فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎ آیا می توانیم امام زمان علیه السلام را ببینیم
👤استاد عالی.
🌎🌎🌎
🚨 من یک کلاهبردار حرفه ای هستم و فقط احمقها یا کسانی که خودشان هم کلاهبردارن از من حمایت میکنن.
🔹یک سال از حوادث پس از فوت مهسا امینی میگذرد. حرکتی که پس از فوت او شروع شده بود پس از مدتی توسط بازیگرانی که باید آنها را بچه زرنگ براندازی دانست تصاحب شد. بچه زرنگهایی که به قول خودشان دکان دو نبش زدهاند. در یک نبش دکانشان هر اقدام اعتراضی در جامعه را به اسم خودشان رنگزده و به غربیها میفروشند و کرور کرور سرمایه کسب میکنند و وظیفه نبش دیگر تیغ زدن مردم بیگناهی است که پرستیژ آزادیخواهانه اینها را باور کردهاند.
🔸نمونهاش همین مصی علینژاد است که به دادگاهی در ایالات متحده آمریکا شکایت کرده که جمهوری اسلامی ایران به روحیه او آسیب رسانده است و در ادامه دادگاه فدرال به نفع او رأی داده و به موجب این رأی مبلغ 3 میلیون و 325 هزار دلار معادل 170 میلیارد تومان از اموال بلوکه شده ایرانـ که حق مسلم مردم ایران استـ باید به عنوان غرامت به وی پرداخت شود. همین مدت پیش بود که اسنادی از او منتشر شد که نشان میداد 700 هزار دلار از دولت فدرال آمریکا پول گرفته است. اینها پولها و دریافتیهای عیان و آشکار است و بماند دریافتیهایی که به اسم دموکراسی و آزادی از سرویسها و نهادها تیغ زده است. نمونه دیگرش همین علی کریمی است؛ کسی که خودش را لیدر «زن، زندگی و آزادی» میدانست آزادی را از نزدیکترین زن زندگی خودش سلب کرده و راهی زندانش نموده است.
🔹آنچه گفته شد وصف طماعی و یا کلاهبرداری یک فرد نیست. بلکه وصف حال و روز جماعت برانداز و تجزیهطلب است که یکی تریبونی که نظام برایش تسهیل کرده است را محلی برای عقدهگشایی و دعوای مردم با مردم قرار داده است. تریبونی که باید هدایتگر باشد امروز تولیدکننده خشم و خصومت و ترور در شرق و غرب میشود. و دیگری که دیروز پشت سر صدام راه افتاده و زنان و مردان کردی مانند شهیده ناهید فاتحیکرجو یا همان سمیه کردستان را به فجیعترین شرایط قتل عام میکرد امروز منادی زن، زندگی، آزادی شود و پشت این شعار فریبنده، تجزیهطلبیاش را قالب کند.
🔸دنیا محل عبرت است. عبرت برای کسانی که با طناب پوسیده امثال مصی علینژادها به چاه ویل براندازی رفتهاند و طلب دموکراسی میکنند. سالها قبل این جماعت هشتگ میزدند که #من_یک_براندازم؛ حال که نقاب افتاده و آن سبو آبرویی که بود نیز شکسته است شاید بهترین کار بازگشت به هشتگ اصیل و واقعی یعنی #من_یک_کلاهبردارم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥خداوند بی جهت خوردن چیزی رو برای انسان حرام اعلام نکرده
💥حالا یه سری می خوان در مقابل دستورات الهی بایستند میل خودشونه ولی باید پای عواقب اون هم بمونند.
28.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فیلم دیگری از بکارگیری فناوری برای شناسایی مجرمین کشف حجاب
حافظان امنیت بدون واهمه از هیاهوی هنجارشکنان در حال تذکر و نهی از منکر و ثبت هویت مرتکبین و مجرمین کشف حجاب می باشند.
شناسایی کامل مرتکبین کشف حجاب و ثبت فعالیت مجرمانه آنها توسط نهادهای مربوطه؛ مجازات قطعی در انتظار مجرمین و هنجارشکنان است.
✍️ انقلابدرانقلابدیگر!
حضرتآقا درسخنان مهم خود در خصوص تبلیغ در جمع طلاب ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۲ توجه به نسل های بعد و ضرورت توجه به تحولات نو سخن گفت و تاکید کرد که اگر از آنها غافل شویم با استحالهفرهنگی رو به رو خواهیم شد...
ایشان سپس میگوید اگر از این موارد غفلت کنیم گرفتار قبحزدایی قدم به قدم از گناهانبزرگ خواهیم شد؛ که جبران آن به آسانی ممکن نیست...
و به لحاظ فرهنگیاجتماعی انسانیدر غرب چطور چنینچیزی رخ داده...
آیا میتوانداینموارد ما را هم مبتلا کند؟ واقعیت این است که تمدن برهنه در حال تهاجم به باورها فرهنگها و دیگر تمدن هاست...
و هر تمدنی که مدافع نداشته باشد و هر تمدنی که ضرورت تهاجم به غرب اعم از سبکزندگی و مسائلفرهنگی آن و... را نیاموخته باشد در خطر قرار خواهد بود...
آیا روزی به خود خواهیم آمد که نسل های بعدی ما استحاله شده باشند...
ما به یک بیداریمبانی نیاز داریم...
و سپس یک انقلابدرانقلابدیگر...
این بیداری باید به اینجا منجر بشود که بنشینیم برای احیای هویتملی خود و تبیین آنبرای نسلهای چگونهفکری بکنیم.
نسلهای بعد ما در برابر تهاجمی که بیرحمانه در جریان است کاملا خلعسلاح شدهاند؛ و در مواردی بسیار در مقابل آن تسلیم شده اند...
این تسلیمفرهنگی به تغییرماهیت یک ایرانی منجر خواهد شد...
و ضربهایتمدنی بلند مدت و تاریخی به وطن خواهد زد...
باید هوشیار بود و اگر نباشیم و اگر برایش فکری نکنیم بدون تردید مبتلا خواهیم شد...
بله به یک انقلابدرانقلابدیگر نیاز داریم با محاسبات دقیق و مبانی نو...
#امام_زمان
#محرم
#حجاب
🇮🇷
📝 خواسته عملی مردم ایران ⁉️
🔻و لْيَجِدُوا فيكُمْ غِلْظَة؛ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقينَ در مقابل دشمن، خودنمایی و قدرت نمایی کنید بدانید که خدا یار و یاور پرهیز گاران است (توبه/۱۲۳).
🔸#جواب🔽
🔹در خواست عملی مردم ایران همان#ارزش_های #انقلاب_اسلامی (ولایت، #حجاب، و...)
✅ شواهد و دلایل🔽🔽:
1️⃣ جشن ۱۰ کیلومتری غدیر ۱۴۰۲ تهران
2️⃣ ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی با اجتماع بزرگ حجاب و عفاف ۲۲ تیر ۱۴۰۲
3️⃣ میدان امام حسین(ع) ۲۱ تیر ۱۴۰۲ اجتماع عظیم عفاف و حجاب
4️⃣ و....
✍🏻علی اکبر صیدی
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمی که در جشن خیابانی و مهمانی یک کیلومتری عید سعید غدیر شهر پرند گفته بود دوست دارد چادر سر کند ، در روز تولدش چادری شد و یک سفر کربلا و نجف به وی هدیه داده شد
《تکرار تاریخ؛ غفلت وقصور》 يك روز "پذیرش قطنامه" و روزديگر "استحاله انقلاب وسیلی خوردن اسلام "
■گاهی عبرت گرفتن ازتاریخ وتجربه های تلخ ورخدادهای مشابه، می تواند کمک کند تا ابتکار عمل وميدان را در مقابله با دشمن ازدست ندهيم.
■فراموش نكنيم تقریباً در دوسال پايانى جنگ، مسؤلين امر نسبت به هشدارها وتدابير امام(ره) درادامه جنگ ومقابله با جبهه دشمن ، دچارغفلت وقصور وبى توجهى خواسته يا ناخواسته شدند و تدابيرامام را تامين نكردند.
■بسیارى از نسل اول انقلاب كه در دفاع مقدس بودند، به خوبى به ياد دارند كه هرچه امام هشدارمى دادند، متأسفانه مسؤلينى كه مي بايست به تدابيردفاعى و تامين راهبردهاى تهاجمى امام توجه لازم را داشته باشند، به جهت مشغوليت به زندگى شخصى وامور روزمره گى ازاين تدابير وراهبردها غفلت وقصور داشتند، و گويا خطردشمن را احساس نمى كردند و گوش شنوايي وجود نداشت، بطورى كه سرانجام درسايه اين غفلت وقصور، هشدارهاى وبيش بينى وپیشگویی امام(ره) به وقوع پيوست و درنتیجه؛ غفلت وقصور مسؤلىن تاثيرمنفى ومضاعفى بررونددفاع مقدسو جنگ درميدان هاى نبرد گذاشت ودشمن با بهرگيرى از اين غفلت وقصور، جبهه خود را سازماندی و تقويت نمود واتفاتى كه نبايد مى افتاد، به وقوع پيوست بطوری که درمدت كوتاهى يك تلاش چندين ساله به يكباره از دست رفت، اگرچه در واقع ما درجنگ بازنده نبودیم، و لیکن امام(ره) معتقد بودند كه بايد سرنوشت جنگ درميدان هاى نبرد رقم بخورد. وبه همین جهت بود که قطنامه رایک مسئله بسیارتلخ و ناگواری می دانست و فرمودند: "هرگز راضی به این عمل نمی بودم ومرگ وشهادت برایم گواراتربود... وبدا بحال من که هنوز مانده ام و جام زهرآلود قبول قطنامه را سرکشیدم"
■مبادا اين قصه دفاع مقدس، امروز درمیدان فکری تكرارشود و خدای ناخواسته به تسلیم فرهنگی منجرگردد!؟. درشرايط مشابه حساس وسرنوشت ساز امروزى، باز شاهد هستيم كه عليرغم هشدارها وتذكرات وتدابير مقام معظم رهبرى(حفظه الله) در دفاع ومقابله با تهاجم فرهنگى وجنگ شناختى وادراكى همه جانبه دشمن، غفلت وقصور خواسته يا ناخواسته مسؤلىن عرصه ها تبلیغی و دفاع فكرى و فرهنگى ، جبهه دشمن را تقويت مى كند، با اين تفاوت كه اين بار، غفلت وقصور درميدان دفاع فرهنكى ، موجب عارضه اى بنام "استحاله فرهنكى" خواهد بود، كه جبران آن به آسانى ممكن نيست.
■همه نخبگان و خواص و خصوصامسؤلين حوزوی، طلاب، اساتید وفضلاء و علمای متعهد، وظيفه انقلابی وتكليف شرعى دارند به هرشكلى وبه هرشيوه و راهبردى، از وقوع چنين رخدادى وعارضه اى جلوگيرى نمايند، ودرقدم اول نسبت به غفلت وقصور خواسته وناخواسته مسؤلين امر، درخصوص بیانات راهبردی و حکیمانه مقام معظم رهبری (حفظه الله) در دیدار مبلغین وطلاب حوزه های علمیه(۲۱/۴/۱۴۰۲)، بى تفاوت نباشند، چرا كه اگراسلام دراين ميدان سيلى بخورد، تاسالهاى سال اثرش باقى خواهد بود. [واعتصمواباللّه هوموليكم فنعم المولى ونعم النَّصير]. معتمد
وقتی کار توسط کسی که در راس جامعه ی مدرسین و شورای عالی و شورای سیاستگذاری است و در واقع همه ی مجاری و مناصب تصمیم گیری را در اختیار دارد با (اگر) شروع بشود تکلیف این مطالبه ی رهبری نیز مثل سایر مطالبات روشن است؛ یعنی عدم تحقق و یا انحراف از مسیری که باید باشد. آقای بوشهری و امثال ایشان بعد از سی سال مدیریت حوزه های علمیه همچنان می گویند (اگر بیانات مقام معظم رهبری به عنوان دستور کار حوزه ی علمیه قم و حوزه های علمیه سراسر کشور قرار گیرد .......!!!!!!!!!! ) چرا همچنان اما و اگر؟! آنچه رهبری در بیانات 21 تیر فرمودند تقریری دیگر از همان مطالباتی است که طی سی سال گذشته از متولیان حوزه طلب کرده بودند ، طی دو روز گذشته مصاحبه ها و اظهارنظر های انجام گرفته دوباره خبر از تکرار همان رفتار ها و اقدامات سطحی و زودگذر می دهد. بی تردید تا زمانی که این افراد با این تفکر و رفتار در مدیریت حوزه های علمیه هستند هیچ مطالبه ای به تحقق نمی رسد و با هدر رفت زمان فقط به تحقق تهدیدات رهبری میرسیم نه مطالبات رهبری.
●حوزهای علمیه و لزوم ایجادکانون
های عظیم تبلیغی اثرگذار
*امروزعليرغم ظرفيت هاى فراوان ومتنوع حوزه وروحانيت درتبليغ ودفاع فكرى وفرهنگى، اگر نگوئیم کاری مفید،اثربخش وسازمان یافته انجام نمی گیرد، ولیکن با جرأت وجسارت می توان گفت اقدامات موردی و خودجوش وجزیره ای هم که اتفاق می افتد، به جهت عدم حمایت وپشتیبانی، بسیارضعیف وناکارآمد است که درمقابل برنامه وسیاست های تهاجمی دشمن قدرت بازدارندگی لازم راندارد.
*يكى ازابزاز مهم درميدان تبليغ ودفاع فرهنگی وفکری، ابزارعلم و دانش است که به اعتراف دوست ودشمن، مرکزو معدن علم ودانش اصیل وحیانی با دامنه وسیع وکثرت علوم ورشته های متنوع، حوزه های علمیه است.بطوری كه بيش از ده هزار استاد ودويست هزارروحانى درسراسركشور،كه هشتادهزار آنها درقم مى باشند، وبالغ برصدهزار نفرطلبه درقالب هزارمدرسه علميه درسطوح مختلف ودربيش از دويست رشته علمى علوم اسلامى ودرسیصد مؤسسه آموزشى با هزينه ها واعتبارت لازم و مکفی مشغول به تحصيل مي باشند، وليكن درحوزه هاى علميه آمادگاه وکانون های تبليغى اثرگذار كه به تواند اين علوم را به مقتضاى نيازهاي تبليغى ودفاع وتهاجم درمقابل حمله وجبهه دشمن به محتوا ومهمات موردنياز تبديل كند وافسران تبليغى را به تناسب تحركات وتهاجم دشمن سازماندهى نمايد،وجود ندارد. به جهت اين خلاء درحوزه هاي علميه به جاى توليد محتواهاى تبليغى تبييني وجهادى، متاسفانه دراين شرايط حساس جنگ فرهنگی، شاهدكثرت برنامه ها، درختواره ها وروش ها درتوليد محصولات، مطالعات وپژوهش هاى نامأنوس وغيراثربخش باشرايط و وضعيت ميدانى برای مقابله باتهاجم فرهنگى وجنگ شناختى دشمن هستيم. لذا دراين نبرد فكرى وجنگ شناختى ادراكى، حوزه وحوزويان کمتر ازسايراقشارآسيب ندیدند، بطوری که دراین دهه اخير خصوصا، تعداد قابل ملاحظه اى ازطلاب واساتيد حوزه هاى علميه باگرفتارى درباتلاق فكرى وفرهنكى دشمن،نه تنها توانايي ايستادگي درعرصه ميدان تبليغ ونبردفرهنكى وفكرى را ازدست دادند، بلكه بافاصله گرفتن ازاصول،مبانى وارزش هاي دينى وانقلابى، انتظارات وسبك زندگى اسلامى وانقلابى آنها تغييرنموده وباشیب فزاينده اي صلاحيت هاى تبليغى و اسلامی خود را ازدست داده اند.
*نقش حوزه هاى علميه وطلاب درتبليغ وتبيين مسائل ومقابله با تهاجم فرهنگى وجنگ شناختى وادراكى دشمن، مى تواند درقالب آمادگاه و قرارگاه وكانون هاى اثرگذاربا توجه به راهبردهاى مقام معظم رهبرى درحوزه تبليغ حائز اهميت باشد. چنانچه درسندچشم انداز حوزه هاى علميه؛ اساس اقامه دين ودفاع وصيانت علمى وعملى وتربيت وتبليغ ودفاع ازدين ومكتب تشبع وتثبيت وتعميق ارزش هاى دينى ومعارف اسلامى درسطح ملى وفراملى ازوظايف ومأموريت هاى ذاتى است، كه حوزه هاى علميه عهده دار آن بايد باشند.
*بدون شك ايفاى اين نقش مهم وتعيين كننده زمانى امكان پذیراست که حوزه های علمیه به عنوان کانون وقرارگاه مرکزی تبلیغی براساس ارائه نقشه وراهبرد والگوها وروش های کارآمد واثرگذار درعرصه تبلیغ و میدان دفاع فکری وفرهنگی ومقابله با جنگ شناختی و ادراکی،مسؤليت ورسالت ذاتى خودراعملياتى سازند.
البته به تعبير مقام معظم رهبرى ايفاى اين نقش وعمل به اين رسالت ذاتى، متوقف برساختارمناسب و كارآمدى است، كه ازگفتاردرمانى كه امروز رونق بازارحوزه هاى علميه شده اجتناب شود.
*حوزه وحوزويان اين حقيقت را بايد بپذیرند؛كه هرزمانى كه به دين وارزش ها ومعارف اسلامى حمله وتهاجم شود، آن جا ميدان حضور جهادى براى تبليغ و دفاع فكرى وفرهنگى است، وهركجا ميدان تبليغ ودفاع فكرى باشد،تشكيل جبهه وكانون وقرارگاه عمليات تبليغ ودفاع فكرى ازضرورت ها وفوریت هاى چنين ميدانى است كه متاسفانه این سالها چنين اراده عملی درحوزه ها ومديران كمتر مشاهده شده است.
*ازآنجا كه رسالت حوزه وروحانيت درهمه شرابط وهمه زمان ها تبليغ ودفاع ازاسلام ومعارف وارزش هاى اسلامى است، حوزه هاى علميه امروزه هم بايد پیشگام تبلیغ و مقابله باتهاجم فکری وجنگ شناختی وادراکی دشمنان با بهره گیری از روش های نوین و تاثیرگذارباشند. چنانچه درطول تاريخ حوزه هاى علميه با روش هاى نو ومتناسب، سنگرپاسداری ازارزش ها ومعارف اسلامی وپایگاه تبلیغ ودفاع علمی وعملی ازدین واحکام اسلامی بودند.
*حوزه هاى علميه رسالت مرزبانى ازشريعت ودين اسلام راعهده دارند.
بنابراين با استفاده ازظرفيت هاى حوزه هاى علميه اهداف معين ومشخصى، تحت عنوان تبليغ ومرزبانى ازشريعت ودين بادامنه وسيع درمقياس ملى وجهانى وجود دارد كه اين اهداف ورسالت ها از انبياءالهى به حوزه ها وروحانيت به ارث رسيده است.
*به منظور تحقق فرامين وهشدارهاى مقام معظم رهبرى براى اجراى اثربخش اين ماموريت ها ورسالت ها كه درحقيقت، همان تبليغ ودفاع همه جانبه وتهاجم هوشمند ومستمر به جبهه های دشمن درعرصه هاى ملى وفراملى است، حوزه هاى علميه مى بايست هم ازلحاظ منابع انسانى هوشمند وراهبردي وهم ازلحاظ الزامات ورويكرد هاى مناسب درنوسازى منابع انسانى ومديريتى باتوجه به فرصت ها وتهديدات وظرفيت هاى موجود درسطوح "راهبردى"،"عملياتى" و"تاكتيكى" برنامه ريزى داشته باشد. تا اینکه
درقالب كانون هاى اثرگذار تبليغى وآفندى با اين توانمندى ها وظرفيت هاى علمى وعملى بالفعل وبالقوه بتوانددر رصد، تحليل،برنامه ريزى شناختى وانجام عمليات تبليغى ودفاعى وتهاجمى درمقابله با هحمه ها واقدامات دشمن موفق باشد. چرا كه جنگ شناختى ادراكى نوعى جنگ تبليغى وفرهنگى است، كه دشمن با هدف قراردادن ذهن،قلب،ايمان واراده دينى وملى مردم و جامعه اسلامى بدنبال تغيير باورها وجابجا كردن ارزش ها با ضد ارزشها است. بدون شك اعتبارزدايي ملى ودينى ازجامعه ومردم، مى تواند ترجمان "استحاله فرهنكى" و"نابودى انقلاب اسلامى" ودرنتيجه سیلى زدن به اسلام وشريعت واحكام اسلامي باشد، كه اگرغفلت كنيم، دچارعرضه اى مي شويم كه جبرانش به آسانى ممكن نيست، و آن چیزی جزء "استحاله فرهنگى" نخواهد بود.
*به نظر مى رسد بيانات اخير مقام معظم رهبرى دراين خصوص ناظربه اين است كه مشكل ونارسايي حوزه هاي علميه درامرتبليغ ودفاع وتهاجم، مشكل فقدان كارآمدى دربنيان هاى فكرى برخى مديران وسازمان هاى متولى تبليغ و دفاع فکری و فرهنگی است، چرا که دستگاه های متولی فرهنگی از حیث کمیت کم نیستند. متاسفانه بنيان هاى فكرى بخشى ازمشاوران ومديران تصميم ساز و تصميم گير درعرصه هاى تبليغ وجهادفكرى،فرهنكى، بنيان هاى سست،ضعيف ونارسا است، كه گويا به اصول انقلاب وتبليغ ودفاع ازاین این اصول و آرمان ها ترديددارند.
* شايد به همين جهت است كه مقام معظم رهبرى درتحقق وایجاد چنین کانون های، تاکید برروحیه جهادی و مایوس نشدن ودروسط میدان ماندن تاکید دارند.
*لذا به نظرمی رسد تکلیف و وظیفه کسانی که مرد این میدان نیستند وجای انسان های توانمند و لایق وخلاق را اشغال کردند، صحنه عمل رابه اهلش واگذارند وبرای رضای خدا و تحقق راهبردهای حضرت آقا، و برای جلوگیری کشور از "استحاله فرهنگی" به اموری که صلاحیت آن را دارند مشغول شوند، که رضای خدا و سعادت دنیا وآخرت در این اقدام خداپسندانه آنهاست.
(((خداوند همه ما را برآنچه مرضی اوست موفق بدارد))). (ع- معتمد)