فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو خانا، نماینده ترقیخواه کنگره:
"روابط ما با عربستان سعودی از اخلاقیات ما مهم تر نیست! جنایات محمد بن سلمان تنها محدود به قتل خاشقچی نیست. آنها سالهاست زنان و کودکان در یمن را بمباران میکنند و اجازه رسیدن غذا و دارو را به این کشور نمیدهند."
🇺🇸 امریکانا 🇺🇸
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
22.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 Military comparison of Russia and the United States 2021
💢 مقایسه نظامی روسیه و آمریکا 2021
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 آتش زدن پرچم اسرائیل صهیونیسم توسط یهودیان آمریکا در لس آنجلس
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 جنگ افکار در اروپای قرن هجدهم
🔻 در قرن هجدهم مسابقه برای به دست آوردن مستعمرات و تشکیل امپراتوری مخصوصاً میان فرانسه و انگلستان به جنگهای خونینی منتهی شد که نه فقط در اروپا، بلکه در کانادا و در هند نیز جریان مییافت. بعد از این جنگها که در اواسط قرن روی داد، باز یک دوران آرامش و صلح به وجود آمد.
🔻 ظاهر اروپا تقریباً ساکت به نظر میرسید. دربارهای متعدد اروپا از خانمها و آقایان بسیار مؤدب و بافرهنگ و ظریف و خوشلباس پر بود. اما این آرامش فقط در سطح بود و در زیر این سطح هیجان و حرکت وجود داشت. روح و فکر مردم بر اثر تفکرات و عقاید و آراء تازه، آشفته و تحریک شده بود و جسم مردم، صرفنظر از یک گروه معدود درباری و طبقات بالایی، دستخوش رنجهای روزافزونی میگشت که نتیجه افزایش فقر عمومی بود.
🔻 آرامش نیمه دوم قرن هجدهم در اروپا خیلی فریبآمیز و مشتبهکننده و در واقع مقدمه یک طوفان بزرگ بود. در ۱۴ ژوئیه ۱۷۸۹ این طوفان در پایتخت بزرگترین سلطنت اروپا یعنی در پاریس، آغاز گشت و این سلطنت و هزاران رسم و عادت پوسیده و امتیازات بیجا را از میان برداشت.
🔻 این طوفان و تغییرات بعدی، از مدتها پیش با انتشار و رواج افکار تازه در فرانسه و تا اندازهای هم در کشورهای دیگر تهیه میشد. در اواسط قرون وسطی مهمترین عامل زندگی اجتماعی اروپا مذهب بود. حتی از آن پس نیز در دوران اصلاح مذهبی «رفورماسیون» باز نفوذ مذهب ادامه داشت، هر مسأله چه سیاسی و چه اقتصادی، از نظر مذهب مورد ملاحظه و سنجش قرار میگرفت. مذهب هم به وسیله نظریات پاپ و مقامات عالیرتبه کلیسا سازمان مییافت و اصولاً به معنی نظر آنها بود.
#انقلاب_صنعتی
▫️ @dorantv
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اینم از هنرهای پوریمه
🔻 حمله صهیونیستها به یک جوان فلسطینی
#حقیقت_اسرائیل
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 عملکرد دولت بایدن در قبال ایران؛ تشدید تنش برای تغییر محاسبات
🔻 مجموع عملکرد دولت آمریکا در ۵ هفته اخیر به اضافه حملهای که این کشور پنجشنبه به خاک سوریه و عراق انجام داد، نشان میدهد که جو بایدن با ترکیبی از سیاست اوبامایی و ترامپی، به دنبال تشدید تنش برای تغییر محاسبات در ایران است.
🔻 طرف آمریکا و اروپایی که با آن همراه شده است، تلاش میکنند دستور کار مذاکرات را از دامنه موضوعات هستهای فراتر برده و سایر موضوعات غیرمرتبط را به آن گره بزنند. چنین دستور کاری مورد قبول تهران نیست.
🔻 بایدن در واقع جایی در بین اوباما و ترامپ ایستاده است. او مواضع سیاسی و استفاده از اهرمهای مذاکراتی و چانهزنی را از اوباما وام گرفته است، و استفاده سیاست فشار را از ترامپ وام گرفته است که در اصل به تأسی رویکرد کلینتونها در حوزه سیاست خارجی است.
متن کامل گزارش:
tn.ai/2460373
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 گزارش رئیس سیا: آمریکا تعاملپذیر نیست
✍️ محمد ایمانی
🔻 اعتبار «راهبرد»ها به جامعیت و مانعیت آنهاست. در مواجهه با دولت آمریکا و اتخاذ راهبرد مناسب، حتما شناخت راهبرد واشنگتن ضرورت دارد. کسانی در چهار دهه اخیر بلکه هفتاد سال گذشته (از زمان نهضت ملی شدن نفت)، بر این تصور بودهاند که میتوان با ایالات متحده تعامل مثبت داشت. این تلقی که بهعنوان یک کلید کارگشا تصویرسازی شد، مبتنی بر خودناتوانپنداری، بلامنازعپنداری آمریکا و امکان نرم کردن موضع کاخ سفید از طریق واگذاری امتیازات هستهای بود. هشت سال پس از فربه شدن و پمپاژ این ذهنیت به فضای سیاسی و رسانهای، مجدداً دولتی دموکرات در آمریکا سر کار آمده است. کسانی چنین تصور یا تلقین میکنند که میشود دستکم درباره بازگشت به برجام توافق کرد. این ذهنیت، در ارزیابی راهبردی، آرزواندیشی مسموم است و هیچ نسبتی با واقعیتها ندارد.
متن کامل در:
▫️ mshrgh.ir/1187212
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 «کودتای ۵۳» در رقابت اسکار بهترین فیلم
🔻 مستند «کودتای ۵۳» به عنوان یکی از ۳۶۶ فیلم واجد شرایط رقابت در شاخه بهترین فیلم نود و سومین دوره جوایز سینمایی اسکار معرفی شد.
آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار فهرستی از ۳۶۶ فیلم سینمایی را منتشر کرد که امسال واجد شرایط رقابت در شاخه بهترین فیلم جوایز اسکار ۲۰۲۱ خواهند بود و مستند «کودتای ۵۳» به کارگردانی تقی امیرانی و محصول مشترک ایران، انگلستان و آمریکا نیز در این فهرست حضور دارد.
🔻 در این مستند بلند و ۱۲۰ دقیقهای که درباره وقایع سیاسی منتهی به کودتای ۲۸ مرداد در ایران است، «ریف فاینز» بازیگر نامزد جایزه اسکار و برنده بفتا در نقش «نورمن داربیشر» مامور سرویس جاسوسی MI6 حضور دارد و «والتر مرچ» تدوینگر برنده سه جایزهٔ اسکار نیز تدوین و طراحی صدا ساخته تقی امیرانی را بر عهده داشته است.
▫️ @masaf_najva
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 نشریه آمریکایی: نباید بگذاریم انقلاب ایران در عربستان تکرار شود
🔻 پولتیکو: وضع موجود در عربستانسعودی ناپایدار است و کاخسفید از این مسئله آگاهی دارد. همزمان که جهان از نفت عربستانفاصله میگیرد، مقامات سعودی دیگر توانایی پرداخت هزینههای شهروندان را ندارند.
🔹بایدن در این شرایط باید به سعودیها کمک کند. برای جلوگیری از تجربه انقلاب ایران و تکرار سالها خصومت با آمریکا بهتر است کاخسفید با احتیاط گام بردارد. بنسلمان نیز باید به سرکوب وحشیانه منتقدان خود پایان دهد و بمباران و محاصره یمن را متوقف کند.
