هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تشکر مجدد رهبر انقلاب از مردم و مسئولان دولتی به سبب برگزاری یک انتخابات سراسری خوب. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: این جلسه، جلسه تشکر بنده از مسئولین و اعضای دولت است/ دولت مرحوم آقای رئیسی(رضواناللهعلیه) دولت کار، امید و حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم:
این جلسه جلسهی تشکر بنده از مسئولین و دوستان و اعضای دولت است. جای آقای رئیسی عزیزمان خالی است. امیدواریم انشاءاللّه خدای متعال از شماها این زحماتتان را قبول کند.
✏️ دولت مرحوم آقای رئیسی رضواناللّه علیه، دولت کار بود، دولت امید بود، دولت حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود. واقعاً امیدوار بود ایشان، واقعاً خوشبین بود به آینده. حق هم با ایشان بود البته و تصمیم داشت که به آن هدفها خودش را برساند با همکاری شماها. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
امیرحسین ثابتی نماینده مجلس:
🔹️۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال ۸۸ بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از ۱۶ میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقهشان متفاوت است.
🔹️۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردم حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از ۳ میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات است)
🔹️علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت ۴۹.۸ درصدی را ۵۰ درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
🔹️۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در ۱۶ استان پزشکیان رای اول را آورده و در ۱۵ استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
🔹️ نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین ۴ استان ۲ میلیون و ۹۵۶ هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام ۳۱ استان نیز حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در ۴ استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
🔹️فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت بودند.
🔹️۴. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
🔹️ ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که ۱۲ سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
🔹️۵. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد.
🔹۶.او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است.جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند.
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هنوز پزشکیان نیامده....
⭕️ خبری با تیتر روزنامه صبح ایران منتشر شده که در آن پیش شرطهای آمریکا برای مذاکره با ایران از زبان آنتونی بلینکن _ وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا _ مطرح شده است.
تعطیلی انرژی هسته ای
قطع ارتباط با مقاومت لبنان، فلسطین، یمن و عراق
قطع ارتباط کامل با روسیه و چین
و عدم انتظار پذیرش هیچ پیش شرطی توسط آمریکا
⭕️ جالبه بدانید این خبر دیروز شنبه منتشر شده ولی بالای صفحه روزنامه تاریخ امروز یکشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۳ درج شده است.
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
🔴یک نکته مهم
دوستان و مخاطبان عزیز کانال
ما بر حسب تکلیف شرعی و دینی تلاش کردیم تا براساس شاخصه های لازم انتخاب اصلح را به جامعه معرفی کنیم ولی به هر حال آقای پزشکیان با همه ی نقاط ضعفی که همه حتی حامیان ایشان به آن اذعان دارند توسط مردم ایران به عنوان رییس جمهور کشور عزیز ایران انتخاب شد که در صورت تایید نتایج توسط شورای نگهبان و تنفیذ حکم توسط رهبر معظم انقلاب بر کرسی ریاست جمهوری تکیه خواهدزد.
لذا بعد از تنفیذ وظیفه همه ی ما کمک به ایشان بوده و ضمن تبریک به حامیان آقای پزشکیان و شخص ایشان عنوان میداریم رقابت به پایان رسید و اتفاقا از امروز در مقام مطالبه گر منتقد قوی تر از گذشته به وظیفه امون ادامه خواهیم داد.
پیرامون چرایی پیروزی آقای پزشکیان سخن بسیار هست که انشالله در آینده به صورت مفصل بیان خواهیم نمود.
ولی برای آگاهی باید عرض کنیم بیشترین ضریه را جریان حامی آقای جلیلی از داخل خود جریان و تعدادی از دولتمردان دولت رئیسی و عملکرد یکی از کاندیدای جبهه اصول گرا خورد که این افراد در پشت پرده ضمن توافقی که در شهرک د..... داشتند قول چند وزارتخانه را از این آقایان گرفتند .
در این خصوص مفصلا بعدا صحبت خواهیم کرد.
