فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آرمان و روحالله رفتند که آرمانِ روحالله بماند
@Shabaniesarouie
💬 #یادداشت_هفته | انقلاب زنده و روینده
👈 نگاهی به تجربههای بینظیر و حرکت رو به آرمان انقلاب اسلامی
🔺 انقلاب و به چالش کشیدن هویتِ تمدن غربی
🔹 انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری حضرت امام خمینی، اگرچه کمتر از نیم قرن است که پا به صحنه سیاسی دنیا گذاشته، اما نشان داده است که در مقایسه با سایر نظامهای سیاسی و انقلابهایی از قبیل انقلاب کبیر فرانسه در سال ۱۷۸۹، انقلاب ۱۹۱۷ روسیه و انقلاب ۱۹۶۲ الجزایر، تفاوتهای جدی و عمیقی دارد. « هرچه من نگاه کردم موردی را پیدا نکردم که مثل انقلاب اسلامی، تحولی که در دورهی اول پدید آمد، در دورههای بعد یا دهههای بعد، با همان شکل، با همان هدفها، به سوی همان آرمانها و با همان جهتگیریها ادامه پیدا کند. یا اصلاً ادامه پیدا نکرده، مثل انقلاب شوروی؛ یا ادامه پیدا کرده، منتها با یک فترتی... مثل انقلاب کبیر فرانسه.» ۱۳۹۰/۵/۱۹
🔹 یکی از وجوه تمایز انقلاب اسلامی با سایر انقلابهای بزرگ تاریخ این است که توانست با برافراشتن پرچم مستضعفین و ایستادن در مقابل مستکبرین و طواغیت عالم، خواب آشفته فرعونهای زمان را به هم بریزد و بشریت را یک گام به حیات طیبه نزدیک کند. «جمهوری اسلامی با شعار دین وارد میدان شده، علاوه بر اینکه توانسته خودش را حفظ کند، توانسته رشد کند، توانسته این منطق را منتشر کند، توانسته ریشهدار کند؛ اَ لَم تَرَ کَیفَ ضَرَبَ اللَهُ مَثَلاً کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَة...جمهوری اسلامی با وجود خودش... به چالش کشیده هویّت مرکزی تمدّن غربی را.» ۱۴۰۱/۵/۵ به همین دلیل است که انقلاب مردم ایران در سال ۱۳۵۷ را نمیتوان همطراز با انقلابهای معاصر دانست و میبایست از آن به عنوان انقلابی الهامبخش و الهی یاد کرد. انقلابی که بر اصول و مبانی الهی ایستادگی دارد و به اقتضائات زمان توجه میکند. ریشه زنده و پر نشاط ماندن انقلاب اسلامی نیز در توجه به همین اصول و نیازها است. «انقلاب زنده آن انقلابی است که بتواند در هر دورهای نیازهای خودش را بشناسد، خطرات متوجّه به خودش را بشناسد، راه تأمین آن نیازها را پیدا کند، راه خنثی کردن آن خطرات را پیدا کند... انقلابِ جمهوری اسلامی خودش را مصون نگه داشت.» ۱۴۰۱/۱۱/۱۹
🔺 از مردم سالاری دینی تا «ما میتوانیم»
🔹 دستاورد اساسی و فوقالعاده مهم انقلاب اسلامی این موضوع مهم است که حضرت امام خمینیبه عنوان زعیم و رهبر آن، توانست با طراحی الگوی امام و امت، انقلاب را وارد مرحله نظامسازی اسلامی نماید و ساختارهای مورد نیاز را هماهنگ با آرمانها سامان بخشد.
🔹 در حکمرانیِ برآمده از الگوی اسلام ناب، مردم در رأس امور کشور قرار دارند و اراده، عزم و انتخاب آنان است که پیشرفت کشور را محقق می سازد. «قبل از انقلاب، حکومت سلطنتی بود. نقطهی مقابل آن، مردمسالاری است. در حکومت سلطنتی، مردم هیچکارهاند؛ در حکومت مردمسالاری، مردم همهکارهاند. » ۱۳۸۹/۱۱/۱۵ مردم سالاری دینی را میتوان اولین و مهمترین ثمره انقلاب اسلامی ملت ایران دانست، چراکه تنها با اراده عمومی مردم است که اهداف بلند انقلاب محقق خواهد شد. «مهمترین کار اصولیای که انقلاب کرده است، تبدیل نظام طاغوتسالار به نظام مردمسالار است؛ این مهمترین کاری است که انقلاب کرده است؛ آن هم با الهام از تعالیم اسلامی.» ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
🔹 خروج مردم از حالت انفعال و بیتفاوتی نسبت به امور کشور و تبدیل شدن به عناصر فعال و کنشگر در جامعه، از مهمترین برکات انقلاب اسلامی است که ثمرات فراوانی را به همراه داشتهاست. از جمله نتایج این تحول، میتوان به نهادینهسازیِ خودباوری و عزّت ملی اشاره کرد. «ملت بر اثر انقلاب اسلامی و نظام اسلامی به خودباوری دست یافت - یعنی باور کرد که میتواند - این را امام به ما درس داد و فضای عمومی نظام اسلامی این را برای ما به ارمغان آورد.» ۱۳۸۲/۱۱/۲۴
🔎 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 از دیگر دستاوردهای این الگو، ارتقاء شگفتآور سطح بینش، فهم و تشخیص سیاسی مردم است. «[انقلاب اسلامی] تحلیل سیاسی و فهم مسائل بینالمللی در موضوعاتی همچون جنایات غرب بخصوص آمریکا، مسئلهی فلسطین و ظلم تاریخی به ملّت آن، مسئلهی جنگافروزیها و رذالتها و دخالتهای قدرتهای قلدر در امور ملّتها و امثال آن را از انحصار طبقهی محدود و عزلتگزیدهای به نام روشنفکر، بیرون آورد؛ اینگونه، روشنفکری میان عموم مردم در همهی کشور و همهی ساحت های زندگی جاری شد و مسائلی از این دست حتّی برای نوجوانان و نونهالان، روشن و قابل فهم گشت.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ به اوج رساندن مشارکت عمومی، خصوصاً در عرصههای سیاسی و اجتماعی، از دیگر نتایج حضور و نقشآفرینی مردم در عرصههای گوناگون است. «[انقلاب اسلامی] مشارکت مردمی را در مسائل سیاسی مانند انتخابات، مقابله با فتنههای داخلی، حضور در صحنههای ملّی و استکبارستیزی به اوج رسانید و در موضوعات اجتماعی مانند کمکرسانیها و فعّالیّتهای نیکوکاری که از پیش از انقلاب آغاز شده بود، افزایش چشمگیر داد. پس از انقلاب، مردم در مسابقهی خدمترسانی در حوادث طبیعی و کمبودهای اجتماعی مشتاقانه شرکت میکنند.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
🔺 از پیشرفت در علم و فناوری تا گسترش همهجانبه معنویت
🔹 از سوی دیگر، کشور با حضور و مجاهدت نیروهای انقلابی و جهادی، طعم شیرین پیشرفت را چشید و شور و اشتیاق مردم برای ساختن ایران اسلامی و تلاش برای پیشرفت و کسب موفقیت، موجب پیشرفت ملّی در عرصههای گوناگون شد: «هزاران شرکت دانشبنیان، هزاران طرح زیرساختی و ضروری برای کشور در حوزههای عمران و حملونقل و صنعت و نیرو و معدن و سلامت و کشاورزی و آب و غیره، میلیونها تحصیلکردهی دانشگاهی یا در حال تحصیل، هزاران واحد دانشگاهی در سراسر کشور، دهها طرح بزرگ از قبیل چرخهی سوخت هستهای، سلّولهای بنیادی، فنّاوری نانو، زیستفنّاوری و غیره با رتبههای نخستین در کلّ جهان، شصت برابر شدن صادرات غیرنفتی، نزدیک به ده برابر شدن واحدهای صنعتی، دهها برابر شدن صنایع از نظر کیفی، تبدیل صنعت مونتاژ به فنّاوری بومی، برجستگی محسوس در رشتههای گوناگون مهندسی از جمله در صنایع دفاعی، درخشش در رشتههای مهم و حسّاس پزشکی و جایگاه مرجعیّت در آن و دهها نمونهی دیگر از پیشرفت، محصول آن روحیه و آن حضور و آن احساس جمعی است که انقلاب برای کشور به ارمغان آورد.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
🔹 حرکت رو به جلوی ملت ایران در پرتو انقلاب اسلامی، نه تنها باعث کم توجهی به معنویت نشد، بلکه هنر انقلاب، در رشد توأمان جنبههای مادی و معنوی و جاری ساختن حداکثریِ معنویت در زندگی مردم و فرهنگ عمومی جامعه بود. دفاع مقدس را میتوان مظهر معنویتی دانست که جوانان را نه به گوشهنشینی بلکه به حضور پرنشاط برای دفاع از ایران ترغیب کرد. بعد از جنگ تحمیلی نیز، توجه مردم به معنویت کاهش نیافت. بهعنوان نمونه، آمار شرکت در مراسمهای مذهبی و برنامههای معنوی -که روزگاری فقط مورد توجه عدهای خاص بود- بهویژه در میان نسل جوان، روز به روز بیشتر شد.
🔺 حرکت جهشی در گام دوم انقلاب
🔹 انقلاب اسلامی، نسخهای از حکمرانی است که توانست نشان دهد، میتوان با حفظ و تعمیق معنویت و با حفظ استقلال و عزت ملی، به سوی آبادانی و رشد و پیشرفت کشور جهش کرد و به مرزهای بالادست قلههای علم و فناوری دنیا نزدیک شد. امروز نیز حل مشکلات کشور، تنها با ادامه مسیر انقلاب در مشارکت دادن مردم و بهرهگیری از توان آنها در عرصههای گوناگون امکان پذیر است. حضور مردم در صحنههای مختلف، نقشآفرینی نخبگان و تلاش و مجاهدت مسئولان برای بهرهگیری از توان داخلی، راه پیروزی در برابر مشکلات و غلبه بر دشواریهای مسیر رسیدن به قلههای استقلال و پیشرفت همهجانبه و تحقق آرمانهای ایران عزیز، در گام دوم انقلاب اسلامی است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
@Shabaniesarouie
🔹مردم امروز در ابتکاری نمادین تابوت وطن فروشان را هم تشییع و آنرا به خاک سپردند.
🔴 تابوت وطن فروشان بر روی دستان مردم در راهپیمایی 22 بهمن
@Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصویر افتخار
🔻ابتکار دهه هشتادیها در شعار دادن
🔸 نه کیک دادن نه ساندیس!!
مرگ بر انگلیس!!😂
@Shabaniesarouie
✴️ رکورد حضور مردم در راهپیماییهای ۱۰ سال اخیر شکست.
☢رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر اعلام کرد حضور مردم در راهپیمایی بزرگداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب در ۱۰ سال اخیر، بینظیر بوده است.
🔺بازتاب راهپیمایی جشن انقلاب در رسانههای جهان
📣خبرگزاری فرانسه: در دو سال گذشته بهدلیل محدودیتهای کرونا راهپیمایی بزرگداشت انقلاب ۱۹۷۹ عمدتاً با خودرو انجام میشد اما امسال با وجود هوای سرد، بسیاری از مردم با پای پیاده برای تجمع در میدان آزادی به راه افتادند.
📣خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»: موشک بالستیک عماد و پهپاد شاهد ۱۳۶ در میدان آزادی تهران به نمایش گذاشته شد.
📣شبکه المیادین: مردم ایران با حضور گسترده در راهپیمایی امروز، مراسم چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را برگزار کردند.
📣«آی۲۴ نیوز» رژیم صهیونیستی: مانند هر سال شرکتکنندگان در راهپیمایی پیروزی انقلاب اسلامی شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»«مرگ بر انگلیس» سر دادند و خواستار حمایت از «ایران متحد، قوی و باثبات» شدند.
✍پی نوشت: مردم وظیفه شون را به خوبی انجام دادن و سنگ تموم گذاشتن، حالا نوبت مسئولین هست که برادری بلکه نوکری شون را به اثبات برسونن.
