eitaa logo
🌱🌍🇮🇷 سفال حکمت 🇮🇷🌍🌱
326 دنبال‌کننده
96 عکس
10 ویدیو
0 فایل
با سلام. این کانال با هدف اطلاع رسانی و افزایش سطح دانش عزیزان درباره علوم مرتبط با حکمت اسلامی٬ اهمیت آب٬ اثرات آن در سلامتی روح و جسم انسان و در نهایت سلامتی محیط زیست ما راه اندازی شده است. ارتباط با ادمین: @Sama_manager
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم امام علی (ع): نگاه کردن به سبزه باعث شادی است. نهج البلاغه حکمت ۴۰۰ @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم تصور عامه مردم این است که خواص نمک طبیعی بخاطر مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم در کنار سدیم کلراید است و برتری نمک طبیعی نسبت به نمک تصفیه ید دار٬ داشتن عناصر معدنی بیشتر است. در صورتی که خواص اصلی نمک مربوط به کریستال آن می باشد که در یک محیط طبیعی بدون وجود هر گونه آلودگی شیمیایی و الکترومغناطیس شکل گرفته باشد. بنابراین نمکی کامل نمکی است که به شکل کریستال جامد و آب نشده در اختیار باشد و در صورتی که آب گردد و در محیط شهری دوباره جامد گردد٬ خواص اصلی خود را از دست می دهد. از نمک کریستال شده برای پاک سازی روح نباتی یا چی مضر انباشت شده در خانه و همچنین امواج الکترومغناطیس مضر نیز می توانید استفاده کنید. @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم شما در مواجه با یک گل آفت زده٬ چه کسی را سرزنش می کنید؟ باغبان یا گل را؟ تمام باغبانان و مدیران غرب زده ای که در کشوری اسلامی با فرهنگ و تمدن هزاران ساله سبک زندگی غربی را خواسته یا از روی جهالت رواج دادند٬ در بوجود آمدن وضع موجود مقصر بوده و در دادگاه عدل الهی باید پاسخگو باشند. @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم آشنایی با انواع غذا در حکمت اسلامی ایرانی ✅ غذاییت و کالری غذا ✅ سردی و گرمی غذا ✅ تری و خشکی غذا ✅ لطافت و غلظت غذا ارائه حسین نیاسری @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم آشنایی با انواع غذا در حکمت اسلامی ایرانی ✅ غذاییت و کالری غذا ✅ سردی و گرمی غذا ✅ تری و خشکی غذا ✅ لطافت و غلظت غذا ارائه حسین نیاسری @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم آشنایی با انواع غذا در حکمت اسلامی ایرانی ✅ غذا و خلط فاسد و صالح ✅ غذای مستعد العفونه ارائه حسین نیاسری @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم آشنایی با انواع غذا در حکمت اسلامی ایرانی ✅ غذا و خلط فاسد و صالح ✅ غذای مستعد العفونه ارائه حسین نیاسری @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم اگر زیاد دچار تب و عفونت می شوید؛ مصرف مرغ را کاهش دهید. مرغ صنعتی در حکمت اسلامی ایرانی جزء گوشت های بدیع العفونه هست که خون مستعد عفونی شدن در بدن تولید می کند. نشانه آن این است که هنگامی که به مرغفروشی مراجعه می کنید با یک بوی تعفن روبرو می گردید که در گوشت فروشی ها احساس نمی گردد. این موضوع نشان می دهد که گوشت مرغ و ماهی سریعا فاسد و بدبو می گردد. مرغ صنعتی به علت عدم تحرک و نداشتن آفتاب دارای گوشت سفید و متعفنی می گردد که مناسب خوردن نیست. مهمانی ها را استثنا کنید و با لذت مرغ بخورید تا میزبان دلخور نگردد... @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم هنگامی که گوشت در فریزر قرار می گیرد؛ خونابه درون بافت سلولی گوشت کریستال شده و جداره سلول را تخریب می کند. در ادامه با آب شدن گوشت در بیرون این خونابه جدا شده و از بافت گوشت خارج می گردد. این پدیده باعث جدا شدن قوت گوشت از آن می گردد. در واقع ما تفاله گوشت را مصرف میکنیم که به تقویت روح حیوانی کمکی نخواهد کرد. در ادامه با اینکه کلی هزینه و زمان صرف کرده ایم باز احساس بی حالی و بی قوتی خواهیم داشت. گوشت را کم و تازه بگیرید و حداکثر در یخچال به مدت چند روز نگه داری کنید و مصرف کنید. اضافه آن را خیرات کنید و به فقرا بدهید تا مثل سنت های قدیم خیر و برکت به شهرهایمان باز گردد. بعد از مصرف چند روز گوشت؛ بدن شما تا مدتی نیاز به گوشت نخواهد داشت و می توانید غذاهای بدون گوشت مصرف کنید تا دچار قساوت قلب ناشی از مصرف زیاد گوشت نگردید. @Sofal_hekmat
بسم الله الرحمن الرحیم یاران مهدی... @Sofal_hekmat