پیش نیاز های حکومت جهانی!!
ظهور
در اسلام، به ویژه در مكتب تشیع، توجه به آینده و تشكیل حكومت واحد جهانى بر اساس قسط و عدل تحت رهبرى امام معصوم، جایگاه خاصى دارد. در این رابطه، سخنان بسیارى از رسول گرامى اسلامى (صلىالله علیهو آلهوسلم) و ائمه اطهار ( علیهمالسلام) صادر شده است.
این مسئله، در تاریخ اسلام، به نام «مهدویت» مطرح شده است و انتظار فرج، با زندگى آنان عجین گشته است و آنان دائم، در انتظار روزى نشستهاند كه آن رجل الهى و مصلح كل، یعنى حضرت حجتبن الحسن امام محمد مهدى (عجلاللهتعالىفرجهالشریف) ظاهر گشته و آن حكومت واحد عدل جهانى را تشكیل دهد تا بشر به آرزوى دیرینهى خود برسد و زندگى سعادتمند و فارغ از هر نوع ظلم و ستم و دغدغهى خاطر را ببیند . تشکیل این نوع از حکومت نیاز به زمینه سازی در دارد از این رو با مراجعه به احادیث، می توان شرایط تحقق این چنین حکومت همراه با تمدن عظیم انسانی را، به شرح زیر بیان کرد:
آمادگی جهانیان
(نخستین شرط ظهور امام و پی ریزی چنین دولتی)، آمادگی جهانیان برای پذیرش چنین حکومتی، است. گذشت زمان و به بن بست رسیدن بشر در بسیاری از مشکلات، و یاس و نومیدی انسان از سازمان ها و تشکیلات مادی، جامعه انسانی را برای پذیرش آن، آماده می سازد، و یکی از نشانه های یاس و نومیدی انسان، از چاره جویی سازمان های مادی، همان است که در روایات اسلامی بطور متواتر وارد شده که پیش از ظهور امام، روی زمین را جور و ستم فرا می گیرد و فشار ظلم و تعدی، آن چنان بر دوش انسانها سنگینی می کند که بشر را برای پذیرش انقلاب دیگر، انقلابی عمیق و بنیادی آماده می سازد. عملا می فهمد که دوران چاره سازی برنامه های مادی به پایان رسیده و بن بست، جز به یک نیروی غیبی شکسته نخواهد شد.
تکامل خرد و اندیشه انسانی
پی ریزی یک حکومت واحد جهانی، و برقراری حکومت عدل و داد در کلیه شئون، به زور سر نیزه، و آتش توپ و تانک، امکان پذیر نیست، هر چند هر نوع حکومتی، بی نیاز از قوه و قدرت نمی باشد، اما در عین حال، تنها قدرت و قوه اجرایی نیرومند قادر بر قلع فساد، و گسترش عدل و داد، نیست، بلکه باید جامعه انسانی از نظر عقل و خرد، و دانش و بینش به پایه ای برسد که طبعا خواهان برقراری حکومت حق و قانون و طرد و نابودی ظلم و طغیان گردد. و این چنین حالتی جز در پرتو تکامل فرهنگ انسانی، امکان پذیر نمی باشد و بسیاری از مشکلات در عصر ظهور امام علیه السلام از این طریق حل خواهد شد. و ما نمونه این نوع فرهنگ و تعقل را به گونه ای پیش از انقلاب اسلامی ایران و پس از آن تا مدتی مشاهده کردیم و دیدیم که چگونه تمام طبقات برای برچیده شدن نظام ستم شاهی همکاری و همیاری عجیبی از خود نشان دادند و خود حافظ نظم و برقرار کننده حکومت حق و حقیقت بودند. امام باقر علیه السلام بر این عنصر از عناصر پدید آورنده حکومت جهانی امام علیه السلام در حدیثی تصریح کرده و می فرماید: آن گاه که قائم ما قیام کرد، خداوند دست رحمت و قدرت او را بر سر بندگان می گذارد، به وسیله او خرد و اندیشه های انسانی به تکامل می رسد. (کافی ج 1 ص 25 طبع جدید) ظلم و ستم، تعدی به حقوق الهی و مردمی، زائیده جهل و نادانی، و دور افتادگی انسان از فرهنگ اصیل انسانی است، و همچنین جهل و نادانی مانع از ساختن زیر دریایی و یا سفاین فضایی و آن گاه پیاده شدن بشر در قمر نیست، فرهنگ انسانی، یک فرهنگ تمام عیار است که بخشی از آن را صنعت و اختراع تشکیل می دهد، در حالی که ابعاد دیگر آن مربوط به شناخت خود و جامعه و شناخت موقعیت خود در جهان می باشد و این چنین شناختی جز در پرتو تکامل عقول و اندیشه ها، میسر نمی گردد و در این موضع انسان آن چنان وارسته از خود خواهی و خود محوری می گردد، که عشق به کمال و حقیقت را بالاترین کمال می داند و تجاوز به حقوق انسان ها را نشانه ذلت و عجز و پستی می شمارد.
رسانه
تکامل صنایع
حکومت واحد جهانی بدون تکامل صنعت، بالاخص بدون وسیله ارتباط جمعی امکان پذیر نیست، زیرا حکومتی که می خواهد ندای الهی را به اقصی ترین نقاط جهان برساند، همه مردم جهان را از پیام خود آگاه سازد، نمی تواند جدا از تکامل صنایع و وسایل ارتباط جمعی صورت پذیرد، حاکم الهی که باید پیام خدا را در یک شب به سراسر جهان ابلاغ کند و وظیفه مردم را در برابر حوادث و رویدادها روشن نماید، باید از وسایل تندرو، و دستگاههای گزارشگر قوی و نیرومندی، برخوردار باشد و اگر در دوره های گذشته رجال آسمانی بر تشکیل چنین حکومتی توفیق نیافته اند مقداری از آن، معلول فقدان وسایلی بود که ابزار تحقق حکومت جهانی است. امام صادق علیه السلام در حدیثی به این نوع از تکامل تصریح کرده است و می فرماید: آن گاه که قائم علیه السلام ما قیام کند، خداوند بر قدرت شنوائی و بینائی شیعیان، گسترش می بخشد، فاصله میان آنها و قائم علیه السلام را از میان بر می دارد، امام با آنان سخن می گوید و آنان سخنان
امام را می شنوند و او را در جایگاه خود می بینند.( منتخب الاثر ص 483 نقل از روضه الکافی)
ارتش انقلابی جهانی
هیچ حکومتی هر چه الهی و آسمانی باشد، بی نیاز از یک قدرت اجرایی نمی باشد، در حکومت حضرت مهدی علیه السلام که به صورت واحد جهانی برقرار می گردد به نیروهای فعال و سازنده و ارتش انقلاب جهانی، نیاز مبرمی است که در راه هدف از همه چیز بگذرند و در نتیجه شجاع تر از شیر و برنده تر از شمشیر باشند. اگر در برخی از روایات شماره آنان سیصد و سیزده نفر و در برخی دیگر دوازده هزار نفر و احیانا پانزده هزار نفر معین شده است، هدف اشاره به سران آن ارتش انقلابی است که تحت فرمان امام انجام وظیفه می کنند.
حكومت واحد جهانى امام محمدمهدى (عجلاللهتعالىفرجهالشریف) در حقیت، پاسخى است به نگرانى بشر از آیندهى خود. شیعیان، آیندهى روشنى را براى زندگى انسان پیش بینى مىكنند و امید به زندگى در قالب «انتظار فرج» به زندگى شیعیان، معنا و گرمى مىبخشد.
یك شیعه، هیچ گاه از آیندهى خود نگران نیست، چنانكه اكثر متدینان به ادیان نیز نگران نیستند و آیندهى بشر را تحت لواى مصلح كل، روشن مىبینند، ولى آموزههاى شیعى این امتیاز را دارد كه از روشنى و وضوح فراوان برخوردار است.
https://eitaa.com/Shamime_GolleNarges
19.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نعمت اهل بیت علیهم السلام
https://eitaa.com/Shamime_GolleNarges
شعار پرچم امام زمان(عج) چیست؟
ظهور
هر حکومتی پرچمی مخصوص به خود دارد، پَرچَم یا دِرَفْش (به فارسی افغانستان: بیرق یا جَهَنده) نماد یک گروه، سازمان، یا کشور است که بیشتر روی پارچه یا کاغذ به صورت رنگی درست میشود. در قدیم، پرچم نماد اتحاد و تمایز در جنگها به شمار میرفتهاست.
تاریخچه استفاده از پرچم
پیشینه استفاده از پرچم در بین قبائل، چه در جنگ و چه در صلح، به روزگار باستان باز میگردد. آن گونه که از منابع تاریخی بر میآید، تمدنهای گوناگون،شرق و غرب از آن بهره میجستهاند هر چند به طور دقیق مشخص نیست که نخستین بار استفاده از آن توسط چه کسی و در چه زمانی بوده است.
پر واضح است که پرچم، به دلیل اینکه نماد همبستگی لشکر بوده، یکی از اهداف دشمن برای از بین بردن پرچمدار و به زمین انداختن پرچم برای تضعیف روحیه جنگاوری لشکر مقابل به شمار میرفتهاست. در بسیاری از جنگها یکی از منصبهای مهم، «پرچمداری» بوده است چرا که پرچم نشانی از همبستگی در عمل و اتحاد در شعار بوده؛ به گونهای که هر گاه پرچم از دست پرچمدار میافتاده، نوعی شکست و از هم گسیختگی برای لشکر بهشمار میآمده است.
در بین ایرانیان، پرچم به درفش کاویانی نیز شهرت داشتهاست. علت این نامگذاری آن بود که در ایرانزمین خیزشی توسط «کاوه آهنگر» علیه پادشاه زمان خود «ضحّاک» پایهریزی شد و او پیشبند کار خود را که از چرم سرخرنگی بود، بر فراز چوبی قرار داد و قیام خود را آغاز کرد. و از آن پس به «درفش کاویانی» یعنی پرچم کاوهایها شهرت یافت. که بعدها به بسیاری ار بهترین جواهرات و سنگ های با ارزش زمان مزین شدو از درفش کاویانی در جنگ ایران و اعراب نیز در کتب تاریخی نامی به میان آمدهاست.
نشانهگذاریها در پرچم
در پرچم ملی کشورها علاوه بر رنگها از برخی علائم و نشانه ها استفاده می شود؛ در جریان جنگهای بزرگ تاریخی سربازانی که در جنگها حضور داشتند برای شناساندن خود به دیگران، علائم و یا نقشهایی را روی سپرهایشان نقاشی میکردند، این نقش ها کمکم در پرچم ها به کار گرفته شد و در نقش پرچمهای امروز می توان علائم، خطوط، ملیتها، مثلثها و آرم کشورها را مشاهده کرد.
صلیب که روی پرچم برخی کشورهای مسیحی دیده می شود نشانه به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی (علیه السلام) است و در پرچم کشورهایی مانند سوئد، دانمارک، یونان و… دیده می شود.
اهمیت پرچم
پرچمها نقش و اهمیت بسیار پررنگی یافتند و از جایگاه برجستهتری در عرصهی سیاست برخوردار شدند. در حال حاضر 193 کشور در جهان وجود دارند که همگی دارای نمادی به نام پرچم برای ابراز هویت خود هستند. بسیاری از کشورهای استقلالیافته پرچمهایی را براساس ایدئولوژی و رویکرد احزاب سیاسی یا گروههایی که استقلال آن کشور را به ارمغان آورده بود، طراحی و استفاده کردند. امروز پرچم هر کشور به عنوان یک نماد بسیار پرمعنی و بیانگر هویت، تاریخ، فرهنگ و فلسفهی هر کشور، در ایجاد همبستگی و اتحاد شهروندان، قومیتها، پیروان ادیان و مذاهب گوناگون، مناطق جغرافیایی و اجتماعهای فرهنگی مختلف ذیل ملتها نقش بسیار مهمی ایفا میکنند.
پرچم امام زمان به چه شکل است
انقلاب جهانی حضرت مهدی(علیه السلام) نیز پرچم مخصوصی دارد و بر آن شعاری نقش بسته است. البته هر چند درباره شعار پرچم آن حضرت اختلاف است، ولی نکتهای در همه اقوال مشترک است و آن این که مردم را به فرمانبری از حضرتش دعوت میکند. (1)
اینک به ذکر چند نمونه در این باره بسنده میکنیم:
در روایتی آمده است: «بر روی پرچم حضرت مهدی (علیه السلام) نوشته شده است: «گوش شنوا داشته باشید و از حضرتش اطاعت کنید». (2)
در جای دیگری میخوانیم: «شعار پرچم مهدی (علیه السلام) «البیعة للَّه؛ بیعت برای خدا میباشد». (3)
عبدالله عجلان گوید ما در خدمت امام ششم علیه السلام ظهور قائم علیه السلام را یادآور شدیم به او عرض کردیم از کجا برای ما فراهم شود که این موضوع را بدانیم گفت نشانه اینست که هر کدام شما صبح از خواب برخواستید در زیر بالین خود نامه ای دریابید که بر آن نوشته است طاعه معروفه فرمانبری افتخار آمیز، و روایت شده است که بر پرچم مهدی علیه السلام نقش است که اَلبَیْعةُ للّه (بیعت برای خدای عزوجل است)(4)
ای آنکه در نگاهت حجمی زنور داری کی از مسیر کوچه قصد عبور داری؟
چشم انتظار ماندم، تا بر شبم بتابی ای آنکه در حجابت دریای نور داری
پی نوشت:
(1). امام باقر (علیه السلام) به ابوحمزه فرمود: «گویا قائم اهل بیتم را میبینم که وارد نجف میشود و هنگامی که به بالاترین نقطه نجف رسید، پرچم رسول خدا (صلی الله علیه) را میگشاید. زمانی که پرچم باز شد، فرشتگانی که در جنگ بدر حضور داشتند، بر او فرودمیآیند». عیاشی، تفسیر، ج1، ص103؛ نعمان
ی، غیبة، ص308؛ کمال الدین، ج2، ص672؛ تفسیر برهان، ج1، ص209؛ بحارالانوار، ج52، ص326.
(2). اثبات الهداة، ج3، ص582؛ بحارالانوار، ج52، ص305.
(3). ابنحمّاد، فتن، ص98؛ ابنطاووس، ملاحم، ص68، القول المختصر، ص24؛ ینابیع المودّه، ص435؛ الشیعة و الرجعه، ج1، ص210.
(4) العدد القویة, علی بن یوسف حلی , ج 1 , ص 66 (قرن 7 ه.ق برادر ارشد علامه حلی)
https://eitaa.com/Shamime_GolleNarges
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسته عزاداری دختران محجبه در شهرک اکباتان
تا کورشوند دشمنانمون!!
@shamime_golenarges
•••✾🖤 🖤✾•••
🏴السلامُ عَلی المُغَسَّلِ بِدَمِ الجِراح
سلام برآنکه با خونِ زخم هایش شست و شو داده شد.
🏴السلام عَلی المَقطوعِ الوَتین
سلام بر آنکه شاهرگش بریده شد.
🏴السلامُ علی الشَّیبِ الخَضیبِ
سلام بر آن محاسن بخون خضاب شد.
🏴السلامُ عَلَی الخَدِّ التَّریب
سلام بر آن گونه خاک آلوده.
🏴السلامُ عَلی مَن اَریقَ بِالظَّلمِ دَمُهُ
سلام برآن کسی که خونش به ظلم ریخته شد.
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
#امام_حسین 💔
@Shamime_GolleNarges
درکَم از اوست همینقدر که شد ذبح عظیم
باقی روضهی گودال نمیفهمم چیست
#محرم
#عاشورا
@Shamime_GolleNarges
عقلـي..!
قلبـي..!
و دَمي..!
و درماني...!!
حسیـــنـــ(؏)ــَـم
#امام_حسین
#عاشورا
@Shamime_GolleNarges