هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨آقای سیریسنا رئیس جمهور سریلانکا عصر امروز (یکشنبه) با حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد.۹۷/۲/۲۳
@Khamenei_ir
دانشجویان ایرانی کشورهای اروپایی در اعتراض به پیمانشکنی آمریکا تجمع کردند
🔹بعد از برگزاری تجمعات دانشجویی در شهرهای مختلف، دانشجویان ایرانی کشورهای اروپایی هم نسبت به بدعهدی و نقض عهد آمریکا در برجام تجمع کردند.
🔸بیانیه انجمنهاى اسلامى دانشجویان منطقه بریتانیا را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bm38xk
🔺eitaa.com/shakhes_1
🔺http://sapp.ir/shakhes.1
─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
🔹شلدون ادلسون میلیاردر صهیونیست آمریکایی در مراسم ضیافت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به مناسبت انتقال سفارت آمریکا به قدس حضور یافته است.
🔹گفته میشود کمکهای چندین میلیون دلاری او به ستاد انتخاباتی ترامپ، در تصمیم آمریکا برای انتقال سفارت به قدس نقش مهمی داشته است.
🔺eitaa.com/shakhes_1
🔺http://sapp.ir/shakhes.1
─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف در سال ۹۲:من به شما اطمینان میدهم، زمانی که تحریمهای شورای امنیت فرو بریزد، تمام تحریمهای آمریکا جز تکه پارهای از کاغذ نخواهد بود!
🔺eitaa.com/shakhes_1
🔺http://sapp.ir/shakhes.1
🔴چرا رهبر معظم انقلاب برجام را آتش نزدند؟!
(وحید یامین پور)
♦در طی روزهای اخیر پس از خروج آمریکا از برجام بسیاری می پرسند چرا علیرغم تحقق پیش بینی ها و افشا شدن ضعف های ساختاری سند سفهی برجام، رهبر انقلاب برخلاف سخن پیشین خود مبنی بر آتش زدن برجام ، باز هم به دولت مجال داد تا برجام را از طریق اخذ تضمین از اروپایی ها ادامه دهد؟
♦برای درک موضع رهبر انقلاب دو نکته به نظر می رسد:
🔸اول: موضع دولت و سخنان آقای رئیس جمهور دقایقی بعد از اعلام خروج آمریکا از برجام، نشان داد که دولت نمی خواهد مسوولیت این شکست را بپذیرد و تصمیم دارد با تاکید بر چند جانبه بودن این تعهد همچنان از جسم بی رمق برجام استفاده تبلیغاتی کند. بنابراین چنانچه رهبر انقلاب رأساً خروج از برجام را اعلام می کردند، پرونده برجام برای سوءاستفاده های تبلیغاتی باز می ماند. بهترین شیوه این بود که ورشکستگی برجام توسط خود دولت اعلام شود چرا که همانطور که رهبر انقلاب پیش بینی کردند تضمین کردن واقعی برجام توسط سه کشور اروپایی بسیار بعید به نظر می رسد.
🔸دوم: دولت منتخب مردم طی سه سالی که از امضای برجام می گذرد در بدترین شرایط خود از نظر مقبولیت و اعتماد عمومی قرار دارد. شکست برجام به عنوان تنها طرح مدیریت کلان کشور و اعلام بازگشتن تحریم ها (که هیچ وقت برداشته نشده بودند) در واقع به معنای ورشکستگی مطلق دولت است. اگر امروز پروژه برجام از دستور کار دولت خارج شود، چه طرحی برای سه سال باقی مانده ی دولت در دستور کار باقی می ماند؟ تقریباً هیچ!
♦بنابراین با توجه به خصوصیات روانی و سیاسی دولت طبعاً می توانیم پیش بینی کنیم با خارج شدن برجام از دستور کار، دولت به ایجاد التهابات روانی کاذب و تحریک احساسات عمومی و بازی با پرونده های حاشیه ای رو خواهد آورد و آسیب چنین دولتی بیش از دولتی است که بناست با لفاظی در مورد آینده ی مبهم برجام وقت باقی مانده را سپری کند.
♦بنابراین باید بین ناامیدی مطلق از بهبود اوضاع و گذران وقت با اندکی امید به آینده یکی را انتخاب کرد و انتخاب دوم که ما را به آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و تغییر از طریق صندوق رای نزدیک می کند، عقلانی تر است.
🔺eitaa.com/shakhes_1
🔺http://sapp.ir/shakhes.1
─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─