@Shabaniesarouie
dr. yaseri-mahallat.mp3
21.06M
⭕️ با وجود این حجم مشکلات از کدام پیشرفت می توان سخن گفت؟
💬 دکتر ابوذ یاسری
دبیر انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
🔻سخنرانی در جمع اساتید دانشگاه های محلات
📆 ١٨ بهمن ١۴٠١
🔹الگوی تبیین و تحلیل مسائل کشور چیست؟
🔸چگونه می توان بدون انکار ضعف ها از پیشرفت انقلاب سخن گفت؟
🔹فقدان چه اطلاعاتی نقش مهمی در خطای محاسباتی دارد؟
🔸عوامل و موانع داخلی و خارجی پیشرفت چیست؟
🔹چهارچوب نظری تبیین درست و قابل قبول مردم چیست؟
@Shabaniesarouie
🔺 *حضور ۲۱ میلیونی ایرانیها در راهپیمایی ۲۲ بهمن*
🔹برآورد دستگاههای ذیربط نشان میدهد که با احتساب شهرها و روستاهای کوچک امروز حدود ۲۱ میلیون نفر در جشن پیروزی انقلاب شرکت کردند. این آمار نسبت به سال ۹۸، قبل از شیوع کرونا، با افزایش حدود ۳۰ درصدی همراه بوده است.
🔹برآوردهای اولیه جمعیت راهپیماییکنندگان در شهر مشهد را حدود یک میلیون نفر و مردم حاضر در شهر تهران را بیش از ۱.۵ میلیون نفر تخمین میزند.
@Shabaniesarouie
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ وضعیت حکومتها پیش از انقلاب
🛑 #قسمت_اول
🔵 الف) از لحاظ #نظامی
🔺 ۱- فرانسه:
دوران لوئی پانزدهم و شانزدهم ارتش در چهار جنگ بزرگ با کشورهای همسایه شرکت کرد که مجموعاً بیش از ربع قرن طول کشید و موجب فرسایش جدی قوای نظامی شد.
🔺 ۲- روسیه:
رومانوف ها بعد از شکست در جنگ با ژاپن (1905) و جنگ جهانی اول تحقیر شدند. سربازان ناراضی و برگشته از جنگ، خود از معترضان و مخالفان حکومت شدند.
🔺 ۳- ایران:
ارتش ایران در پنجاه سال قبل از انقلاب در هیچ جنگ خارجی مهمی شرکت نکرده بود و با افزایش قیمت نفت و اعلام خروج انگلیس از خلیج فارس، شاه #ژاندارم منطقه شد و آمریکا بهترین تسلیحات نظامی اش را به چند میلیارد دلار به شاه فروخت در بحبوحه انقلاب هر دو #ابرقدرت شرق و غرب از شاه #حمایت می کردند
🔵 ب) از لحاظ #اقتصادی
🔻 ۱- فرانسه:
خزانه خالی، کاهش تولیدات، کشاورزی، هزینه های سرسام آور جنگها، #استقراض مکرر حکومت از اشراف و بورژوا ها در #قحطی ۱۷۸۹ و تلاش برای تصویب یک برنامه اقتصادی با اتکا به نهاد قضایی پارلمان آخرالامر حکومت را به دام انقلاب انداخت.
🔻 ۲- روسیه:
کاهش تولید غله از ۷ میلیارد پود در سال ۱۹۱۳ به ۵ میلیارد پود در سال ۱۹۱۷ و قحطی بعد از شروع جنگ ۱۹۱۴ مدیریت اقتصادی حکومت را به #بحران کشاند.
🔻 ۳- ایران:
#افزایش درآمد نفتی در پنج سال آخر، از 2 میلیارد به ۱۸ میلیارد یعنی #بالاترین حد تا زمان خودش باعث واردات مواد غذایی و کالاهای مصرفی و همینطور اعطای وام های کلان به کشورهای مختلف جهان شد البته در کنار رشد #ثروت حکومت، فاصله طبقاتی و #فقر مردم نیز بسیار افزایش یافت.