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
🔻 حادثه برای ناوچه ارتش در بندرعباس
🔹 یک ناوچه ایرانی سهند از کلاس موج در مجاورت یک مجتمع تعمیراتی در نزدیکی بندرعباس دچار حادثه شد. علت حادثه احتمالا اشکال در مخزن توازن کشتی یا نفوذ آب پس از تعمیر شفت ناوچه در هنگام تعمیر بوده است.
🔹 با توجه حجم تجهیزات پیشرفته مجتمع ایزوایکو و ابعاد ناوچه کشتی، امکان خارج سازی و تعمیرات آن میسر است.
🔹 این حادثه چند مجروح نیز داشته است که به مراکز درمانی منتقل شدهاند.
🔹 چنین حوادثی در هنگام تعمیرات کشتیها در دنیا سابقه دارد. ۲ سال قبل نیز ناو جنگی «یو.اس.اس سالیوانز» نیروی دریایی آمریکا در یک اسکله غرق شد.
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دهنوی رئیس مرکز ارزیابی اجرای سیاستهای کلی نظام شد
♦️«محمد باقر ذوالقدر» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام طی حکمی «سید محسن دهنوی» را به ریاست مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام منصوب کرد.
♦️در حکم سید محسن دهنوی آمده است: نظر به شایستگی، توانمندی و تجارب ارزشمندتان به موجب این حکم، به مدت یکسال به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام منصوب میشوید
♦️پیش از این یاسر جبرئیلی رئیس این مرکز بود
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
🔷استعفای «پزشکیان» از نمایندگی مجلس ۳۱ شهریورماه در صحن علنی به رای گذاشته میشود
مجتبی یوسفی عضو هیات رئیسه مجس شورای اسلامی در گفتگو با دانشجو:
🔻با توجه به اصل ۱۱۰ قانون اساسی، ابتدا باید بعد از انتخاب رئیس جمهور و رای گیری توسط مردم، مراسم تنفیذ توسط مقام معظم رهبری انجام بشود و به همین جهت بعد از تنفیذ بر اساس اصل ۱۲۱، مراسم تحلیف در مجلس با حضور رئیس قوه قضاییه و رئیس مجلس و اعضای شورای نگهبان برگزار خواهد شد
🔻در اولین روز برگزاری صحن علنی مجلس یعنی تاریخ ۳۱ مرداد ماه، در راستای طی شدن فرآیند تشکیل دولت در اسرع وقت، موضوع استعفای رئیس جمهور منتخب از نمایندگی مجلس در صحن علنی به رای گذاشته خواهد شد
🔻درحال حاضر در مجلس این آمادگی را داریم که در نیمه ابتدایی مرداد ماه، مراسم تحلیف انجام بشود؛ اما مقدم بر مراسم تحلیف، برگزاری مراسم تنفیذ است که باید توسط رهبر معظم انقلاب انجام شود.
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیش از ۶۶۰۰ تعاونی در دولت سیزدهم تشکیل شد
حامد ویس کرمی معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی:
🔹 در طول فعالیت دولت سیزدهم بیش از ۶۶۰۰ تعاونی تشکیل شد که نسبت به مدت مشابه دولت قبل رشد ۶.۴ درصدی را نشان میدهد.
🔹 در همین راستا بیش از ۱۷۳ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد شد که نسبت به مدت مشابه دولت قبل رشد ۷.۸ درصدی دارد.
🔹 همچنین در دولت سیزدهم بیش از ۲۰۶ هزار عضو به تعاونیها اضافه شد.
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
📊 سن رؤسای جمهور در زمان آغاز به کار
♦️ ریاست جمهوری تا سال ۱۴۰۰ شرط سنی نداشت. در این سال شورای نگهبان داشتن حداقل سن ۴۰ و حداکثر ۷۵ سال را برای ریاست جمهوری در نظر گرفت.
♦️ آیتالله خامنهای با ۴۲ سال سن، جوانترین و دکتر پزشکیان با ۷۰ سال سن، مسنترین رئیس جمهور در ادوار انتخابات ریاست جمهوری بودهاند.
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا