🚩 بلومبرگ: تحریم آمریکا علیه ایران، بزرگترین میدان گازی جهان را تقدیم چین کرد
پس از آنکه شرکت توتال فرانسه ناگزیر شد به دلیل تحریم های آمریکا از ایران خارج شود، انتظار می رود شرکت سی ان پی سی چین به سهامدار اصلی پروژه توسعه فاز 11 میدان گازی پارس جنوبی در خلیج فارس تبدیل شود.
http://tn.ai/1800012
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
ظاهرا خبری که درباره تایید لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم توسط #شورای_نگهبان منتشر شده کاملا با این تصور که این شورا FATF را تصویب کرده تفاوت دارد!
آنچه توسط شورا تایید شده همان است که رهبرانقلاب نیز در دیدار با مجلس بر آن تاکید کردند و هیچ تعهد خارجی در آن وجود ندارد!
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴نشریه آتلانتیک/ ولی نصر، رییس مدرسه مطالعات بینالمللی دانشگاه جان هاپکینز:
🔸اگر ایران با ترامپ #مذاکره کند، عملا نشان داده که توافق هستهای مرده است. ایران در حال حاضر برتری اخلاقی و دیپلماتیک را دارد و در مورد توافق هسته ای، این امریکاست که منزوی است، نه ایران. اگر روحانی با ترامپ مذاکره کند، این برتری از دست میرود.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴یکی از شبهاتی که در خصوص دوران زندگی امام جواد علیهالسلام، وجود دارد پیوند خویشاوندی آن حضرت با مأمون عباسی است؛ یعنی کسی که اما رضا علیهالسلام را به شهادت رساند، پدر همسر امام جواد علیهالسلام شد. در اینجا این سؤال مطرح میشود که چرا امام جواد علیهالسلام این ازدواج را پذیرفتند؟ و چه امری ایشان را به قبول چنین امر مشکلی وادار میکرد؟
♦️برای پاسخ به این پرسش باید توجه داشت که بعد از شهادت امام رضا علیهالسلام جامعه به دلیل ظلمی که مأمون به آن امام مظلوم وارد کرده بود و در نهایت ایشان را غریبانه به شهادت رسانده بود، دچار آشفتگی شده بود. درواقع مأمون متهم اصلی و ردیف اول شهادت امام هشتم محسوب میشد؛ بنابراین او احساس خطر کرد که مبادا قدرت و حکومت خود را از دست بدهد. به این ترتیب همان گونه که سالها قبل امام رضا علیهالسلام را از مدینه به مرو تبعید کرده و آن حضرت را به پذیرش ولایتعهدی مجبور کرده بود، این بار نیز فرزند آن امام بزرگوار یعنی امام جواد علیهالسلام را تحتالحفظ به مرکز حکومت خود فراخواند و آن حضرت را مجبور کرد تا ازدواج با دخترش، ام فضل را قبول کند.
♦️ امام جواد علیهالسلام برای حفظ کیان جامعه اسلامی و در امان ماندن شیعیان و نه از روی خواست قلبی و طیب خاطر، با این وصلت موافقت کردند.
🔴اگر امام جواد علیهالسلام ازدواج با دختر مأمون ملعون را قبول نمیکردند، چه اتفاقی میافتاد؟
♦️مأمون همان طور که سالها قبل امام رضا علیهالسلام را تهدید کرده بود که اگر ولایتعهدی را قبول نکنند، آن حضرت و شیعیان، علویان و سادات را به شهادت خواهد رساند، این بار نیز امام جواد علیهالسلام را تهدید کرد که اگر ازدواج با دخترش را قبول نکند، آن حضرت را به شهادت خواهد رساند و شیعیان و سادات را از بین خواهد برد. درواقع مأمون برای خواباندن شورش مردم، امام جواد علیهالسلام را ناچار به ازدواج با دختر خود کرد.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
✳️این قانون باید دست همه باشد و همه حدود را قانون معیّن بکند. قانون براى مجلس حدود معین کرده است، تخلف از این حدود نشود. براى رئیس جمهور تحدید کرده، حدود قرار داده، او هم تخلف نکند. براى نخست وزیر و امثال اینها و دولتها حدود معیّن کرده. آنها هم نباید خارج بشوند. هر که خارج بشود از حدود، باید این را تنبه بدهند، هدایت کنند آن را.».
صحیفه امام؛ ج 12، ص 349
🔰 @shia_leade
↘️eitaa.com/shakhes_1
🔴 #مرگ_بر_آمریکا_سر_جای_خود
✍محمود باقری
کلیپی از تحلیلگر یکی از شبکه های خارجی درباره وضعیت کنونی کشور مشاهده کردم که بر خبری از شعارهای مردمی استوار بود و تحلیل میکرد که دیگر به جای شعار معروف #مرگ_بر_آمریکا، علیه دولت و گرانی و بیکاری شعار میدهند؟!
اما
انقلاب اسلامی ما بر خلاف آنچه که به آن قدمت 40ساله می بندند! بیش از 40سال است که در میان انبوهی از اینگونه تحلیلهای غلط، کار خود را پیش برده است، از 15خرداد42که فکر میکردند با بازداشت امام (ره) و کشتار مردم می توانند مقابلش بایستند تا تبعید امام، خوف ساواک و شکنجه هایش وحشتناک، 17شهریورها و سیل تهمت ها در روزنامه هایی چون کیهان آن زمان، راه اندازی کودتاها، تجزیه طلبی ها و ترورها، راه اندازی جنگ و تحریم و هجوم رسانه ای و ... تا الان که اینگونه تحلیلهایی را از رفتار مردم ارایه میدهند؟! هر چه خبر گرفتند، همينگونه تحلیل دادند! و بر اساس تحلیل خود عمل کردند و تا کنون که کار انقلاب از سقوط رژیم ستمشاهی تا مرزهای امنشان پیش رفته است.
آری از #ذهن_های_تک_بعدی! چیزی جز تحلیلهای غلط صادر نمیشود.
هر چقدر انقلاب کار خود را پیش می برد، مردمش ظرافتها را بیشتر درک می کند، مردم میدانند دشمن اصلی آمریکاست، ولی نقد سستی دولت در ایستادگی مقابل تحریمها را نیز مرگ بر آمریکایی دیگر می دانند.
این باور عموم مردم است که ما اینقدر ظرفیت و توانمندی داریم که مقابل تحریمهای آمریکا بایستیم، گرانی و بیکاری و کاهلی توجیه ندارد، پس در ذهن مردم ما #مرگ_بر_آمریکا_سر_جای_خود است و نقد و اعتراض به سستی مقابل همین آمریکای استکباری هم جای خود دارد.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴 تحریم ها علیه ایران مثل قبل جواب نمی دهد
🔹فرانس ۲۴: بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که #تحریم ها علیه ایران مانند گذشته پاسخ نخواهد داد و غرب به هدف نهایی دست نخواهد یافت.
🔹افزایش فشارها موجب اتحاد بیشتر در ایران هم شده و #روحانی خواستار اتحاد بیشتر مردم و گروهها شده است.
🔹فرانس ۲۴: ایران در حالی با تحریم های سختی روبرو شده است که سفره غذاهای مردم ایران از بسیاری از کشورهای جهان رنگین تر است.
🔹ایران یکی از جوان ترین کشورهای جهان است و جوانان ایرانی در زمینه سیاست نسبت به ۵۷ کشور اسلامی دیگر به شدت فعال تر هستند.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️📽 خاطره خوانی #گوگوش در جمع ضدانقلاب در لوس انجلس درباره رفتار انسانی نظام جمهوری #اسلامی با او 👆
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴سردار مومنی خبر داد: دستگیری چندین قاچاقچی و اخلالگر اقتصادی/ کشف انبارهای مختلف و بزرگ احتکار کالا در کشور
♦️جانشین فرمانده نیروی انتظامی :بسیاری از کالاهای احتکار شده با حکم دستگاه قضایی وارد چرخه مصرف و فروش کشور شد.
♦️مردم مطمئن باشند هر کسی که اخلال کرده یا ارز دولتی گرفته و یا کالا وارد نکرده یا وارد کرده در انبارها نگه داشته، حتما رسیدگی و پیگیری میشود.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متاسفانه دیده شده گاهی اوقات بعضی از بچه حزب اللهی ها توی فضای مجازی از فحش های مثل "حرامزاده" و امثالهم استفاده میکنند
برخورد امام صادق (ع) با یکی از اصحاب که چنین فحشی را داد👆
@Shakhes_1
🔴 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی
با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخصهای مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشمانداز بیستساله، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با رویکردی جهادی، انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد، درونزا، پیشرو و برونگرا ابلاغ میگردد:
۱. تأمین شرایط و فعالسازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایههای انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیتهای اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاریهای جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کمدرآمد و متوسط.
۲. پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، پیادهسازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و ساماندهی نظام ملی نوآوری به منظور ارتقاء جایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد دانشبنیان در منطقه.
۳. محور قراردادن رشد بهرهوری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار، تقویتِ رقابتپذیری اقتصاد، ایجاد بستر رقابت بین مناطق و استانها و به کارگیری ظرفیت و قابلیتهای متنوع در جغرافیای مزیتهای مناطق کشور.
۴. استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهرهوری، کاهش شدت انرژی و ارتقاء شاخصهای عدالت اجتماعی.
۵. سهمبری عادلانه عوامل در زنجیره تولید تا مصرف متناسب با نقش آنها در ایجاد ارزش، بویژه با افزایش سهم سرمایه انسانی از طریق ارتقاء آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و تجربه.
۶. افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بویژه در اقلام وارداتی)، و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی با هدف کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص.
۷. تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید (مواد اولیه و کالا).
۸. مدیریت مصرف با تأکید بر اجرای سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف و ترویج مصرف کالاهای داخلی همراه با برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت و رقابت پذیری در تولید.
۹. اصلاح و تقویت همهجانبهی نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت بخش واقعی.
۱۰. حمایت همهجانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات به تناسب ارزش افزوده و با خالص ارزآوری مثبت از طریق:
- تسهیل مقررات و گسترش مشوقهای لازم.
- گسترش خدمات تجارت خارجی و ترانزیت و زیرساختهای مورد نیاز.
- تشویق سرمایه گذاری خارجی برای صادرات.
- برنامهریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادراتی، شکلدهی بازارهای جدید، و تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورها به ویژه با کشورهای منطقه.
- استفاده از ساز و کار مبادلات تهاتری برای تسهیل مبادلات در صورت نیاز.
- ایجاد ثبات رویه و مقررات در مورد صادرات با هدف گسترش پایدار سهم ایران در بازارهای هدف.
۱۱. توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژهی اقتصادی کشور به منظور انتقال فناوریهای پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج.
۱۲. افزایش قدرت مقاومت و کاهش آسیبپذیری اقتصاد کشور از طریق:
- توسعهی پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با کشورهای منطقه و جهان بویژه همسایگان.
- استفاده از دیپلماسی در جهت حمایت از هدفهای اقتصادی.
- استفاده از ظرفیتهای سازمانهای بینالمللی و منطقهای.
۱۳. مقابله با ضربه پذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز از طریق:
- انتخاب مشتریان راهبردی.
- ایجاد تنوع در روشهای فروش.
- مشارکت دادن بخش خصوصی در فروش.
- افزایش صادرات گاز.
- افزایش صادرات برق.
- افزایش صادرات پتروشیمی.
- افزایش صادرات فرآوردههای نفتی.
۱۴. افزایش ذخایر راهبردی نفت وگاز کشور به منظور اثرگذاری در بازار جهانی نفت و گاز و تأکید بر حفظ و توسعه ظرفیتهای تولید نفت و گاز، بویژه در میادین مشترک.
۱۵. افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه (براساس شاخص شدت مصرف انرژی) و بالا بردن صادرات برق، محصولات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی با تأکید بر برداشت صیانتی از منابع.
۱۶. صرفهجویی در هزینههای عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها، منطقیسازی اندازهی دولت و حذف دستگاههای موازی و غیرضرور و هزینههای زاید.
۱۷. اصلاح نظام درآمدی دولت با افزایش سهم درآمدهای مالیاتی.
۱۸. افزایش سالانه سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگی بودجه به نفت.
۱۹. شفافسازی اقتصاد و سالمسازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی، تجاری، ارزی و ... .
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
۲۰. تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، بهرهوری، کارآفرینی، سرمایه گذاری و اشتغال مولد و اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به اشخاص دارای خدمات برجسته در این زمینه.
۲۱. تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی آن بویژه در محیطهای علمی، آموزشی و رسانهای و تبدیل آن به گفتمان فراگیر و رایج ملی.
۲۲. دولت مکلف است برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با هماهنگسازی و بسیج پویای همهی امکانات کشور، اقدامات زیررا معمول دارد:
- شناسایی و بکارگیری ظرفیتهای علمی، فنی و اقتصادی برای دسترسی به توان آفندی و اقدامات مناسب.
- رصد برنامههای تحریم و افزایش هزینه برای دشمن.
- مدیریت مخاطرات اقتصادی از طریق تهیه طرحهای واکنش هوشمند، فعال، سریع و به هنگام در برابر مخاطرات و اختلالهای داخلی و خارجی.
۲۳. شفاف و روانسازی نظام توزیع و قیمتگذاری و روزآمدسازی شیوههای نظارت بر بازار.
۲۴. افزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج آن.
#ایران_نمیبازه
#استین_بالا
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
شاخص
🔴این متن خواندنی و مهم است
"به مناسبت سالروز شهادت امام جواد علیه السلام"
سیاست خلفای عباسی با سیاست امویها فرق داشت. امویها خشنتر بودند ولی اینها موذیتر بودند یعنی سیاستمدارانهتر عمل میکردند که فقط عده قلیلی میتوانستند دست سیاست اینها را بخوانند.
یکی از کارهایی که اینها میکردند این بود که چون میخواستند ائمه را تحت نظر داشته باشند، به زور و اجبار، یکی از دخترهایشان را به آنها میچسباندند که باید با این دختر ازدواج کنی! بعد که ازدواج میکردند، میگفتند: دختر ما و داماد ما باید همین جا کنار خودمان باشند! برای این که به یک شکلی که مردم نفهمند اینها را تحت نظر و تحت مراقبت شدید و اذیت شدید داشته باشند.
معتصم بالاخره سبب شد که همسر امام جواد یعنی امّ الفضل (دختر مامون) امام را مسموم کرد، آن هم با یک وضع خیلی ناراحتکنندهای. و چون برای همه مسمومکنندهها معلوم و محرز بود که دستور خلیفه بوده، جرأت این که بدن امام را دفن کنند، نداشتند.
حتی معتصم دستور داد: بدنش را بیندازید در کوچه. دو سه روز بدن امام در میان کوچه افتاده بود. بعد به معتصم خبر دادند که یک وضع خارقالعادهای پیش آمده. هر میتی اگر سه چهار روز روی زمین افتاده باشد بدنش عفونت پیدا میکند و بدن این مرد روز به روز بر بوی خوشش افزوده میشود، و اگر مردم این موضوع را بفهمند اوضاع خیلی بد میشود.
این بود که خودش زودتر اجازه داد بدن امام را دفن کنند. وجود مقدسش را در کنار جدش موسی بن جعفر(ع) در همین محل معروف یعنی کاظمین(علیهما السلام) دفن کردند. و حالت ایشان از این جهت، تأسّی داشت به جدّ بزرگوارشان حسین بن علی(ع) که فرمود: مُلْقاً ثَلاثاً بِلا غُسْلٍ وَ لا کفَنٍ. و لا حول و لا قوّة الّا بالله العلی العظیم.
برگرفته از :
کتاب آشنایی با قرآن، ج12، ص32-29_ شهید مطهری
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
پرونده «یاسی اشکی» و «وزارت بهداشت» به کجا رسید؟
🔹بیش از دو ماه از اعلام طرح مشکوک تبلیغ واکسن HPV توسط وزارت بهداشت در برنامه ماه عسل میگذرد، اما مسئولان این وزارتخانه تنها سکوت کردهاند و هیچ توضیحی در خصوص روند رسیدگی به این طرح و تعیین تکلیف میلیاردها تومان جمع شده از مردم ارائه نکردهاند.
📝گزارش فارس را در لینک زیر بخوانید👇
fna.ir/bnuwpy
↘️eitaa.com/shakhes_1
✳️دستگاه های نظارتی که در ماه رمضان و آغاز سال تحصیلی به طور گسترده و سراسری بر قیمت چند قلم کالا از قبیل زولبیا و بامیه و لوازم التحریر نظارت می کنند!؟ آیا اکنون زمان آن نیست که دستگاههای نظارتی با تمام قدرت به میدان نظارت و نرخ گذاری واقعی همه کالاها اقدام کنند!؟
📝 #مطالبه_نگاشت
♨️ #انتشار دهید
@shia_leaders
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش