هدایت شده از شاخص ۲
🔴ماجرای اصرار دولت برای تغییر قانون مشاغل حساس چیست؟
♦️امروز مجلس با یک فوریت لایحۀ انتصاب اشخاص در مشاغل حساس مخالفت کرد. قانونی فعل دولت را الزام میکند از افرادی که خود، همسر و یا فرزندانشان تابعیت کشوری غیر از ایران را هم دارند در مشاغل حساس بهکارگیری نکند.
♦️اگر این قانون اجرا شود افرادی مانند ظریف که فرزندانش تابعیت مضاعف دارند امکان حضور در دولت را نخواهند داشت.
♦️بر همین اساس دولت تلاش میکند با تغییر قانون، شرایط را برای حضور افراد دارای تابعیت مضاعف در مشاغل حساس فراهم کند. این در حالی است که کارشناسان معتقدند افرادی که انگیزۀ حضور در دولت دارند میتوانند تابعیت مضاعف خود را ترک کنند اما دولت ترجیح میدهد بهجای ترک تابعیت مضاعف این افراد، قانون را تغییر دهد.
♦️با تصویب نشدن فوریت لایحۀ دولت، لایحه به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد تا روند رسیدگی عادی طی شود.
🌎@Shakhes3🔜#شاخص
🔻اقدام عجیب دولت برای فرار از پرداخت مطالبات کارگران!
🔹پرداخت بدهیهای انباشته دولت به سازمان تأمین اجتماعی، قصه پرغصهای است که اکنون به چالشی جدی برای سازمان تامین اجتماعی و جامعه عظیم کارگری کشورمان تبدیل شده است.
🔹علیرغم دستورات صریح قوانین بالادستی مبنی بر لزوم پرداخت بهموقع مطالبات این سازمان، همواره دولتها به بهانههای واهی از بروزرسانی این مطالبات که حق مسلم ذینفعان سازمان تامین اجتماعی است، اجتناب میکنند. مغایرت این بروزرسانی مطالبات با شرع و قانون، ادعایی است که عمدتاً از سوی دولت برای فرار از پرداخت این مطالبات مطرح میشود.
🔹رئیس کانون عالی بازنشستگان کارگری در این باره به تسنیم گفت: متاسفانه تلاش دولت این است که مطالبات صندوقها را صرفاً بر مبنای اصل مبلغ بدهی اولیه محاسبه کند و امکان محاسبه سالانه مبلغ بدهی بر مبنای ارزش واقعی روز را منتفی میداند!
🔹بله! روشن است میان محاسبه مطالبات این اشخاص براساس ارزش واقعی روز و تعلق ربح به این مطالبات تفاوت اساسی وجود دارد و آنچه دریافت آن از لحاظ شرعی جایز نیست دریافت سود است و نه بروزرسانی مطالبات بر اساس ارزش واقعی روز.
🌎@Shakhes3🔜#شاخص
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 سلطان تورم باز هم سیاست تورم زا در پیش گرفت/ آقای همتی بالاخره نقدینگی کم است یا زیاد؟ / آیا همتی عامدانه به دنبال بالابردن تورم است؟
تسنیم نوشت:
🔹بهتازگی وزیر اقتصاد با اشاره به کاهش نقدینگی حقیقی کشور، خبر از تزریق ۳۰۰ هزار میلیارد تومان به جریان نقدینگی اقتصاد داده و این امر را برای رونق تولید و خروج از رکود لازم دانسته است.
🔹همتی در این خصوص گفته، سال ۱۳۹۶ با توجه به اینکه در آن سال قیمت دلار نزدیک ۳ تا ۴ هزار تومان بود، حجم حقیقی نقدینگی دلاری کشور حدود ۳۶۰ میلیارد دلار بود، اما امروز با توجه به بالا بودن نرخ دلار نقدینگی حقیقی ما بر حسب دلار ۱۴۰ میلیارد دلار است.
🔹چگونه وزیر اقتصاد که همواره دلیل اصلی تورم در اقتصاد ایران را حجم بالای نقدینگی عنوان میکرده هم اکنون به این نتیجه رسیده است که اقتصاد ایران علاوه بر رشد متعارف نقدینگی نیاز به تزریق ۳۰۰ همت دیگر دارد؟
🔹چگونه در شرایطی که همچنان تورم اقتصاد ایران بالاتر از روند بلند مدتی خود است، مسئولان اقتصادی دولت به بهانه حمایت از تولید رو به اتخاذ سیاستهای انبساطی آوردهاند؟
🌎@Shakhes3🔜#شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از پرتو | 🇮🇷
🚨انتصاب افراد دوتابعیتی در مسیر قانونی شدن
🔸ابتدا نگاه خوش بینانه داشتیم که دولت پزشکیان به دنبال وفاق بوده و سعی دارد از افراد با گرایش های سیاسی مختلف در ادارهی کشور استفاده کند
🔸چند روز پیش بود که با خبر شدیم برخی از مدیران کل احتمال دوتابعیتی بودنشان وجود دارد که صدای عدهای از نمایندگان مجلس مانند دکتر منان رئیسی در اعتراض به این مسئله بلند شد
🔸متاسفانه این خبر نشان میدهد دولت پزشکیان برهمان پاشنه ای میچرخد که دولت روحانی میخواست بچرخد و میخواهد دوباره سکان ادارهی کشور را به افراد مسئله دار واگذار نماید
مجلس باید قرص و محکم در مقابل این بدعت و اشتباه مسلم ایستادگی کند
✍🏻میم قاف
#پرتو را دنبال کنید
@partov_hagh
هدایت شده از پرتو | 🇮🇷
Part02_خار و میخک .mp3
11.92M
📗کتاب صوتی خار و میخک
نویسنده یحیی سنوار
قسمت دوم
@partov_hagh