▫️ fna.ir/f319qt
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔹 پالسهای جدید آمریکا برای کم کردن محدودیتها و بازگشت به #برجام بیشتر دوپینگ به نفع غرب گرایان برای پیروزی در #انتخابات_۱۴۰۰ است. البته با کارنامهی هفت و نیم سال اخیر غرب گرایان در مجلس، هیئت دولت و شورای شهر، این مدل دوپینگ هم موثر نخواهد بود!
✍️ روح الله
- - -
🔹 جمله " بجاى ساخت موشك پولشو براى فقرا هزينه كنيد" در ايران همانقدر مضحك است كه اگر در آمريكا بگويند " بجاى ساخت #مريخ_نورد پولشو هزينه بيكاران كنيد"...
هر سازمانى رديف بودجه براى رسيدن به اهداف خودشو داره
قيمه ها رو نريزيد تو ماستا
✍️ پهلوانى
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 برجام برای محدودسازی ایران کافی نیست
🔻 فارنافرز در یادداشتی عنوان کرده است که بایدن در پرونده ایران، میراثی دشوار از ترامپ به ارث برده است: یک برنامه هستهای روبهجلو، زرادخانه موشکهای بالستیک و سیاست منطقهای مبتنی بر نبردهای نیابتی. فعلاً اولویت بایدن، بازگشت به برجام بر مبنای تعهد متقابل است ولی این مسأله گرچه گفتنش آسان ولی در عمل دشوار میباشد.
🔻 طبق ادعای نویسنده، برجام بدون پرداختن به غروبهای هستهای، مکانیسم ماشه و همچنین فراتر از آن، برنامههای منطقهای و موشکی ایران، پایدار نخواهد بود. اکنون آمریکا خواستار مذاکرات تکمیلی در ازای لغو تحریمها است ولی ایران هر مذاکرهای را تا قبل از عمل آمریکا به تعهداتش در برجام، رد کرده است.
🔻 نویسنده نوشته است برای پاسخ به چگونگی دستیابی به ثبات منطقهای فراتر از برجام، به همراه همکارانش به نظرخواهی از 210 سیاستمدار و تحلیلگر از 15 کشور آمریکا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، روسیه، چین، ایران، فلسطین، سوریه، لبنان، یمن، عراق، عربستان، امارات و همچنین رژیم صهیونیستی پرداختهاند که نتایج آن به شرح زیر است:
🔻 راهحل پیشنهادی اکثر نظردهندگان، «مسیرهای موازی» بود. بدان معنا که ضمن احیای برجام، پروندههای اختلافی مانند عراق، یمن، سوریه، افغانستان و لبنان یا موضوعاتی مانند امنیت خلیج فارس و کنترل تسلیحات، با حضور بازیگران مرتبط به طور موازی و همزمان مورد ارزیابی و گفتگو قرار بگیرد. حفظ تحریمهای غیربرجامی اهرم فشار خوبی برای اقناع ایران به این مسیر است.
🔻 نزدیک به نیمی از آنها معتقد بودند بازگشت به برجام اولین قدم برای اعتمادافزایی است. زیرا میتواند زمینه کاهش تنش در دیگر پروندهها را فراهم کند که اکثریت معتقدند اولین پرونده، جنگ یمن باشد. گفتگو بین اعضای شورای همکاری خلیج فارس و ایران در این مسیر شکل گرفته و نقش حیاتی خواهد داشت.
🔻 به نظر میرسد این ایده با توجه به شکست هر دو سیاست اوباما و ترامپ مطرح شده باشد که اوّلی بر حل جداگانه و پیاپی مسائل تأکید داشت و دومی به دنبال حل یکپارچه مسائل با ایران بود. ایده مورد اشاره در جستجوی آن است که ضمن احیای برجام به دیگر موضوعات نیز بپردازد.
▫️ foreignaffairs.com/articles/middle-east/2021-02-22/stability-middle-east-requires-more-deal-iran
▫️@Tabyincenter
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir