9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاگینه 🍳
راحت و بسیار خوشمزه😍😋
مواد اولیه رو به لیوان فرانسه ( همون لیوان دسته دار ها که حجم ۲۵۰ میلی لیتر هستن)
آرد
تخم مرغ
شیر
شکر
روغن
زعفران
بکینگ پودر
گلاب
🌼🫰 @Shekaamo
آشپزی شِکَمو🍕
ماکارونی به سبک ایرانی 😉🍝 #ماکارونی 🌼🫰@Shekaamo
ماکارونی رو اینطوری بپز😋
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ پیتزا🌭
چندورق ژامبون
چندورق پنیرگودا
چیپس با طعم دلخواه
چندعدد قارچ
به دلخواه میتونید ذرت و فلفل دلمه هم اضافه کنید
سس:
دوقاشق مایونز
یک قاشق خردل
ادویه دلخواه :پاپریکا پودر سیر،فلفل سیاه…
خیارشور رنده شده
داخل فر:7دقیقه180درجه حرارت از بالا
روی گاز:کف تابه روغن بریزین شعله کم موادی که خامه مثل قارچ از قبل تفت بدید در تابه رو بزارید تا پنیر آب شه
#ساندویچ
🌼🫰@Shekaamo
فرنی شکلاتی🥣🥣
شیر نیم لیتر
اردبرنج۱ق س
نشاسته ذرت ۱ق س
پودر کاکائو ۱ق س
شکر دانه ریز ۳ق س
گلاب به میزانلازم
شیر.شکر،پودرکاکائو،اردبرنج،نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظبشه به غلظت مناسب که رسید شعلروخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم و نوش جان😍
🌼🫰@Shekaamo
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕⌇ 𝒀𝒐𝒖𝑻𝒖𝒃𝒆 𝑪𝒉𝒆𝒇𝒔
#Food
𝑗𝑜𝑖𝑛 ➙ 〘 @YouTube_Chefs 〙
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_سیب😋
کیک خوشمزه ایه، برای رول کردنش مهم اینه که میزان موادتون باسایز قالب، متناسب باشه که کیک زیاد ضخیم یا نازک نشه و موقع رول نشکنه،
سایز قالب برای این میزان از مواد تقریبااااا ۳۵ در ۴۵ مناسبه (سینی های توستر یا فر برقی هم میشه) در قالب ۳۰در۴۰ ممکنه کیک کمی ضخیم بشه ، قالب خودم سی درچهل هست 🤗
مواد لازم🔻
سیب درشت ۶ عدد (می تونید مقداری از سیب را با هویج جایگزین کنید)
رنده درشت بزنید( پوره نشه)
شکر ۱/۳ پیمانه(۷۰ گرم)
گردوی ریز خردشده به دلخواه مقداری
دارچین ۱ق چ
مواد لازم برای کیک🔻
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۲/۳ پیمانه(۱۵۰گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ولرم ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم)
آرد ۱و۱/۴ پیمانه (۲۰۰گرم)
بیکینگ پودر ۱ق چ
پارت اول
#کیک
#رولت
🌼🫰@Shekaamo
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️نکته مهم🔻
می تونید روغن را حذف کنید وکلا ۱/۲ پیمانه شیر بریزید یعنی کیک را بدون روغن تهیه کنید دراینصورت
بافت کیک سبکتر و اسفنجی تر میشه برای اونایی که لطیف دوست دارند🤭 البته کیک هم راحت تر وبهتر رول میشه پس روغن نزنید،،،برای رول کردن راحت تر هستین.
👈 سیب ها را رنده کنید شکر را روی آن بپاشید روی حرارت ملاایم گاز بگذارید
اجازه دهید تا سیبها پخته ونرم شده واب آنها کمی کشیده شود
خیلی هم خشک نشوند،
گردوی ریزشده وپودردارچین را اضافه کنید وپس از مخلوط کردن شعله را خاموش کنید واجازه دهید تا سیب کمی خنک شود
سیبها را درون قالبی که کاغذ روغنی انداخته اید وکمی چرب کرده اید بریزید ودر همه قسمتها یکدست کنید و کنار بگذارید
👈تخم مرغ، شکر ووانیل را با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس شیر و روغن یا فقط شیر را اضافه کنید وکمی هم بزنید
درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید با لیسک هم بزنید
وبا دور کند همزن، مایه را یکدست کنید
مایه کیک را روی سیبها بریزید وخوب در همه قسمتها یکنواخت کنید
#رولت_سیب
پارت دوم
🌼🫰@Shekaamo