🔺طی اخبار رسیده درب مدرسه علمیه فیضیه قم امروز برای برگزاری برنامه خودجوش اعلان برائت روحانیت از روحانی بسته شد.
🔺این حرکات خودجوش حوزویان انقلابی باید ادامه یابد و هرگز این چنین اتفاقاتی روحیه طلاب انقلابی را سست نخواهد کرد بلکه اراده این عزیزان مستحکم تر از گذشته در برابر انحرافات جریان لیبرال غربزده داخلی تحت حمایت حسن روحانی خواهد بود و در مسیر افشاگری و خیانت های این جریان واداده هرگز آرام نخواهند نشست.
🔺 جاداشت علما و بزرگان حوزه علمیه پرچمدار این حرکت های خودجوش حوزویان باشند و اگر امروز طلاب جوان انقلابی در خط مقدم قرار دارند به دلیل فضای محافظه کاری حاکم شده بر عده ای از آقایان در حوزه علمیه است.
🔺 اگر مردم نمیتوانند امثال حسن روحانی به اصطلاح عمامه به سر را از دیگر حوزویان وارسته و باتقوا تفکیک نمایند یک دلیل آن محافظه کاری و عدم شجاعت آقایان در اعلام موضع قاطع در برابر حسن روحانی است.
🔺 امروز از دل حوزه علمیه، خواص طرفدار حق نظاره گر اتفاقات و خیانت های این جریان غربزده و واداده هستند و از اقدامات قاطع انقلابی در برابر این جریان خبری نیست.
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
سرمقاله روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد
🔹آقای روحانی! منصف باشید
روزگاری محمود احمدینژاد نامی، رئیس این دم و دستگاهی بود که این روزها در ید قدرت حسن روحانی است، او هم دائم حرف و تکیه کلامش این بود: اگر راست میگویید از دیگران انتقاد کنید» و برخی تحلیل میکردند: «منظور نیروهای مسلح است و قوه قضائیه»! روزگاری بعدتر حسن روحانی نامی به صراحت میگوید اگر راست میگویید از«قوه قضائیه و نیروهای مسلح» انتقاد کنید؛ بینی و بین الله تفاوت این دو فرد در چیست؟....
اصلا گیریم حرف شما درست، ما میخواهیم از قوه قضائیه انتقاد کنیم؛ اولا از کجای قوه قضائیه انتقاد کنیم از برخورد با دانه درشتهای فساد اقتصادی؟ از بیرون کشاندن پروندههای
20-10 ساله؟ از سرعت بخشیدن به رسیدگی ها؟ از زندان زدایی؟ از باز پسگیری اموال عمومی و بیت المال؟ از رفع موانع پیش پای تولید و صنایع؟ از امیدبخشی به جامعه؟ از محاکمه طبریها و نعمتزادهها؟ از باز پس دادن هزاران میلیاردتومان پول ملت به خزانه دولت؟ از ایجاد تحول در قوه ی قضائیه؟ از برخورد با قضات و وکلای فاسد؟ از جوانگرایی؟ از هفت تپه و دشت مغان؟ از مبارزه جدی با زمینخواری و کوهخواری و جنگل خواری و رودخانه خواری؟ از شفافیت واقعی؟ از اطلاعرسانی به موقع؟ از ارتباط مستقیم با مردم ستمدیده؟ دقیقا از کدامیک شروع کنیم؟
.... بیایید از نیروهای مسلح نیز انتقاد کنیم، از کجا شروع کنیم؛ مرزها، امنیت شهرها، حضور در عرصه تولید و سازندگی، تلاش برای زمینگیر کردن دشمنان؟ در کنار مردم ایستادن؟ در سیل و زلزله در خاکریز نخست بودن؟ از جاده و خطوط ریلی ساختن؟ از حضور در صنعت نفت؟ از کمک به دولت در بزنگاههای سخت؟
الان ما دقیقا از کدامیک اینها انتقاد کنیم، صریح بگویید تیتر یک کردن آنها با ما! .....
داستان فیل تشنه و شیر مغرور را شنیده اید؟ میگویند روزی شیری در جنگ مغرورانه به گشت وگذار مشغول بود به هر حیوانی میرسید میپرسید: سلطان جنگل کیست؟ و آن حیوان با ترس و لرز میگفت: شما، شیر سلطان جنگل است. گذشت و گذشت تا نوبت رسید به فیلی تشنه که مشغول آب خوردن بود، از جناب شیر پیله و از جناب فیل بیاعتنایی تا این که حوصله فیل تشنه به سرآمد و خرطوم دور کمر شیر مغرور پیچید و او را تا دوردستها پرت کرد... شیر که تمام بدنش کوفته و خسته شده بود به سختی از زمین بلند شد خودش را تکان داد و غرولند کنان گفت: نمیدانی بگو نمیدانم چرا عصبانی میشوی! حالا آقای پرزیدنت نمیخواهند از علت گرانیها و سوء مدیریتها و رهاشدگیها و ناپاسخگوییها بگویند، نگویند، دیگر چرا آدرس اشتباهی میدهند و عصبانی میشوند!؟ خلاصه همه این حرفها این که: «آقای روحانی! اگرچه احمدینژاد نیز نظیر شما آدرس میداد اما شوربختانه باید بگویم از شما منصفتر بود!»
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
آن روز که ابراهیم تبر به دست گرفت و تمام بت ها را شکست خود بتی را بنا کرد به نام کعبه، چه فرقی بین بتها و کعبه است؟ مسلمانان قرنهاست بت پرستند و جهل بر آنها حکومت دارد کعبه ما دل سوخته است دستان تاول زده پدری ضجر کشیده است....
✅ پاسخ
🔹تفاوت واضح است، بت پرست خودِ بت را میپرستد، اما مسلمان خدای کعبه را. سنگ و چوب کعبه ذاتا هیچ ارزشی ندارد، اما بت از نظر بتپرست، پروردگار اوست!!
از نظر یک مسلمان، «کعبه یک سنگ نشانی است که ره گم نشود»، کعبه مکانی است که به دلایل تاریخی، جغرافیایی، و معنوی انتخاب شده تا نمادی برای توجه به خالق یکتا و بی مانند، باشد و تشتت و پراکندگی صدها میلیون مسلمان را به اتحاد و همرنگی مبدل سازد.
🔹 اما اینکه نویسنده میگوید کعبه من دل سوخته و دست تاول زده است خیلی خوب است (اگر راست بگوید) اما همهی حقیقت در دل سوخته و دست تاول زده نیست، ارتباط با خالق هستی و اتصال با او و کسب قدرت و انرژی از او هم بخش مهمی از حقیقتِ هستی است.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
🔻اوباما با روحانی چه کرد؟
🔰چگونه بیم و امیدهای ۷ ساله رئیسجمهور از رفتوآمدهای کاخ سفید باعث بروز فاجعه مدیریتی و اقتصادی برای کشور شد؟
🔹«معتقدیم شرایط در دولت آینده آمریکا تغییر خواهد یافت. آن شرایط قبلی باقی نمیماند، حالا که آقای بایدن پیروز این انتخابات شده، شرایط تغییر خواهد کرد». این جمله را حسن روحانی روز دوشنبه در نشست با اهالی رسانه و خبرنگاران داخلی و خارجی بیان کرد.
🔹️ تفسیر رسمی رئیسجمهور از انتخابات ۱۳ آبان آمریکا و بازگشت یک دموکرات به کاخ سفید، البته مساله تازهای نیست؛ بیم و امیدهای ۷ ساله حسن روحانی از رفتوآمدهای اتاق بیضی کاخ سفید، به واسطه پیوند زدن حل تمام مشکلات کشور به موضوعی (انتخابات آمریکا) که کنترل آن از دست دولت و دیگران خارج است، باعث رقم خوردن فاجعه مدیریتی و اقتصادی برای کشور شده و یک خسارت محض ۸ ساله را پیش چشم ملت قرار داده است.
🔹️ خوشبینی روحانی- ظریف به انتخاب جو بایدن، در یک دور تسلسل بیحاصل آنها را به شهریور ۹۲ پرتاب کرده است؛ جایی که حسن روحانی از نامهنگاری با باراک اوباما و پیام تبریک رئیسجمهور وقت آمریکا خشنود بود و لحن نامهها را سازنده ارزیابی و یک توافق برد- برد را در ذهن خود ترسیم میکرد. روحانی که اندکی بعد به تلفن اوباما جواب داد و رئیسجمهور دموکرات را مؤدب و باهوش یافت، دسترسی به توافق را ساده و قابل حصول میدانست. اما هوش رئیسجمهور آمریکا کار دست دولت یازدهم داد! و به انعقاد توافقی موسوم به برجام ختم شد که از یک طرف برنامه هستهای ایران را به عقب پرتاب و شدیدترین نظامات بازرسیها در تاریخ را به کشور تحمیل کرد و از طرف دیگر دست آمریکا را برای نقض عهد باز گذاشت تا جایی که رئیسجمهور بعدی ایالاتمتحده بتواند به آسانی چرخش یک قلم از آن خارج شود. تازه این همه اجزای توافق برد- برد مدنظر روحانی و ظریف محسوب نمیشد.
🔹️ سازوکار عجیب اسنپبک یا مکانیزم ماشه در توافق، چونان میخی محکم بر برجام کوبیده شد تا توان هر گونه تحرک حقوقی را از ایران سلب و کشورمان را وادار به انجام یکطرفه تعهدات در توافق هستهای کند.
🔹️ در عجایب این سازوکار همین بس که دولت روحانی حتی نتوانست از دولت ترامپ به خاطر پاره کردن توافق و خروج از برجام شکایت کند! چرا که با فعال کردن سازوکار حل اختلافات، در انتهای این مسیر، تمام قطعنامههایی که رئیسجمهور و تیم مذاکرهکننده از لغو آنها میگفتند یکجا برمیگشت!
🔹️ شاید بتوان گفت این چکیدهای از راه طیشده دولت روحانی است! با این وجود شیخ دیپلمات با نادیده گرفتن این ۷ سال دوباره همه چیز را سادهسازی میکند. بر این مبنا رئیسجمهور با نسبت دادن همه مصائب تحریمها- که رفع نشد و به جنگ اقتصادی ارتقا یافت- به ترامپیسم آمریکایی، میخواهد روی گذشته خط بکشد. روحانی چندی قبل وقتی از برجام پاشکسته سخن گفت، اظهار کرد: آن کمسواد تاجرمسلک (ترامپ) کاغذ را خطخطی کرد و از برجام خارج شد!/وطن امروز
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
مواجهه جریان انقلابی با دولت و شخص حسن روحانی چگونه باید باشد؟
جریان انقلابی باید تمام تلاش خود را در راستای نقد صریح و غیرمحافظهکارانه سیاستهای اشتباه دولت و تصمیمات شخص حسن روحانی به کار گیرد، چراکه منافع این سیاست برای مردم و انقلاب و نظام به مراتب بیشتر از فروغلتیدن در لاک محافظهکاری و اجرا و اعمال مصالح و منافع الزامی این رویکرد است. بعضی ها به واسطه عدم بلوغ برخی دیدگاههای انقلابی که متاسفانه بشدت مخالف نقد صریح دولت روحانی هستند و فهم محافظهکارانهای از این تکلیف داشتند، در گذشته فضا فراهم نبود تا به آنها یادآور شویم نقد صریح دولت در واقع مبتنی بر یک واقعبینی و بر خواسته از یک تدبیر و دوراندیشی انقلابی است. ما معتقدیم ـ و برای این اعتقادمان دهها و صدها برهان و نشانه داریم ـ که آقای روحانی به هیچ عنوان از مسیر خوشبینی به آمریکا و دلخوشی به وعدههای آمریکاییها بازنمیگردد و متاسفانه او به واسطه تصورات غلطی که از نتیجه گره زدن مصلحت و سرنوشت خود به واشنگتن دیسی دارد، قابل اصلاح نیست و این موضوع باعث میشود امید چندانی نسبت به تغییر سیاستهای او به سود اقتصاد و تامین معیشت مردم وجود نداشته باشد و اصطلاحا «درست بشو نیست».
