آقای روحانی! از قوهقضائیه برخلاف دولت راحت میتوان انتقاد کرد
یک روزنامه اصلاحطلب، در پاسخ درخواست رئیسجمهور از اهالی رسانه برای نقد قوه قضائیه نوشت: «اصلا گیریم حرف شما درست، ما میخواهیم از قوه قضائیه انتقاد کنیم؛ اولا از کجای قوه قضائیه انتقاد کنیم از برخورد با دانه درشتهای فساد اقتصادی؟ از بیرون کشاندن پروندههای20-10 ساله؟ از سرعت بخشیدن به رسیدگیها؟ از زندان زدایی؟ از باز پسگیری اموال عمومی و بیتالمال؟ از رفع موانع پیش پای تولید و صنایع؟ از امیدبخشی به جامعه؟ از محاکمه طبریها و نعمتزادهها؟ از باز پس دادن هزاران میلیاردتومان پول ملت به خزانه دولت؟ از ایجاد تحول در قوه ی قضائیه؟ از برخورد با قضات و وکلای فاسد؟ از هفت تپه و دشت مغان؟ از شفافیت واقعی؟ از اطلاعرسانی به موقع؟ از ارتباط مستقیم با مردم ستمدیده؟»
روزنامه آفتاب یزد در شماره دیروز خود در گزارشی با عنوان «آقای روحانی! منصف باشید» به مسایل مهمی اشاره کرده: «احمدینژاد نیز شبیه حسن روحانی دست به فرافکنی میزد اما از روحانی منصفتر بود که اگر حمله و نقد میکرد حتما «گزک» دستش داده بودند اما رئیسدولت فعلی حمله کرد چون برای بسیاری از سؤالات مطروحه پاسخی نداشت!»
سپس آفتاب یزد در ادامه آورده: «رئیسجمهوری که از بدو آغاز به کار مجلس یازدهم، به توصیه «ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا» حاضر نشده حتی برای ارائه بودجه راهی مجلس شود، ناگهان نشست رسانهای برگزاری میکند به سبک و سیاقی جدید تا هر کس از در انتقاد و گلایه برآمد که آنها بودند و اینها نبودند؛ پاسخ بشنود: «شرمنده! محدودیت مکان باعث شد.»
تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─
تبدیل تحریم به فرصت از نگاه بیکفایتها
علی دینی ترکمانی، عضو هیئت علمی موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی دیروز در ارگان دولت نوشت: «کشور ما در ۴۰ سال گذشته یک دهه جنگ را پشت سر گذاشت که رشد اقتصادی ۱.۶- بود. بعد از جنگ تا سال ۱۳۹۰ میانگین سالانه ۵ درصد رشد اقتصادی داشتیم و در دهه ۹۰ هم رشد اقتصادی ما در بهترین حالت صفر یا نیم درصد بوده است. پس ما دو دهه از چهار دهه را به دلیل جنگ و تحریم از دست دادهایم در حالی که کشورهای دیگر به سرعت پیشرفت کردهاند و فاصله آنها با ما زیاد شده است. در این شرایط اینکه ما میتوانیم تهدید تحریمها را به فرصت تبدیل کنیم حرف معناداری نیست زیرا ما در شرایط عادی هم نتوانستیم موفق باشیم و این تحریمها در شرایطی میتواند تبدیل به فرصت شود که ما در برخی مسائل استراتژیک بازنگری کنیم.»
تخطئه ناشیانه رویکرد تبدیل تحریم به فرصت در حالی است که مدیران انقلابی در شرایط تحریم صد در صدی، سنگ تحریم را خرد کردند و در عرصههای هستهای و سوخت 20 درصد، ماهواره، موشک، زیردریایی، بنزین و... به موفقیت و پیشرفتهای خیرهکننده رسیدند، کشور را خودکفا و جهان را مبهوت کردند اما مدیریت اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال 95 درصد برنامه هستهای را واگذار میکند، فجایع اقتصادی را به مردم تحمیل میکند، ظرفیتهای ملی را پای وعدههای پوچ دشمن هدر میدهد و منجر به چنان فرصتسوزی میشود که قیمت ارز 9 برابر، قیمت خودرو 8 برابر، قیمت مسکن 7 برابر و نقدینگی سرگردان 6 برابر میشود.
تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─
روحانی پاسخ نمیداد، سنگینتر بود
یک روزنامه اصلاح طلب و حامی دولت، رئیسجمهور را به فرار از پاسخگویی و دادن آدرس غلط متهم کرد.
نویسنده آفتاب یزد در سرمقاله خود نوشت: نشست خبری رئیسجمهور با توجه به شیوع کرونا به شکل جدیدی برگزار شد.در این نشست نیز کمافیالسابق رسانهها گلچین شدند و خودیها آمدند و غیرخودیها دعوت نشدند.
بنده بازتابهای این نشست را دیروز مرور کردم. عمدتاً دو نوع واکنش وجود داشت. اکثریت معتقد بودند نشست رئیسجمهور نکته جدیدی نداشت و سخنان تکراری مطرح شده و اقلیتی هم برروی برخی جملات حسن روحانی مانور دادند تا نشان دهند رئیسجمهور نشست موفق و فوقالعادهای(!) را پشت سر گذاشته است.البته این اقلیتی که از نشست خبری کیف کرده بودند مشخصا افرادی بودند که از قبل این دولت منافع خوبی نصیبشان شده است.یعنی مردم عادی و بسیاری دیگر بهرهای از نشست مذکور نبردند و چیزی عایدشان نشد.
برای راقم این سطور نیز صرفاً یک جمله رئیسجمهور محترم جالب بود و به نوعی گران آمد. آنجا که ایشان دلیل گرانی را حواله دادند به نبود وزارت بازرگانی! رئیسدولت اصرار داشت القاء کند اگر مجلس با تشکیل وزارتخانه موافقت مینمود مردم یک حامی در دولت داشتند و بنابراین قیمتها قابل کنترل میشد.
این سخنان آنقدر عجیب و غریب است که بهواقع اصلاً جای تحلیلی ندارد. یکی از دوستان و همکاران این سخنان رئیسجمهور را به مثابه یک طنز و کمدی دانست که اصلاً ارزش بررسی و پرداختن نیز ندارد. درست گفته است. حسن روحانی شخصیت باهوشی است و میداند چگونه از کنار سؤالات سخت عبور کند. لیکن بهنظر میرسد هر چه بیشتر به پایان این دولت نزدیک میشویم محسنات دولت و رئیسآن در زمینههای مختلف نیز کم و کمتر میشود.
در واقع بهتر بود رئیسجمهور محترم به گونهای از کنار سؤال در مورد گرانی عبور میکردند و اینگونه پاسخ نمیدادند. اگر ایشان فیالمثل سکوت میکردند بسیار زیبندهتر بود تا اینکه آدرس اشتباه به مردم بدهند.
آفتاب یزد همچنین ضمن تصریح بر اینکه علت اصلی گرانی، سوء مدیریت دولت است، نوشت: مردم انتظار ندارند از رئیسجمهور توجیهاتی درباره گرانی بشنوند که قابل درک نیست بلکه نمک پاشیدن بر زخم آنهاست. آقای رئیسجمهور از پاسخگویی فرار میکند و به نقدهای کارشناسان اقتصادی هم وقعی نمینهد.
تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─
شجاعت عذرخواهی ندارد فقط دروغ و خالیبندی بلد است.
دو ماه قبل بود که واعظی رئیسدفتر روحانی گفت خاتمی همیشه حامی دولت بوده و با روحانی روابط خوبی دارد. حالا محمدخاتمی در اظهاراتی بدوناشاره به مشکلات معیشتی مردم و نقش دولت مورد حمایت وی در این مسئله، به دو قوه مقننه و قضائیه حمله کرده است!
به گزارش رجانیوز او در جمع فعالین سیاسی اصلاحطلب اقدامات این دو قوه را منجر به رنج دیدن مردم معرفی کرد و گفت: «قوانین یا صدور و اجرای احکام قضایی که میتواند رنجی بر رنجهای ملت بیافزاید، پرهیز کنید.»
در حالی که عزم جدی قوه قضائیه در برخورد با فساد اقتصادی و تلاش مجلس برای بهبود وضعیت اقتصادی مورد حمایت مردم واقع شده اما خاتمی معتقد است این اقدامات توجیه عقلی و شرعی ندارد!
خاتمی از عدم رعایت تمام موازین قانونی و منافع مردم در این دو قوه ابراز نگرانی کرده(!) و گفته است: «مسئله این است که آیا تمام موازین قانونی برای انجام این وظایف رعایت میشود یا نه؟ مهمتر از آن، آیا مصالح عمومی و منافع ملی در این رابطه مدنظر بوده یا خیر؟ آیا گفتار، رفتار و منش و روش ما در جهت بهبود حال مردم است یا خلاف آن؟ که اگر اینچنین باشد، این امور توجیه عقلی، شرعی و قانونی ندارد!»
خاتمی در حالی از قوای تازه نفس مقننه و قضائیه طلبکار است که هیچ گاه به دلیل حمایت خود از حسن روحانی و بیتدبیریهای اقتصادی دولت عذرخواهی نکرده است. محمدرضا عارف معاون اول خاتمی قبلا گفته بود اگر بنای عذرخواهی باشد شجاعت این کار را داریم. اما گویا خاتمی حتی شجاعت این کار را هم ندارد.
علاوهبر این خاتمی هرگاه کشور و مردم با مشکلات ناشی از سوء مدیریت دوستانش روبه رو شده، به نظام حمله کرده و دولت را بری از خطا شمرده است. به عنوان نمونه صحبتهای وی در دیدار با نمایندگان اصلاحطلب فراکسیون امید در اسفند 97 بدوناشاره به وضعیت نابسامان اقتصادی چه در بازار خودرو و مسکن و چه در بازار گوشت و نیازهای خوراکی که همه دستپخت دولت مورد حمایتش است انتقاد خود را به سمت نظام برد.
وی البته در سخنان خوداشاره نمیکند که منظور او از تصمیمات کدام تصمیمات است و چه کسی آن را اتخاذ کرده است؛ چرا که باید به تصمیم دولت در تعیین نرخ اجباری ارز فسادساز 4200تومانی جهانگیری و پیش فروش سکه و سیاستهای نادرست آخوندی در حوزه مسکن و وزرای صنعت روحانیاشاره کند. خاتمی به هیچ عنوان وارد انتقادات جزئی نمیشود چراکه باید به شریکان سیاسی خود انتقاد کند و این امر برای اصلاحطلبان خوشایند نیست.
به نظرمیرسد صحبتهای اخیر او در جمع سیاسیون حامی خودش، رمز افزایش حملات به مجلس و قوه قضائیه در ماههای پایانی دولت روحانی و انتخابات ۱۴۰۰ باشد.
سخنان خاتمی در حالی است که بسیاری از مردم، وی و امثال او را به خاطر سوءمدیریت موجود در دولت لعنت میکنند. چندی پیش زیباکلام گفت که 90 درصد مردم او و اصلاحطلبان را به خاطر وعدههای انتخاباتی 92 و 96 دروغگو میدانند.
تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
تفکیکناپذیری دین و فرمانروا(چراغ راه)
قالالامامالباقر(ع): «الدین والسلطان، اخوان توامان، لابدلکل واحد منهما من صاحبه، والدین اسّ و السلطان حارس و ما لا اسّ له منهدم و ما لاحارس له ضائع»
امام باقر(ع) فرمود: دین و سلطان (حاکمان و فرمانروایان) دو برادر همزاد و جداییناپذیرند، به ناچار یکی باید با دیگری همزمان باشد. دین اساس و بنیاد است و سلطان نگهبان و پاسبان و اگر بنیاد نباشد انهدام و ویرانی است و اگر نگهبان نباشد امور ضایع میشود.(1)
_______________
1- بحارالانوار، ج 2، ص 221
زمینههای نفوذ دشمن (1)
پرسش:
دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی چگونه و در پرتو چه شرایط و بسترهایی میتوانند در افکار، اعمال و ساختارهای حاکم نفوذ کنند و به اهداف شوم خود برسند؟
پاسخ:
پدیده نفوذ مانند هر حادثه و پدیده دیگری نیازمند شرایط و بسترها و عواملی است که لازمه پیدایش و ظهور آن پدیده است.
