پاسخی به این شبهه که چرا دولت سیزدهم ، در برجام مانده است!!!؟
🔺بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، جلسات مختلف کمیته هستهای شورای عالی امنیت ملی با حضور افراد مختلف مانند سران قوا، آقایان صالحی، عراقچی، باقری، جلیلی، امیرعبداللهیان، لاریجانی، شمخانی و ... برگزار شد تا تصمیم مناسبی برای تعیین تکلیف بحث مذاکرات نیمه تمام گرفته شود. نقطه نهایی، جلسهای در شهریورماه ۱۴۰۰ با حضور مقام عالی رتبه است.
🔸ابتدا بحث اصلی این بود که آیا باید وارد مذاکره شد یا خیر؟ طرح دکتر جلیلی این بود که اساسا باید مذاکره را کنار گذاشت، خود را قوی کنیم تا آنها برای مذاکره به سراغمان آمده و ما هم امتیازات خود را بگیریم. تصمیم نهایی اما این است که مذاکرات با هدف کسب سود حداکثری از برجامِ حداقلی تداوم یابد زیرا:
1⃣ ترک مذاکرات نیمه تمام از سوی ایران، مقصرنمایی محض تهران بود. چرا که آمریکا همواره اعلام میکرد آماده مذاکره و توافق است، رها کردن یک متن نیمهکاره، توپ را در زمین ما میانداخت. آن وقت همین آقایان میگفتند نمیشد اول دیپلماسی را جلو ببرید بعد تقابل و جنگ کنید؟
2⃣ در صورتی که ایران وارد مذاکره نمیشد احتمال فعالسازی مکانیسم ماشه و حتی همراهی چین و روسیه با آن وجود داشت. آیا پس از آن گفته نمیشد دولت جدید با نابخردی، مجددا ما را ذیل فصل هفت برد؟ آیا تهران بابت تصمیمات احتمالی چین و روسیه سرزنش نمیشد؟ این در حالی است که طرح بایدن از ابتدا مهار راهبردی جمهوری اسلامی ایران بود و طبیعی است که در صورت شکلگیری اجماع جهانی، بخش زیادی از این طرح محقق میشد.
3⃣ اگر برجام به شکل دلخواه ما احیا میشد قرار بود از معدود ظرفیتهای آن برای گسترش روابط با همسایگان و البته سفیدسازی بینالمللی در حوزه هستهای استفاده شود.
🔹تصمیم مهم در تهران اما ورود مجدد به مذاکرات با طراحی یک بسته قوی از ترکیب طرحهای باقری و قالیباف است. سه رکن این بسته شامل:
۱. برتری کسب انتفاع اقتصادی بر انتفاع حقوقی
۲. خرید زمان و تولید قدرت تا زمان مذاکرات برای مدیریت زمین بازی و تعیین زمان و مکان مذاکرات
۳. تعیین اهداف و نقطه زمانی مشخص در ۵ نوع توافق
🔸با بحثهای صورت گرفته و برای جلوگیری از ناهماهنگیهای مذاکرات وین ۱ تا ۶، تصمیم گرفته میشود کمیته اختصاصی لغو تحریمها تشکیل شود و هدایت این کمیته بر عهده علی شمخانی و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی قرار گرفته و معاونت سیاسی وزارت خارجه نقش اپراتور شعام را ایفا کند. علاوه بر تیم مذاکراتی و کمیته مذاکرات، شورای عالی امنیت ملی و بالاتر از آن جلسات سران سیاسی، تصمیمگیر نهایی هستند. همزمان قرارگاه خنثیسازی تحریمها به ریاست مهندس مخبر در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا شکل میگیرد.
🔹تصمیم گرفته میشود برای تخصصی کردن کار که بعدا فردی نگوید "به من گفتند فلان کلمه در متن اینطور است" از همه نهادهای مربوطه در تیم مذاکراتی استفاده شود. کارشناسان مسلط به حوزه تخصصی خود، زبان انگلیسی، حقوق بینالملل و مبحث تحریم از بانک مرکزی، وزارت نفت، وزارت اقتصاد، وزارت صمت و وزارت راه و شهرسازی و سازمان انرژی اتمی پس از بررسیهای زیاد انتخاب میشوند.