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
اظهارات روز دوشنبه حسن روحانی در نشست خبری و آنجایی که او برنامهاش را درباره مذاکره با دولت بایدن مطرح کرد، به وضوح نشان داد پیشبینیها درست از آب درآمد و او همچنان بر اساس برآوردی که از معامله با آمریکاییها دارد، میخواهد واپسین روزهای حضور خود در دولت را نیز به پیگیری مجدد سیاست مذاکره با آمریکا و خوشبین بودن به تحقق وعدههای آمریکاییها سپری کند. خب! این موضع روحانی بسیار خطرناک است. در 7 سال گذشته نتیجه اعمال این سیاست، چیزی جز به ویرانی کشاندن اقتصاد و کوچک شدن سفرههای مردم و نیز مخدوش شدن بخشی از امنیت ملی نبوده است. او از موضع ضعف وارد مذاکره با آمریکاییها شد، در حالی که احتمالا خودش هم میدانست مذاکره از موضع ضعف، دستاوردی برای ملت نخواهد داشت ولی شاید او منافعی جدا از منافع ملت برای خودش در موضوع مذاکره از موضع ذلت با آمریکاییها تعریف میکرد. اگر از مذاکرات برجامی آبی برای برجامیان گرم شد اما این مذاکرات و نتیجه آن نانی برای مردم نداشت. بیکفایتی دولت حسن روحانی نه تنها باعث تحمیل هزینههای زیادی به مردم و نظام شد، بلکه باعث شد در برخی موارد مانند آبان 98 بخشی از جامعه به واسطه این بیکفایتی دولت، به خیابان بیایند و یک ماجرای غمگین و یک هزینه سنگین برای ایران اتفاق افتاد. تداوم این بیکفایتی باعث شد اکثریت جامعه که هنوز امیدوار به بهبود و اصلاح امور از طریق ساختارها هستند، از طریق نهاد پارلمان، اصلاحات را پیگیری کنند. آن ارادهای که در مجلس شورای اسلامی بر اساس ذهنیت درست خود از مطالبات افکار عمومی، بحث استیضاح روحانی را مطرح کرد، ارادهای دقیق و با نیتی خیرخواهانه بود. چه کسی تردید دارد هر روز ماندن حسن روحانی در جایگاه ریاستجمهوری چه هزینهای به مردم و نظام اسلامی تحمیل میکند؟ از طرف دیگر به اعتقاد بسیاری از جامعهشناسان، استیضاح روحانی باعث میشود مقداری از نفرت عمومی نسبت به این دولت و سیاستهایش برطرف شود و اصطلاحا مردم نفسی بکشند، آیا کسی منکر خشم عمومی ایجادشده نسبت به سیاستهای اشتباه این دولت است؟ بنابراین اراده پشت طرح موضوع استیضاح روحانی، یک اراده خیرخواهانه و دقیق و مصلحتگونه بوده است اما امتزاج 2 اصل «حکمت» و «مصلحت» باعث شد یک نگاه ریزبینانه و موشکافانه و دوراندیشانه نسبت به این موضوع یعنی پایان زودهنگام ریاستجمهوری روحانی، نمایندگان پیگیر بحث استیضاح را به تامل بیشتر وادارد و نتیجه آن شد که مجلس شورای اسلامی با نجابت و بر اساس یک مصلحت بالاتر برای مردم مظلوم، فعلا استیضاح را از دستور کار خارج کند و در حالی که بحث «عدم کفایت» محرز است، تلاش کند با تصویب قوانین درست، این دولت را وادار به کار کند تا این چند ماه پایانی، شاید خیری از این دولت به مردم برسد. اکنون با مواضع روز دوشنبه حسن روحانی، به نظر میرسد نمایندگان پیگیر موضوع استیضاح روحانی، به این نتیجه برسند که تکلیف مماشات با این دولت پرهزینه از روی دوش آنها برداشته شده است. هم از این جهت که از مردم در مقابل پیامدها و هزینههای بیشتر تداوم سیاست خوشبینی روحانی به آمریکا حراست کنند و هم اینکه زودتر از زمان تعیین شده، شرایط و مسیر را برای جبران ویرانیهای به جا مانده از سیاستهای دولت روحانی هموار کنند. ما معتقدیم باید از همه ظرفیتهای قانونی استفاده کرد و مانع آن شد به بهانه مذاکره با آمریکا و لغو تحریمها، منافعی پیگیری شود که هیچ نسبتی با رفاه و منافع مردم ندارد. درختی که 4 سال ثمر نداد، قطعا 8 سال و بیشتر هم ثمر نخواهد داد. کسی که 5 سال قبل چشم در چشم مردم مدعی شد همه تحریمها برداشته شد، حالا پس از 5 سال وقتی میگوید زمان پایان عمر تحریمها فرارسیده، آیا صلاحیت و مشروعیت دارد؟ قطعا نه! بنابراین موضوع «عدم کفایت» واضح و مشهود است. منتها هنوز برای اعلام نظر قطعی درباره نحوه برخورد با این واقعیت زود است. اگر قرار است روحانی حرفهایی که روز دوشنبه گفته را در عمل هم دنبال کند و بر خلاف قانون، مصوبات مجلس شورای اسلامی را که فعلا بنای تعامل با او را دارد اجرا نکند، به نظر نمیرسد دیگر بتوان نمایندگان مجلس را نسبت به ادای تکلیف مردمی و انقلابی خود در قبال این دولت منصرف کرد. اگر هم در نهایت او جانب مردم را گرفت و از تداوم یک مسیر و پیگیری همان سیاستهای شکستخورده و پرهزینه قبلی دست برداشت، آنگاه نمایندگان مجلس باید نسبت به تصویب مصوبات و قوانین بر مبنای واقعیت و نه اوهام برآمده از خوشبینی بخشی از دولت به آمریکا اقدام کنند و شرایط کشور را برای بازگشت به ریل خدمتگزاری به مردم فراهم کنند.
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 کنایه نمی زنم!
صریح می گویم!!
شد یا نشد؟!!
✍ Saeed Jalili
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
♨️تقابل جریان مقاومت و مسالمت♨️
🔰بعضی ... میگویند تسلیم بشویم تا دشمن علیه ما موذیگری نکند؛ اینها نمیدانند که هزینهی تسلیم شدن بمراتب بیشتر از هزینهی مقاومت کردن و ایستادگی کردن است.
🍀بله، ایستادگی کردن ممکن است هزینهای داشته باشد، امّا دستاوردهای بسیار بزرگی دارد که صدها برابرِ آن هزینه برای ملّتها ارزش دارد؛ امّا تسلیم شدن در مقابل دشمن عنود و لجوج و خبیث، جز لگدمال شدن، جز ذلیل شدن، جز بیهویّت شدن هیچ اثری ندارد؛ این را بایستی همه بدانند.
🔸این قانون لایتخلّف پروردگار است که فرمود: فَلا تَهِنوا وَ تَدعوا اِلَی السَّلمِ وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ وَ اللهُ مَعَکُم وَ لَن یَتِرَکُم اَعمالَکُم؛
☘️سست نشوید، دعوت به سازش با دشمن نکنید، خدای متعال شما را برتر قرار داده است و برتر هستید «وَ لَن یَتِرَکُم» -یعنی «لَن یَنقُصَکُم»- خدای متعال برای شما کم نمیگذارد در مقابل مجاهدتی که انجام دادهاید، پاداش این مجاهدت را بهطور کامل به شما خواهد داد.
امام خامنه ای 1397/4/9
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
#خذ_فاغتنم
پیشنهاد می کنم نیروهای مخلص امنیتی کشور، کلید جعبه سیاه ترور شهید بزرگوار محسن فخری زاده را در سخنان چند روز قبل از شهادت وی در شورای عالی امنیت ملی، جستجو کنند.
علی القاعده خیلی از زوایای پنهان شهادت ایشان آشکار خواهد شد.
مخصوصا اینکه دقیقا از کدام پایگاه صهیونیسم بین الملل در منطقه باید انتقام سخت گرفت.
✍ #رضا_نصیرپور
#انتقام_سخت
#دولت_نفوذ
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / پیام بسیار مهم رهبری : نخبه ها با غلبه نرم افزاری سیلی سخت بعدی را بزنند / پیام مهم دیدار امروز رهبری برای دشمنان ایران / تذکر فراموش نشدنی آیت الله و هشداری که مسئولان باید بگیرند/ قسمت 361
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
♦️♦️♦️♦️
از رئیس قوه قضائیه می خواهیم:
🔹آبروی خود را الکی خرج برادر رییس دفتر رییس جمهور نکند
🔹یک مشاور رسانه ای امین برای خود انتخاب کند که دستاویز برخی گروه ها قرار نگیرد
و ایشان پاسخ دهند که :
🔹دستاوردهای دفتر تبلیغات چه ارتباطی به رئیسی قوه قضائیه دارد
🔹چرا واعظی رئیس جمهور یا رئیس مجلس را دعوت نکرد؟
🔹آیا به این دلیل نیست که می خواهند از خوشنامی رئیس قوه قضائیه خدای ناکرده سوء استفاده شود
🔹درحالیکه طیف رئیس دفتر از جنس تفکر دولت حاکم هست، چرا از رئیس جمهور دعوت نکرده؟
یا رئیس جمهور را قبول ندارند یا آوردن روحانی برایشان مایه آبرو ریزی است
🔶آقای رئیسی گفتند که این کتاب ها جلوی جرم را می گیرد
🔹می توانیم سوال کنیم دقیقا کدام کتاب تالیف در دفتر تبلیغات جلوی جرم را گرفته است❓
می توانیم سوال کنیم شما در دفتر لاکچری تبلیغات بویژه در دانشگاه و پژوهشگاه دقیقا کدام مسئله و مشکل را حل کرده اید❓
سوال بعدی شنیده ها حاکی از هزینه بسیار هنگفت برای راه اندازی نمایشگاه است
🔹مگر در ایام کرونا قرار نبود نمایشگاهی برگزار نشود⁉️
🔹مگر در این زمان که مردم سنگین ترین فشارها را تحمل می کنند هزینه های هنگفت برای خودنمایی صحیح است؟
💠 ما به عنوان یک رسانه حوزوی می خواهیم بیاییم و دستاورهای شما را ببینیم و برای مردم گزارش کنیم ببینم کدام مساله آنها را حل کرده است آیا اجازه خواهید داد⁉️
#دفتر_تبلیغات_لاکچری
#دفتر_ریخت_و_پاش
🔥 حوزه انقلابی
╭┅─────────────┅╮
🕌 @HowzehEnghelabi 🔆
╰┅─────────────┅╯
❇️خوش بینی به خسارت محض؟
♨️حجه الاسلام دکتر رفیعی اخیراً در سخنانی عجیب اجرای برجام را باعث حل مشکلات کشور دانست. البته ایشان در کلیپی که امروز منتشر کرد، مقصود خود از اجرای کامل برجام را، برجام تصویب شده در مجلس با رعایت شروط 9 گانه رهبری و بدون بد عهدی آمریکایی ها دانست و نیز مجدداً مشکلات کشور را معلول سه عامل سوء مدیریت، تحریم و کرونا دانست.
در این رابطه باید به ایشان گفت:
♨️مشکلات کشور حتی با اجرای کامل برجام هم، هیچ وقت حل نشده و نمی شود. تا زمانی که دولت روحانی به جای توکل بر خدا و اجرای اقتصاد مقاومتی، به کدخدا چشم امید داشته باشد، مشکلات کشور پابرجاست.
♨️ شما که خود را تابع محض رهبری می دانید، مگر ایشان نفرمودند برجام خسارت محض بود؟ مگر رهبری بارها عدم خوش بینی خود نسبت به مذاکره با غرب را بیان نکردند؟ پس چرا هنوز هم در بیانات امروز شما نوعی خوشبینی به برجام دیده می شود؟
♨️آیا واقعاً وزن سوء مدیریت، با تحریم و کرونا برابر است؟ مگر کارشناسان نمی گویند که 70 درصد مشکلات کشور، داخلی است؟ اگرچه در همین 30 درصد هم باز اثر سوء مدیریت کاملاً مشخص است.