الف) بسترها و زمینهها
دشمنان در جایی سرمایهگذاری میکنند که زمینهها را مناسب و مساعد ببینند و کارایی و کارآمدی خود را در آن زمینهها موفقیتآمیز ببینند. در غیر این صورت از هزینه کردن خودداری میکنند. همچنانکه هیچ کشاورزی بذر خود را در زمین شورهزار به هدر نمیدهد. از این رو ابلیس (شیطان) که پیشتاز و پیشکسوت نفوذ و اغواگری در انسان است، مخلصان را از قلمرو نفوذ و اغواگری خود استثناء کرده و در پی نفوذ و اغواگری کسانی میرود که بسترها و زمینههای لازم را داشته باشند. «قال فبعزتک لاغوینهم اجمعین الا عبادک منهم المخلصین» ابلیس به خدا گفت: همه بندگان را گمراه میکنم مگر آنهایی که بنده بااخلاص تو باشند(حجر -39)
اینک اهم بسترها و زمینههای نفوذ دشمنان را به شرح زیر ارائه میکنیم:
1- ضعف باورها و سستی ایمان
معرفت و ایمان مراتب و درجاتی دارد، مانند نور که مراتب دارد. یعنی هرچه معرفت و باورهای انسان عمیقتر و بالاتر باشد و هر چقدر ایمان قلبی انسان کاملتر و یقینیتر باشد، زمینههای نفوذ و آسیبپذیری آن کمتر و هر چقدر ضعیفتر باشد، زمینههای نفوذ و آسیبپذیری آن بیشتر خواهد بود. ایمان ضعیف که در زبان روایات از آن به «ایمان مستودع و عاریتی» تعبیر شده است، ایمان متزلزل و ناپایداری است که با شک و تردید همراه است. علی(ع) در نهجالبلاغه خطبه 189 میفرماید: «بعضی از ایمانها ثابت و استوار در دلهایند و برخی دیگر ناپایدار و عاریتی در بین قلوب و سینهها تا سرآمدی معلوم» شاید به همین دلیل است که در روایات آمده که ایمانهای عاریتی، قبل از مرگ از بین میرود. علی(ع) میفرماید: «ایمانی که مستقر باشد، تا ابد پایدار خواد ماند، ولی ایمان عاریتی را خداوند قبل از مرگ خواهد گرفت»(تفسیر نورالثقلین، ج1، ص751)
قرآن کریم هم از این افراد یاد کرده و عبودیت آنها را عبودیت حرفی (زبانی) تعبیر میکند. «بعضی از مردم خدا را تنها با زبان میپرستند (و ایمان قلبیشان بسیار ضعیف است) همین که (دنیا به آنها رو کند نفع و) خیری به آنان برسد، حالت اطمینان پیدا میکنند، اما اگر مصیبتی برای امتحان به آنها برسد دگرگون میشوند (و به کفر روی میآورند. به این ترتیب) هم دنیا را از دست دادهاند و هم آخرت را و این همان خسران و زیان آشکار است(حج- 11) بنابراین افرادی که ایمان عاریتی و متزلزل و ناپایدار دارند از آنجا که ایمانشان مقید به عافیتطلبی و رفاهزدگی و دنیاپرستی است به راحتی در معرض صید جنگاوران نفوذ قرار میگیرند و در مقابل آنها عمل و استقامت به خرج نمیدهند و تطمیع میشوند، و اگر با تهدید و اذیت و آزار روبهرو شوند از ایمانشان دست میکشند.
2- ضعیفالنفس بودن
از دیگر بسترها و زمینههایی که دشمنان اسلام را در راهبرد نفوذ به طمع میاندازد، ضعیفالنفس بودن افراد و تنبلی، تنپروری و افسارگسیختگی است. دشمنان این موقعیت را بستر مناسبی برای نفوذ و اقدامات تخریبی و جنگ نرم میدانند و حتی گاه آن را به مثابه چراغ سبز برای خود تلقی میکنند، که میتوانند عوامل نفوذی خود را از چه کسانی شکار کنند. انسانهای ضعیفالنفس از آنجا که قدرت کنترل و مهار هواهای نفسانی خود را ندارند، لذا رفتارها و اعمال آنها به نوعی تبعیتپذیری از هواهای نفسانی است نه تبعیتپذیری از عقل. زیرا امام علی(ع) میفرماید: «طاعه الهوی تفسد العقل» هواپرستی عقل انسان را فاسد میکند(شرح غررالحکم، ح 5983) به تعبیر قرآن آنها معبود خود را هوای نفس خود گرفتهاند(جاثیه- 23) بنابراین افراد ضعیفالنفس و محکوم و اسیر هواهای نفسانی به راحتی میتوانند طعمه نفوذی دشمنان قرار گیرند و با آنها همکاری و تعامل کنند.
ادامه دارد
✍استاد #کهوند
🎓 فقیهان شیعه، در ابواب قضاء، حدود و شهادات، بر اساس روایات معتبر امامان معصوم (علیهمالسلام) احکام متعددی برای «دیوث» و «دیاثت» مطرح کردهاند... «دیاثت » از گناهان کبیره است؛ بهگونهای که در روایتی از وجود مقدس رسول اکرم (صلیالله علیه و آله و سلم) آمده است که: «دیوث بوى بهشت را استشمام نمىکند» و امام صادق (علیهالسلام) نیز مىفرماید: «بهشت بر دیوث حرام است». از این رو شهادت دیوث نیز در محاکم شرعی پذیرفته نیست.
⚠ آیتاللهالعظمی جوادی آملی (دامظلّه) با تبیین معنای غیرت در فرهنگ اسلامی میگویند: «در فرهنگ قرآنی، غیرت را معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهد و غیرزدایی هم به این معنا است که اولاً اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند و ثانیاً خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن، با غیرت سازگار نیست». براساس چنین معنای فقهی و اخلاقی، معظمله با بیان اینکه کشور ما، کشوری غنی و برخوردار از نعمات و مواهب الهی است، اظهار داشتند: «با وجود این همه منابع غنی در داخل کشور، واردات برخی کالاها که در کشور امکان تولید آن وجود دارد، دلیلی جزء سوء مدیریت و در برخی موارد بی غیرتی ندارد». ایشان در چنین فضایی بحث غیرت دینی را مطرح نموده و با توسعه مفهومی نسبت به کلمه دیاثت و دیوث فرمودند: «کسانی که راه نفوذ بیگانگان را درفضای اقتصادی و یا سیاسی بهروی کشور می گشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نبوده و دیوث هستند». آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه واژهای به شکوه و عظمت «غیرت» کم دیدهام، بیان داشتند: «در غیرت باید سه عنصر جمع شود تا آن را بسازد؛ عنصر اول «غیرزدایی» است؛ به این معنا که اجازه ندهیم بیگانه نفوذ کند و خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم». آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه دیاثت یا اخلاقی است و یا سیاسی عنوان کرد: «کسی که بیگانه را راه میدهد، #دیوث_سیاسی است. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیرشدن با غیرت سازگار نیست».
💣 با توجه به این توضیحات، بیتردید واردات بیحساب پهنایباند و اجازه دادن به فعالیت شبکههای ضداجتماعی خارجی و... مصداق قطعیِ دیاثت مسئولین مربوطه است؛ اگر به دسترسی این سرویسها توجه کنیم که بدون اجازه از نوامیس کشور عکس و فیلم میگیرند و صدا را بیاجازه ضبط و ارسال میکنند و بدون اجازهٔ مردم، با شمارهٔ آنها پیام میفرستند و پیامهای ارسالی به مردم را قبل از اینکه به آنها نشان دهند، حذف میکنند و... این یعنی سلطه تمام عیار دشمن بر حریم خصوصی امّت اسلامی، که جز «دیوث» کسی نمیتواند پشت چنین اتفاقاتی باشد.
#دیوث_سیاسی
#آذری_جهرمی
#فیروزآبادی
#روحانی
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
🔴شهید سلیمانی هم در زمان حیات و هم با شهادت خود استکبار را شکست داد
💠رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی:
👈 آمران و قاتلان سردار باید انتقام پس دهند
شهید سلیمانی، هم در زمان حیات و هم با شهادت خود استکبار را شکست داد. رئیسجمهور امریکا گفت ۷ تریلیون دلار در منطقه هزینه کردیم اما چیزی به دست نیاوردیم و در نهایت هم مجبور شد در تاریکی شب و برای چند ساعت به یک پایگاه نظامی برود. همه دنیا اذعان دارند که امریکا به اهداف خود در سوریه و بویژه در عراق نرسیده است. قهرمان این کار بزرگ، سردار سلیمانی است که در زمان حیات او، انجام شد.
دشمن پس از شهادت سردار سلیمانی نیز شکست خورد. تشییع میلیونی و فراموشنشدنی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران و مراسمهای بزرگداشت این دو شهید، ژنرالهای جنگ نرم استکبار را متحیر کرد و اولین سیلی سخت به امریکاییها بود.
سیلی سختتر از حمله موشکی به پایگاه امریکایی عینالاسد عبارت است از غلبه نرمافزاری بر هیمنه پوچ استکبار که نیازمند همت جوانان انقلابی و نخبگان مؤمن ما است و همچنین اخراج امریکاییها از منطقه که همت ملتها و سیاستهای مقاومت را میطلبد.
البته این سیلی سخت غیر از انتقام است زیرا آمران و قاتلان سردار سلیمانی باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد قطعی است، اگرچه به گفته آن عزیز، کفش پای سلیمانی بر سر قاتل او شرف دارد.
🔰 شهید سلیمانی نرمافزار مقاومت و الگوی مبارزه را در میان ملتهای اسلامی رایج کرد
شهادت سردار سلیمانی یک حادثه تاریخی بود و آن شهید به قهرمان ملی برای ایرانیان و قهرمان امت اسلامی تبدیل شد. علت آنکه شهید سلیمانی قهرمان ملت ایران شد و قشرهای مختلف مردم -حتی آنهایی که تصور نمیرفت- او را تکریم و به او ابراز احساسات کردند، این بود که شهید سلیمانی تبلور ارزشهای فرهنگی ایران و ایرانی بود.
شجاعت و مقاومت از جمله ویژگیهای بارز شهید سلیمانی بود. شجاعت و روحیه مقاومت از خصلتهای ایرانی است و زبونی و انفعال ضد روحیه ملی است، بنابراین آنهایی که ادعای ملیت میکنند اما زبونی نشان میدهند، دچار تناقض هستند.
درایت، تیزهوشی، فداکاری و نوعدوستی از دیگر ویژگیهای شهید سلیمانی بود. آن شهید والامقام همچنین اهل معنویت، اخلاص و آخرت بود و هیچگاه اهل تظاهر نبود.
این خصلتها و روحیات ایرانی که در شهید سلیمانی تبلور یافته بود و آنها را در کشورهای منطقه بهصورت عملی به نمایش گذاشت، زمینهساز تبدیل شدن آن شهید به قهرمان ملت ایران شد. شهید سلیمانی از طرف دیگر به قهرمان امت اسلامی نیز تبدیل شد زیرا تلاشها، روحیات و شهادت آن عزیز، «اسم رمز برانگیختگی و بسیج مقاومت در دنیای اسلام» است و در هر نقطه جهان اسلام که بنای مقاومت در مقابل استکبار وجود داشته باشد، اسم رمز شان «شهید سلیمانی» است.
شهید سلیمانی نرم افزار مقاومت و الگوی مبارزه را در میان ملتهای اسلامی رایج کرد.
🔰 برای رفع مشکلات مردم، به دشمن اعتماد نکنید
👈 دشمنی فقط مخصوص آمریکای ترامپ نیست، اوباما هم به ملت ایران بدی کرد
باید در همه عرصهها از جمله اقتصاد، علم و فناوری و دفاعی قوی شویم چون تا قوی نشویم دشمنان از طمع، تعرض و تجاوز دست بر نخواهند داشت.
توصیه قطعی من این است که به دشمن اعتماد نکنید. برای رفع مشکلات مردم و درست شدن آینده کشور به وعدههای این و آن اعتماد نکنید، زیرا اینها وعدههای خوبان نیست بلکه وعدههای اشرار است، ضمن آنکه دشمنیها را نیز نباید از یاد ببرید.
دیدید که آمریکای ترامپ و آمریکای اوباما با شما چه کرد. دشمنیها فقط مخصوص آمریکای ترامپ نیست که با رفتن آن تمام شود، آمریکای اوباما نیز با شما و ملت ایران بدی کرد.
سه کشور اروپایی نیز نهایت بدعملی، لئامت، دورویی و نفاق را از خود نشان دادند.
🔰 برای رفع مشکلات مردم، به دشمن اعتماد نکنید
👈 دشمنی فقط مخصوص آمریکای ترامپ نیست، اوباما هم به ملت ایران بدی کرد
✅کشور ما احتیاج به اتحاد دارد، اتحاد ملت ایران. ملت ایران در خیلی از امور صدایشان صدای واحد است، خواستشان خواست واحد است.
مسئولان نباید این اتحاد و همصدایی مردم را از بین ببرند و ملت را تکهتکه کنند، بلکه باید هر سه قوه بویژه رؤسای آنها با همافزایی و همکاری، اتحاد ملی را روز بهروز تقویت کنند.
اختلافاتی ممکن است وجود داشته باشد، با مذاکره این اختلافات را حل کنید. مگر شما نمیگویید با دنیا مذاکره کنیم؟ خیلی خب، چه طور با دنیا میشود مذاکره کرد، با عنصر داخلی نمیشود مذاکره کرد؟ خب بروید مذاکره کنید حل کنید. ۹۹/۹/۲۶
تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
﷽
*ماجرای کتک خوردن سرباز بابلی از قاضی و ورود رئیسی به ماجرا*:
🔺 جریان سرباز بابلی ؛
سرباز مستقر در جلوی درب دادگستری به علت اینکه یک قاضی ماسک زده بوده و نشناخته چهره اش رو، از اون قاضی کارت شناسایی میخواد
قاضی ناراحت میشه؛ سرباز را میبرتش داخل دفتر میبندتش به صندلی و حسابی میزننش و مجبورش میکنن عذرخواهی کنه
🔺دیروز که برای بررسی ماجرا جلسه ای با حضور سرباز و قاضی و دادستان و فرماندهان و ... تشکیل شده و تصمیم رضایت سرباز را به آقای رئیسی تلفنی اعلام می کنند، ایشان شدیداً عصبانی شده و گفته:
🔺مگر مسئله شخصی است که با ریش سفید بازی حل شود؟مسئله مسئله آبروی حکومت اسلامی است که قاضی سمبل آن است و وقتی یک قاضی که باید مجسمه عدل و تقوا باشد اینطور فرعونی رفتار می کند باید ما زنگ خطر را به صدا در بیاوریم که نکند ما هم دچار استبداد شده ایم؟ نکند شاه که رفته، مرام شاه و خان و قزاق زنده باشد هنوز و خبر نداریم. این سیستم باید بازنگری شود که چرا اصلا این اتفاقات باید بیفتد و مردم را نا امید کنند از نظام!
🔺این شده که قاضی را می برند همان اتاق، دستش را به پشت صندلی می بندند و به سرباز بابلی می گویند چند سیلی زد؟
سرباز می گوید شش تا
دادستان می گوید، آقای رئیسی می گوید شش تا سیلی محکم بزن تا قصاص شود!
🔺جوان هم مثل خود قاضی، کتش را در می آورد، آستینش را بالا می زند و می آید بزند، دلش رحم می آید و می گوید، می شود نزنم؟ می شود ببخشم؟
🔺آقای رئیسی از پشت خط می گوید نه، این حق همه سرباز های تحقیر شده این سال هاست، نمی توانی ببخشی. بزن تا حساب دست همه قاضی ها بیاید!
🔺جوان هم چشمش را می بندد و با ضرب می زند توی صورت گوشتالوی ضارب و دومی و سوی و... تا شش تا!
🔺بعد آقای رئیسی می گوید گوشی را بدهید رئیس کل دادگستری استان و دستور می دهد:
الساعه این قاضی را اخراج کن چون صلاحیت ندارد. وقتی علی ابن ابیطالب قاضی اش را بخاطر صدای بلندش بر متهم ، عزل می کند، تکلیف این آقا روشن است!
🔺بعد دستور داده به دادستان کل کشور که از طریق مدعی العموم، خواستار تغییر و اصلاح روند خدمت سربازی شود و کار را از طریق قضایی پیگیری کند چرا که این سیستم فقط برای جمهوری اسلامی دشمن درست می کند نه سرباز فدایی!
تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمانده، خون خواه سردار
رهبر معظم انقلاب در جلسه روز گذشته مورخ ۲۶ آذر ۹۹ نیز ضمن تایید مواضع جناب سید حسن نصرالله (ادام الله عزه) ، باز بر این نکته تاکید کردند که هنوز انتقام خون سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس از عاملان و آمران این جنایت گرفته نشده است و به صورت تلویحی به کم کاری های صورت گرفته از سوی مدیران نظامی در محقق نکردن انتقام سخت اشاره فرمودند.
#انتقام_سخت
#نزنیم_میزنند_نزدیم_زدند
🔅تشخیص نقطه درگیری با دشمن🔅
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اقدامات عجیب و مشکوک سایت khamenei.ir همچنان ادامه دارد!
🔹 آیت الله رییسی علنا اعلام می کند که رهبر انقلاب در جلسه شورای عالی اقتصادی دستور داده اند که آب، برق و گاز قشر مستضعف رایگان شود.
🔹سوال مهمی که پیش می آید این مطلبی که آقای رئیسی از جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی از زبان حضرت آقا بیان میکنند، به چه دلیل توسط سایت و تیم رسانه ای دفتر رهبری سانسور شده است؟؟
🔹 اگر مطلب محرمانه ای بود پس چرا رئیس قوه قضاییه آن را در بین عموم مردم مطرح کرد؟!
🔹 پس معلوم و کاملا واضح است که مطلب محرمانه ای نبوده است که رییس قوه قضاییه آن را علنی بیان کرده است. پس چرا این حرف غیر محرمانه را سانسور کردید؟!
🔹 آقایان مشغول در سایت khamenei.ir و تیم رسانه ای دفتر رهبری، معنای این کارهای مشکوک شما ضد رهبر انقلاب چیست؟!
🔹 روند گذشته سایت، این را قضیه را تقویت می کند که افرادی مشکوک در دفتر و در تیم رسانه دفتر رهبری هستند که به نفع دولت کار می کنند و عمدا بیانات امام خامنه ای را سانسور می کنند تا در اینجا اگر داستان مجانی کردن آب و برق و گاز محقق شد، به اسم دولت تمام شود!
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کلیپ دیدنی از دیدار امروز رهبر معظم انقلاب با خانواده سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
📍در بخشی از کلیپ، دختر شهید سلیمانی در این دیدار نامهای از آن شهید والامقام که چند ماه پیش از شهادت ایشان نوشته شده را قرائت میکند که بسیار جالب است.
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
همین چند روز پیش بود که کمپین شکایت از روحانی رو آغاز کردیم.
کی فکرش رو می کرد در این فرصت اندک ۱۵۰ هزار شکایت جمع بشه
این راه ادامه دارد
به همت مردم روحانی را به میز محاکمه می کشانیم👇
✅ asle90.24on.ir
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از احیاء نسل مهدوی
❌❌❌
🔴به کجا چنین شتابان✈️
🔻سال ۷۴ وزارت بهداشت اعلام کرد:
۸۰ هزار سقط جنین در سال داریم یعنی حدود ۲۲۰ جنین در هر روز
🔻سال ۹۲، وزارت بهداشت آمار سقط جنین را ۲۵۰ هزار جنین در سال اعلام میکند یعنی هر روز حدود ۷۰۰ انسان زنده توسط پدر و مادر خود از طریق "سقط" کشته میشوند!
🔻اما در جدیدترین آمار در سال ۹۶، دکتر محمدباقر لاریجانی، معاون آموزشی وزیر بهداشت اعلام کرده که سالانه «بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار» سقط جنین غیرقانونی در کشورمان انجام میشود یعنی طبق آمار رسمی وزارت بهداشت، هر روز ۱۰۰۰ جنین در کشورمان توسط والدین کشته میشوند که تنها حدود ۵۰ مورد آن قانونی است!
#سقط_و_قتل_جنین
╭═🌼⊰🌺⭐️🌺⊱🌸═╮
@ghalbekhanevadeh
╰═🌸⊰🌺⭐️🌺⊱🌼═╯
🔺طی اخبار رسیده درب مدرسه علمیه فیضیه قم امروز برای برگزاری برنامه خودجوش اعلان برائت روحانیت از روحانی بسته شد.
🔺این حرکات خودجوش حوزویان انقلابی باید ادامه یابد و هرگز این چنین اتفاقاتی روحیه طلاب انقلابی را سست نخواهد کرد بلکه اراده این عزیزان مستحکم تر از گذشته در برابر انحرافات جریان لیبرال غربزده داخلی تحت حمایت حسن روحانی خواهد بود و در مسیر افشاگری و خیانت های این جریان واداده هرگز آرام نخواهند نشست.
🔺 جاداشت علما و بزرگان حوزه علمیه پرچمدار این حرکت های خودجوش حوزویان باشند و اگر امروز طلاب جوان انقلابی در خط مقدم قرار دارند به دلیل فضای محافظه کاری حاکم شده بر عده ای از آقایان در حوزه علمیه است.
🔺 اگر مردم نمیتوانند امثال حسن روحانی به اصطلاح عمامه به سر را از دیگر حوزویان وارسته و باتقوا تفکیک نمایند یک دلیل آن محافظه کاری و عدم شجاعت آقایان در اعلام موضع قاطع در برابر حسن روحانی است.
🔺 امروز از دل حوزه علمیه، خواص طرفدار حق نظاره گر اتفاقات و خیانت های این جریان غربزده و واداده هستند و از اقدامات قاطع انقلابی در برابر این جریان خبری نیست.
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
سرمقاله روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد
🔹آقای روحانی! منصف باشید
روزگاری محمود احمدینژاد نامی، رئیس این دم و دستگاهی بود که این روزها در ید قدرت حسن روحانی است، او هم دائم حرف و تکیه کلامش این بود: اگر راست میگویید از دیگران انتقاد کنید» و برخی تحلیل میکردند: «منظور نیروهای مسلح است و قوه قضائیه»! روزگاری بعدتر حسن روحانی نامی به صراحت میگوید اگر راست میگویید از«قوه قضائیه و نیروهای مسلح» انتقاد کنید؛ بینی و بین الله تفاوت این دو فرد در چیست؟....
اصلا گیریم حرف شما درست، ما میخواهیم از قوه قضائیه انتقاد کنیم؛ اولا از کجای قوه قضائیه انتقاد کنیم از برخورد با دانه درشتهای فساد اقتصادی؟ از بیرون کشاندن پروندههای
20-10 ساله؟ از سرعت بخشیدن به رسیدگی ها؟ از زندان زدایی؟ از باز پسگیری اموال عمومی و بیت المال؟ از رفع موانع پیش پای تولید و صنایع؟ از امیدبخشی به جامعه؟ از محاکمه طبریها و نعمتزادهها؟ از باز پس دادن هزاران میلیاردتومان پول ملت به خزانه دولت؟ از ایجاد تحول در قوه ی قضائیه؟ از برخورد با قضات و وکلای فاسد؟ از جوانگرایی؟ از هفت تپه و دشت مغان؟ از مبارزه جدی با زمینخواری و کوهخواری و جنگل خواری و رودخانه خواری؟ از شفافیت واقعی؟ از اطلاعرسانی به موقع؟ از ارتباط مستقیم با مردم ستمدیده؟ دقیقا از کدامیک شروع کنیم؟
.... بیایید از نیروهای مسلح نیز انتقاد کنیم، از کجا شروع کنیم؛ مرزها، امنیت شهرها، حضور در عرصه تولید و سازندگی، تلاش برای زمینگیر کردن دشمنان؟ در کنار مردم ایستادن؟ در سیل و زلزله در خاکریز نخست بودن؟ از جاده و خطوط ریلی ساختن؟ از حضور در صنعت نفت؟ از کمک به دولت در بزنگاههای سخت؟
الان ما دقیقا از کدامیک اینها انتقاد کنیم، صریح بگویید تیتر یک کردن آنها با ما! .....
داستان فیل تشنه و شیر مغرور را شنیده اید؟ میگویند روزی شیری در جنگ مغرورانه به گشت وگذار مشغول بود به هر حیوانی میرسید میپرسید: سلطان جنگل کیست؟ و آن حیوان با ترس و لرز میگفت: شما، شیر سلطان جنگل است. گذشت و گذشت تا نوبت رسید به فیلی تشنه که مشغول آب خوردن بود، از جناب شیر پیله و از جناب فیل بیاعتنایی تا این که حوصله فیل تشنه به سرآمد و خرطوم دور کمر شیر مغرور پیچید و او را تا دوردستها پرت کرد... شیر که تمام بدنش کوفته و خسته شده بود به سختی از زمین بلند شد خودش را تکان داد و غرولند کنان گفت: نمیدانی بگو نمیدانم چرا عصبانی میشوی! حالا آقای پرزیدنت نمیخواهند از علت گرانیها و سوء مدیریتها و رهاشدگیها و ناپاسخگوییها بگویند، نگویند، دیگر چرا آدرس اشتباهی میدهند و عصبانی میشوند!؟ خلاصه همه این حرفها این که: «آقای روحانی! اگرچه احمدینژاد نیز نظیر شما آدرس میداد اما شوربختانه باید بگویم از شما منصفتر بود!»
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
آن روز که ابراهیم تبر به دست گرفت و تمام بت ها را شکست خود بتی را بنا کرد به نام کعبه، چه فرقی بین بتها و کعبه است؟ مسلمانان قرنهاست بت پرستند و جهل بر آنها حکومت دارد کعبه ما دل سوخته است دستان تاول زده پدری ضجر کشیده است....
✅ پاسخ
🔹تفاوت واضح است، بت پرست خودِ بت را میپرستد، اما مسلمان خدای کعبه را. سنگ و چوب کعبه ذاتا هیچ ارزشی ندارد، اما بت از نظر بتپرست، پروردگار اوست!!
از نظر یک مسلمان، «کعبه یک سنگ نشانی است که ره گم نشود»، کعبه مکانی است که به دلایل تاریخی، جغرافیایی، و معنوی انتخاب شده تا نمادی برای توجه به خالق یکتا و بی مانند، باشد و تشتت و پراکندگی صدها میلیون مسلمان را به اتحاد و همرنگی مبدل سازد.
🔹 اما اینکه نویسنده میگوید کعبه من دل سوخته و دست تاول زده است خیلی خوب است (اگر راست بگوید) اما همهی حقیقت در دل سوخته و دست تاول زده نیست، ارتباط با خالق هستی و اتصال با او و کسب قدرت و انرژی از او هم بخش مهمی از حقیقتِ هستی است.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
🔻اوباما با روحانی چه کرد؟
🔰چگونه بیم و امیدهای ۷ ساله رئیسجمهور از رفتوآمدهای کاخ سفید باعث بروز فاجعه مدیریتی و اقتصادی برای کشور شد؟
🔹«معتقدیم شرایط در دولت آینده آمریکا تغییر خواهد یافت. آن شرایط قبلی باقی نمیماند، حالا که آقای بایدن پیروز این انتخابات شده، شرایط تغییر خواهد کرد». این جمله را حسن روحانی روز دوشنبه در نشست با اهالی رسانه و خبرنگاران داخلی و خارجی بیان کرد.
