8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوبه که نسبت به هم بی تفاوت نباشیم😊
#محرم
🏴بـه آمـرین بپیـوندیـد
eitaa.com/joinchat/1655439360C3ac9fe7eda
هیچ بندهای را حقیر نشمار؛ شاید او ولیّ خدا باشد!
🔺در بیست و یکمین روز از «چلّه شعور» حکمتهای جامع علوی را انتخاب کرده که امام حسین (ع) انها را برای یاران و اطرافیان خود بازگو کرده است.
کتاب حکمتنامه امام حسین در روایتی از ایشان به نقل از حضرت علی (ع) این آموزه را آورده است:
🔺خداوند تبارک و تعالی چهار چیز را در چهار چیز پنهان کرده است؛ (اول) رضایتش را در اطاعت، پنهان کرده است. پس هیچ یک از طاعتهای او را خُرد نشمار که چه بسا همان با رضایت خدا همراه باشد و تو ندانی!
🔺 (دوم) نارضایتیاش را در معصیتش پنهان کرده است؛ پس هیچ یک از معصیتهای او را کوچک نشمار که چه بسا نارضایتیاش با معصیتی همراه شود و تو ندانی!
🔺(سوم) اجابتش را در دعا پنهان کرده است؛ پس هیچ دعایی را کوچک نشمار که چه بسا با اجابتش قرین شود و تو ندانی! (چهارم) ولیّ خود را میان بندگانش پنهان کرده است پس هیچ یک از بندگان خدا را کوچک مشمار که چه بسا او ولیّ خدا باشد و تو ندانی.
🔗 mehrnews.com/x35x5L
📡 @Mehrnews
وعدههای رئیس جمهور شهید از جمله ایجاد یک میلیون شغل محقق شد
سرپرست ریاست جمهوری:
اقدامات انجام شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتقا مهارتآموزی، رکوردشکنی تاریخی در کاهش نرخ بیکاری، خارج کردن ۶.۵ میلیون نفر از زیر خط فقر، درمان رایگان نیازمندان، توجه ویژه به مسائل و مشکلات معلولین، تغییر در حداقل دریافتی و همسانسازی حقوق بازنشستگان، نقشآفرینی در بازار صنایع و همچنین تأمین مالی بسیاری از طرحهای عمرانی و زیرساختی، جبران بدهی سنگین دولتهای قبل به سازمان تأمین اجتماعی و خدمات محرومیتزدایی از افتخارات دولت شهید رئیسی و برگ درخشانی در کارنامه پربار مدیران این وزارتخانه بوده است.
🔺وعدههای رئیس جمهور شهید از جمله ایجاد یک میلیون شغل در سال که با تلاش مدیران این وزارتخانه محقق شد، بر مبنای تکلیف قانونی و نیاز کشور بود.
🔺تاکید رئیس جمهور شهید همواره این بود که بدون چارهاندیشی نباید از کنار مسائل و مشکلات کشور عبور کرد.
🔗 mehrnews.com/x35x9S
📡 @Mehrnews
ستاد تحلیف رئیس جمهور با حضور قالیباف تشکیل شد
🔺 جلسه ستاد تحلیف رئیس جمهور صبح امروز با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای برگزار شد.
رئیس مجلس:
🔺باید تلاش کنیم که همه هیأتهای خارجی مهمان مراسم تحلیف با هر بار ورود به کشور، برداشتی تازهای از جایگاه و موقعیت جمهوری اسلامی پیدا کنند.
🔺مجلس شورای اسلامی که میزبان مراسم تحلیف است، نگاه ملی و بینالمللی به این رویداد مهم دارد و در هر دوره تلاش کرده است این مراسم در بهترین و عالیترین شکل برگزار شود.
🔺بازتاب رسانهای این رویداد بسیار مهم است و اثرگذاری آن حاصل تلاش حوزههای رسانهای در پوشش خوب و همه جانبه مراسم تحلیف خواهد بود تا این مراسم برای مخاطبان داخلی و خارجی به رویدادی ماندگار تبدیل شود.
🔗 mehrnews.com/x35x9h
📡 @Mehrnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سرود فلسطین در رقابت المپیکی پاراگوئه-اسرائیل
🔺تماشاگران در هنگام پخش سرود رژیم صهیونیستی در بازی فوتبال این تیم با پاراگوئه در مرحله گروهی فوتبال المپیک اقدام به خواندن سرود فلسطین کردند.
📡 @Mehrnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اشك شوق زهرا اینچه درگاهی رييس فدراسيون ژيمناستيك بعد از فيناليست شدن الفتي
#المپیک_پاریس
📡 @Mehrnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 صحبت های مهدی الفتی پس از صعود به فینال مسابقات ژیمناستیک المپیک پاریس
#المپیک_پاریس
📡 @Mehrnews
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹جزئیات مراسم تنفیذ و اعطای حکم رئیس جمهور منتخب توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی
📡 @Mehrnews
نکته:
✍ هرکه دارد هوس کرب و بلا بسم الله!
⬅️ زنان متاهل زیادی در جامعه حضور دارند که به لحاظ اختلاف خانوادگی با همسر خود از اخذ پاسپورت و رفتن به سفرهای خارجی ممنوع شدهاند زیرا اخذ گذرنامه نیازمند اجازه ایشان است.
