13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای سیب مک دونالد🥰
🧷مواد لازم:
سیب ۱ عدد
خمیر هزار لا 2 عدد
دارچین ۱ ق چ
شکر ۱ ق چ
آب نصف لیموترش
کره ۱ ق چ
زرده تخم مرغ
@Shekamow 😋
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کروسان خونگی🥐
🧷مواد لازم :
شکر ۲ ق
نمک ¼ ق چ
خمیرمایه ۲ ق غ
آرد ۱ و ⅔ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آب نصف پیمانه
روغن ⅓ پیمانه
کره ۵۰ گرم
@Shekamow 😋
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسرصورتی😋•
بیین چقدر این دسر لطیفه از دستش نده🤩
@Shekamow 😋
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب ودارچین🧁
با این رسپی باید با نرم و خیس شدن کیکت خدافظی کنی 🤌🏻
@Shekamow 😋
16.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فاهیتای مرغ مکزیکی🫔•
یه شام سالم و رژیمی که در عین حال خیلی هم خوشمزس🥰
@Shekamow 😋
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک نارگیل🍰
🤍مواد لازم :
آب سرد ⅓ پیمانه
پودر نارگیل ۲ ق غ
کره آب شده حدود ۱۰۰ گرم
خامه قنادی فرم گرفته ۲۵۰ گرم
بیسکوئیت پتی بور وانیلی ۱.۵ بسته
پنیر ماسکارپونه یا لبنه ۲۵۰ گرم
شکلات سفید آب شده ۵۰ گرم
شیر نارگیل نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۲.۵ ق غ
@Shekamow 😋
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات خونگی😋
خوشمزه تر و سالم تر از این نداریم🥳
📎مواد لازم :
پتی بور ۲ بسته
پودر کاکائو ۴ ق غ
پودر قند ۲ ق غ
شیر نصف لیوان
شکلات تخته ۱۰۰ گرم
کره ۳ ق غ
مغزیجات
ترافل
@Shekamow 😋
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سیب زمینی تنوری🥗
🔹چیزایی که لازم داریم:
سیب زمینی
خیار
پیاز قرمز
ماست
سس خردل
شوید
روغن زیتون
ادویه: (نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن)
📎اگر بلافاصله سرو میکنید میتونید سیب زمینی رو با سالاد مخلوط کنید و نوش جان کنید اگر نه سیب زمینی رو قاطی نکنید که نرم نشه و ترد بودنشو از دست نده
@Shekamow 😋
14.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه سیب زمینی😋👌🏼
📎مواد لازم :
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
لپه ۱.۵ پیمانه
رب ۲ الی ۳ ق
پیاز ۳ عدد
روغن ۱ ق غ
زرد چوبه
فلفل قرمز نوک ق چ
آب جوش ۲ لیوان
دارچین نوک ق چ
لیمو عمانی ۲ عدد
گلاب ۱ ق م
قلم
@Shekamow 😋
12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه راز عدسی لذیذ و لعابدار👌😋
@Shekamow 😋
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لبو و انار
مواد لازم :
لبو ۱ کیلو
انار دو عدد
آب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه شکر یا عسل ۳ تا ۴ ق.غ
آب لبو منظور همون آب که لبو ها داخلش پخته شده .لبو و با پوست بپزین تا رنگ خودش و بیشتر حفظ کنه .این ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف میباشد .
لبو هارا خیلی نپزین تا نرم نرم بشن .
ماندگاری لبو ۲۰ روز میباشد داخل یخچال .
نمک نیاز نداره ، انار شیرین باشه بهتره ، سرکه خالی تیز و ترش میکنه . سرکه نیازی به جوشوندن نداره .
@Shekamow 😋