✅ نکات معامله در شرایط ناپایدار
✓ زمانهایی که بازار طوفانی میشود و هر لحظه امکان برگشت قیمت وجود دارد، رعایت چند نکته ساده میتواند ما را از ضررهای سنگین برهاند.
#دوری_از_هیجان_و_حفظ_خونسردی
🔹مهمترین اصل هنگام فعالیت در بازارهای مالی حفظ خونسردی است. وقتی شرایط بازار ناپایدار میشود، اهمیت دوری از هیجان دوچندان است.
#توجه_به_مسائل_بنیادی
🔹در بازارهای هیجانی، بهترین کار تحلیل بنیادی بازار است. اگر بازار دچار حباب باشد، پیش از دیگران از آن خبردار میشوید. اگر شرایط بنیادی مناسب باشد، بهتر از دیگران میتوانید آرامش خود را حفظ کنید و به آینده امیدوار باشید.
#تحلیل_قبل_از_شروع_بازار
🔹در بازارهای هیجانی هر لحظه ممکن است ورق برگردد و شما در اثر هیجان بازار، دست به حرکت اشتباهی بزنید. قبل از بازار تحلیل جامعی انجام دهید و تمام تصمیمهای لازم را برای اجرا در معاملات بازار بگیرید. وسط بازارهای هیجانی وقت چرتکه انداختن ندارید.
#پایبندی_حدضرر
🔹رعایت حد ضرر در تمامی مواقع ضروری است. اما در بازارهای ناپایدار اهمیت بیشتری دارد. چرا که فراموشی آن میتواند باعث زیان جبرانناپذیری شود.
مهم برای صنعت #پرداخت
بخشنامه کارمزد کارتبهکارت در اپلیکیشنهای پرداختی ابلاغ شد / هزینه کارمزد کاربر برای هر تراکنش زیر یک میلیون تومان؛ ۷۲۰ تومان
بخشنامه اصلاح نظام کارمزد ۲۱ خردادماه عملیاتی میشود. بر اساس تصمیم بانک مرکزی با اجرای بخشنامه، بانک صادرکننده کارت، بانک پذیرنده و خود پذیرنده به ازای هر تراکنش مشمول کارمزد میشوند و مدل کارمزد کارتبهکارت از طریق اپلیکیشنهای پرداختی که با نام هاب فناوران شناخته میشود، هم تغییر میکند. تا قبل از این بخشنامه، هزینه کارمزد کاربر برای تراکنش (انتقال وجه) زیر یک میلیونتومان ۶۰۰ تومان بود و حالا بر اساس این بخشنامه باید به ازای هر تراکنش زیر یک میلیون تومان ۷۲۰ تومان کارمزد پرداخت شود/بورس 24
🔺فرزین راهی واشنگتن شد
رئیسکل بانک مرکزی به منظور دیدار و گفت و گو با مقامات صندوق بینالمللی پول تهران را به مقصد واشنگتن ترک کرد./تسنیم
#ماهانه #بانک تراز عملیاتی (سود تسهیلات منهای سود سپرده)
❇️ عملکرد ماهانه اردیبهشت نسبت به اردیبهشت 1401
➖ #وبملت تراز 5307میلیارد تومانی : رشد 119%
➖ #وتجارت تراز 1671میلیارد تومانی : رشد 321%
➖ #وبصادر تراز 1078میلیارد تومانی : رشد 265%
➖ #وپاسار تراز 652میلیارد تومانی : رشد 531%
➖ #وپست تراز 426میلیارد تومانی : رشد 131%
➖ #ونوین تراز 364میلیارد تومانی : رشد 237%
➖ #وخاور تراز 331میلیارد تومانی : رشد 143%
➖ #سامان تراز 373میلیارد تومانی : افت -41%
➖ #وسینا تراز 143میلیارد تومانی : رشد 46%
➖ #وکار تراز 143میلیارد تومانی : رشد 42%
➖ #وملل تراز -1میلیارد تومانی : افت -100%
➖ #دی تراز -168میلیارد تومانی : رشد 51%
➖ #وپارس تراز -1023میلیارد تومانی : افت -58%
فوری مهم
معرفی رئیس مپنا به عنوان وزیر پیشنهادی صمت
معاون پارلمانی رئیس جمهور: «عباس علیآبادی» رئیس فعلی مپنا امروز به عنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس معرفی میشود.
#شاراک
📌به گزارش آوای آگاه؛ مدیرعامل پتروشیمی شازند در جریان نشست خبری و بازدید اصحاب رسانه از این شرکت، توضیحاتی را درخصوص وضعیت تولید و فروش شخارک ارائه داد که به شرح زیر است:
✅در سال مالی جدید، سهامداران پرسود خواهند بود و مجمع شاراک احتمالا بین ۱۸ الی ۲۰ خردادماه برگزار خواهد شد.
✅چنانچه خوراک را براساس ۲۸۵۰۰ دریافت کنیم، فروش را نیز با همان قیمت انجام میدهیم. در سالی که گذشت، حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار ارز داشتیم. یکی از مزیتهای شرکت، بحث یوتیلیتی است و آب و برق تمام نیاز شرکت را تامین میکند. خوراک شرکت مایع است و نیازی به گاز نداریم.
✅خرید نفتا اغلب به شکل نقدی انجام و ۷۰درصد محصولات شرکت در بورس عرضه میشود.
✅بحث مالیات بر صادرات، شرکت را دچار چالش میکند و در زمینه سود و رقابت تاثیرگذار است. امیدواریم این موضوع حل شود.
✅انتقال پساب مهاجران و اراک به پتروشیمی در مرحله قرارداد بوده و هنوز عملیاتی نشده است. با بحث پسابها، مشکل آبی نخواهیم داشت.
✅افغانستان، ترکیه و امارات بیشترین مقاصد صادراتی شاراک است که محصولات هیدروکربنی به افغانستان و محصولات پلیمری به ترکیه و محصولات شیمیایی به امارات صادر میشود.
✅افزایش سرمایه همواره یکی از دغدغههای سهامداران در مجامع شرکت است که اگر بخشی از سود به این منظور باشد، امسال با توجه به شرایط تصمیمگيری خواهد شد.
✅پتروشیمی شازند یک پتروشیمی سبز است که به عنوان پتروشیمی بدون آلودگی فعالیت میکند.
✅پتروشیمی زیر نظر وزارتخانه است و اطلاعی راجع به واگذاری نداریم. البته این واگذاری هیچ تاثیری ندارد.
✅در موضوع قیمتگذاری، محاسبه با نرخ دلار ۲۳هزار تومان بود که تجدید نظر شده و قیمت بالاتر است.
✅برنامه تولید سوخت کشتی آزمایشگاهی انجام شد، اما نهایی نشده و اقدامات لازم در حال انجام است.
#ستران
توضیحات در خصوص طولانی شدن فرایند ثبت درخواست افزایش سرمایه
#تحلیل_بازار
بازار سرد، اخبار داغ
1) بعد از سفر سلطان عمان به تهران حالا اخبار و گمانه زنی های در مورد مذاکرات هسته ای و آزاد شدن پول های ایران در کشورهای مختلف مجددا در سرخط خبرها قرار گرفته است. گمانه زنی های مختلفی در مورد اختلاف های ایران و آژانس و همچنین منابع بلوکه شده در جریان است. همین گمانه زنی ها و سرگیجه ناشی از آن باعث شده فعلا بورس و دیگر بازارها در یک انتظاری فرو بروند. نه به حرف خبرگزاری ها خصوصا از نوع داخلی می توانند اطمینان کنند و در قامت فروشنده در دلار و دارایی های پیرو از آن ظاهر بشوند و نه می دانند که آیا بازهم این صحبت ها بی نتیجه خواهد بود که با خیالت راحت از فرصت خرید استفاده کند. به این ترتیب در یک روز انتظاری دیگر، ارزش معاملات خرد زیر 10 هزار میلیارد تومان بود و بجز سهم های پروژه ای خبر خاصی در بازار نبود.
اختلاف با آژانس
2) یکی از مسائلی که جلوی توافق بازگشت به برجام را گرفت، اختلاف ایران با آژانس در مورد سه محل مشکوک بود که ایران در مورد آنها توضیح خاصی نداشت. این سه اختلاف به قدری جدی است که می تواند دلیلی برای قطع نامه آژانس علیه ایران باشد و زمینه را برای چکاندن ماشه و بازگشت پرونده ی ایران به شورای امنیت را ایجاد کند. ایران دنبال گرفتن امتیازی بدون توافق جامع است تا این داستان ها را حل و فصل کند و پرونده بیخ پیدا نکند. احتمالا چیزی که ایران می خواهد دسترسی به 15 تا 20 میلبیارد دلار منابع بلوکه شده است که می تواند برای یکسال نیازهای ضروری را پوشش دهد. اما در هر صورت کم و کیف و بالا و پایین این توافق و اینکه چقدر از این منابع بلوکه شده آزاد خواهد شد و اصلا کجا در اختیار ایران خواهد بود مشخص نیست. به همین دلیل هم است که بازارها سرگیجه گرفته اند و نمی دانند الان باید خریدار باشند یا فروشنده.
مورد عجیب آقای مپنا
3) امروز بعد از انتشار خبر پیشنهاد وزارت صمت به آقای علی آبادی مدیرعامل فعلی گروه مپنا، شاهد افزایش تقاضا در این نماد بودیم و بسیاری در بازار این رفتن ایشان از شرکت مپنا را مثبت ارزیابی کرده و اقدام به خرید سهام کردند. احتمالا این تصور از آن نشات می گیرد که در دوره طولانی مدیریت ایشان بر مپنا، معمولا منافع سهامداران خصوصا سهامداران خرد چندان مورد توجه نبود و مپنا بیشتر تلاش می کرد تا تولید و ساخت نیروگاه در کشور را سرپا نگه دارد و با مطالبات سنگین از دولت به کارش ادامه دهد. سود شرکت اصلی این شرکت همیشه مدیریت می شد و تقسیم سود چندانی هم توسط آن صورت نمی گرفت. حتی افزایش سرمایه هایی جذاب از محل تجدید ارزیابی یا تسعیر ارز نیز توسط این شرکت صورت نگرفته است. مپنا شرکت ارزشمندی است که البته در صنعتی فعالیت می کند که بیش از یک دهه است دولت دوستش ندارد. حالا باید ببینیم با تغییر مدیرعامل آیا واقعا شرایط این شرکت تغییر پیدا خواهد کرد یا نه. اما این نوع برخورد سهامداران با مپنا واقعا جالب بود.
پیش به سوی تعطیلات
4) هفته آتی نیمه تعطیل است، به همین دلیل احتمالا خیلی ترجیح دهند فعلا خرید جدیدی در سهام انجام ندهند خصوصا اینکه ممکن است روزهای پرخبری نیز در پیش داشته باشیم. اخبار روزهای آتی و احتمالا سخنان مقامات و مسئولان کشور در سخنرانی های هفته ی آتی می تواند به بسیاری از سرمایه گذاران در مورد رابطه با تصمیمات سرمایه گذاری در ادامه ی سال کمک کند. از طرف دیگر بعید نیست برخی تصمیمات مثل ارز 28500 یا نرخ انرژی برای شرکت ها نیز در روزهای آتی نیز اتخاذ بشود. خلاصه اینکه وضعیت روند آتی بازار بعد از تعطیلات مشخص خواهد شد.
1402/03/09
/فردانامه
🔻پس از سلطان عمان گروسی هم در راه ایران
🔸برخی منابع از سفر گروسی به ایران تا قبل از تشکیل جلسه شورای حکام برای حل و فصل سایر موضوعات بین ایران و آژانس خبر داده اند.
•°🌱
#والیپر
ولادت امام رضا علیه السلام 🌼🍂
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
Automative_Parts_Monthly_Review_Ordibehesht_1402_V1_0_Edited_Kabirian.pdf
285.8K
مروری بر گزارشات ماهانه کدال: صنعت قطعات خودرو، اردیبهشت 1402
گزارش حاضر نگاهی اجمالی به آخرین وضعیت هجده شرکت قطعه ساز موجود در بورس بر مبنای گزارشات تولید و فروش ماهانه ی ایشان است.
یادداشت های مالی
📌آزادی مبلغ حساب وکالتی متقاضیان خودرو از ۲۴ خرداد
🔹براساس اعلام وزارت صنعت، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان مسدود شده در حساب وکالتی از ۲۴ خرداد آزاد میشود.
🔹از ۳ خرداد ماه فرآیند انتخاب خودرو در سامانه یکپارچه آغاز شده و تا ۱۰ خردادماه ادامه خواهد داشت.
مجامع شرکتها، خرداد ۱۴۰۲:
🔻مجامع عمومی عادی سالیانه:
۹ خرداد: چکاوه
۱۰ خرداد: فافزا، غگلستا، فلوله، کپشیر، سیدکو، سلیم، دلر، خراسان، میدکو، سیدکو، پارسیان
۱۱ خرداد: فالوم، پارسیان
۱۳ خرداد: دشیمی، خدیزل، حسینا
۱۶ خرداد: نخریس، کصدف، تشتاد
۱۷ خرداد: دتماد، غشان، فسازان، وتوس، شکربن، فجوش، دتوزیع، خشرق، بکام، خمحرکه، دسبحا فجهان
۱۸ خرداد: درازک، خوساز
۲۰ خرداد: تجلی، تکنار، شفا، شنفت، فغدیر
۲۱ خرداد: فرآور، خفنر
۲۳ خرداد: غصینو
۲۷ خرداد: پیزد
۲۹ خرداد: وبوعلی
۳۱ خرداد: تابا، وتجارت
🔻مجامع عمومی فوق العاده:
۱۰ خرداد: چکارن (سرمایه)، ولبهمن (سرمایه)
۱۳ خرداد: البرز، خدیزل (سرمایه)
۱۶ خرداد: استقلال پرسپولیس، سفید، دسینا
۲۰ خرداد: سفید، قچار، خموتور (سرمایه)
۲۱ خرداد: پارتا (سرمایه)، وتوصا (سرمایه)، ثامان (سرمایه)
۲۲ خرداد: تپمپی
۲۳ خرداد: فن افزار
۳۱ خرداد: وبملت
#مجمع
#چکاوه
📌به گزارش آوای آگاه؛ در ادامه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع کاغذسازی کاوه عنوان شد:
✅بیستون پروژهای مرده نیست؛ برای تامین منابع مالی، رایزنیهایی بابانک رفاه برای پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان انجام دادیم و قرار بر این است که ۱۲۵ میلیارد تومان از منابع داخلی و ۱۲۵ میلیارد تومان از صندوق توسعه پرداخت شود. تاپیکو هم پیگیر تامین اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی از بانک ملت است.
✅برای خمیرسازی پروژه بیستون در حال اخذ مجوز ترک تشریفات هستیم. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شستا به دنبال این موضوع هستند. ناچار هستیم که قرارداد خمیرسازی را به زودی منعقد کنیم. ماشینآلات نصب شده و ۹۰درصد پست برقی پشرفت کرده است. پروژه بالای ۸۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. پیشبینی میکنیم که در نیمه اول سال آینده به مرحله تولید برسد.
✅تا دو ماه آینده، پروژه خمیرسازی به نتیجه میرسد.
✅پیشبینی میکنیم که در صورت نبود مشکل، امکان صادرات تا ۳.۵۰۰ تن وجود دارد.
✅افزایش سرمایه چکاوه و بیستون بررسی میشود.
✅با تصویب صورتهای مالی، سود قابل تقسیم هر سهم ۲۰ تومان تصویب شد.