💢 مشاور جدید پنتاگون: آمریکا نمیتواند در افغانستان بماند و برای فساد و هروئین یارانه بدهد
🔸 در حالی که آخرین تلاشهای دونالد ترامپ حاکی از تدارک دیدن خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان است، مقامات فرانسوی گفتند که خروج یکجانبۀ آمریکا از عراق یا افغانستان کار درستی نیست. اما در واشنگتن، برخی مسئولان وزارت دفاع که به ترامپ وفادارند معتقدند که در هر صورت، وضعیت افغانستان رو به بهبود ندارد و آمریکا نمیتواند جنگی بیهوده را ادامه دهد و به طور غیرمستقیم به ترویج فساد و تولید هروئین کمک کند.
▫️http://ydac.ir/bfe2t
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 روایت کیسینجر از آمریکای بایدن
💬 هنری کیسینجر، وزیر خارجه اسبق آمریکا طی سخنانی در اجلاس اقتصادی WELT در پاریس گفت:
🔻 مهمترین مشکلات کنونی ایالاتمتحده، نارضایتیهای موجود در خاک این کشور است و از این جهت دو چالش مهم برای رئیسجمهور آتی وجود دارد.
🔻 اروپا نباید تصور کند با پیروزی بایدن، روابط فراآتلانتیکی به روال گذشته بازمیگردد.
🔻 دو چالش مهم برای رئیسجمهور آتی این است که مشخص کند آیا سیستم تصمیمگیری بهدرستی عمل میکند یا خیر و همچنین اینکه آیا امکان دارد تا بتوان یک دولت فراجناحی را تشکیل داد.
🔻 اگر بایدن بهطور رسمی رئیسجمهور شود، احتمالا نگاه متفاوتی به سیاست در قبال ایران میشود؛ بهویژه تلاش خواهد شد تا این سیاست در چارچوب یک رویکرد خاورمیانهای اجرا شود. ازاینرو ما در آمریکایی قرار گرفتهایم که در آستانه یک دوره زمانی مهم است.
▫️ b2n.ir/723094
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 فایننشال تایمز از حسن روحانی به عنوان اولین نفر در لیست برندههای ریاست جمهوری بایدن نام برده
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 جنگ غولهای رسانهای آمریکا برای رد و اثبات تقلب در انتخابات؛ از انکار تقلب در "سیانان" تا اثبات آن در "فاکسنیوز"
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بشنوید سخنانی از وزیر جنگ جدید امریکا:
🔴 (طراح عملیات ترور حاج قاسم، گزینه بایدن برای سازمان سیا که در زمان اوباما هم همین شخص بوده)
🔸ایرانیها باید هزینه بدن. اونها در عراق و سوریه باعث کشته شدن نیروهای ما شدن. ما هم باید اونها رو بکشیم اما پنهانی. بدون اینکه جار بزنیم. من میخوام روی اونها فشار بیارم تا وارد مذاکره بشن
🔸من میخوام اسد رو بترسونم، برم سراغ محافظاش، دفترش رو نصف شب بمباران کنم. هلکوپترش رو از بین ببرم. نمیگم ترورش کنیم ولی بریم سراغ چیزهایی که فکر میکنه منشأ قدرتش هستن و بهشون احتیاج داره. باید به این فکر کنه که الان میان سراغ من.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یک دقیقه از سریال جومونگ
🤭 پیشنهاد دیدن برای طرفداران مذاکره و مردمی که صدبار پای این فیلم نشستن ولی یاد نگرفتن و ۹۲ و ۹۶ بخاطر مذاکره به افرادی که شایسته مملکت داری نبودن رای دادن!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢 گفتوگوی المانیتور با فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه
🔻 پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور اخیراً گفتوگوی مهمی را با «مظلوم کوبانی» فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه(SDF) انجام داده که حاوی مطالب مهمی است.
🔻 کوبانی در این گفتوگو با اشاره به پیروزی بایدن در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، میگوید: «تیم جدید کاخ سفید، پیچیدگیهای این منطقه را درک میکند و سیاست واقعبینانهتری در قبال کردستان سوریه خواهد داشت».
🔻 فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه معتقد است تعداد نیروهای ائتلاف در کردستان سوریه، باید دو برابر تعداد فعلی باشد و از بایدن میخواهد نیروهای آمریکایی را تا تحقق راه حل سیاسی پایدار، در سوریه نگه دارد.
🔻 مهمترین بخش این مصاحبه به جزئیاتی درباره گفتوگوهای PYD و KNC اختصاص دارد. کوبانی اگرچه در ابتدا تلاش میکند پاسخ صریحی به پرسشهای مصاحبهکننده ندهد، اما در نهایت این مطلب را تأیید میکند که یکی از مهمترین موارد اختلافی در گفتوگوها، گنجانده شدن پاراگرافی در توافق نهایی است که براساس آن PYD باید روابط خود با PKK را قطع کند.
🔻 کوبانی صراحتاً میگوید: «ما نمیخواهیم بخشی از تنشهای میان حزب کارگران کردستان و حزب دموکرات کردستان باشیم». وی در پاسخ به پرسش المانیتور که: «چه عاملی باعث تنش میان PKK و KDP میشود؟»، میگوید: «ترکیه؛ فشار ترکیه. تنشهای فعلی نتیجه عملیاتهای نظامی ترکیه علیه PKK در عراق است».
🔻 فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه با اشاره به مشکلات اقتصادی ترکیه میافزاید: «در دوره ترامپ، ترکیه از خلأ ایجاد شده برای پیگیری خواستههای خود استفاده کرد. اردوغان اگر برابر سیاستهای تهاجمی خود مقاومتی ببیند، مجبور به عقبنشینی خواهد شد. من معتقدم گزینههای ترکیه روبه کاهش است».
🔻 فرمانده کردهای سوریه در بخش دیگری از این گفتوگو با انتقاد از ایران، میگوید: «رژیم سوریه و ایران، تلاش میکنند تا قبایل عرب را علیه ما تحریک کنند. ما نارضایتی خود از این اقدامات را به آنها اطلاع دادهایم».
▫️ al-monitor.com/pulse/originals/2020/11/syria-mazlum-kobane-sdf-mediate-pkk-us-election-biden-trump.html
▫️@Tabyincenter
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 هراس آمریکاییها از قایقهای تندرو جمهوری اسلامی
🔻 ایران در به کارگیری شناورهای سبک و قایقهای تندرو در جهت حمله دستهجمعی به اهداف بزرگ و ناوهای جنگی با هدف انجام عملیاتهای انتحاری تبحر پیدا کرده است.
🔻 در مانور «میلنیوم چلنجر»، نیروهای فرضی ایران با موشکهای کروز و قایقهای کوچک و پرسرعت در ستونهایی پرشمار به سمت ناوهای بزرگ آمریکا حمله میبردند. نتایج این مانور آنقدر مخرب بود که آمریکاییها را مجبور به اتمام مانور پیش از جمعبندی نهایی کرد.
🔻 قایق تندرو سپاه با سرعت ۲۰۳ کیلومتر بر ساعت،بدون شک سریعترین شناور نظامی جهان با فاصله چند برابری از رقبا خواهد بود.
متن کامل را بخوانید:
▫️ khbn.ir/PNq
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 روسیه و بهره برداری از حضور آمریکا در افغانستان
🔻 ولادیمیر پوتین، رییسجمهور روسیه اخیراً در مصاحبهای بیان داشته که «بهتر است نیروهای آمریکایی همچنان در افغانستان بمانند. ما از ابتدا هم از حضور نیروهای آمریکایی در افغانستان حمایت کردیم و قبلا هم به قطعنامه مربوطه در شورای امنیت سازمان ملل رای مثبت دادیم. من هنوز هم معتقدم که حضور آمریکا در افغانستان مغایر با منافع ما نیست».
🔻 موضع دولت روسیه در زمان اعلام توافق آمریکا با طالبان مبنی بر خروج نیروهای نظامی آمریکایی از افغانستان، حمایت از خروج نیروها بود. با این حال به نظر میرسد با توجه به موضع اخیر پوتین، حضور نظامیان آمریکا و ناتو در افغانستان، منافعی نیز برای امنیت ملی روسیه داشته باشد:
1️⃣ در شرایط کنونی، چشمانداز گفتگوهای صلح میان طالبان و دولت، مبهم است و مشخص نیست نتیجه آن ثبات سیاسی کابل باشد یا تشدید دوباره ناامنی و تروریسم در این کشور. بنابراین مسکو علاقهمند است که مسئولیت و همچنین هزینه تأمین امنیت افغانستان بر عهده آمریکا باشد و روسیه صرفاً از مزایای این امنیت برای کسب منافعش در افغانستان بهرهبرداری کند.
2️⃣ تداوم حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان مانع از تمرکز و توجه بیشتر آمریکا به دیگر نقاط ژئوپلتیک بهویژه شرق اروپا خواهد بود و همچنین انرژی بیشتری از ائتلاف ناتو در افغانستان خواهد گرفت.
3️⃣ حضور نظامی آمریکا در افغانستان، مستمسک خوبی برای روسیه است تا با تداوم نگرانی چین از حضور نظامی آمریکا در نزدیکی مرزهایش، به تقویت ائتلاف مسکو با پکن علیه منافع آمریکا بپردازد. تقویت این ائتلاف بهویژه در حوزههای تسلیحاتی و دفاعی میتواند از نتایج تشدید نگرانیهای امنیتی چین ناشی از حضور آمریکا در افغانستان باشد.
🔻 در عین حال نمیتوان این فرضیه را نیز از نظر دور داشت که خروج نظامی آمریکا از افغانستان در صورت ثبات سیاسی در کابل و برقراری امنیت در این کشور، گزینه مطلوبی برای روسیه است تا به تعمیق نفوذش در آسیای میانه به طور اعم و افغانستان به طور اخص بپردازد.
▫️@Tabyincenter
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 دولتی که در ۴سال گذشته بارها به دنبال مذاکره با ترامپ بوده، فاقد قوه تشخیص فرصت از تهدید است. برای برداشتن تحریم، باید قدرت تولید کرد و دولتی که نماد ‘بی قدرتکردن کشور و مردم’ محسوب می شود، فعلا عاجز از این کار است. اگر فقط یک چیز قطعی باشد این است برجام نمی تواند تحریم لغو کند.
✍️ مهدی محمدی
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir