی رنجآورتر است و کار جنگ ترکیبی و جنگ رسانهای این است که ما را به این مرحله برساند که احساس بدبختی کنیم و فکر کنیم همه جا بهشته و ایران جهنم! در حالیکه واقعیت غیر از این است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شورش بخشی از ارتش صهیونیستی در اعتراض به برکناری گالانت