♨️حضرت استاد، مسیری که در آن قرار گرفته اید، احتمال فاصله گرفتن از حوزه انقلابی را در اذهان پدید می آورد. کما اینکه حضور چند باره و سخنرانیهای حضرتعالی در دفتر آقای #علوی_بروجردی از #سران_حوزه_غیر_انقلابی، این شائبه را تقویت می نماید. استاد گرانقدر از شما انتظار می رود که موضع خود در رابطه با برجام را به صورت کامل اصلاح کرده و همچنین از ارتباط و حضور در دفتر آقای علوی بروجردی پرهیز نمایید.
#میلاد_محمدی
🇮🇷تشکل انقلابی سعدا
🔹مجموعه عکس نوشته «مقاومت یا سازش»🔹
❎خطای دوم، فکر غلط و خطائی است که این هم باز دارد به نحوی از سوی آمریکاییها تزریق میشود...این از آن اشتباهات عجیب و غریب و بسیار خطرناک است. میگویند اگر ما با آمریکا #سازش کردیم، مشکلات کشور حل میشود.
بیانات مقام معظم رهبری 1395/8/12
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
💢 هزینه سازش بیشتر از هزینه #مقاومت
🔰 بعضی عقلانیّت را در این میدانند و میگویند که «چالش با قدرتها هزینه دارد» -[البتّه] اشتباه میکنند- بله، چالش هزینه دارد، امّا سازش هم هزینه دارد.
↙️ شما ملاحظه کنید دولت سعودی برای اینکه با رئیسجمهور جدید آمریکا بتواند سازش بکند، مجبور میشود بیش از نیمی از ذخایرِ موجودی مالی خودش را در خدمت هدفها و طبق میل آمریکا هزینه کند. اینها هزینه نیست؟ سازش هم هزینه دارد. چالش اگر عقلائی باشد، چالش اگر منطبق با منطق باشد، اگر با اعتمادبهنفس باشد، هزینهاش به مراتب کمتر از هزینه سازش است.
#امام_خامنه_ای 1396.3.14
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_های_علیمه
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
🔘 من پاپ نیستم
❇️ اسلام تمامش سياست است. اسلام اين نيست. واللَّه اسلام تمامش سياست است.
❇️ اسلام را بد معرّفى كردهاند. سياست مُدُن از اسلام سرچشمه مىگيرد.
❇️ من از آن آخوندها نيستم كه در اينجا بنشينم و تسبيح دست بگيرم؛ من پاپ نيستم كه فقط روزهاى يكشنبه مراسمى انجام دهم و بقيه اوقات براى خودم سلطانى باشم و به امور ديگر كارى نداشته باشم. پايگاه استقلال اسلامى اينجاست. بايد اين مملكت را از اين گرفتاريها نجات داد.
📚 صحيفه امام ج1 ص 270
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
🔴 امجد در پناهگاه و در خدمت ضد انقلاب
🔺 امجد استاد دیروز درس اخلاق به خاطر نداشتن بصیرت لازم و تحلیل سیاسی درست در پناهگاه ضد انقلاب، زم جنایتکار را شهید قلمداد میکند.
🔺 امروز نظام اسلامی، رویش های جدیدی در نسل جوان خود دارد که دارای غیرت انقلابی و بصیرت مثال زدنی و در خدمت انقلاب، نظام و ولی فقیه هستند و امجدهای انقلاب نیز در حال ریزش هستند و با مواضع خود در خدمت ضد انقلاب هستند.
🔺 این طبیعت نظام عالم است که خواص وقتی بصیرت لازم را نداشته باشند از خط ولایت دور میشوند و خواسته یا ناخواسته در پناه و آغوش ضد ولایت و ضد انقلاب قرار میگیرند و در تاریخ اسلام نیز برخی از خواص اهل کوفه با نداشتن بصیرت و تحلیل سیاسی درست در خدمت یزید و ابن زیاد در آمدند.
🔺 ای کاش امجد از عاقبت شوم خود آگاه شود و به مسیر انقلاب اسلامی برگردد
🔥 حوزه انقلابی
╭┅─────────────┅╮
🕌 @HowzehEnghelabi 🔆
╰┅─────────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا به فریاد این شیخ برسد که آخر عمری شده بازیچه منافقین و معاندین نظام اسلامی😐😐😔😔
خدا به او رحم کند و به این همه سرمایه انسانی که عمری به او به چشم استادی بی بدیل می نگریستند.
خدا عاقبت همه مان را بخیر ختم کنه و همانند این عاقبت و آخرت به شر نشویم
┄┅┅❁ @kashkoolak135 ❁┅┅┄
🚨 #امجد|خدایا ما را عاقبت بخیر کن🤲
🔻 آقای امجد گردن خیلی از ما حق دارند. چه شب هایی که پای منبرکوی دانشگاه ایشان مقدرات شب قدر دانشجویان رقم خورد. استاد اخلاق و عرفان و زندگی. اما سالهاست که روزگار تلخی پشت سر می گذرانند. روزهایی که البته باز هم برای همه ما درس است و آموزنده.
🔹آقای امجد عزیز سالهاست تحت تاثیر آقازاده و غیره بارها و بارها ناروا و ناسزا و ناحق علیه انقلاب موضع گرفتند و ناشایست و نامعقول بر رهبری نظام تاختند؛ اما اخیرا کار بدانجا رسیده است که از یک تروریست رسانه ای دفاع می کنند.
🔻 دفاع از روح الله زم با کدام حجت؟!
🔹کسی که حتی قبل دستگیری اش معترف بود برای تحریم اقتصادی مردم به دشمن گرا داده و برای موشک های دشمن آدرس و برای ترور سردار دل ها نقشه و مسیر راه شده است. کسی که برای تخریب اموال مردم و آدم کشتن در تجمعات دستورالعمل آموزشی منتشر می کرد تا آنجا که آش آنقدر شور شد که رسانه اش را نهادهای غیرایرانی مسدود کردند.
🔹کسی که خودش معترف بود رهبر آشوب دی ماه است. همان آشوبی که دهها تن در آتشش سوختند و به اعتراف استکبار بهانه تحریم بیشتر مردم می شود. دفاع از یک تروریست رسانه ای که علیه مردم ایران شرارت داشت دارای چه منطقی است؟
🔹این روزهای جناب امجد هم برای ما آموزنده است. چه آنکه حقیقتا اگر شناخت و چارچوب سیاسی نباشد، استاد کامل اخلاق و عرفان هم به خدمت اهریمن می رود.
🔹جناب امجد این چند روز تیتر یک رسانه های خناسی است که کمترین خواسته شان خفت ملت ایران است. اگر به حقانیت جمهوری اسلامی تردید دارند، آیا سوت وکف شیاطین رسانه ای و ناخن تیز کردن دیوهای خبیث و آب ریختن از دهان عفریته های خبری را هم نمی بینند؟
🔹این روزها خواهد گذشت. اما در روز افتادن پرده ها و به وعده موعود با کدام ادب اخلاقی و داشته عرفانی شان، تاب پاسخ به این ظلم ها را خواهند داشت؟
فارغ از تعیین مصداق، رهبرانقلاب خوش فرمود: « خاک بر سرِ آن عالم اعلم و افقه! خاک بر سرِ آن عالِمی که قلباً خوشحال شود از اینکه ببیند رادیوهای دشمنان اسلام، در مقابل نظام اسلامی، از او تمجید و تعریف میکنند! باید گریه کند! حالا گیرم از لحاظ فقاهت و علم هم خیلی بالا باشد، که آن هم علم نیست، جهل است. نور نیست، ظلمت است»
🔹آخرین منبر جناب امجد انذار از عاقبت به شری است، هرچند دعا می کنیم واپسین منبرشان را حق، خیر و توبه و انابه قرار دهند. 🤲
🖌 #محسن_مهدیان
┄┅┅❁ @kashkoolak135 ❁┅┅┄
... امروز مهمترین اقدام فرهنگی کشور «استقرار عدالت و رفع تبعیض» است. تا زمانی که فساد در امور وجود دارد و تا زمانی که تبعیض موجب آزار مردم میشود و تا زمانی که ظلم به انسان و طبیعت مشی و عادت روزانه جامعه است و تا زمانی که سیستم و نهادهای استقرار «عدالت فراگیر» فراهم نشود، گفتارها و گفتمانهای فرهنگی اثرگذار نیست و تناقضهای گفتار و عمل موجب تشویش و سردرگمی میشود. امام صادق علیهالسلام میفرمایند: «اذا قام القائم حکم بالعدل و ارتفع الجور فی ایامه و امنت به السبل»؛ یعنی هنگامی که قائم قیام کند، بر اساس عدالت حکم میکند و ظلم و جور در دوران او برچیده میشود و راهها در پرتو وجودش امن میگردد.
ما شورای عالی انقلاب فرهنگیِ جدیدی را نیاز داریم که بتواند عهدهدار راهبری علم و فناوری و فرهنگ در گام چهلساله دوم انقلاب باشد. بدیهی است که چنین شورایی باید با تکیه بر تجارب، دانش و دستاوردهای گام اوّل انقلاب و البته هوشمندی و حکمت و توانمندی جدید هم جامعه امروز را خوب بشناسد و هم به نیازهای اساسی توجه کند و هم در همه اقدامها، هدف کانونی را؛ یعنی تمدن نوین اسلامی را که هدفی ایدهآل، مطلوب و احیاگر همه سیاستها، برنامهها و اقدامات خواهد بود، در نظر بگیرد. البته در این مسیر باید توجه داشته باشیم که فرهنگ منعکسکننده سبک زندگی و مشترکات و تمایزات زیستبوم زندگی و روش زندگی کردن هر ملتی است. فرهنگ یک مفهوم نسبی و اجتماعی مضاف است که میتواند نسبت با یک دین بزرگ پیدا کند، مثل فرهنگ اسلامی یا فرهنگ مسیحی، یا ارزش ملی را منعکس کند، مثل فرهنگ ایرانی یا فرهنگ ترکیه یا سایر کشورهای جهان و همچنین فرهنگ به وصف خاص نیز بیان میشود، مثل فرهنگ نخبگانی یا فرهنگ مردم یا فرهنگ روشنفکری.
بدیهی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی هم باید به فرهنگ اسلامی در سطح جهانی توجه کند و هم تلاشهایش ناظر بر فرهنگ اسلامی- انقلابی ملی باشد و هم به لایههای متنوع فرهنگهای قومی، اقلیتهای دینی، فرهنگ مردم و فرهنگ در عرصههای نخبگانی، روشنفکری و فرهنگ بسیح و ایثارگری توجه داشته باشد و البته اینها نیازمند تأمین سلامت و یکپارچگی جامعه است. نباید فراموش کنیم که ما نسبت به همه مردم ایران مسئولیت داریم و بهعنوان حکمران مسئولیت ما ناظر بر کسانی هست که از ریل خارج میشوند و یا به هر دلیلی گرفتار گمراهی و اشتباهات عمدی و غیرعمدی میشوند. مردمی بودن فرهنگ و مواجهه مردمی با فرهنگی یک نگاه است که از زاویه این نگاه توجه به همه مردم بدون طبقهبندیهای اقتصادی و سیاسی و بدون تمایز ایجاد کردن حتی بین افراد و گروههای اجتماعی و سیاسی است. نگاه مردمی به فرهنگ درک واقعی از فرهنگ دارد و نوع مواجههاش با آسیبهای فرهنگی بهعنوان یک ناتوانی فرهنگی یک مواجهه تصنعی و ساختگی نیست، بلکه تلاشی خردمندانه و مسئولانه نسبت به حل مسئله و توانمندسازی اجتماعی است. امید است در پرتو لطف و عنایات الهی و رهبری حکیمانه رهبر معظّم انقلاب، شاهد تولد جدیدی از سیاستهای فرهنگی و علم و فناوری با رویکرد تمدنسازی و ایجاد شرایطی که منجر به حس افتخار ملی، تقویت توحید و سبک و سیره زندگی پیامبر گرامی اسلام، استقرار فراگیر عدالت و ارتقای کیفیت زندگی ناظر بر تأمین نیازهای اساسی جامعه و تحکیم روابط صادقانه و صمیمانه عاری از دروغ و نیرنگ همراه با شادابی و نشاط اجتماعی در همه آحاد جامعه باشیم.
🔥#آتش_باختیار
🔥قابل_توجه_افسران_جنگ_نرم
جهت راه اندازی سایت نیازمند کمک هستیم.
عزیزانی که توانایی در این خصوص دارند و یا امکان وقت گذاشتن دارند در پی وی پیام دهند.
با تشکر
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
🔴تحریف صحبتهای رهبرانقلاب توسط رسانههای زنجیره ای اصلاحطلب
🔹دیدار رهبرانقلاب با دستاندارکاران مراسم سالگرد حاج قاسم سلیمانی در حالی برگزار شد که صحبتهای مهم و قابل توجهی در آن بیان شده است. در این دیدار رهبرانقلاب نسبت به اختلاف افکنیهای داخلی دولتمردان، امیدواری به دولت جدید آمریکا و تمرکز دولت به مذاکرات برای حل مشکلات تذکرات و نکات مهمی را بیان داشتند.
🔹اما در حالی رسانههای اصلاح طلب با تیتر «در رفع تحریمها یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم» این دیدار را پوشش دادند که رهبرانقلاب به راهبرد خنثیسازی تحریمها تاکید داشته و سیاست شکست خورده دولت در خصوص رفع تحریم را منجر به افزایش فشارها توسط دشمن دانسته اند.
🔹رهبرانقلاب در این دیدار فرمودند: «رفع تحریم به دست دشمن است اما خنثیسازی آن به دست خودمان است. بنابراین باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم.»
🔹رهبر انقلاب اسلامی در اثبات درستی این راهبرد افزودند: «البته نمیگوییم دنبال رفع تحریم نباشیم، چرا که اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریمها یکباره برداشته شود، تا امروز نه تنها تحریمها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد.»
🔹این سخنان واضح رهبرمعظم انقلاب در خصوص شکست غربگرایان اما با تقطیع به تیتر اصلی رسانههای اصلاحطلب تبدیل شده است!
🔘ضرورت تدریس ولایت فقیه در حوزه
✅ اين مساله ولایت فقیه بايد در متن دروس حوزه قرار بگيرد؛ حوزه حقيقتاً به اين احتياج دارد. ما شوخى كه نداريم! ما آمدهايم با مسئله #ولايت_فقيه، كشور را و در واقع دنياى اسلام را به تحدّى كشيدهايم. اصلًا همه اين انقلاب و اين حركت عظيم و اين بيدارى اسلامى كه داريم ميگوئيم، بر محور مسئله ولايت فقيه ميگردد.
🎤امام خامنهای، حوزه و روحانيت، ص: 1481
✅ مسأله #ولایت_فقیه، ولایت مداری و ولایت محوری از عناصر برجستهای هستند که هرگاه آحاد جامعۀ دینی به آن پایبند باشند، میتوانند گامهای موثری در جادۀ پرپیچ وخم تاریخ بردارند. یکی از مصادیق بارز پایبندی و تبعیت از ولایت فقیه در عصر حاضر، شکل گیری #انقلاب_اسلامی با محوریت حوزه های علمیه است.
✅ البته بحث ولایت فقیه باید در #حوزه_های_علمیه با تلاشهایی عالمانه عجین باشد و فضلای حوزوی با عنایت عالمانۀ خود، گرد و غبار شبهات را از آن بزدایند. چنین روندی باعث میشود تا روحیۀ ولایتمداری و ولایتپذیری در حوزهها آنچنان موج بزند که آثار آن امواج پرخیر و برکت، به دیگر سطوح جامعه نیز سرازیر شود.
✅ متاسفانه در حوزههای علمیه یک متن درسی رسمی برای تبیین مسأله #ولایت_فقیه وجود ندارد و این از ضروریاتی است که مسئولان حوزوی باید نسبت به آن اقدامی اساسی و انقلابی انجام دهند.
🖋 #رضا_خدری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi
شکل گیری تمدن نوین اسلامی، رهیافتهای جدیدی را جستوجو میکند که تأکید بر پنج محور مهم و راهگشا خالی از لطف نیست:
جامعیت نگاه راهبردی به فرهنگ اسلامی – انقلابی
در بیانیه گام دوم (رهبر معظم انقلاب اسلامی) بر توجه همزمان به هفت راهبرد که نوعی ریلگذاری مکمل و جامع برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی است مورد توجه رهبر حکیم و دوراندیش انقلاب اسلامی قرار گرفته است: ایشان در محوریترین امر بر ۱. علم و پژوهش تأکید کردهاند؛ علم و پژوهشی که منجر به توانایی مفید و مؤثر و البته تقویتکننده ظرفیت بازدارندگی در مواجهه با دشمن در همه عرصهها شود. ۲. معنویت و اخلاق که منشأ تقویت «فضیلتهایی چون خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمند، راستگویی، شجاعت، تواضع، اعتمادبهنفس و دیگر خلقیّات نیکو» در درجه اهمیت بالایی قرار دارد. ۳. اقتصاد که البته امور مادی زندگی مردم هم یک پدیده تمدنی است که در صورت منتهی شدن به رضایت مردم از زندگی و کیفیت زندگی تبدیل به نماد توانایی و قدرت ملی میشود. حکیم انقلاب بر این مبنا تأکید میکنند که: «اقتصاد یک نقطه کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطه قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطه ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادیات و معنویات بشر، اثر میگذارد.» بدیهی است که اقتصاد قدرتمند نتیجه دانشهای توانمند و ظرفیتهای بزرگ فرهنگی در نظم، توجه به قانون، همدلی اجتماعی، پرهیز از اسراف و تبذیر و انتخابهای کسبوکارهای مرتبط با نیازهای اساس زندگی است، لذا از این منظر باید گفت قدرت اقتصادی بهخصوص
در شرایط ما، منجر به قدرت فرهنگی میشود و البته قدرت فرهنگی نیز قدرت اقتصادی و سیاسی را در بر دارد. ۴. عدالت و مبارزه با فساد محور چهارم راهبردهای گام دوم که جامعیت این نگاه را منعکس میکند، موضوع مهم استقرار عدالت و مبارزه نظامند با فساد و تبعیض و ظلم در حق دیگران است. دلسوخته و دل به خدا سپرده انقلاب درباره اهمیت زیربنایی عدالت و مبارزه با فساد میفرمایند: «عدالت در صدر هدفهای اولیه همه بعثتهای الهی است و در جمهوری اسلامی نیز دارای همان شأن و جایگاه است؛ این، کلمهای مقدس در همه زمانها و سرزمینها است و بهصورت کامل، جز در حکومت حضرت ولیّعصر ارواحنافداه میسر نخواهد شد ولی بهصورت نسبی، همه جا و همه وقت ممکن و فریضهای بر عهده همه بهویژه حاکمان و قدرتمندان است.» ۵. استقلال و آزادی که به تعبیر ایشان «استقلال ملّی بهمعنی آزادی ملت و حکومت از تحمیل و زورگویی قدرتهای سلطهگر جهان است و آزادی اجتماعی بهمعنای حق تصمیمگیری و عملکردن و اندیشیدن برای همه افراد جامعه است؛ و این هر دو از جمله ارزشهای اسلامیاند و این هر دو عطیه الهی به انسانهاست و هیچکدام تفضل حکومتها به مردم نیستند.» آزادی با آزادگی که نوعی رهیدن از خود و دلسپاری به خدای متعال است، منشأ توسعه خیر و نیکی در جامعه میشود. لذا آزادی که نوعی رهیده شدن جامعه از زورگویی و تحمیل و مضیقههای سخت ایجاد کردن در مسیر زندگی است، خود نیازمند تعلیم و تربیت است که درون خود مجدداً عامل تولید سلطه و فشار نشود. ۶. عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمن است که در این راهبرد بر سه مقوله ملی- بینالمللی تأکید میشود: «این هر سه، شاخههایی از اصلِ «عزّت، حکمت و مصلحت» در روابط بینالمللیاند.» ۷. سبک زندگی و یا همان فرهنگ با دامنه و قلمروهای مهم مورد تأکید قرار میگیرد. با مرور این هفت راهبرد در این سرفصل سعی شد تا ابعاد چند وجهی حرکت بهسمت تمدن نوین اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
هدف قرار دادن تمدن نوین اسلامی در همه ابعاد
تعبیر تمدن نوین اسلامی بهنوعی ناظر بر استیناف و بازگشت به سنت اسلامی است که در مسیر تاریخ دچار غبارها و اختلالهای فراوان در بیان و عمل شده است. جدید بودن این تمدن اسلامی نه بهمعنای نوآوری جدید، بلکه بهعنوان غبارروبی از حقیقت اسلام و انطباق آن با اسلامی دوران ظهور است که محوریترین شاخص آن استقرار عدالت، تأمین امنیت، سلامت و فراوانی نعمتهای الهی و برطرف شدن استیلا و زورگویی از جامعه است. جدید بودن آن برخاسته از تبدیل شدن حقیقت اسلام به یک حسرت فردی و اجتماعی است که با «آه» به آن نگاه میشود و دلها در جستوجوی رسیدن به آن است. لذا امری جدید و رو به آینده است. در نگاه تمدنی نوین به اسلام و جامعه، عطش برای زندگی شرافتمندانه و بهحسابآمدن انسان بهعنوان شاهکار خلقت و نه فقط انسان، بلکه نفس گرفتن و زنده شدن طبیعت زندگی و همه موجودات هستی مورد توجه است. رمزگشایی کردن از حقیقت زندگی با ظهور ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف، گونههای زیادی از کیفیت زندگی را به نمایش میگذارد. در روایتی از امام صادق علیهالسلام نقل شده که ایشان در پاسخ به این پرسش که رفتار امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف در دوره ظهور چگونه است، پاسخ دادند که: «چنان میکند که رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم رفتار میکرد، آنچه قبل از او بوده همه را ویران میکند- همانگونه که رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم شالوده دوران جاهلیت را ویران ساخت- و اسلام را از نو آغاز میکند.»
دانشبنیانشدن نظام حکمرانی
تمدن نوین اسلامی یک امر منطقی، عقلانی، حکمتبنیان، ساختنی و شدنی است. دانش و تخصص بنیان مهم و روشن برای همه موفقیتها از جمله نظام حکمرانی کشور است. در واقع به فعلیت درآمدن دانش و بزرگ شدن عرصه نوآوریهای کارآمد و مؤثر مستلزم «دانشبنیان شدن حکومت و نظامها و نهادهای حکمرانی» است. هدفمند بودن دانش و تخصصها، موجب حرکت دانش بهسمت هدف است. لذا مهم است که اهداف متعالی باشد و در مسیر اهداف شیطانی و سلطهآمیز و یا اساساً بهصورت رها و بیهدف حرکت نکند و دانش برای توانایی و بهبود و کیفیت زندگی توسعه پیدا کند. «بهینه شدن علم و دانش» برای تأمین نیازهای اساسی زندگی شامل: تأمین کرامت و شرافت انسانی، محیط زیست سالم (درختها و فضاهای سبز، هوای سلام و آب گوارا)، مسکن مناسب، غذای پاک، امنیت و بهداشت و درمان یک اولویت ضروری و اولیه است. البته تأمین همه این امور در چهارچوب قوانین و مقررات الهی که وجه کمالیافته آن در قرآن کریم ترسیم و تصویر شده است که موجب رشد و کمال جامعه انسانی میشود. از نشانههای دوران ظهور «بلند شدن عقول و دانش بشر» است که در روایات آمده است. امام صادق علیهالسلام در این باره میفرمایند: «علم و دانش ۲۷ حرف است و همه آنچه پیامبران آوردهاند، تنها دو حرف آن است و مردم