🔹️ تفسیر رسمی رئیسجمهور از انتخابات ۱۳ آبان آمریکا و بازگشت یک دموکرات به کاخ سفید، البته مساله تازهای نیست؛ بیم و امیدهای ۷ ساله حسن روحانی از رفتوآمدهای اتاق بیضی کاخ سفید، به واسطه پیوند زدن حل تمام مشکلات کشور به موضوعی (انتخابات آمریکا) که کنترل آن از دست دولت و دیگران خارج است، باعث رقم خوردن فاجعه مدیریتی و اقتصادی برای کشور شده و یک خسارت محض ۸ ساله را پیش چشم ملت قرار داده است.
🔹️ خوشبینی روحانی- ظریف به انتخاب جو بایدن، در یک دور تسلسل بیحاصل آنها را به شهریور ۹۲ پرتاب کرده است؛ جایی که حسن روحانی از نامهنگاری با باراک اوباما و پیام تبریک رئیسجمهور وقت آمریکا خشنود بود و لحن نامهها را سازنده ارزیابی و یک توافق برد- برد را در ذهن خود ترسیم میکرد. روحانی که اندکی بعد به تلفن اوباما جواب داد و رئیسجمهور دموکرات را مؤدب و باهوش یافت، دسترسی به توافق را ساده و قابل حصول میدانست. اما هوش رئیسجمهور آمریکا کار دست دولت یازدهم داد! و به انعقاد توافقی موسوم به برجام ختم شد که از یک طرف برنامه هستهای ایران را به عقب پرتاب و شدیدترین نظامات بازرسیها در تاریخ را به کشور تحمیل کرد و از طرف دیگر دست آمریکا را برای نقض عهد باز گذاشت تا جایی که رئیسجمهور بعدی ایالاتمتحده بتواند به آسانی چرخش یک قلم از آن خارج شود. تازه این همه اجزای توافق برد- برد مدنظر روحانی و ظریف محسوب نمیشد.
🔹️ سازوکار عجیب اسنپبک یا مکانیزم ماشه در توافق، چونان میخی محکم بر برجام کوبیده شد تا توان هر گونه تحرک حقوقی را از ایران سلب و کشورمان را وادار به انجام یکطرفه تعهدات در توافق هستهای کند.
🔹️ در عجایب این سازوکار همین بس که دولت روحانی حتی نتوانست از دولت ترامپ به خاطر پاره کردن توافق و خروج از برجام شکایت کند! چرا که با فعال کردن سازوکار حل اختلافات، در انتهای این مسیر، تمام قطعنامههایی که رئیسجمهور و تیم مذاکرهکننده از لغو آنها میگفتند یکجا برمیگشت!
🔹️ شاید بتوان گفت این چکیدهای از راه طیشده دولت روحانی است! با این وجود شیخ دیپلمات با نادیده گرفتن این ۷ سال دوباره همه چیز را سادهسازی میکند. بر این مبنا رئیسجمهور با نسبت دادن همه مصائب تحریمها- که رفع نشد و به جنگ اقتصادی ارتقا یافت- به ترامپیسم آمریکایی، میخواهد روی گذشته خط بکشد. روحانی چندی قبل وقتی از برجام پاشکسته سخن گفت، اظهار کرد: آن کمسواد تاجرمسلک (ترامپ) کاغذ را خطخطی کرد و از برجام خارج شد!/وطن امروز
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
مواجهه جریان انقلابی با دولت و شخص حسن روحانی چگونه باید باشد؟
جریان انقلابی باید تمام تلاش خود را در راستای نقد صریح و غیرمحافظهکارانه سیاستهای اشتباه دولت و تصمیمات شخص حسن روحانی به کار گیرد، چراکه منافع این سیاست برای مردم و انقلاب و نظام به مراتب بیشتر از فروغلتیدن در لاک محافظهکاری و اجرا و اعمال مصالح و منافع الزامی این رویکرد است. بعضی ها به واسطه عدم بلوغ برخی دیدگاههای انقلابی که متاسفانه بشدت مخالف نقد صریح دولت روحانی هستند و فهم محافظهکارانهای از این تکلیف داشتند، در گذشته فضا فراهم نبود تا به آنها یادآور شویم نقد صریح دولت در واقع مبتنی بر یک واقعبینی و بر خواسته از یک تدبیر و دوراندیشی انقلابی است. ما معتقدیم ـ و برای این اعتقادمان دهها و صدها برهان و نشانه داریم ـ که آقای روحانی به هیچ عنوان از مسیر خوشبینی به آمریکا و دلخوشی به وعدههای آمریکاییها بازنمیگردد و متاسفانه او به واسطه تصورات غلطی که از نتیجه گره زدن مصلحت و سرنوشت خود به واشنگتن دیسی دارد، قابل اصلاح نیست و این موضوع باعث میشود امید چندانی نسبت به تغییر سیاستهای او به سود اقتصاد و تامین معیشت مردم وجود نداشته باشد و اصطلاحا «درست بشو نیست».
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
اظهارات روز دوشنبه حسن روحانی در نشست خبری و آنجایی که او برنامهاش را درباره مذاکره با دولت بایدن مطرح کرد، به وضوح نشان داد پیشبینیها درست از آب درآمد و او همچنان بر اساس برآوردی که از معامله با آمریکاییها دارد، میخواهد واپسین روزهای حضور خود در دولت را نیز به پیگیری مجدد سیاست مذاکره با آمریکا و خوشبین بودن به تحقق وعدههای آمریکاییها سپری کند. خب! این موضع روحانی بسیار خطرناک است. در 7 سال گذشته نتیجه اعمال این سیاست، چیزی جز به ویرانی کشاندن اقتصاد و کوچک شدن سفرههای مردم و نیز مخدوش شدن بخشی از امنیت ملی نبوده است. او از موضع ضعف وارد مذاکره با آمریکاییها شد، در حالی که احتمالا خودش هم میدانست مذاکره از موضع ضعف، دستاوردی برای ملت نخواهد داشت ولی شاید او منافعی جدا از منافع ملت برای خودش در موضوع مذاکره از موضع ذلت با آمریکاییها تعریف میکرد. اگر از مذاکرات برجامی آبی برای برجامیان گرم شد اما این مذاکرات و نتیجه آن نانی برای مردم نداشت. بیکفایتی دولت حسن روحانی نه تنها باعث تحمیل هزینههای زیادی به مردم و نظام شد، بلکه باعث شد در برخی موارد مانند آبان 98 بخشی از جامعه به واسطه این بیکفایتی دولت، به خیابان بیایند و یک ماجرای غمگین و یک هزینه سنگین برای ایران اتفاق افتاد. تداوم این بیکفایتی باعث شد اکثریت جامعه که هنوز امیدوار به بهبود و اصلاح امور از طریق ساختارها هستند، از طریق نهاد پارلمان، اصلاحات را پیگیری کنند. آن ارادهای که در مجلس شورای اسلامی بر اساس ذهنیت درست خود از مطالبات افکار عمومی، بحث استیضاح روحانی را مطرح کرد، ارادهای دقیق و با نیتی خیرخواهانه بود. چه کسی تردید دارد هر روز ماندن حسن روحانی در جایگاه ریاستجمهوری چه هزینهای به مردم و نظام اسلامی تحمیل میکند؟ از طرف دیگر به اعتقاد بسیاری از جامعهشناسان، استیضاح روحانی باعث میشود مقداری از نفرت عمومی نسبت به این دولت و سیاستهایش برطرف شود و اصطلاحا مردم نفسی بکشند، آیا کسی منکر خشم عمومی ایجادشده نسبت به سیاستهای اشتباه این دولت است؟ بنابراین اراده پشت طرح موضوع استیضاح روحانی، یک اراده خیرخواهانه و دقیق و مصلحتگونه بوده است اما امتزاج 2 اصل «حکمت» و «مصلحت» باعث شد یک نگاه ریزبینانه و موشکافانه و دوراندیشانه نسبت به این موضوع یعنی پایان زودهنگام ریاستجمهوری روحانی، نمایندگان پیگیر بحث استیضاح را به تامل بیشتر وادارد و نتیجه آن شد که مجلس شورای اسلامی با نجابت و بر اساس یک مصلحت بالاتر برای مردم مظلوم، فعلا استیضاح را از دستور کار خارج کند و در حالی که بحث «عدم کفایت» محرز است، تلاش کند با تصویب قوانین درست، این دولت را وادار به کار کند تا این چند ماه پایانی، شاید خیری از این دولت به مردم برسد. اکنون با مواضع روز دوشنبه حسن روحانی، به نظر میرسد نمایندگان پیگیر موضوع استیضاح روحانی، به این نتیجه برسند که تکلیف مماشات با این دولت پرهزینه از روی دوش آنها برداشته شده است. هم از این جهت که از مردم در مقابل پیامدها و هزینههای بیشتر تداوم سیاست خوشبینی روحانی به آمریکا حراست کنند و هم اینکه زودتر از زمان تعیین شده، شرایط و مسیر را برای جبران ویرانیهای به جا مانده از سیاستهای دولت روحانی هموار کنند. ما معتقدیم باید از همه ظرفیتهای قانونی استفاده کرد و مانع آن شد به بهانه مذاکره با آمریکا و لغو تحریمها، منافعی پیگیری شود که هیچ نسبتی با رفاه و منافع مردم ندارد. درختی که 4 سال ثمر نداد، قطعا 8 سال و بیشتر هم ثمر نخواهد داد. کسی که 5 سال قبل چشم در چشم مردم مدعی شد همه تحریمها برداشته شد، حالا پس از 5 سال وقتی میگوید زمان پایان عمر تحریمها فرارسیده، آیا صلاحیت و مشروعیت دارد؟ قطعا نه! بنابراین موضوع «عدم کفایت» واضح و مشهود است. منتها هنوز برای اعلام نظر قطعی درباره نحوه برخورد با این واقعیت زود است. اگر قرار است روحانی حرفهایی که روز دوشنبه گفته را در عمل هم دنبال کند و بر خلاف قانون، مصوبات مجلس شورای اسلامی را که فعلا بنای تعامل با او را دارد اجرا نکند، به نظر نمیرسد دیگر بتوان نمایندگان مجلس را نسبت به ادای تکلیف مردمی و انقلابی خود در قبال این دولت منصرف کرد. اگر هم در نهایت او جانب مردم را گرفت و از تداوم یک مسیر و پیگیری همان سیاستهای شکستخورده و پرهزینه قبلی دست برداشت، آنگاه نمایندگان مجلس باید نسبت به تصویب مصوبات و قوانین بر مبنای واقعیت و نه اوهام برآمده از خوشبینی بخشی از دولت به آمریکا اقدام کنند و شرایط کشور را برای بازگشت به ریل خدمتگزاری به مردم فراهم کنند.
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 کنایه نمی زنم!
صریح می گویم!!
شد یا نشد؟!!
✍ Saeed Jalili
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
♨️تقابل جریان مقاومت و مسالمت♨️
🔰بعضی ... میگویند تسلیم بشویم تا دشمن علیه ما موذیگری نکند؛ اینها نمیدانند که هزینهی تسلیم شدن بمراتب بیشتر از هزینهی مقاومت کردن و ایستادگی کردن است.
🍀بله، ایستادگی کردن ممکن است هزینهای داشته باشد، امّا دستاوردهای بسیار بزرگی دارد که صدها برابرِ آن هزینه برای ملّتها ارزش دارد؛ امّا تسلیم شدن در مقابل دشمن عنود و لجوج و خبیث، جز لگدمال شدن، جز ذلیل شدن، جز بیهویّت شدن هیچ اثری ندارد؛ این را بایستی همه بدانند.
🔸این قانون لایتخلّف پروردگار است که فرمود: فَلا تَهِنوا وَ تَدعوا اِلَی السَّلمِ وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ وَ اللهُ مَعَکُم وَ لَن یَتِرَکُم اَعمالَکُم؛
☘️سست نشوید، دعوت به سازش با دشمن نکنید، خدای متعال شما را برتر قرار داده است و برتر هستید «وَ لَن یَتِرَکُم» -یعنی «لَن یَنقُصَکُم»- خدای متعال برای شما کم نمیگذارد در مقابل مجاهدتی که انجام دادهاید، پاداش این مجاهدت را بهطور کامل به شما خواهد داد.
امام خامنه ای 1397/4/9
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
#خذ_فاغتنم
پیشنهاد می کنم نیروهای مخلص امنیتی کشور، کلید جعبه سیاه ترور شهید بزرگوار محسن فخری زاده را در سخنان چند روز قبل از شهادت وی در شورای عالی امنیت ملی، جستجو کنند.
علی القاعده خیلی از زوایای پنهان شهادت ایشان آشکار خواهد شد.
مخصوصا اینکه دقیقا از کدام پایگاه صهیونیسم بین الملل در منطقه باید انتقام سخت گرفت.
✍ #رضا_نصیرپور
#انتقام_سخت
#دولت_نفوذ
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / پیام بسیار مهم رهبری : نخبه ها با غلبه نرم افزاری سیلی سخت بعدی را بزنند / پیام مهم دیدار امروز رهبری برای دشمنان ایران / تذکر فراموش نشدنی آیت الله و هشداری که مسئولان باید بگیرند/ قسمت 361
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
♦️♦️♦️♦️