🔵 الف) از لحاظ #فراگیری_جغرافیایی_و_اجتماعی
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب #محدود به پاریس و روستاهای حومه آن بود. حکومت #ضعیف بود و لازم نبود همه کشور #بسیج شوند لذا شورشهای پایتخت کار را تمام کرد
🔺 ۲- روسیه:
انقلاب در سن پترزبورگ و مسکو شکل گرفت و #نهایتاً به چند شهر صنعتی نیز تسری یافت
🔺 ۳- ایران:
انقلاب در #اغلب شهرها و روستاهای کشور واقع شد. مردم شهرها و روستاها برای کشته هایشان چهلم گرفتند و کارگران، کارمندان، کشاورزان و اصناف و همه اقشار به انقلاب پیوستند و انقلاب در تمام شهرها و روستاها خود را نشان داد و حتی بسیاری از شهرها و روستاها، #قبل از ۲۲ بهمن در شهر خود حکومت را بهدست گرفته بودند.
@Shabaniesarouie
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ رهبری در انقلابها
🛑 #قسمت_دوم
🔵 الف) عنصر رهبری
🔺 ۱- فرانسه:
میرابو تا ۱۷۹۰ لافایت تا ۱۷۹۱ دانتون تا ۱۷۹۳ روبسپیر تا ۱۷۹۴ رهبری مقطعی کوتاه، آن هم بر گروهی از انقلابی ها را بر عهده داشتند و هیچ کدام به عنوان راهبر انقلاب، از ابتدای تکوین انقلاب تا انتهای استقرار و تثبیت نظام جدید نتوانست در راس باشد
🔺 ۲- روسیه:
تروتسکی به عنوان معاون اصلی لنین اعتراف میکند که انقلاب فوریه رهبر مشخصی نداشت و رهبران با سقوط حکومت تزاری وارد صحنه شدند لنین در دو برهه مهم انقلاب روسیه، یعنی ژانویه ۱۹۰۵ و فوریه ۱۹۱۷، حضور نداشت و هر بار پس از پیروزی موقت انقلاب، خودش را به روسیه رساند و نتوانست قدرت را در دست بگیرد. این سازمان حزبی انقلابی ها بود که اثر می گذاشت و رهبران در سالهای پس از انقلاب به عنوان عضو حزب بلشویک ها روسیه را اداره می کردند
🔺 ۳- ایران:
انقلاب ایران بدون هیچ سازمان حزبی پیشرو، با محوریت شخصیت امام خمینی از ۱۳۴۲ آغاز و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. در صبحگاه پیروزی، همه طیفها و جناح های مذهبی و غیرمذهبی از حزب توده تا جبهه ملی و مجاهدین خلق، او را یگانه رهبر مطلق انقلاب می دانستند همانطور که موقع بازگشتش به وطن چند میلیون به استقبالش رفتند هنگام رحلتش هم ۱۰ میلیون به تشییع جنازه اش رفتند.
🔵 ب) کیفیت انتقال قدرتها
🔻 ۱- فرانسه:
انتقال خونین و مکرر قدرت و نگارش چندباره قانون اساسی نهایتاً منجر به ترور رهبر انقلاب توسط همراهانش در ژوئن ۱۷۹۴ شد که به ترمیدور معروف شد پس از آن حکومت شورایی چند سالی دوام آورد و در نهایت نوبت به استبداد ناپلئونی تا ۱۸۱۴ رسید
🔻 ۲- روسیه:
در ۲۱ ژانویه ۱۹۲۴ پس از مرگ لنین، استالین رهبری انقلاب روسیه را در دست گرفت و تروتسکی که مدنظر رهبر انقلاب بود تبعید شد، استالین در هنگام بیماری لنین هزاران نفر از مخالفینش را به قتل رساند. استالین تا ۱۹۵۲ زمامدار روسیه بود.
🔻 ۳- ایران:
در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ پس از رحلت امام خمینی و رهبری انقلاب به طور قانونی و بدون چالش به رهبر بعدی آیت الله خامنه ای منتقل شد، نکته عجیب در جلسه انتخاب رهبر، مخالفت شخص آیت الله خامنه ای به انتخاب خود به عنوان رهبر بود ادامه مسیر بنیانگذار در دوران رهبر جدید، نشان از آن داشت که رهبری ولی فقیه، ساختاری سیاسی، متکی به ایدئولوژی انقلاب یعنی اسلام است.
