هدایت شده از قیام
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇺🇸 آمریکا چجور غول بزرگ اقتصادی شد.
🇬🇧انگلیس برای ساخت اقتصاذش چکار کرد
🇫🇷مردم فرانسه قرای حمایت از تولیدشون چکار کردن؟
🇮🇷مانع اصلی پیش راه اقتصاد ایران موانع فکری و فرهنگی ست.
با گذشت یازده سال از شعار اقتصادمقاومتی چرا هنوز گفتمان قالب بین ما این موضوع نیست؟
👌وقتی بحث ممنوعیت واردات میشود به شک و شبهه میافتیم که آیا میتوانیم خودمان درست کنیم؟! این ریشه در #عدم_خودباوری دارد. این یک مشکل ذهنی است.
🔹رهبرانقلاب: مشکل عمده در مصرف کالای داخلی یک مشکل ذهنی است که میراث نحس و نجس رژیم طاغوت است.
حرکت عمومیِ فکری به وجود بیاید برای تحوّل در این احساسها.
این فکر «جنس خارجی بهتر است» از ذهنها پاک کنیم.
#مشکل_ذهنی
یکی از مهمترین کارهای که در این #صدروزآوربرداری دولت انجام داد شفا دادن خیل عظیمی از کرولال های که ۸سال لال مونی گرفته بودن.
✍ سید محمد جواد حسینی 🇮🇷
@ir_husseini
💬 اگر باقری زبان دنیا رو بلد بود!
🔹اروپاییا به باقری گفتن پیشنهاداتت با دیدگاه ما منطبق نیست؛ باقری هم گفته من براساس منافع کشورم پیشنهاد میدم نه دیدگاه شما.
🔹اگه باقری زباندنیا رو بلد بود اول باید دیدگاه اونا رو امضا میکرد بعد خودکارو پرت میکرد سمتشون!
🇮🇷 @nohoomeday
‼️تطهیر تاریخِ تحریف شده!
🔰 پاسخ به یک اتهام ناروا 🔰
⁉️ چرا عناصر فراماسونِ مشروطه، مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) را متهم کردند که مخالف پیشرفت زنان و مدارس دخترانه بود!
در حالیکه همسر و دخترانِ ایشان، همگی جز تحصیل کردگانِ دوران خویش بودند!
⁉️ چرا با قلم های مسمومِ خود، دروغ بزرگِ «مخالفت با تحصیل زنان و دختران» را در تحریف نامه های خود ثبت نمودند تا به عنوان تاریخ مشروطه به خورد آیندگان دهند!؟
✍️ واقعیت این است که مرجع شهید علامه نوری(ره)، قصد اصلی دشمن و در رأسش #انگلیس_خبیث را دقیقاً تشخیص داده بود👇
«نهادینه شدن فساد و فحشاء در مملکت شیعه با برداشتن #حجاب از سر #زنان و #دختران مسلمان و با استفاده از مدارس و محافل غربی»
✍️ پس این دیده بان بیدار اسلام که حقایق را می دید، می دانست و می فهمید و دستشان را می خواند و رو می کرد، باید طوری تخریب و حذف میشد که درس عبرتی برای سایرین باشد! اما گهی خیال باطل که ماه هیچگاه پشت ابر نمی ماند!
و شیخ نیز بیدی نبود که از این بادها بلرزد و خللی در عزمش به وجود آید. او باید مأموریت الهی خود را که همانا دفاع از اسلام ناب بود با شایستگی به پایان می رساند، که رساند.
✍️ شیخ، در مواجهه و مقابله با این توطئه و نقشه کثیف فساد انگیز، فقط اعتراض و انتقاد نمی کرد، بلکه مرد عمل در مسیر خیر و صلاح بود👇
✅ آیا میدانستید که؟
مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) از بانیان تأسیس اولیه مدارس دخترانه در تهران بوده ؛البته نه از نوع غربی/
✍️ نحوه تعامل شهید آیتالله شیخ فضلالله نوری با مهمترین رویداد دوران خود، یعنی «مشروطیت»، بیش از قرنی است که کماکان در معرض نقض و ابرام قرار دارد و این شاهدی است بر این اندیشه که کردار نخبگان، در دایره زمان نمیگنجد و دامنه آن به ادوار بعدی تعمیم مییابد.
دکتر یعقوب توکلی، تاریخپژوه معاصر، ابعاد این مقوله را بررسی و به حقایقی جدید، اینچنین اشاره می کند.
💠 دکتر توکلی :
شیخ فضلالله نوری نادیدههایی را دیده بود که دیگران نتوانستند ببینند، یکی از نکات جالب توجه در کارنامه شیخ فضلالله این بود که شیخ یکی از بانیان تأسیس اولیه مدارس دخترانه در تهران بود؛ البته نه از نوع غربی و فرنگی.
این واقعیتی است که "مونیکا رینگر" در کتاب «دین و گفتمان اصلاح فرهنگی در دوران قاجار» آن را مطرح میکند. این حقیقت، به توجه شیخ فضلالله به مسئله آموزش دختران اشاره دارد.در واقع #مراجع کسانی هستند که تأثیر فرهنگی عمیق در زندگی مردم داشتند.ایشان در تهران به طور جدی با فعالیتهایی که علیه اسلام و فرهنگ اسلامی اتفاق میافتد مقابله میکند [از جمله طرح فساد انگیز مدارس دخترانه غربی] و [برای مقابله] امکانات و منابع برای تحصیل دختران را [در قالب مدارس جدید دخترانه اسلامی] فراهم مینماید.
این در حالی است که در فضای ادبیات روشنفکری، شیخ به عنوان نماد تحجر و احیاناَ سدی در برابر هرگونه تغییر معرفی میشد،!
🇮🇷 @nohoomeday
هدایت شده از قیام
🔹صادرات یک میلیون و ٢٠٠ هزار بشکه نفت در روز
✍️محمد حسین ادیب
وبسایت معتبر اویل پرایسدر گزارشی با عنوان احیای اجتناب ناپذیر صنعت نفت ایران، نوشت که بنابر تخمین کارشناسان بازار جهانی نفت؛ ایران در پاییز امسال روزانه 1.2 میلیون بشکه نفت خام به ارزش روزانه 90 میلیون دلار فروخته است این رقم به طور طبیعی برای ایران درآمدی بیش از 2.7 میلیارد دلار در ماه که در سال با حفظ همین عدد و عدم افزایش بیشتر به فراتر از 32 میلیارد دلار می رسد.
اگر صادرات ۱.۲ میلیون بشکه صحت داشته باشد اکنون روزانه ایران حدود ده میلیون بشکه انرژی معادل ارزش حرارتی نفت )تولید میکند
سه کشور دیگر ده میلیون بشکه ای هستند عربستان ، روسیه و امریکا
سئوال می کنند چرا ایران ونزوئلا نشد ؟ چون ایران در باشگاه ده میلیون بشکه ای ها قرار دارد
خرید و فروش نفت در دنیا به دلار است و روسیه دلار را از سبد ذخایر خود حذف کرده است روسیه با حذف دلار اقتدار دلار را به بازی گرفته است و آمریکا این را تحمل نمیکند واکنش ممکن است بصورت تحریم بخش نفت روسیه بروز کند
اگر با بحران های آینده یکی از دو کشور روسیه یا عربستان از بازار انرژی اخراج شوند فضای مانور متفاوتی برای همه بازیگران تمهید میشود
۴۵٠ میلیارد دلار سرمایه خارجی وارد ترکیه شده است و سقوط ۴٠ درصدی لیر ترکیه سرمایه های خارجی وارده به ترکیه را دچار زیان سنگین کرده است اردوغان دارد با کاهش ارزش لیر همه سودی را که سرمایه گذاران خارجی در ١۵ سال گذشته در ترکیه کسب کرده اند را از آنها پس می گیرد اردوغان مدام فراموش می کند ترکیه با سرمایه خارجی ساخته شد
تحریم صنایع دفاعی ترکیه بوسیله آمریکا و خروج بخش دفاعی ایران از تحریم سازمان ملل راهبردی ترین خبر سی سال اخیر در ژئوپلیتیک غرب آسیا است
حرف بی ربط نمی دانم چرا من مدام فراموش می کنم که اردوغان زنده است
دور جدیدی از تحریم های آمریکا علیه کشور های جدید در راه است
لیست جدید تحریم های آمریکا تا چه اندازه ژئوتکنیک غرب اسیا و ژئوتکنیک نفت را وارد فاز جدید میکند و دارایی ژئوپلیتیک ایران چقدر گران تر ارزیابی میشود ؟ ما کجا می ایستیم ؟
روسیه ، ترکیه و عربستان در سی سال آینده جایگاه سی سال گذشته خود را نخواهند داشت
دیروز کافی نیست
من مخاطب را دعوت می کنم به باز اندیشی در خصوص ژئوپلتیک نفت و ژئوپلتیک خاورمیانه ، فصل جدیدی در حال متولد شدن است ، دنیای
ژئوپلتیک جدیدی نه که ممکن ،که در راه است
هدایت شده از قیام
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی آمریکا سال ۱۳۸۱ به نامه سیاسیون برای مذاکره بر سر همه چیز ازجمله موشک تا هسته ای توسط رئیس جمهور وقت ایران اعتماد نکرد و قدرت ایران را با شبیه سازی ارزیابی کرد.
پن:
از خودنکبت پنداری تا #خودباوری
در زمینه اقتصاد هم باید به خودمان اعتماد کنیم .
رهبر انقلاب: عمده مشکل پیش روی اقتصاد فرهنگی است.
ایران قوی
🔻مواضعی که ثابت میکند «آمریکا آماده توافق نیست»
🚨مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا: بایدن هیچ تحریمی را لغو نکرده است/ در هفته آینده هماهنگی بیشتری با اسرائیل خواهیم داشت/ مذاکرات شش دور گذشته نیز ایدهآل ما نبود
🔹یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در نشستی توجیهی با خبرنگاران به تشریح مواضع این کشور در خصوص دور جدید مذاکرات در وین پرداخت.
🔹این دیپلمات آمریکایی در پاسخ به سوالی پیرامون پیشنویسهای ارائه شده از سوی ایران، مطالبات جمهوری اسلامی را «فرابرجامی» توصیف کرده و میگوید «آنها در مورد رفع تحریمها که بسیار فراتر از محدوده برجام است، پیشنهاد خود را روی میز گذاشتهاند» و میافزاید «اگر ایران میخواهد ما فراتر از آن برویم، باید از آنچه در زمان برجام انجام می داد فراتر رود».
🔹ادعای فرابرجامی بودن خواستههای ایران در حالی مطرح میشود که دولت بایدن صراحتا اعلام کرده است که قصد لغو تحریمهای دوره ترامپ را نداشته و با فرار رو به جلو سعی دارد مطالبه بر حق ایران را چیزی بیش از برجام معرفی کند. این دیپلمات آمریکایی همچنین در پاسخ به خبرنگار دیگری که از وی موارد مشخص مطالبات فرابرجامی ایران را سوال میکند تنها به گفتن «ما ورود نکردن به جزئیات مذاکرات را یک اصل قرار دادهایم» بسنده میکند.
🔹وی در پاسخ به پرسشی در خصوص عدم اطمینان ایران از بهرهمندی از مزایای لغو تحریمها، بدون اشاره به سابقه منفی این کشور حتی در زمان عضویت این کشور در برجام میگوید «در صورت توافق جهان آماده همکاری اقتصادی و دیپلماتیک با ایران است» و پاسخ خبرنگار در خصوص لزوم ارائه تضمین به جمهوری اسلامی را بیپاسخ میگذارد.
🔹این مقام آمریکایی با تصریح به برقراری تمام تحریمها در حین مذاکرات اعلام کرد «در حالی که ما در وین بر سر میز مذاکره هستیم، پرزیدنت بایدن هیچ یک از تحریم ها را لغو نکرده است». این موضع را باید روشنترین پاسخ به اخباری دانست که در روزهای اخیر به طور تحریفآلودی ادعا داشت بایدن از طریق کاهش اعلام نشده برخی تحریمها به ایران نرمش نشان داده است.