✍ در این حالت تکلیف چیست؟
⬅️ در این راستا در ماده ۱۸ قانون گذرنامه آمده است: «برای اشخاص زیر با رعایت شرایط مندرج در این ماده گذرنامه صادر میشود: ۱- اشخاصی که کمتر از ۱۸ سال تمام دارند و کسانی که تحت ولایت و یا قیمومیت میباشند با اجازه کتبی ولی یا قیم آنان. ۲- مشمولین وظیفه عمومی با اجازه کتبی اداره وظیفه عمومی. ۳- زنان شوهردار ولو کمتر از ۱۸ سال تمام با موافقت کتبی شوهر و در موارد اضطراری اجازه دادستان شهرستان محل درخواست گذرنامه کهمکلف است نظر خود را اعم از قبول درخواست یا رد آن حداکثر ظرف سه روز اعلام دارد کافی است. زنانی که با شوهر خود مقیم خارج هستند و زنانیکه شوهر خارجی اختیار کرده و به تابعیت ایرانی باقی ماندهاند از شرط این بند مستثنی میباشند.»
⬅️همانگونه که در ماده فوق ملاحظه شد، بندهای ۱ و ۳ آن مربوط به بانوان اعم از متاهل و مجرد است. منطوق بند ۱ این ماده مربوط به بانوان مجردی است که زیر ۱۸ سال تمام شمسی سن دارند که در این حالت اجازه اخذ گذرنامه بر عهده پدر یا قیم آنان است.
⬅️ مفهوم مخالف بند ۱ ماده مذکور حکایت از این دارد که زنان مجرد بالای ۱۸ سال برای اخذ گذرنامه نیاز به اجازه هیچ شخصی نداشته و در این خصوص همانند دیگر اشخاص جامعه از اختیار تام برخوردارند.
⬅️ بند ۳ ماده فوق مربوط به زنان متاهل است اعم از اینکه سن آنها زیر ۱۸ سال بوده و یا بالای ۱۸ سال باشند. در این حالت اخذ گذرنامه اصولاً منوط به رضایت شوهر ایشان است و در موارد «اضطراری» که شوهر از اعطای اجازه به ایشان مضایقه نماید، وی میتواند درخواست خود را به دادستان شهرستان ارائه دهد.
🙏با ذکر یک صلوات نشر دهید🙏
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ادامه نکته بالا☝️☝️☝️☝️☝️👇👇👇👇
⬅️ در رویه عملی مشاهده میشود که متقاضی برای رفتن به سفر زیارتی یک استشهادیه محلی مبنی بر اینکه ایشان با همسر خود دارای اختلاف است تنظیم نموده و چنانچه با همسر خود در حال طی مراحل طلاق باشد نیز رونوشت دادخواست طلاق و اسناد آن را برابر با اصل و ضمیمه درخواست مینماید و سپس آن را به نزد دفتر امام جمعه یا معتمدین دینی محل برده تا تایید نمایند و نهایتا درخواست خود را به دادستان محترم ارائه میدهد و دادستان نیز اجازه یک بار سفر ایشان را صادر مینماید و به تعبیری گذرنامه یکبار مصرف صادر میشود.
⬅️ هرچند که قانونگذار در بند ۳ ماده فوق صدور اذن دادستان بر جواز صدور گذرنامه را منوط به وجود وضعیت «اضطراری» دانسته است اما وضعیت اضطراری نیز نه فقط شامل امور مادی از جمله لزوم تحصیل، خرید و فروش و کسب سود در خارج بلکه شامل برطرف شدن نیازهای شدید روحی شخص برای انجام زیارت اباعبدالله الحسین (ع) و حضور در مراسم سیاسی و اجتماعی اربعین که موجب تحول روحی و روانی شخص و از ملزومات عرفی عصر حاضر به شمار میرود نیز میشود؛ چه رسد به اینکه در موارد بسیاری گزارش شده است که این زیارت موجب تحول شدید روحی و روانی فرد و حتی وقوع معجزه و رفع بیماری های جسمی و روحی نیز شده است که اینجانب از همین تریبون از دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور درخواست مینمایم که همراه با حاج قاسم به ندای «هل من ناصر» این زائران حسینی لبیک گویند تا خود نیز به کاروان عاشورای اباعبدالله ملحق شوند.
⬅️ همچنین زنانی که همسر آنها نگران خروج ایشان از کشور و عدم بازگشت آنان هستند، میتوانند ماده ۱۹ قانون گذرنامه را به وی متذکر شده تا او بداند که پس از برگشت نامبرده از سفر زیارتی، وی میتواند از اذن خود مبنی بر اجازه خروج از کشور عدول نموده و دغدغههای ذهنی خود را برطرف کند تا راضی به امضای مدارک گذرنامه او شود.
🙏با ذکر یک صلوات نشر دهید🙏
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
⚖
✍ چند نکته کاربردی که باید بدانیم:
⬅️ اگر در کلانتری به کسی بی احترامی شد یا کسی علاف شد می توان با 197 تماس گرفت تا برای بررسی اقدام شود.
⬅️ برای شکایت مستقیم بهتر است به دادسرا مراجعه شود، مراجعه به کلانتری وقت بر است.
⬅️ اگر از کسی به هر نحوی سرقت شد به جای مراجعه به کلانتری سریع با 110 گرفته شود چون اگر سرقت تایید شد سریع پرونده سرقت تشکیل می شود ولی اگر به کلانتری مراجعه شود به دلیل این که هر سرقت در حوزه هر کلانتری برای آن کلانتری یک امتیاز منفی است ممکن است تشکیل پرونده را به دلایل مختلف به تاخیر بیندازند.
⬅️ اگر شخصی به هر نحو در جاده تصادف کرد حتی اگر خودش مقصر بود و یا اگر با چیزی یا حتی با موتور، زمین خورد اولین کار تماس با 110 و بعد اورژانس 115 است چون طبق قانون تمام حوادث جاده ای درمان اولیه و... رایگان است.
اگر هزینه پرداخت شده باشد بعدا می توان صورتجلسه کلانتری را مهر شده با کپی به بیمارستان برد و تمام هزینه ها را به شخص برگردانده می شود.
🙏با ذکر یک صلوات نشر دهید🙏
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