@Shabaniesarouie
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ سرنوشت انقلابها پس از گذشت چهل سال
🛑 #قسمت_سوم
🔵 الف) برگزاری جشن سالگرد
🔻 ۱- فرانسه:
تغییر مکرر قانون اساسی فرانسه و نظام حاکم بر آن در سالهای آغازین انقلاب تا سالها مانع از برگزاری جشن پیروزی بود چون هنوز درک مشترکی از حکومت پس از انقلاب و آرمان انقلاب شکل نگرفته بود
🔻 ۲- روسیه:
حکومت روسیه در سالگرد جشن انقلاب برخی دستاوردهای نظامی و صنعتی خود را رونمایی می کرد اما راهپیمایی سالانه و جشن مردمی پیروزی، در سراسر کشور وجود نداشت
🔻 ۳- ایران:
رهبران انقلاب این روز را روز خدا (یوم الله) نامیده و مردم به تبعیت از آن ها در جشن سالگرد پیروزی انقلاب پس از ۴۴ سال، دست کم به اندازه ابتدای انقلاب شرکت و مسیر طولانی را راهپیمایی میکنند.۱۰ روز منتهی به پیروزی انقلاب با الهام از آیه قرآن به دهه فجر نامگذاری شده است.
🔵 ب) سرنوشت انقلابها
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب فرانسه به اکثر اهداف خود دست پیدا نکرد به عنوان نمونه یکی از مهمترین اهداف انقلاب آزادی و پایان استبداد بود و به همین خاطر لویی شانزدهم اعدام شد، در حالی که بعد از ۷ سال از انقلاب، استبداد ناپلئونی و بعد از او استبداد لویی هجدهم شروع و ديكتاتورى فزايندهاى حاكم شد، که به جنگها و خونريزي هاى زيادى در اروپا انجامید
🔺 ۲- روسیه:
استالين بعد از مرگ لنین در سال 1927 با حذف رقیبان قدرت را به طور كامل به دست گرفت. انقلاب روسيه از اين تاريخ به مدت 25 سال تحت حكومت ديكتاتورى خشن استالين بود. او در اين مدت مرتكب جنايتها و قتلعامهاى فجيعى شد. پس از مرگ استالين تا اواخر دهۀ 1980 جنگ سرد بين آن كشور و آمريكا با فراز و نشيب هايى ادامه داشت، تا اين كه در سال 1990، كشور اتّحاد شوروى فروپاشيد و پانزده كشور مستقل از بقاياى آن تشكيل شدند.
🔺 ۳- ایران:
پس از انقلاب اسلامى، ابتدا ليبرالها و بعد از آن دیگر تفکرات فرصت بکارگیری نظرات در جمهوری اسلامی را پیدا کردند، و تقریبا هیچ تفکری پیدا نمیشود که ادعا کند نتوانسته است مسئولیتی در ایران بعد از انقلاب بهدست آورده باشد. با تمام فراز و فرودها انقلاب ملت ایران، با گذشت 40 سال روی آرمانهای خود که استقلال ، آزادی ، معنویت، عدالت و... بود ایستادگی کرده و همواره در جهت تحقق اهداف خود به پیش رفته است.
@Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پیش بینی ۲۱ سال پیش ِ رهبر انقلاب است .
⬅️ ۲۱ سال پیش رهبری چنین روزی را حتی با تاریخ دقیقش پیش بینی کرده بودن و راهکارش را هم داده
کار در فضای مجازی برابری میکند با انقلاب اسلامی
@Shabaniesarouie
مراسم یادواره ۱۱۵ شهید کمیته انقلاب اسلامی استان مازندران در مصلی بهشهر مازندران☝⚘
@Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گزارشی از یک سانسور بزرگ و ظلم بزرگ
⏪گزارشهای ۲۰:۳۰ از راهپیمایی ۲۲ بهمن امروز تهران
🔹تعداد زنان و دختران مصاحبه شونده: ۳۹
🔸سهم بانوان چادری از مصاحبه: ۱
▪️این درحالیست اکثریت قاطع بانوان حاضر در راهپیمایی، چادری بودند
⏪آیا رسانه ملی از حمایت از بد/بی حجابی رسیده به بایکوت حجاب برتر !؟
⏪ آیا معنای کار فرهنگی که مدیران مملکت در بوق و کرنا میکنند همین بایکوت کردن زنان چادری و محجبه و میدان دادی به ضعیف الحجاب هاست؟
#حجاب
#هویت_اسلامی_را_به_ایران_برگردانیم
#دهه_فجر
@Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلسه براندازان در اروپا.
این بچه دماغو که جز خوردن و خوابیدن از پول مفت ملت هنری جز عیاشی و شرب خمر نداره واقعا خودشو رئیس این جلسه میدونه.
فقط نمی دونم چرا یکی از مهره های خائن این جلسه (علی کریمی) کمه؟
@Shabaniesarouie
کوچکترین شرکت کننده راهپیمایی امروز ۲۲ بهمن ۱۴۰۱
نوزاد ۵ روزه.😁😁😁
@Shabaniesarouie
🍎🍎🍎
🍏گوش جان بسپار.
🍏مهم است و عجیب.
♦️ سید جوانی وارد جلسه درس آیت الله قاضی ره (که استاد آیت الله بهجت و صاحب کراماتی عظیم و عجیب هستند) شد
♦️ناگهان آیت الله قاضی ره درس را متوقف کردند و برخواستند و در میان بهت شاگردان آن جوان را با احترام به بالای مجلس دعوت کردند.
♦️موضوع درس آیت الله تغییر کرد و شروع کردند به صحبت از قیام علیه ظلم! بهت شاگردان بیشتر شد!
♦️جلسه که تمام شد آن سید جوان رفت و حضرت آیت الله قاضی ره تا دم در بدرقه اش کرد!
♦️شاگردان دیگر تاب نیاوردند و سوال کردند که حضرت آیت الله این جوان که بود که اینچنین احترامش کردید؟
♦️فرمودند ایشان کسی است که علیه ظلم قیامی خواهد کرد که احدی نکرده و غالب خواهد شد و تصویرش بر سکه ها زده میشود و بعد از این سید است که امام عصر عج قیام خواهد کرد.
🌹 راوی: آیت الله ناصری / پخش از شبکه قرآن
@Shabaniesarouie
🔴ممنون که هستی
🔹با اطمینان میگم؛ اگر قدرت جمهوری اسلامی نبود، طبق برنامهای که برای منطقه ما ریخته بودند، امروز شاهد نوع دیگری از آتشبازی در تهران بودیم.
🔹ممنون که هستی آقای جمهوری اسلامی.
@Shabaniesarouie
چرا نسل انقلاب اسلامی انکار ناشدنی است ؟
بسیاری از تحلیل گران سیاسی و برخی از قدرت های سياسي جهان که در راس آنها دولت مستقر در کاخ سفید است، چهل و چهار سال است که در حال انکار نسل انقلاب اسلامی هستند. در این مدت طولانی، هر آن چه از سیاست های فشار حداکثری در تمام عرصه های اقتصادی، سباسی، فرهنگی، دیپلماسی، جنگ ، تحربم، تحریف و فتنه و توطئه که از دست دولت آمریکا و همپیمانانش برآمد، برای انکار نسل انقلاب اسلامی ، انجام شد که فقط فهرست آن دهها جلد کتاب می شود. اما امروز در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ نسل انقلاب ، خود را برای چهل و چهارمین مرتبه اثبات کردند. خود را نشان دادند. امروز هریک از زنان و مردان و حتی کودکان در گهواره و کالسکه که در صف میلیونی راهپیمایی در سراسر ایران در کوچه و خیابان دیده شدند، این رودخانه خروشان جمعیت، رسانه شدند. چگونه می توان آن را انکار کرد؟ پیام واضح، صریح و کوبنده امروز مردم این است که نسل انقلاب اسلامی، انکار شدنی نیست.
چرا، نسل انقلاب، که امروز در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ در آن از همه ی گروههای سنی از دهه های ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰، ۷۰، ۸۰، ۹۰ و دهه هزاروچهارصدی و تمامی لایه های اجتماعی و فرهنگی به صورت کاملا در هم تنیده و بهم پیوسته ،،یک دل و یک جان ، وجود داشت ، انکار شدنی نيست؟ دلایل و عوامل گوناگون و متعددی دارد. که جای تحقیق و پژوهش و مطالعه دارد. اما خیلی کوتاه و خلاصه می توان، این دلایل و عوامل را در دو گونه اساسی صورت بندی کرد.
۰۱ گونه اول، جریان و جبهه حق و حقیقت
جنس انقلاب، اهداف انقلاب، فرهنگ انقلاب، و سبک رهبری انقلاب و مردمی که انقلاب کردند، همه از نسل سلمان فارسی هستند. آن صحابی خاص که پیامبر در شان آن فرمود، سلمان از ما اهل البیت است. و در نقلی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم به دست زدن بر شانه سلمان با این مضمون فرمودند، مررمانی از نسل سلمان در آخرالزمان، از یاوران فرزندم مهدی و از احیا کنندگان معارف نبوی و قرآنی خواهند بود. انقلاب مردم برای شکم و نمایش بدن و مدیریت آن نبود. برای شکوفایی عقل، علم، معنویت، عدالت، آزادی و اخلاق بود، پس ماندنی شد.انقلاب اسلامی در ذیل جبهه حق تعریف می شود و نشانه گذاری می گردد.
۰۲ گونه دوم،جبهه باطل و جریان زر و زور و تزویر بین المللی و جهانی است. جبهه ای که روبروی انقلاب اسلامی قرار دارد. جبهه ای که جنس آن، ثروت اندوزی ، انحصار، جرم و جنایت ، جهل و تعصب و غرور ، نابرابری و بی عدالتی و توزیع فقر وفساد و تبعیض نهادینه شده و ساختارمند شده در قالب نظام سرمایه داری آمریکا در جهان است. کارنامه آمریکا به عنوان شیطان بزرگ برای همه روشن است. پس دلیل اصلی که نمی نتوانند نسل انقلاب اسلامی را انکار کنند به این است که مردم ما، جنس انقلاب ما، اهداف اصیل انقلاب ، رهبری انقلاب همه و همه در ذیل جبهه حق صورت بندی می شوند و معاندان و مخالفان در جبهه باطل و شیطانی تعریف می شوند.
۰۳ و خداوند همیشه طرفدار و حامی جبهه حق و حقیقت و پاکی و مظلومان است و دشمن جبهه، کفر و نفاق و زراندوزی این چیزی است که در طول تاریخ هرگز مخالفان انبیاء نفهمیده اند و نخواسته اند که درک کنند، سنگ بنای ستیز و مبارزه با انبیاء همیشه ثروت اندوزان و قدرت ها و پادشاهان و حاکمان جور و ستم بودند و امروز نیز درب بر همان پاشنه می چرخد.البته تحلیل های جامعه شناختی زیادی را می توان ارایه داد که تمام فکت ها و واقعیات بیرونی و فرایندهای اجتماعی نشان می دهد، قرن ، قرن بیداری جهانی است ، مردم با هوش و متدین و انقلابی ایران که جای خود دارد. راهپیمایی امروز مردم ایران همچون سیل خروشانی بود که تمامی پسماندهای عفونی سربرآورده از برنامه های آمریکایی های صهیونیست و نوکران اروپایی و منطقه ای و بدبخت های داخلی آنان در چند سال اخیر را یکجا شست و در زمین دفن کرد. .از مسئولین دلسوز انتظار تلاش بهتر و بیشتر برای خدمتگزاری به این ملت با فرهنگ و با هویت می رود. باید مراقب بود تا این دستاورد که مالک و خالق آن فقط مردم ایران با ۸۰ میلیون جمعیت است، توسط افکار کوتاه و تحلیل های ضعیف و باندهای بسته و فرسوده ،از هر جناح و صفی که باشند و با هر انگیزه ای که باشد، مصادره نشود ان شالله .۲۲ بهمن۱۴۰۱ فاتحی هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی
@Shabaniesarouie
#امام_خمینی:
من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله - صلی الله علیه و آله - و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی - صلوات الله و سلامه علیهم - میباشند.
@ghazanfari58
@Shabaniesarouie