🔸علاوه بر آن از کارشناسان وزارت خارجه که خود هم از افراد برتر حقوق بینالملل کشور هستند و هم از افرادی بودند که پایه گذار برجام بودند در تیم استفاده شدند. مانند دکتر محمدحسین سادات میدانی که خود عهده دار ستاد برجام وزارت خارجه بود، دکتر بهزاد صابری انصاری که تبحر فراوانی در نگارش حقوقی دارد و دکتر اسماعیل بقایی هامانه و دکتر رضا نجفی که از متخصصین حقوق بینالملل وزارت خارجه هستند. در واقع به جز چند تغییر، بدنه اصلی و تخصصی تیم مذاکراتی نسبت به دوره ظریف و عراقچی تغییری نمیکند.
🔹البته خود علی باقری به این میزان هم راضی نبوده و در هر سفر برای مشورت با پایتختها، متن مذاکره را در اختیار کارشناسان نهادهای مختلف قرار داد تا از نظرات تخصصی ایشان هم استفاده شود. ضمنا سید عباس عراقچی هم از افرادی است که همچنان از مشورتهای ایشان استفاده شد و میشود.
🔸همچنین قرار شد هرگونه متن توافق نیز صرفا در وزارت خارجه نباشد و همه ارکان نظام از جمله شعام و دفتر نیز آن را بررسی کنند تا خطاهای برجام ۲۰۱۵ تکرار نشود.
⭕️رشد اقتصادی ایران به ۴.۷ درصد رسید
🔹بانک جهانی در بخشی از گزارش جدید خود موسوم با عنوان دورنمای اقتصادی جهان آمار مربوط به رشد اقتصادی ۷۲ کشور جهان در سهماهه چهارم ۲۰۲۲ برابر با پاییز سال گذشته را منتشر کرده است.
🔸اقتصاد ایران با رشد ۴.۷ درصدی در ردهبندی این کشورها از نظر بیشترین میزان رشد اقتصادی رتبه ۱۵ را به خود اختصاص داده است.
🔹رشد ۴.۷ درصدی اقتصاد ایران در پاییز سال گذشته در حالی است که متوسط رشد اقتصادی کشورهای پیشرفته در این دوره تنها ۱.۲ درصد بوده است. اقتصاد آمریکا در این زمان تنها ۰.۹ درصد، منطقه یورو ۱.۸ درصد و ژاپن ۰.۴ درصد رشد کردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینترنشنال اینجوری حرف های رهبر معظم انقلاب رو تقطیع میکنه و بعد یه عده بدون تحقیق قبول میکنن و متاسفانه جمهوری اسلامی هم از لحاظ رسانه بسیار ضعیف عمل میکنه ...
⭕️موشک «فتاح» کپی هیچ طرح دیگری نیست
◽️قابلیت عملیاتی این موشک قابل تایید است
👤«تال اینبار» کارشناس نظامی اسرائیل:
🔹موشک جدید ایران، یک تهدید بسیار واقعی و چالش فناوری برای اسرائیل است که به طور بالقوه میتواند استراتژیهای درگیری دفاع موشکی بالستیک غرب را هم به چالش بکشد.
🔸اسرائیل برای مقابله با تهدید جدید موشکهای مافوق صوت ایران، باید سامانههای دفاع موشکی چند لایه خود را ارتقا دهد.
🔹قابلیت عملیاتی این موشک در لایههای بالای جو و توان نقطهزنی آن کاملاً قابل تایید است.
🔸فتاح یک موشک منحصر به فرد ساخته شده توسط متخصصین ایرانی است که کپی از هیچ طرح دیگری نیست و ایران توانسته با آن، شکاف فناوری خود را با جوامع موشکی شرقی و غربی کند و نشان داده که برای دستیابی به این فناویها متکی به حمایت دیگر کشورها ازجمله کره شمالی و روسیه نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 فیروز نادری چند وقت پیش در مصاحبه ای گفته بود که خدا و مذهب رو قبول نداره و اعتقادی هم به بهشت و جهنم نداره اما آرزوش اینه که آخوندا رو به زحل بفرسته که شبیه جهنمه،
دوسه روز بعدش خدا زد پس کله اش و فلج قطع نخاعی ناگهانی شد و امروز هم به درک واصل شد.
✴️اقدام مثبت قاضیالقضات و الزامات پیش رو
✍️علی محمدی
🔸در سالهای اخیر، یکی از جنبههای قابل تقدیر و نقاط مثبت سران سه قوه، حضور میدانی در پایینترین سطوح اقتصادی و مبادی نظام توزیع در کشور میباشد. این اقدامات علاوه بر اینکه میتواند منشأ برکات فراوانی شود، زمینه رفع چالشهای موجود را نیز فراهم میکند.
🔰 دیروز حجتالاسلام اژهای، رئیس قوه قضائیه در جریان سفر به استان مازندران از بنادر و گمرکات این استان، شامل بندرهای «امیرآباد» واقع در شرق مازندران و «نوشهر» در غرب این استان بازدید نمود. در جریان سرکشی حضوری رئیس قوه قضائیه از بندر امیرآباد، انباری مشاهده شد که بیش از ۲ هزار و ۹۱۳ تُن ذرت موجود در این انبار فاسد شده است. همچنین در همین گمرک وجود ده هزار تن روغن فاسد شده نیز قابل توجه بود.
🔺 1ـ رویه فعلی رئیس قوه قضائیه در این بازدیدها و سرکشیها که در جهت بستن مبادی فسادزا و شناخت نارساییهای قانونی و همچنین ساماندهی ساختارهای ناظر بر واردات و صادرات انجام میپذیرد، امری مبارک است که دورنمایی مثبت را در رفع خلأهای قانونی متبادر میسازد. مخصوصا که ورود مجدانه قوه قضائیه به موضوع معضلات گمرکات، انبارهای بنادر و اموال تملیکی و توقیفی و همراهی سایر قوا بسیار ملموس است. از این حیث تلاش و خستگیناپذیری سران سه قوه بسیار قابل تقدیر است.
🔺2ـ نکته اساسی اینکه این بازدیدهای میدانی باید منتج به نتیجههای ملموس در جهت رفع نارساییهای قانونی و بهبود سیاستهای راهبردی کشور شود. وگرنه اصل نظارت حضوری، اگرچه به صورت جزیرهای مشکلاتی را در بنادر و گمرکات تعدیل میکند ولیکن از حیث ساختاری درمانگر معضلات اساسی نخواهد بود. برای مثال برخی مشکلات بندر امیرآباد همان مشکلاتی هستند که در جریان بازدید جناب اژهای از گمرکات بوشهر در مرداد سال گذشته نمایان بودند. بدیهی است از آن زمان تاکنون باید خلاءهای قانونی حل و فصل میشدند که متأسفانه مشاهده همان معضلات بنادر جنوبی، آن هم بعد از یک سال در بنادر شمالی کشور مؤید این موضوع است که برخی نارساییها به صورت ریشهای درمان نشدهاند. بنابراین آسیبشناسی این معضلات نظام توزیع، زمانی مؤثر واقع میشود که با اقدامات راهبردی در رفع آنها در ابعاد کلان اقتصادی همراه شود.
🔺 3ـ فاسد شدن کالاهای استراتژیک در گمرکات کشور که به کرات مشاهده میشود، امری کماهمیت نیست که بتوان به راحتی از آن عبور کرد، آن هم در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد. اما آنچه از این معضل، دردآورتر است وجود ناهماهنگی بین ساختارهای کشور مثل بانک مرکزی، وزارت صمت، اموال تملیکی، اداره استاندارد، سازمان بازرسی و... میباشد که باعث ایجاد سرریشههای فساد گردیده و خسارت هنگفتی را بر بیتالمال وارد نموده است.
🔺4ـ دولت باید بداند، مادامی که تودرتوی نهادی، موازیکاری و ناهماهنگی میان نهادهای اقتصادی به فجیعترین شکل وجود دارد، نهتنها موجبات زیان اقتصادی را فراهم میسازد بلکه قادر به مهار تورم نیز نخواهد بود. موازیکاری و تودرتوی نهادی، نشتی سیستم را بالا برده و چابکی آن را تحلیل میبرد، پاسخگویی و مسئولیتپذیری را کاهش میدهد، فساد را تکثیر میکند، ارتزاق از بودجه را افزون میکند و در نهایت هم تولیدکننده و هم مصرفکننده را متضرر و ناراضی میکند.
🔚 رهبر معظم انقلاب در اول فروردینماه فرمودند: «دولت تصدیگری را بایستی کم کند، و نظارت را باید زیاد کند؛ دخالت را کم کند، نظارت را زیاد کند... امروز هم یکی از کارهای اساسیای که دولت محترم باید انجام بدهد، این است که با دقت، با مراقبت، با نظارت لازم مدیریتهای اقتصادی را به خود مردم بسپارد.» امیدواریم سران سه قوه به اجرایی شدن این توصیه رهبر معظم انقلاب اهتمام ورزند.
.
💢 سوراخ آب حوض!
🔹هرجا که VOA و ارگان سازمان CIA نتوانند بگویند از موفقیت های ایران چقدر دردشان آمده، از حلقوم های اجاره ای استفاده می کنند.
🔹ژان پل سارتر، در مقدمه "مغضوبین روی زمین" (اثر فرانتس فانون) و درباره روشنفکران مزدور غرب نوشته بود:
🔻«ما روسای قبائل، خانزادهها، پولدارها و گردنکلفتهای آفریقا و آسیا را میآوردیم.
🔻بعد اینها را به کشورهایشان پس میفرستادیم. کشورهایی که درِ آنها برای همیشه به روی ما بسته بود، ما راه نداشتیم، ما دشمن بودیم.
🔻بعد فریاد میزدیم برادری، انسانیت. میدیدیم پژواک صوت ما از دهان همین ها- عین سوراخ آب حوض- پس میآید.
🔻انعکاس وفادارانه صوت خود را از حلقومهایی که درست کرده بودیم میشنیدیم. مطمئن شده بودیم هرگز کوچکترین حرفی برای زدن، جز آنچه در دهانشان میگذاشتیم ندارند، بلکه حتی حق حرف زدن را از مردم خو گرفتهاند».
🔹حالا ظاهرا باید به فهرست روشنفکران مزدور، آخوند های درباری و اسلام آمریکایی را هم اضافه کرد.
🔴 با اصلاحی که مجلس در قانون بانک مرکزی انجام داد، موتور تولید تورم بهتدریج کُند و درنهایت خاموش میشود
👤 #محمدرضا_پورابراهیمی_داورانی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹 اقدامات کوتاهمدت عمدتاً ناظر بر کارهایی است که با درنظرگرفتن مشوقها، شرایطی فراهم شود که منابع مردم به سمت بازارهای مولد هدایت شود یا اقدامات تنبیهی برای بازارهای غیرمولد پیشبینی شود. بهطور مثال، قانون مالیات بر سوداگری یکی از اقداماتی است که میتواند کمک بسیاری در این حوزه انجام دهد، زیرا دو طرف را کامل پوشش میدهد؛ با این قانون، مقداری کاهش قیمتها و تولید بیشتر رقم میخورد، زیرا منابع از بازار غیرمولد بهسوی بازار مولد هدایت میشود.
🔸 برای کاهش تورم و نقدینگی باید کارهای پایهای انجام شود، در حوزهٔ کاهش تورم اقدامات کوتاهمدت خیلی کارساز نیست و انجام اقدامات کوتاهمدت همانند این است که ساختمانی ناایمن باشد و احتمال ریزش آن وجود داشته باشد، اما ما بگوییم پنجرههای این ساختمان را جوش میدهیم که نیفتد. این در حالی است که باید ساختار آن تغییر کند، ستون جدید برای در نظر گرفته شود و مقاومت آن را افزایش دهیم.
✅ نگاه کوتاهمدت ما برای تورم پیشبینی مشوقها و تنبیهها است. نگاه میانمدت و بلندمدت اصلاح ساختار بودجه است. به این معنا که هرجا موتور تولید تورم وجود دارد باید آن را خاموش کرد یا دور آن را کند کرد. اکنون موتور تولید تورم در ناترازی نظام بانکی است که مجلس برای اصلاح این موضوع قانون بانک مرکزی را تغییر داد که براساس آن بانک مرکزی ازاینپس نهتنها اجازهٔ ایجاد ناترازی جدید را نمیدهد، بلکه ناترازیهای گذشته را نیز مدیریت میکند تا تمام شود. این اقدام به معنای این است که موتور تولید تورم بهتدریج کُند و درنهایت خاموش میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کاری در حد موشک هایپرسونیک در علم پزشکی
🔶لحظه بینا شدن بانوی شیرازی بعد از ۴۲ سال در یک عمل جراحی پیچیده و ۶ ساعته.
یک تکنولوژی فوق پیشرفته توسط متخصصان ایرانی
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
به پیشرفت های کشورمان افتخار کنیم
الحمدلله شعار مامیتوانیم امام خمینی و امام خامنه ای در این دولت در حال
عینیت بخشی است
♦️شعار غربگراها که گفتند ایران جز آبگوشت بزباش هنر دیگری ندارد
کاملا رسوا شده و شکست خورده
سید حسین
https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،،
۱. محمد خاتمی گفته: «عفت با حجاب، یکی نیست».
۲. مقصودش این است که «کمحجابی» به معنای «کمعفتی» نیست.
۳. ولی امام خمینی و استاد مطهری تصریح میکنند که «فلسفۀ حجاب» در اسلام، حفظ عفت است و کمحجابی، نقص در عفت است؛ چون عفت، منحصر در پاک«دامنی» نیست.
۴. فهم خاتمی از اسلام، اینچنین سبک و سطحی است.
🔻سنخشناسی نیروهای اغتشاش
🖊 مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب، تاکنون حتی یکبار نیز تعبیر «اعتراض» را برای جریان اغتشاش به کار نبردند؛ چراکه نه هدفها و خواستههای آنها را بهحق و روا میدانند و نه روش و صورت عملشان. مسألۀ جریان اغتشاش، اعتراض به یک مشکل اجتماعی یا حاکمیتی نبود که بتوان آن را در قالب اعتراض اجتماعی قرار داد، بلکه روشن است حرکت و جریانی که از آن سوی مرزها، طراحی و تعریف میشود و آشکارا، شعارها و خواستهها و رفتارهای آن، توسط دشمنان انقلاب مطرح میگردد، هیچ نسبتی با اعتراض اجتماعی ندارد. این جریان، «اعتراض» نبود، چون هدف صریح و پیدای آن، براندازی بود و به امری کمتر از تغییر نظام سیاسی بسنده نمیکرد. همچنین این جریان، «اجتماعی» نیز نبود؛ چون از درون جامعه برنخاست و مردمخیز و درونزاد نبود، بلکه همهچیز از بیرون، صورتبندی شده بود و حجم بسیار اندکی از مردم نیز که با آن همراهی کردند، دچار روایتزدگی شدند. این در حالی است که جنبش اجتماعی، بهواقع جامعهزاد و بومی است و از عمق ارادۀ جامعه برمیخیزد و بدنۀ مردمیِ پایبند و گسترده دارد.
۲. با این حال، عدهای از درون انقلاب اصرار دارند که نخست، این جریان را «اعتراض اجتماعی» بنامند و آنگاه، آن را بهرسمیت بشناسند و «سیاست نظام» را بر اساس خواستههای آنها بازتعریف کنند. بر این اساس، یک جریان غیراجتماعی و تحمیلی توانسته است ذهن کسانی را ویروسی کند و دستگاه محاسباتی آنها را دچار اختلال نماید، تا آنجا که میخواهند از درِ مصالحه و سازش با این جریان وارد شوند و در حکمرانیِ انقلابی، تجدیدنظر کنند تا شاید رضایت نیروها و لایههای جریان اغتشاش فراهم آید. برخلاف تصور برخی تحلیلگران، ما با قشر خاکستری مواجهه نیستیم و اغتشاش، مساوی با این قشر نیست؛ چنانکه لایهبندی رهبر انقلاب نشان میدهد که ایشان میان مردم - که حتی خاکستریها را نیز در برمیگیرد - و جریان اغتشاش، تمایز میگذارند و حاضر نیستند جریان اغتشاش را از جزئی از مردم معرفی کنند. شکاف تحلیلی و تجویزی میان نگاه رهبر انقلاب با برخی دیگر از همین نقطه آغاز میشود.
۳. روایت رهبری از نیروهای جریان اغتشاش، با سهگانۀ «غرض» و «غفلت» و «رذالت» مشخص شده است. مغرضان، کینۀ انقلاب و ارزشها را به دل دارند و میخواهند نظم سیاسی را در هم بشکنند و صورت دیگری را بیافرییند و در این راه، از هر بهانهای برای پیشروی و جریانسازی بهره میگیرند. البته مغرضان، هم کسانی را در بر میگیرد که خواهان زوال تمامیّت نظام جمهوری اسلامی هستند و سودای نظام سیاسیِ دیگری را در سر دارند و هم کسانی را شامل میشود که در بخشهای از قدرت حضور داشتند و در پی استحالۀ نظام و ساختشکنی معنوی و ماهیتی آن هستند. اراذل نیز مزدوران یا مزدبگیرانی بودند که دست به آدمکشی و تخریب زدند و حداقلهای اخلاقی و انسانی را زیر پا نهادند. جالب است که جریان اغتشاش که مدعی خصوصیت جنبشی و فاخر بودن است و دعاوی روشنفکرانه و تجدّدی دارد، از چنین لایهای تشکیل شده بود.
۴. تکلیف «مغرضان» و «اراذل» مشخص است، اما «غافلان» که رهبر انقلاب، آنها را اکثریت دانسته و «احساساتی» و «کمعمق» معرفی کردهاند، بیشتر درخور تأمل هستند. این جماعتِ عمده، بهآسانی دچار «جوّزدگی» و «روایتزدگی» میشوند و فریب میخورند. سادهلوحی در مقام فهم و تحلیل، اینان را به «پیادهنظام جبهۀ دشمن» تبدیل کرده است. اینان، بازیخوردگانِ کجروایتها هستند و ثبات و تعادل ندارند و در اثر هیجانزدگی، به هر سو متمایل میشوند. از قضا، این جماعتِ عمده را باید خطر جدّی به شمار آورد و مجال نداد که ضعف تحلیلیشان، آنها را به ابزاری در دست جبهۀ دشمن تبدیل کند و دشمن از اینان، «بسیج شبهاجتماعی» بیافریند. آدمهای سطحی و بیخبر و سادهلوح که از مرگ طبیعی، ظلم ساختاری را نتیجه میگیرند و مانند طوطی، فقط تکرار میکنند، همیشه میتوانند تنش و تلاطم بیافرینند و برنامههای دشمن را به پیش ببرند. رها کردن اینان در آغوش آلودۀ روایتگریِ رسانههای دشمن، زمینۀ تهدید تولید میکند که ممکن است هر لحظه، تحقق عینی و بیرونی پیدا کند و نظم اجتماعی را مختل نماید. این ذهنهای کممایه و ضعیف، فاصلۀ چندانی با رفتارهای نابخردانه و بحرانزا ندارند؛ چون از فهم و بصیرت و تحلیلمندی، عاجزند و تنها بر موج هیجانها و التهابهای برآمده از کجروایتهای مینشینند و ثبات و قرار جامعه را تخریب میکنند. علاج این لایه، بازاندیشی در روایت است. حاکمیت باید هرچه بیشتر و گستردهتر، به وضع روایتمندیِ حداکثری و آغازین از خود و سیاستهایش و دیگریهایش نزدیک شود و فضای رواییِ خالی باقی نگذارد.
🖇 متن کامل را در اینجا بخوانید:
https://tn.ai/2907515
🔴۳ میلیارد دلار منابع ایران در عراق آزاد شد
«آلاسحاق» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق:
🔸بخشی از طلب ایران در عراق آزادسازی شد. مقداری از منابع بلوکه شده ایران در عراق برای نیازهای حجاج تخصیص یافته است و بخشی از پولها نیز برای تامین کالاهای اساسی پرداخت شد.
🔸شنیدهها حاکی بر این است که مبلغ پرداختی حدود سه میلیارد دلار است.
🔸مجوز پرداخت بخشی از طلبهای ایران توسط عراق، به طور قطع تاثیر مثبتی بر بازارها خواهد داشت چرا که هم نیازهای بانک مرکزی مرتفع و هم کالاهای اساسی خریداری شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرنده ای که شکار مار میشود😳
☘️🌸🌸🌸☘️
🔴پایان خط یک برانداز
🔸او دانشمند بازنشسته ناسا بود که مسئولیتهای مهمی در ناسا از جمله مدیر کل اکتشافات منظومه شمسی به او واگذار شده بود.
🔸همچنین او پس از اتفاقات سال گذشته در کشور، در آرزوی براندازی ایران بود. چندی پیش هم با حضور در شبکه ایراناینترنشنال از آتئیست بودن خود گفت.
🔸چندی پیش با زمین خوردن و برخود شی با سرش دچار عارضه نخاعی شد و سرانجام مرگ او توسط خواهرزادهاش اعلام شد.
🔺ایشان آقای منصوری معاون اجرایی آیت الله #رئیسی است؛ اگر فکر میکنید زانو زده تا به این جانباز بگوید "خودت بمال" سخت در اشتباهید؛ الحمدلله دوران سیاه توهین، تکبر و استهزای مردم به سر آمده است؛ مسئولین بجای زانو زدن نزد امیر کویت، پیش پای ملتِ خود بر زمین مینشینند!
📳 #عبدالرحیم_انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 تصاویری ببینیم از یکی از بزرگترین شهر های در حال ساخت هوشمند جهان در چین.
🔷 به زودی بیش از ۴ میلیون نفر از پکن به این شهر جدید «ژیونگان» نقل مکان خواهند کرد ، شهری پیشرفته که فقط یک نمونه از امکانات آن چراغ های خیابانی مجهز به تشخیص چهره می باشد.