هدایت شده از KHAMENEI.IR
⛔ هدف جنگ رسانهای دشمن، ایجاد اضطراب، یأس و بدبینی در مردم است
👈 انتقاد خیرخواهانه لازم است اما نباید با مبالغه مردم را دچار بدبینی کرد
🔻رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔸️ جنگ رسانهای امروز، از قبل هم وجود داشته ولی اکنون شدت آن بیشتر شده است. براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی قارونهای منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانهای راه اندازی کردهاند و به طور جدی در حال برنامهریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
🔹️ اهداف این #جنگ_رسانه_ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن #مشکلات_اقتصادی در ذهن جامعه است.
🔸️ گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود و این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش « #ویروس_بدبینی » در جامعه خواهد شد.
🔹️ من همواره از ابتدای مسئولیت رهبری، به دولتها در زمینه های گوناگون انتقاد و یا اعتراض داشتهام که در برخی موارد هم تند بوده است و خودم اهل انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونهای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
🔸️ نباید فضای عمومی کشور بگونهای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما سخن دروغ دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است. در عین حال، انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است. گاهی اوقات #انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونهای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
🔺️ بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند. ۹۷/۶/۱۵
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 وظیفه ما، هدایت دولت به استفاده از کارشناسان و خوشبین کردن مردم است
❌ دعوا کردن و ایجاد تشکیلات موازی راه اصلاح نیست
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹️ #راه_علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
🔸️ مسئولان دولتی از #نظرات_مردم و راه حلهای متخصصان اقتصادی از جمله در مسئله #ارزش_پول_ملی و #هدایت_نقدینگی استفاده کنند. وظیفه دولتیها، استفاده از نظرات کارشناسان و تحرک برای حل مشکلات است. وظیفه ما، هدایت دولتیها به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها است.
🔹️ #جلسات_خصوصی بنده با #مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
🔸️ دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.
🔺️ مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون #نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و #کمک خواهیم کرد. ۹۷/۶/۱۵
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپو بفرستید برای اون اوناییکه خونه یا ماشین آنچنانی دارن!
پیامبر(ص):اگر کسی خانهای بسازد که وقتی مردم از جلوی آن رد میشوند و آن را میبینند ،آه بکشند صاحب آن خانه جهنمی است
@Shakhes_1
💫 علیرغم همه مشکلات، نظام در زمینههای علمی، صنعتی، عزت سیاسی، رشد فکری و معنوی، حرکت رو به جلو دارد
❔ چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹️ با وجود همه فضاسازیهای تبلیغاتی بدخواهان و همه مشکلات، #انقلاب و کشور در حال #پیشرفت است.
🔸️ بیان این موضوع به عنوان رجزخوانی نیست بلکه با #اطلاع_دقیق میگوییم که کشور در حال حرکت به سمت مفاهیم و آرمانها و حقایق انقلابی است، اگرچه ممکن است سرعت حرکت، آنگونه که انتظار میرود نباشد اما نظام در زمینههای گوناگون علمی، صنعتی، عزت سیاسی، رشد فکری و معنوی، حرکت رو به جلو دارد و پیشرفتهای خوبی روی داده است.
🔹️ گرایش روز افزون به #معنویت در میان #جوانان با وجود تبلیغات پرحجم و گمراه کننده در #فضای_مجازی یکی از نمونههای بارز این رشد فکری و معنوی است.
🔺️ حضور گسترده جوانان در راهپیمایی اربعین، اعتکاف، نماز جماعات دانشگاهها و جلسات ماه رمضان، نشان دهنده پیشرفت در زمینه های معنوی است. چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟ این حقایق باید دیده، تحلیل و گفته شوند بویژه از جانب کسانی که مخاطبان زیادی دارند. ۹۷/۶/۱۵
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برقصید که حالا حالاها باید به خاطر انتخاب حسن روحانی برقصید.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
شاخص
🎥برقصید که حالا حالاها باید به خاطر انتخاب حسن روحانی برقصید. ↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا ↘️http://s
🎥برقصید که حالا حالاها باید به خاطر انتخاب حسن روحانی برقصید.
🌹امام خامنه ای؛
👈 برادران عزیز،خواهران عزیز،جوانان!هرچه انتخاب کنید برای خودتان انتخاب کردهاید. انتخاب خوب شما به خود شما برمیگردد؛ اگر انتخاب را با غفلت انجام بدهید که انتخاب بدی از آب دربیاید بعدی اش به شما برمی گردد.اگر درست و با دقت انجام دادید،دو فایده میبرید اول آن خدای متعال از شما راضی میشود که کار را درست انجام داده اید،ثانیاً نتیجه کار به احتمال زیاد نتیجه درست خواهد بود.بشناسید و انتخاب کنید بشناسید،به دینشان به تعهدشان ،به وفاداری به انقلاب ،با ایستادگی شان در راه انقلاب و عزم و اراده شان،به شجاعت شان و به مرعوب نشدنشان.خاطر جمع شوید آن وقت رای بدهید...
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ
✅لو رفت
👈دختری که پول میگیره تا بد حجاب باشه!!😳😳
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
شاخص
♦️جانشین وزیر دفاع: ماهواره ایران بهمن ماه امسال به فضا پرتاب میشود ✍جریان انقلابی ماهواره میسازد
🔴دوگونه انسان در ایران زندگی میکنند
✍سعید درخشان
نخست انسانهایی که در سخت ترین شرایط و با کمترین حقوق ،دور از شهر و کاشانه در کوه های صعب العبور موشکهای پیشرفته دوربرد و نقطه زن میسازند ، ماهواره میسازند یا در عمق زمین به فناوری فوق پیشرفته هسته ای دست پیدا میکنند و یا در آزمایشگاه های کوچک خود به دانش سلولهای بنیادی میرسند و باعث حیرت جهانی میشوند و یا هزاران کیلومتر آنسوی مرزها وحشی های جلاد تروریست را به خاک سیاه می نشانند و قدرت کشور را تا سواحل مدیترانه گسترش میدهند...
اما گونه دومی هم از انسانها در ایران زندگی میکنند که در کاخهای شاهانه در بهترین منطقه شهر در قلب تهران زندگی میکنند ، حقوق های نجومی میگیرند "بالای ۹۰ درصد بودجه و منابع کشور را در چنبره خود دارند" اما از عهده مدیریت پوشک بچه در جامعه هم برنمی آیند، پای دشمن را تا عمق خانه ها و رختخواب هر ایران باز کرده اند و اقتصاد مملکت را با بی تدبیری و وادادگی به خاک سیاه نشانده اند و آخرین تدبیرشان مذاکره و تقدیم مملکت به اجنبی است...
✍ایرانی اگر میخواهد پیشرفت کند باید مملکت را از سرمایه های دشمنان که همان جریان غربگراست پاکسازی کند...پاکسازی کشور را از وابستگان به غرب یکبار برای همیشه عملی کنیم
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ایران جنگ زده نیست، طاعون زده نیست، سیل زده نیست، ورشکسته نیست، اختلاف زده نیست… بلکه خیانت زده است!
🔸نطق میان دستور خانم هاجر چنارانی نماینده نیشابور و فیروزه
↘️eitaa.com/shakhes_1
✅شخصا عدهای را میشناسم.
خارج نشینانی که تا زمستان پولهایشان در بانکهای ایران سود ۲۰% گرفت و بعد بحران ارزی، دلارها را خارج کردند.
مهاجرین دارای اقامت، که مجدد به بازار بیصاحب و بیمالیات ایران بازگشته بودند و کاسبی میکردند و حالا چمدان بستهاند.
هر دو گروه تنهایمان گذاشتند!
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 تصویری از رهبرانقلاب در دیدار امروز اعضای مجلس خبرگان رهبری. ۹۷/۶/۱۵
🎞 تصاویر به مرور تکمیل میشود، در👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40411
🔴نمایندگان دشمن در خانه ملت
حضرت آقا چقد فرمودن "نتیجه رای مان به خودمان برمیگردد"
امروزِ مجلس، نتیجهی تَکرار دیروز ماست!
#چهارشنبه_سیاه
*رزنانس*
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سنگرساز بي سنگر
خوب نگاه کن !
چه اشتیاقی در گرفتن پست و صندلی برادرش بلافاصله بعد از شهادت دارد!
ذخایر نظام اینهایند
نه به قول آقا مسئولانی که مثل حیوان می چرند و می غلطند!
#شهیدان_زنده_اند
💬 و سرانجام پس از عدم رأی مثبت به طرح #شفافیت_آراء_نمایندگان
و پرواز زیبا وحیرت آور دلار به بیش از ۱۴۰۰۰تومن
و در این برهه حساس اقتصادی
نمایندگان شریف مجلس در اقدامی سنجیده و عاقلانه از امروز به مدت ۲هفته به «تعطیلات تابستانی»رفتند!
جانم به این نمایندهها!
✍ رمیصا
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔹یکی از سؤالاتی که امروزه ذهن برخی افراد را درگیر خود کرده این است که چرا رهبرانقلاب رفتاری مانندامیرالمومنین (ع) با ابن هرمه محتکر بازار اهواز ندارند؟
🔸این سوال دو بخش دارد؛
بخش اول مربوط به استناد به یک نقل تاریخی است و بخش دوم نتیجه ای که ازین نقل تاریخی گرفته می شود.
🔹یکم. اشکال فاحش علمی
درباره استناد به این نقل تاریخی و مواردی شبیه بدین یک اشتباه فاحش وجود دارد. در استناد به سیره اهل بیت ابتدا باید اصول و منطق ثابت بر رفتار معصوم را کشف کرد. در برخورد بخشی و سطحی با سیره نمی توان حکم کلی دریافت کرد. مثل اینکه در کنار رفتار قاطع حضرت با ابن هرمه، نفر دیگری پیدا شود و مماشات حضرت با شریح قاضی را ملاک تسامح با مفسدین قرار دهد.
👈ماجرای یک قاطعیت
🔹از همین منظر اجتهادی، برخی معتقدند سبک رفتار امیرالمومنین با فساد را باید متناسب با جامعه ای دید که فساد در آن فراگیر است. لذا او برای مردم در همان ابتدا خط و نشان می کشد که از کابین همسرانتان هم حرام را بیرون میکشم. خواص ولو خواص معنوی جامعه هم به خطا افتاده اند و سهم از بیت المال می طلبند. جامعه پر از فساد و در معرض رشد جدی و فراگیری فساد است. رفتارهای حضرت مقابله با این مرض اجتماعی است.
🔸داستان اوشین و سلمان رشدی و ....
همین تحلیل امروز هم وارد است، مثل اینکه رفتارهای خاص امام و رهبری را فهرست کنیم و بخواهیم قاعده ثابت دربیاوریم. مثلا اگر رهبری نامه می نویسد و درباره پرونده فلان معاون متخلف مدرسه تاکید ویژه می کند، آیا می توان یک قاعده برای همه موارد مشابه دانست که رهبری باید ورود کنند؟ خیر. رهبری احساس کردند به این مسائل کم توجهی شده است انگاه مستقیما ورود کردند. طبیعی است که باقی موارد مسیر طبیعی خودش را طی می کند. یا مثلا اگر امام خمینی درباره مصاحبه یک زن که الگوی خود را اوشین معرفی میکند آن موضع گیری شدیدالحن را اتخاذ میکند آیا می توانیم یک قاعده رفتاری بسازیم که همه جا باید همین تکرار شود؟ حکم امام درباره سلمان رشدی نیز از همین دست است.
👈اجتهاد فراتر از سیره
🔹سیره اهل بیت یا داستانهای پراکنده ای که از شرح حال آنها می شنویم اگر با دقتهای فقاهتی و حتا فلسفی و اجتهادی همراه نباشد ما را به خطا خواهد انداخت. مثل اینکه برخی می گویند چون در سیره امیرالمومنین موضوع تاکید بر حجاب پیدا نکردیم پس امروز هم حجاب نداریم. به این افراد بگوئید پس بستن کمبرند ایمنی را از کجا آوردید احتمالا سکوت کنند. چون قاعدتا برای کمربند ایمنی هم در سیره چیزی پیدا نمی کنند.
🔸دوم. و اما پرسش اصلی؛
چرا رهبری در مسئله فساد اقتصادی شخصا ورود نمی کنند؟
اولین نکته برمی گردد به نحوه شناخت متفاوت ما و رهبری از سطح فساد. رهبری را به عنوان یک کارشناس مطلع در نظر بگیرید بعد بررسی کنید که چه میزان تحلیل ما از اوضاع شبیه رهبری انقلاب است.
👈برداشت متفاوت ما و آقا
🔹این سوال مستلزم یک فرض غلط است که فساد دامنگیر و سیستمی است. رهبری چنین تحلیلی را از سطح فساد ندارند و بارها به صراحت گفتند که فساد در جامعه آنطور که بیان می شود گسترده نیست و اتفاقا کم است.
👈سبک هدایت رهبری
🔸اما مساله مهمتری وجود دارد و آن سبک هدایت جامعه است. به چند دلیل نیازی نیست رهبری فراتر از نهادهای قانونی کشور به ماجرای فساد ورود کنند. چه بسا آسیب این ورود شخصی بیشتر باشد.
👈یکم. محکمات ذهنی رهبری
🔹رفتار رهبری را باید با توجه به محکمات ذهنی ایشان تحلیل کرد. در دستگاه فکری رهبری، تثبیت سیستم نهادهای جمهوری اسلامی بر مبنای مردم سالاری، اولویت اول است. برهمین مبنا در هر شرایطی اول به تثبیت سیستم و نهادها توجه کرده اند و بعد کارکردشان. نمونه واضحش سال ۸۸ است که تحت هیچ توجیهی حاضر نشدند خارج از نهادهای قانونی عمل کنند. همین روزها نیز برخلاف برخی، تاکید دارند باید با همین دولت از مشکلات خارج شد. ورود مستقیم رهبری یعنی بهم زدن این ساختار منظم که قرارست در طوفان حوادث تثبیت شود.
👈دوم. مبارزه فراگیر
🔹 فارغ از اینکه حجم فساد کم یا زیادست، نیاز مردم اینست که احساس کنند مبارزه با فساد "فراگیر" است. این تصویر که همه نشسته اند و رهبری به تنهایی ضدفساد است، خودش یک فساد بزرگترست. این تصویر یعنی بغیر رهبری هیچ کس اراده مبارزه با فساد ندارد. واقعا چنین است؟
🔸بنابراین رهبر باید تلاش کند دستگاه های کشور به این مقوله اهتمام کنند. لذا بهترست رئیس قوه قضاییه برای مقابله جدی تر با فساد نامه دهند و ایشان تایید کنند. یا دائم به دولت در این مقولات تذکر میدهند. به دستگاه قضائی می گویند مدل تبلیغاتی و اطلاع رسانی تان باید هنرمندانه باشد تا جامعه احساس مبارزه فراگیر داشته باشد.
🔹سوم. فساد یا احساس بن بست
آنچه از فسادهای رایج مهمتر است چیست؟ فساد که همیشه وجود داشته است. مهم اینست که جامعه احساس می کند با این حجم فساد، با ابزارهای قانونی و ساخت
ار موجود نمی توان کشور را اداره کرد. این فساد از هر فسادی مهمترست چون به ناامیدی مطلق می انجامد. براین اساس رهبری تلاش می کند نشان دهد مبارزه با فساد در همین ساختار که برآمده از تصمیم خود مردم می باشد قابل کنترل است.
توجه شود که بدتر از فساد، احساس فساد است. ورود مستقیم رهبری یعنی ناامیدی از نهادهای موجود و نتیجه این ناامیدی احساس فساد بیشتر است که فساد اکبر است.
👈پینوشت
ماجرای ابن هرمه چه بود:
در دوران حکومت امام علی علیه السلام، به آن حضرت خبر رسید که "ابن هرمه" مأمور حکومتی، مرتکب خیانت شده است. بخش هایی از انچه امام به فرماندار نوشت چنین است:
🔹" هنگامی که نامه مرا خواندی، ابن هرمه را از نظارت بازار برکنار دار و او را به مردم معرفی کن، و به زندانش بیفکن و آبرویش را بریز... چون روز جمعه رسید، او را از زندان درآور و ۳۵ تازیانه به او بزن و او را در بازار بگردان.... مگذار ملاقاتی داشته باشد... او را نیز تازیانه بزن و زندانی کن تا توبه کند.
@shia_leaders
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش