کادرسازی انقلاب.mp3
3.75M
بحث درباره کادرسازی انقلابی و هوشمندی رهبر انقلاب در این خصوص در شبکه BBC
🎧 عطاءالله مهاجرانی اپوزیسیون لندن نشین
#تبیین
*نگاهی به نتایج انتخابات تهران از منظر هرم جمعیتی*
محسن شاطرزاده
۱۳ اسفند ۱۴۰۲
نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران و برخی از شهرهای بزرگ کشور تحلیلهای متعددی را به دنبال داشته که در فضای مجازی منتشر شده اما کمتر تحلیلی از منظر جامعه شناختی و با تکیه به جمعیت غالب رای دهنده با توجه به هرم جمعیتی ایران ارائه شده است.
بر اساس آخرین آمار جمعیتی کشور در سال ۱۴۰۲ ترکیب جمعیتی و هرم جمعیت ایران به شرح زیر است :
- زیر ۱۸ ساله : ۲۵ میلیون نفر
- از ۱۸ ساله تا ۴۰ ساله : ۳۶ میلیون نفر
- از ۴۰ ساله تا ۶۰ ساله : ۲۳ میلیون نفر
- بالای ۶۰ سال : ۵ میلیون نفر
از جمعیت زیر ۱۸ سال که قانونا به سن رای گیری نرسیده و نمیتوانستند در فرآیند رای گیری شرکت کنند و جمعیت کهن سال که بگذریم آنچه جلب توجه میکند و در انتخابات تعیین کننده بودهاست جمعیت ۳۶ میلیونی ۱۸ ساله ها تا ۴۰ سالهها است که بیش از ۴۱ درصد جمعیت کشور و حدود ۶۰ درصد واجدین رای دادن را تشکیل داده و نقش اساسی را در نتایج انتخابات داشتهاند یعنی متولدین دهه هفتاد و هشتاد یا نسل Z که معیارهایشان کاملا متفاوت با نسل قبل است .
تفاوت اساسی بین جوان امروز (خصوصا دهه هشتاد به بعد) با جوانان دیروز از نظر فکر و اندیشه وجود دارد. ذائقه جوان امروزی تغییر کرده و ادبیات جوانان امروزی کاملا متفاوت با ادبیات جوانان نسل قبل است . جوان امروزی تربیت شده فضای مجازی ، بدون دغدغه معیشتی ، معترض و سرکش ، مومن و معتقد به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ، غیر دلبسته به جمهوری اسلامی ، بدون اعتماد به رسانه های رسمی دولتی و بدون اعتماد به مسئولین کشور است. در صورتیکه نسل قبل غیر از این بود.
«نسل زد» پدیدهای جهانی است و بر بستر تحولات و پیشرفتهای فناورانۀ جهان تعریف شده است. اساس تفاوت ما و آنها این است که فناوریهای مجازی «وارد زندگی ما شد»، در حالی که آنها «وارد دنیای فناوری» شدند. به زبانی دیگر، «فجازی» در دنیای ما به دنیا آمد، در حالی که آنها در «فجازی» به دنیا آمدند. گوشی هوشمند «وارد زندگی ما شد»، اما آنها از ابتدا در گوشی هوشمند متولد شدند.
آنها (نسل Z) بالاترین حد «عزتنفس» را دارند. آنها کمتر از همۀ انسانهای پیشینشان «خواهش و التماس کردهاند» و یا اصلاً کتک نخوردهاند یا به ندرت تنبیه بدنی شدهاند. آنها کمتر از گذشتگانشان تحقیر شدهاند. در سن خردسالی در «اجتماع خانواده» به «عضوی کامل با حق رأی» تبدیل شدهاند و بیشترین ابزارهای ابراز وجود را نیز داشتهاند. به همین دلیل، جامعهپذیری آنها بسیار زودتر از نسلهای پیشین رخ داده و شخصیت اجتماعیِ آنها زودتر و مستقلتر از پیشینیان شکل گرفته. داشتن ابزارهای ارتباطی گسترده به آنها اجازه داده در برابر اقتدارگراییِ خانوادگی مقاومت کنند .
آنها «حریم خصوصیِ» بسیار بزرگی دارند. این نسل بزرگترین حریم خصوصی را در تاریخ همۀ نسلهای ایرانی داشته است. حریم خصوصی بنیاد استقلال شخصیتی است.
این نسل از آنجا که درون شبکههای اجتماعی به دنیا آمدهاند، توان ارتباطگیری بالایی دارند؛ با سرعت گروهسازی میکنند و همبستگی در آنها روانتر و مکانیکیتر صورت میگیرد. آنها بالاترین میزان ارتباطات، و در نتیجه بالاترین مهارتهای ارتباطی را دارند.
همۀ اینها باعث میشود توجه آنها زودتر به جامعه معطوف شود، زیرا داشتههای فردیشان زودتر تأمین شده است . این وضعیت وقتی با سطح بسیار بالای استقلال و تمرکز بر وجوه روحی و شخصیتی همراه میشود، باعث میشود نسل Z خیلی زود سیاسی شوند. یک عامل بسیار مهمتر هم این است که این نسل کمترین سلطهپذیری را دارد. آنها خیلی زود با هر نوع اقتداری درگیر میشود و بسیار کمتر تمایل به اطاعت دارند. فرمانبری برای آنها امری بدیهی نیست .
به طور کلی جوان امروزی را در دو دسته میتوان تقسیم بندی کرد :
الف : جوان مومن و متدین و معتقد به جمهوری اسلامی ولی معترض و سرکش ؛ بدون اعتماد به رسانه ها و مسئولین دولتی ؛ سرخورده از تبعیض ؛ عدم قبول دستور و تحکم و حرف آمرانه میباشد.
ب : جوان پیرو جریان وندالیسم : وندالیسم عارضه امروز دنیای مدرنیته است . جوان وندالیستی بدون دغدغه معیشتی ؛ اهل گیم و اینستاگرام ؛ بدون قید و بند مذهبی ؛ معتقد به آزادی بی حصر و حد و رابطه با جنس مخالف ؛ داشتن بغض نسبت به دین و روحانیت و اسلام و دنبال هیجان و اهل آشوب و تخریب اموال عمومی هستند.
اثرات حضور اجتماعی دسته اول جوانان را در انتخابات اخیر ملاحظه کردیم و اثرات حضور اجتماعی دسته دوم یا وندالیستها را در حوادث خسارت بار سال گذشته شاهد بودیم.
☑️وزیر کشور میزان مشارکت در انتخابات مجلس را ۴۱ درصد اعلام کرد
یک تیم تروریستی در بوکان آذربایجان غربی منهدم شد
🔺قرارگاه حمزه سیدالشهدا نیروی زمینی سپاه:
🔹 به دنبال نفوذ یک تیم تروریستی سه نفره در منطقهی عمومی بوکان که اقدامات خرابکارانه و ضد امنیتی را در دستور کار داشت، با واکنش به هنگام رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا این تیم شناسایی و متلاشی گردید.
🔹دو نفر از اعضای این تیم تروریستی به هلاکت رسیده و یک نفر نیز مجروح گردید. در این عملیات، مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات و ادوات تخریب، به دست آمد.
🔹در خلال این عملیات، سه نفر از عوامل منحرف که قصد نجات این تیم را داشتند دستگیر شدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه نجات شخصی در دشتیاری سیستان و بلوچستان که از خشم سیل به بالای درختان پناه برده بود.
☑️رهبر معظم انقلاب:
🔹از ملت ایران بابت حضور در پای صندوقهای رای تشکر میکنم
🔹ملت ایران یک جهاد انجام دادند
🔹حدود یک سال دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند مردم را از انتخابات منصرف کننند و انتخابات را از رونق بیاندازند
🔹مردم یک حرکت بزرگ انجام دادند
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 پس از انتخابات
🍃🌹🍃
🔻پس از ماهها انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور و شکلگیری رقابتهای سیاسی معطوف به صندوق رأی، روز ماراتن بزرگ سر رسید و بیش از ۲۵ میلیون نفر از مردمان این سرزمین که علاقهمند بودند تا در تعیین سرنوشت خود نقشآفرین باشند، پای صندوق رأی آمدند و نامزدهای خود را روانه بهارستان کردند.
🔸اکنون انتخابات به پایان رسیده است و امید دشمن ناامید شده است؛ اما داستان فردای انتخابات همچنان باقی است. در این شرایط برای آنکه شیرینی این فتح بزرگ در کام ملت برای همیشه جاودانه شود، لازم است که ملاحظاتی را مورد توجه قرار داد:
1️⃣ پیروز واقعی حماسه ۱۱ اسفند ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی و نامزدهای وارد میدان شده در رتبههای بعدی قرار میگیرد و منتخبان بیش از آنکه خود را واماندار احزاب و گروههای سیاسی ببینند، باید خود را منتخب ملت بدانند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی داده، بلکه هر منتخب امروز، نماینده تمام ملت است.
2️⃣ پایان انتخابات، پایان رقابتهای انتخاباتی است، لذا انتظار میرود با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور دغدغه اصلی منتخبان باشد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق شدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال کنند.
3️⃣ نباید فراموش کرد که نامزدهای منتخب، نمایندگان همه ملتند؛ چه آنهایی که به ایشان رأی دادند و چه آنهایی که رأی دیگری داشتند و حتی نمایندگان آنهایی که در انتخابات شرکت نکردهاند و موظفند که برای خدمت به ۸۵ میلیون ایران صبح و شام تلاش کنند. بدون شک، با تلاشی فراگیر میتوان امید داشت که سالهای پیش رو بهتر از سالهای گذشته باشد
#انتخاب_مردم | #روشنگری
📸 یک گروه هکری: سامانه گنبد آهنین را هک کردیم
🔹یک گروه هکری به نام «حنظله» در کانال تلگرامی خود میگوید که موفق به هک سامانههای گنبدآهنین رژیم صهیونیستی شده است.
🔹این گروه هکری با انتشار تصاویری اعلام کرده که موفق به دستیابی به سیستمهای راداری و کنترل این سامانه شده و برای کاربران آن، پیام اخطار ارسال کرده است.
🔹در این پیام آمده که: این سامانه توسط هکرهای گروه حنظله هک شده. ما در کنار رفح میمانیم و این یک هشدار است.
📛امروز آخرین حضور حسن روحانی در مجلس خبرگان رهبری و پایان تنها سمت رسمی او بود، حسن روحانی از این به بعد سابق و اسبق است، رئیس جمهور سابق، عضو سابق خبرگان، دبیر اسبق شورایعالی امنیت ملی و نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی
تحلیل آماری.mp3
2.56M
آمارهای جالب از انتخابات مجلس
۱۰۳ نماینده مجلس یازدهم دوباره رای آوردهاند. ۱۴۲ منتخب هم برای اولینبار راهی مجلس میشوند.
۲۱ درصد منتخبان ۳۰ تا ۴۵ ساله هستند، ۵۵ درصد ۴۵ تا ۶۰ ساله و ۲۴ درصد ۶۰ تا ۷۵ ساله.
۳۷ درصد منتخبان دکترا دارند، ۵۸ درصد کارشناسی ارشد و ۵ درصد مدرک حوزوی.
۴۸ درصدِ شرکتکنندگان در انتخابات خانمها هستند و ۵۲ درصد آقایان.
۸۵ درصدرایدهندهها با کارت ملی رای دادند، ۱۱ درصد با شناسنامه، ۳ درصد با گواهینامه و یک درصد نیز با کارت پایان خدمت و گذرنامه.
#مشارکت_حداکثری
آثار سخن و کلام.mp3
7.1M
اثر خارق العاده کلام و سخن بر ابعاد زندگی
🎧 دکتر عزیزی
#موعظه
🔻در جمهوریاسلامی، برادرخانم رهبر ایران، کاندید انتخابات مجلس میشود ولی رأی نمیآورد.
🔹 رئیس سابق قوهقضاییه و منصوب رهبری به ریاست مهمترین مجمع نظام، کاندید خبرگان میشود ولی مردم میگویند برای خبرگان تو را نمیخواهیم؛
🔸در تهران فرزند شهید مطهری و برادر شهید باهنر، توسط مردم از رقابت حذف میشوند.
▪️در خوزستان، مردم پای دوازده نماینده از هجده نماینده خود را، از مجلس قطع میکنند و نیروهای جدید جایشان میگذارند.
🔺در گیلان، مردم به معاون رئیسجمهور سابق که رئیسسابق مجلس برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمیدهند و او را راهی خانهاش در تهران میکنند.
🔳 مردم انگشت توی استامپ میزنند و نماینده متخلفی که بر چهره سرباز نواختهبود را کنار میگذارند.
اینجا مردم، قدرتمندترین و ریشهدواندهترین مهرههای سیاسی کشور را طی کمتر از بیستوچهار ساعت رایگیری، حذف و نیروهای تازهنفس مورد نظر خود را برجای میگذارند.
اینجا مردم از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر رای خود رد میکنند.
✅ بگذار هر دروغی از نبود آزادی در انتخابات و نمایشی بودن آن یا دیکتاتوری نظام میخواهند بگویند.
📸تصویری زیبا امامخامنهای😍
♨️رهبر معظم انقلاب صبح امروز پس از کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری:
📌لازم میدانم اشاره کنم به موضوع مهم انتخابات و از ملت ایران تشکر کنم بخاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی. هم یک وظیفهی اجتماعی و تمدنی را ملت ایران با این حضور انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند.
📌میگوییم جهاد؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. حدود یک سال تقریباً، دشمنان ملت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را منصرف کنند از انتخابات و انتخابات را از رونق بیندازند.
📌مردم با حضور خودشان در پای صندوقها، در مواجههی با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسهآمیزی را انجام دادند، بنابراین این یک جهاد بود(۱۴۰۲/۱۲/۱۵)
* سهم جریانهای مختلف در مجلس دوازدهم چند درصد است؟
- اختصاصی شانا: ۱۸٪
- نمایندگان مستقل ۱۵.۱٪
- اختصاصی اصلاح طلبان ۱۵٪
- مشترک بین شانا و امنا ۱۳٪
- اصولگرایان بیرون فهرست ۱۱٪
- اختصاصی امنا ۶.۱٪
- مشترک بین امنا و صبح ایران ۴.۹٪
- اختصاصی صبح ایران ۴.۵٪
- مشترک بین هر ۳ لیست اصولگرا ۳.۲۶٪
- مشترک بین شانا و صبح ایران ۲.۴۴٪
- نمایندگان اقلیتهای دینی ۲٪
- مشترک بین اصلاح طلبان و امنا ۱.۲۲٪
- مشترک بین اصلاح طلبان و شانا ۱.۲۲٪
- شورای وحدت ۰.۸٪
- مشترک بین شورای وحدت و صبح ایران ۰.۸٪
- مشترک بین اصلاح طلبان و صبح ایران ۰.۴٪