⭕️نرخ اخزاها به کمتر از 30 درصد رسید!
📘امیر ندیری
🔺اکثر اوراق در حال حاضر در محدوده 30 درصد با فشار بازارساز مواجه شده اند.
کانال آنالیز سهم ها
#غمارگ🤓
#غمارگ آپدیت مقاومت 102_104 بزنه میشه امیدوار به تغییر روندش شد.... مقاومت های بالاشرش طبق چارت بازار پایه هستش
کانال آنالیز سهم ها
#ثاخت
#ثاخت آپدیت باکس آبی بالا سرش بشکنه و از ابر هفتگی خارج بشه روند جدید شروع میشه وگرنه که هیچ
سازوکار انتشار اوراق مرابحه کوچک و کوتاهمدت تعیین شد
🟠 وحید روشن قلب گفت: انتشار اوراق مرابحه کوچک و کوتاهمدت با هدف تامین مالی سریع و کمهزینهتر شرکتهای کوچک و متوسط تعیین شده است.
🟠انتشار اوراق کوچک و کوتاهمدت برای انتشار اوراق مرابحه با مبلغ حداکثر ۲۰۰ میلیارد تومان و با سررسید حداکثر ۱۸ ماهه طراحی شده و بنا به درخواست متقاضی به دو صورت با عرضه عمومی یا با عرضه خصوصی امکانپذیر است.
🟠سازوکار انتشار این اوراق پیادهسازی شده و جزئیات آن پس از برگزاری جلسه هماهنگی به زودی، اعلام میشود./سنا
کانال آنالیز سهم ها
#کمینا واگرایی مثبت مولتی تایم ✅
⚠️ بی بنیاد
یکی از سهم های عجیب بورس این کمیناست. سهامدار عمده ی این شرکت بنیاد مستضعفان است. ویژگی های جالب این نماد را در ادامه ذکر می کنیم.
نماد مذکور از اردیبهشت صف فروش است و هیچ وقت سهامدار عمده تحت هیچ شرایطی حاضر به خرید آن نبوده.
از نظر بنیادی شرکت بدی نیست ولی بیشتر دارایی محور است. زمین کارخانه شماره ی یک این شرکت بغل شهرک اکباتان تهران است و چند برابر ارزش بازارش، قیمت دارد
سهامدار عمده به طور کامل نماد را رها کرده و در تمام این مدت نسبت به آن بی تفاوت بوده است.
📱
#تحلیل_بازار
قفل صف خرید
بورس قفل صف خرید شده است. کاهش تنش های نظامی، افزایش نرخ نیما، کاهش نسبی نرخ سود اخزا، شایعات در مورد صنعت خودرو، اقدام اصلاحی در صنعت نیروگاهی و برخی اقدامات مثبت دیگر توسط دولت باعث شده تا خوش بینی به رشد سهام، خصوصا در سهام پرتراکنش افزایش پیدا کند. امروز ارزش معاملات به 5100 میلیارد تومان رسید در حالی که حقیقی ها اکیدا خریدار بودند. 94 درصد نمادهای بازار مثبت بسته شدند و حدود 550 نماد با صف خرید به کار خودشان پایان دادند. یک روز مثبت کلاسیک همه جانبه در بورس تجربه شد. از آن روزهایی که فقط می شد نگاه کرد.
خودرو، نیروگاه، پالایش
در بین نمادهای پرتراکنش، بیشترین تقاضا برای گروه خودرو و کمی کمتر از آن برای گروه پالایش و برق بود. این سه گروه بیشترین مداخله ها از سوی دولت را تجربه می کنند. خودرو و قیمت گذاری دستوری که کمر دو شرکت بزرگ گروه یعنی خودرو و خساپا را شکسته است، نیروگاه و مرگ تدریجی برق و پالایشگاه و تغییرات مداوم فرومول برای پوشش سیاست های یارانه ای توزیع بنزین و گازوئیل. در مورد نیروگاهی ها فعلا دولت حاضر شده است 20 درصد از اصلاحی که باید انجام بدهد را انجام دهد اما برای اینکه مجددا شاهد سرمایه گذاری در این صنعت باشیم و این ناترازی نگران کننده رفع شود. نرخ تبدیل انرژی برای نیروگاه ها به حدود 180 تومان رسیده است که می شود حدود 3 دهم سنت دلار. برای اینکه کشور از بی برقی نجات پیدا کند، نرخ تبدیل انرژی باید به یک سنت افزایش پیدا کند. دولت هر چقدر سریعتر از قیم بازی دست بکشد، کشور با آسیب کمتر از این بحران عبور می کند. در صنعت نیروگاهی چاره ای جز قبول اشتباه نیست. چاقو به استخوان رسیده است.
خودرویی
همان مثالی که آقای لاریجانی برای نتانیاهو و آمریکا استفاده کرد را می توان برای دولت و شورای رقابت و وزارت صمت در مقابل شرکت های خودروساز استفاده کرد. این روزها شایعه شده است که دولت می خواهد با افزایش نرخ خودرویی ها موافقت کند. حتی شایعه می شود که خودرو مجدد در بورس کالا عرضه خواهد شد. به این دلایل و شاید احتمالا خودرو و خساپا و بقیه نمادهای گروه رشد هم خواهند کرد همانطور که این چند روز رشد کرده اند. اما اگر دولت می خواهد مشکل عرضه ی خودرو در بازار حل شود مردم به راحتی به ماشین برسند، باید خودش و آن شورای اضافه اش (رقابت) را بیرون بکشند. اینها در مثبت ترین روز بازار می نویسیم که بعدا نگویند چهار روز بازار مثبت شد و فراموش کردیم که از کجا می خوریم
روند نرخ بهره
دولت پول می خواست، این پول را از صندوق توسعه به صورت ارزی و از بازار سرمایه و پول به شکل اوراق گرفت. فروش ارز قرض گرفته شده و اوراق انتشاری، پول را از بازارها بیرون کشید. اما دولت این پول را چه کار کرد، مجددا به گندم کارها، به کارمندها، به طلبکاران و به بسیاری دیگر پرداخت کرد. یعنی همان پول به سیستم اقتصادی برگشت. پس یادمان باشد، استقراض دولت یک سیاست انبساطی است. نرخ بهره راهی که تحت فشار پول خواستن دولت مثبت شده بود را برگشت و به 29 درصد (نرخ سود موثر اخزا) می رسد. در این پست موضوع سیاست مالی انبساطی به به تفصیل توضیح داده شده بود. سیاست مالی انبساطی باعث رشد درآمد شرکت ها و در نهایت رونق واقعی می شود. اگر بانک مرکزی کمی انقباضش را شل کند، آن موقع نرخ بهره (نرخ سود موثر اخزا) تا 26.5 درصد نیز کاهش پیدا کند. این یعنی نرخ سود سپرده 24 درصدی یکساله
fardaname
بتا سهم:
#ومپنا شرکتی در آستانه عرضه از زیرمجموعه های #رمپنا
با سلام احتراماً ؛ عطف به اطلاعیه شماره 1856 مورخ 1403/08/23 شرکت مدیریت شبکه برق ایران و ضمایم آن (مصوبه اخیر وزیر محترم نیرو به شماره 100/59942/1403 مورخ 1403/0824) که به پیوست این نامه به حضور تقدیم می گردد، به استحضار می رساند سقف نرخ فروش هر کیلووات ساعت انرژی از تاریخ 1403/08/24 در بازار برق از مبلغ 1,060 ریال به 1,620 ریال افزایش یافته و همچنین نرخ فروش هر کیلووات ساعت آمادگی بدون تغییر همان مبلغ 185 ریال به ازاء هر کیلووات ساعت آمادگی تعیین شده است. به این ترتیب، تغییر سقف "نرخ فروش انرژی" در بازار رقابتی برق می تواند منجر به افزایش مبلغ فروش انرژی در بازار برق گردد، اما با توجه به اینکه مبلغ فروش انرژی در بازار رقابتی برق متاثر از مجموعه عواملی مانند عرضه، تقاضا، نرخهای رقابتی ارایه شده توسط تمامی شرکت کنندگان در بازار برق، و شرایط خاص عرضه و فروش برق در بازار است و نیز از آنجا که "نرخ آمادگی" هر کیلووات ساعت بدون تغییر تعیین شده است ، لذا پیش بینی می گردد افزایش درآمد فروش برق در بازار رقابتی برق احتمالاً کمتر از میزان افزایش مطروحه فوق در خصوص تغییرات سقف نرخ هر کیلووات ساعت انرژی خواهد بود؛ که تاثیرات واقعی این تغییرات در صورتهای مالی حسابرسی شده سال مالی منتهی به 30/09/1403 شرکتهای فرعی 1) تولید برق عسلویه مپنا 2) تولید برق پرند مپنا 3) تولید برق سنندج مپنا 4) تولید برق توس مپنا 5) تولید برق گناوه مپنا به اطلاع سهامداران محترم خواهد رسید.
#فایرا ناگهان افزایش نرخ برق دیده و احتمالا افت سود دارد
شرکت برق منطقهای باختر به استناد "اصلاحیه دستورالعمل توسعه مبادلات برق در بورس انرژی" که طی نامه شماره 100/42248/1403 مورخ 01/07/1403 وزیر محترم نیرو به شرکت توانیر ابلاغ گردیده است، اقدام به صدور و ارسال اصلاحیه صورتحسابهای برق مصرفی این شرکت از اردیبهشت لغایت شهریور ماه سال جاری نموده است که با بررسی آنها به طور متوسط ماهیانه حدود 16 درصد افزایش داشته و برای ماههای باقیمانده(از مهر ماه تا پایان سال جاری) بر اساس اعمال ضرایب و محاسبات جدید و حداکثر نرخ بازار(که بصورت شناور هست)، برآورد میشود به طور متوسط ماهیانه حدوداً بیش از 6 درصد نسبت به قبوض قبل از اصلاح، افزایش داشته باشد. لذا با توجه به اهمیت مبلغ و تأثیر آن بر هزینهها و در نتیجه سود و زیان شرکت، موضوع جهت اطلاع سهامداران بالفعل و بالقوه در سامانه اطلاعرسانی سازمان بورس و اوراق بهادار(کدال) انتشار مییابد.
توسعه #دتولید با خرید زمین
خرید شش دانگ دو قطعه زمین با بنای احداثی واقع در گچساران (سایت تولید گیاهان دارویی)
تاريخ شروع مزايده 1403/08/26
طرف برگزارکننده شرکت هربی فارمد(سهامی خاص)
شرح مزايده (شامل تصريح شركت در آن و نه نتيجه) با تصویب هیئت مدیره، شرکت در نظر دارد شش دانگ دو قطعه زمین با بنای احداثی (سایت تولید گیاهان دارویی) متعلق به شرکت هربی فارمد (سهامی خاص) واقع در شهرستان گچساران جنب روستای سربیشه، را خریداری نماید.
مالیات تولیدیها ۵ درصد کم میشود
🔹سخنگوی کمیسیون تلفیق: کمیسیون تصویب کرد که سال آینده مالیات کل واحدهای تولیدی در بورس و فرابورس و خارج از آن، از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد برسد.
⛔️#توقف_های_بازار_امروز
#وثوق مجمع عمومی سالیانه
#فسوژ افسر 300 درصدی از انباشته
#شاملا افسر 85 درصدی از انباشته و آورده و مطالبات
#فنفت توقف جهت انتقال به بازار دوم فرابورس
⬇️ آغاز بازارگردانی ⬇️
#شفارا
#دقاضی
⬇️ مشمول رفع گره معاملاتی ⬇️
#ثزاگرس
#غیوان
#دتهران
⬇️عرضه عمده سهام ⬇️
#وحافظ4
⬇️ابطال کامل معاملات روز کاری گذشته ⬇️
#ضستا1040
🔴ادامه محدوديت دامنه نوسان 3±
درصد برای سهام و صندوق ها 🔴
📍وضعیت لحظه ای معاملات (درصد خرید و فروش حقیقی و حقوقی در سهام،حق تقدم و صندوق سهامی و درآمد ثابت)
🟢خرید حقیقی:64%
🟢خرید حقوقی:36%
🔴فروش حقیقی:76%
🔴فروش حقوقی24%
⏱️ساعت 10:30