🔹ارتباط بین توافق هستهای با همکاری ایران و کشورهای همسایه و قدرتهای شرقی از دیگر سوالات خبرنگاران از این دیپلمات آمریکایی بود. این مقام وزارت خارجه آمریکا صراحتا این کشورها را تهدید کرده و میگوید: «آنها نمیتوانند این کار را انجام دهند مگر اینکه ایران دوباره به توافق پایبند باشد». این واکنش نیز علاوه بر اینکه نوعی اعتراف به ناکارآمدی تحریم اشاره دارد، در عرصه عمل نیز از مرز ادعا فراتر نمیرود.
🔹ایالات متحده به خوبی میداند که روابط اقتصادی جمهوری اسلامی با کشورهای همسایه و قدرتهای شرقی به مرحله جدیدی وارد شده است که واشنگتن توانایی ایجاد مانع بر سر راه آن را ندارد. در همین خصوص این مقام آمریکایی در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به پرسشی در خصوص خرید نفت ایران توسط چین و همکاری با کشورهای منطقه، صرفا به گفتن اینکه «با آنها صحبت خواهیم کرد» اکتفا کرده و از رجزخوانی میپرهیزد.
🔹این مقام ارشد وزارت خارجه همچنین با اشاره به مذاکرات وین در شش دور گذشته میگوید این گفتگوها «ایده آل ما نبود». آن گونه که علی واعظ مسئول پرونده ایران در گروه بینالمللی بحران خبر داده بود، آمریکا در شش دور مذاکرات گذشته وین که عراقچی با سه کشور اروپایی انجام میداد از ایران خواسته است غنیسازی ۲۰ درصد خود را متوقف کند و در ازای آن تنها ۱ یا ۲ میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده ایران را آزاد کند. تبادلی که در واقع در حوزه داد و ستد امتیازات مذاکراتی، چیزی ما قبل «دُر در برابر آبنبات» خواهد بود.
🔹با این وصف مشخص است که سطح توافق معقول و ایدهآل از نظر آمریکا چه میزان با منافع ملی جمهوری اسلامی فاصله داشته و در نهایت عملا «هیچ» آوردهای برای ایران وجود نخواهد داشت.
🔹این مقام ارشد آمریکایی در خصوص هماهنگی آمریکا با اسرائیل در روند مذاکرات نیز گفت: «ما فکر می کنیم وقتی با هم عمل کنیم قوی تر هستیم. و به همین دلیل است که شما شاهد تشدید تعاملات ما با همتایان اسرائیلی خود بودهاید و فکر میکنم در این هفته بیشتر خواهید دید». این سخنان در حالی گفته میشود که خط جداسازی مواضع اسرائیل و آمریکا همواره در دورههای مختلف مذاکرات از سوی جریانهای داخلی پیگیری شده و البته همیشه واقعیتهای صحنه بر هماهنگی حداکثری این دو بازیگر صحه گذاشته است.
🔹مجموع مواضع این دیپلمات ارشد آمریکا نشان میدهد که تفسیر طرف دولت بایدن از یک توافق منطقی چه میزان با مطالبات بدیهی ایران در خصوص رفع تحریمها و بهرهمندی از مزایای اقتصادی توافق فاصله دارد. مسالهای که در روزهای گذشته از سوی تحلیلگران مختلف از جمله نزدیکترین متحدان آمریکا تحت عنوان «عدم آمادگی آمریکا برای توافق» به دفعات گفته و نوشته شد.
🇮🇷 @nohoomeday
🔴 آمریکا دو اصل تضمین دادن و راستی آزمایی را پذیرفته است / موضوع جبران خسارات در سند سوم ارائه خواهد شد
👤 #باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه در گفتوگو با الجزیره:
🔹 موضوع راستی آزمایی و تضمین مواردی بسیار جدی هستند که در سند سوم تشریح شدهاند.
🔸 اقتصاد ما در شرایط چند سال گذشته که تحریمهای آمریکا و متحدان آن بر ایران برقرار بودهاند، توانسته است توسعه یابد و پیشرفت کند. این یک امر مسلم است که تحریمها اثر داشتهاند. اما ایران نشان داد که تحریمها نمیتوانند نتیحه بخش باشند.
✅ یکی از موضوعاتی که در مذاکرات دنبال میکنیم، موضوع جبران خسارت از سوی آمریکا به خاطر آسیبها و خساراتی است که به مردم ما وارد کردند.
🔹 این موضوع در سند سوم پیشنهادات ما پرداخته خواهد شد.
🔸 طرفهای مذاکرات در حال بررسی دو سند دیگری هستند که ارائه کردهایم. به محض این که پاسخشان را دریافت کنیم، کار بر روی سند سوم را آغاز خواهیم کرد.
✅ طرفهای مقابل، بر ضرورت تضمین دادن و بر ضرورت سازوکاری برای راستی آزمایی صحه میگذارند، هم روسیه، هم چین و هم اروپاییها. در اصل، آمریکاییها هم باید بپذیرند.
💢 باید اقداماتی انجام شود که اشتباهات کشوری را که از توافق خارج شد، جبران کند. بده و بستان زمانی اتفاق میافتد که هر دو طرف از چیزی تخطی کنند. ما از چیزی تخطی نکردیم. این آمریکاییها بودند که از توافق خارج شدند.
#بین_الملل
🇮🇷 @nohoomeday
هدایت شده از قیام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😀هیجان جراح اندونزیایی بعد از خرید و نصب ربات جراحی از راه دور ایرانی 💪
۱۴ آذر ۱۴۰۰
توانمندیهای کشور رو بشناسیم و باور کنیم
#مامیتولنیم
#خودباوری_ملی
هدایت شده از قیام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افزایش قیمت دلار ، اتفاقات اخیر تجمعات و تبدیل آن به اختشاشات ، ایجاد مطالبات مختلف خبر از جنگ روانی میدهد . این اهرمی فشار برای چانه زنی در میز مزاکره بود.
🔸تیم جنگ روانی و رسانه ای غرب الان وظیفه اش این است.
🔸قرار است بر تیم مذاکره ایرانی فشار بیاورند.
.
حتی هدف اصلی تحریمها طبق اذعان افرادی نظیر «ریچارد نفیو» که از معماران سیاستهای تحریمی محسوب میشوند برای اینکه بتوانند به شکل برگهای چانهزنی در مذاکرات مورد استفاده طرفهای غربی قرار بگیرند بایستی از طریق ایجاد «نارضایتیهای عمومی» و تهدید به براندازی، محاسبات مسئولان حکومت را عوض کرده و آنها را برای اعطای امتیاز تحت فشار قرار دهند.
#رئیسی
🔴 تحریم نوپو و یگان ویژه!
🔺تحریم جدید آمریکا علیه نیروی انتظامی (نوپو و یگان ویژه) فاقد اثر اقتصادی است؛ آمریکا تلاش میکند زنده بودن ابزار تحریم را نشان بدهد، در حالیکه این ابزار که با هدف اعمال فشار اقتصادی و سپس آوردن به میز مذاکره و تحمیل توافقی برای تغییر رفتار طراحی شده است در حال حاضر برای آمریکا کارکرد مناسب ندارد...
🔹ضعف ابزار تحریم در ایجاد فشار اقتصادی به ذات تحریم باز میگردد؛ آمریکا برای بازگرداندن تحریم به اوج خود نیازمند زمان است و البته زمان میتواند اثر معکوس هم داشته باشد، چرا که اقتصاد کشور هدف (ایران) خود را با شرایط تحریمی وفق میدهد و با انجام اصلاحات اقتصادی آسیبپذیری خود از تحریم را به حداقل میرساند...
🔸همان چیزی که فارین پالیسی در اسفند ۹۹ درباره آن به بایدن هشدار داد و برای همین آمریکا به دنبال یک تیر با دو نشان است؛ هم زمان بخرد تا ابزار تحریم را بازپخت کند و هم ایران را از مسیر مقاومسازی اقتصاد دور کند (همان تجربهای که در سال ۹۲ با روی کار آمدن دولت منفعل روحانی و توافق موقت ژنو به دست آورد) !
#محاکمه_روحانی
🇮🇷 @nohoomeday