6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 یک زن ایرانی در دولت آمریکا
🔹 آرین طباطبایی مشاور جدید وزارت خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات کیست؟
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢 ابررایانه «سیمرغ» اردیبهشت ۱۴۰۰ به بهرهبرداری میرسد
💬 سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
🔻 ابررایانه ایرانی «سیمرغ» اردیبهشت ۱۴۰۰ به بهرهبرداری می رسد. از آنجا که داشتن ابررایانه جزو شاخصهای قدرت نرم در کشورها محسوب میشود، ابررایانه سیمرغ در ایران مراحل ساخت خود را پشت سر میگذارد.
🔻 این بزرگترین ابررایانه کشور را در سال ۹۰ به سفارش معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور ساخته بود که تا به امروز هم در حال خدمات رسانی است و در ادامه آن، ساخت ابررایانه سیمرغ در دستور کار این دانشگاه قرار گرفت.
🔻 هدف از ساخت این ابررایانه این است که زیرساختهای لازم را برای ارائه خدمات در حوزه علوم، مهندسی فناوری و … فراهم سازد؛ همچنین این ابررایانه در صنعت انیمیشن و بازیهای رایانهای نیز کاربرد دارد.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 چرا آمریکا دیگر نمیتواند دنیا را رهبری کند؟
🔻 «ایالات متحدهی آمریکا قدرتی در حال افول است و یقیناً جایگاه هژمونی خود را در رقابت با دیگر رقبا از دست خواهد داد.» این گزاره با مضامین و تعابیر مشابه، سالهاست که از زبان برخی تحلیلگران و اساتید روابط بینالملل در محافل مختلف شنیده میشود، اما با ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» با شدت و حدت بیشتری مطرح شد.
▫️ tn.ai/2459455
- - -
💢 نتانیاهو: تنها راه مقابله با ایران تحریم و تهدید نظامی است
🔻 بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که رژیم تحت امرش تنها دارنده سلاح هستهای در منطقه غرب آسیا است بار دیگر لفاظیهای اثباتنشدهاش درباره ایران را تکرار کرد و مدعی شد «تحریم و تهدید باورپذیر نظامی» تنها راه مقابله با ایران است.
▫️ fna.ir/f311fu
- - -
💢 آیا بایدن قادر به احیای روابط فراآتلانتیک خواهد بود؟
🔻 اگرچه حضور بایدن در کاخ سفید توانسته امیدها برای کم کردن فاصله بین اروپا و آمریکا بیشتر از قبل کند اما به نظر میرسد که همچنان قاره سبز شبح بازگشت ترامپ به آمریکا و آغاز دوباره اختلافات را جدی میبیند.
▫️ fna.ir/f30mdj
- - -
💢 اشاره تلویحی دولت بایدن به عدم برگشت از سیاست ترامپ در تغییر برچسب تحریمها
🔻 «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری شامگاه پنجشنبه تلویحاً اشاره کرد که دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا ممکن است برای پایبند شدن به برجام سیاست دولت پیشین این کشور در تغییر برچسب تحریمی برخی از نهادهای ایرانی را به عقب برنگرداند.
▫️ fna.ir/f311gj
- - -
💢 استفان والت: آمریکا آنگونه که ادعا میکند در دیپلماسی مهارت ندارد
🔻 یک استاد روابط بینالملل دانشگاه هاروارد نوشت مواضع کاخ سفید درباره برجام نشان میدهد، دولت بایدن آنگونه که ادعا میکند در دیپلماسی مهار ندارد.
▫️ tn.ai/2459992
- - -
💢 آمریکا به دنبال محکومیت ایران در شورای حکام
🔻 رسانههای آمریکایی گزارش دادند، کاخ سفید از دیگر کشورها میخواهد در شورای حکام آژانس بینالملل انرژی اتمی، ایران را به صورت رسمی به دلیل تشدید فعالیتهای هستهای محکوم کنند.
▫️ tn.ai/2459983
- - -
💢 بلینکن مدعی نقض حقوق بشر در ایران شد
🔻 «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی برای نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل به ایران و روسیه درباره نقض حقوق بشر اتهامزنی کرد.
🔻 بلینکن با این ادعا که حفاظت از حقوق بشر بخش مرکزی و محوری سیاست خارجی دولت جو بایدن را تشکیل میدهد، از برنامه واشنگتن برای بازگشت به شورای حقوق بشر سازمان ملل طی دوره زمانی ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ خبر داد.
▫️ fna.ir/f30mct
- - -
💢 آمریکا: آماده گفتوگو با ایرانیم اما تحریم کاهش نمییابد
💬 سخنگوی کاخ سفید:
🔻 آماده گفتوگوی دیپلماتیک با ایران هستیم اما تحریمها علیه این کشور را کاهش نمیدهیم.
🔻 حمله به گروههای مقاومت در مرز عراق و سوریه پیام روشنی به شبهنظامیان مورد حمایت ایران در شرق سوریه بود.
▫️ khabaronline.ir/news/1490368
- - -
💢 حامیان ترامپ قصد منفجر کردن کنگره را دارند
💬 رئیس پلیس کنگره آمریکا:
🔻 حامیان دونالد ترامپ که ماه گذشته حمله مرگباری با ساختمان کنگره کردند، نشان دادهاند که قصد منفجرکردن ساختمان و کشتن اعضای کنگره را دارند.
🔻 این تهدیدات نشان می دهد که افراط گرایان می توانند ساختمان کنگره را در جریان سخنرانی جو بایدن هدف قرار دهند.
▫️ mshrgh.ir/1186059
- - -
💢 سانا: آمریکا، داعشیها را به پایگاه خود در سوریه منتقل کرد
🔻 خبرگزاری سوریه نوشته نیروهای آمریکایی ۱۰ تروریست داعشی را از زندان تحت کنترل شبهنظامیان کُرد در استان «الحسکه» به پایگاه «التنف» منتقل کردند.
🔻 منابع سوری گفتهاند آمریکا قصد دارد از تروریستهای داعش برای حمله به ارتش سوریه، غیرنظامیان و مراکز مهم و حیاتی بهره ببرد.
▫️ fna.ir/f311l3
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 رویترز: گزارش آمریکا حاکی از دست داشتن ولیعهد سعودی در ترور خاشقجی است
🔻 چهار مسؤول آگاه آمریکایی پیشبینی کردند که گزارش آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیآیای) که امروز منتشر خواهد شد، حاکی از این است که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی با قتل جمال خاشقجی، روزنامهنگار این کشور در سال ۲۰۱۸ موافقت کرده بود
▫️http://ydac.ir/1sapy
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 آخرین آمار مبتلایان به کرونا در ایران:
▫️ وزارت بهداشت - ۱۰ اسفند:
🔹مبتلایان جدید: ۸۰۱۰ نفر
🔹مجموع مبتلایان: ۱۶۳۱۱۶۹ نفر
🔸شمار بهبودیافتگان: ۱۳۹۳۱۲۵ نفر
🔹درگذشتگان در ۲۴ساعت اخیر: ۹۳ نفر
🔹مجموع جانباختگان این بیماری: ۶۰۰۷۳ نفر
🔹شمار بیماران در وضعیت وخیم و شدید این بیماری: ۳۷۳۲ نفر
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
✍ رئیس سابق سرویس های امنیت خارجی فرانسه (DGSE): اسرائیل با فروش پهپادهای انتحاری به جمهوری آذربایجان نفوذ خود را در شمال ایران تقویت کرد.
💢 آلن ژوئیه در گفتگویی ویدئویی تاکید کرد که فروش و صادرات سلاح به طور همزمان موضوعی صنعتی و ژئوپلیتیک و دیپلماتیک است زیرا از لحاظ صنعتی فروش سلاح یک فعالیت صنعتی مانند سایر فعالیت های صنعتی است هر چند اهداف آن متفاوت است. وی در پاسخ به انتقادات در خصوص فروش و صادرات سلاح مدعی شد که فقط سلاح نیست که می کشد زیرا خودرو و هواپیما نیز به عنوان کالاهای صادراتی باعث کشته شدن می شوند.
🔸 رئیس سابق سرویس های اطلاعات خارجی فرانسه با طرح موضوع نیاز بخش تحقیقات به منابع مالی ناشی از صادرات افزود: "فروش سلاح یک فعالیت صنعتی بسیار مهم است اما در زمینه تحقیقات، باید گفت که این بخش فقط زمانی دارای منابع مالی خواهد بود که سفارش های دریافتی برای فروش سلاح به اندازه کافی باشد و چون سفارش های داخلی فرانسه برای تامین منابع مالی تحقیقات کافی نیست پس صادرات ضروری است."
🔻 ژوئیه تسلیحات را به عنوان زمینه ای دانست که اگر در آن صادرات انجام نگیرد امکان پیشرفت در آن وجود ندارد و کشورها از زمانی که سلاح می فروشند، وارد مسائل ژئوپلیتیک می شوند زیرا با فروش سلاح نفوذ کشورها در مسائل مختلف سیاسی و روابط بین الملل افزایش می یابد. وی در این رابطه موشک های زمین به هوا همچون اس چهارصد روسی را مثال زد و تاکید کرد با این موشک ها هیچ هواپیمایی امکان عبور ندارد و زمانی که این موشک ها به کشوری فروخته می شود برای آن کشور نوعی حفاظت در یک منطقه فراهم می شود.
🔸 رئیس سابق سرویس های اطلاعات خارجی فرانسه می گوید زمانی که اسرائیلی ها به آذربایجانی ها پهپادهای انتحاری فروختند که موشک شلیک نمی کنند بلکه خود این پهپادها حاوی مواد منفجره هستند و بر روی هدف فرود می آیند به آذربایجانی ها اجازه دادند در برابر ارمنی ها دست بالا را داشته باشند و خود اسرائیلی ها در قسمت شمالی ایران امکان کنترل منطقه را بدست آوردند.
▫️ @EtudesFrancaisesetEuropeennes
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 تانکهای آراماتا مقر متحرک ارتش روسیه میشوند
🔻 «آرماتا» به یک ستاد واقعی در میدان جنگ تبدیل خواهد شد. وزارت دفاع فدراسیون روسیه در حال توسعه سیستمی برای استفاده از جدیدترین تانکهای T-14 است.
🔸 قرار است هنگها و گردانهایی جدا از آنها تشکیل شود و همچنین آنها را به واحدهای نظامی که از قبل ایجاد شدهاند بفرستند. به لطف ACS منحصر به فرد، فرماندهان قادر خواهند بود سایر وسایل نقلیه جنگی را با کمک «Armata» در زمان واقعی کنترل کنند. T-14 با استفاده از جنگ الکترونیکی قادر به محافظت از تجهیزات مختلف در برابر هواپیماهای دشمن و سلاحهای ضد تانک است و در صورت لزوم، با آتش توپ بینظیر ۱۲۵ میلی متری ۲A۸۲-۱M از اهداف خودی و نیروهای ارتش پشتیبانی خواهد کرد.
▫️http://ydac.ir/facwn
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 امارات: گزینهای جز دیپلماسی با ایران نمیبینیم
🔻 «انور قرقاش» گفت: دولت بایدن حق دارد دیپلماسی با ایران را در اولویت قرار دهد. ما گزینه دیگری غیر از دیپلماسی را نمیبینیم. نظر کشورهای منطقه هم در میز مذاکره باید مطرح شود.
🔸 حتی با وجود سیاست فشار حداکثری، ما از طریق اروپاییها درباره لزوم برقراری دیپلماسی و کاهش تنشها، پیامهایی (به ایران) مخابره میکردیم.
🔸 مشاور دیپلماتیک رئیس امارات ادعاهای مقامهای رژیم صهیونیستی درباره بهکاربردن گزینه نظامی علیه ایران را «بسیار خطرناک» دانست و گفت کشور او برای برون رفت از این بنبست تنها گزینههای دیپلماتیک را در نظر میگیرد.
▫️ fna.ir/f30u6d
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
✍ روزنامه وال استریت ژورنال: واکسن های چین و روسیه بهترین انتخاب برای کشورهای آمریکای لاتین استم
💢 به گزارش وب سایت وال استریت ژورنال آمریکا در تاریخ 25 فوریه/ 7 اسفند، در سراسر آمریکای لاتین دولت های همه کشورها مشتاق دریافت واکسن کرونا هستند و آن را تنها راه خروج از این همه گیری می دانند که زیان سنگین بر اقتصاد وارد آورده و باعث مرگ صدها هزار نفر شده است. اما آمریکای لاتین از ایالات متحده کمک نگرفته، بلکه کشورهای آمریکای لاتین از رقبای ایالات متحده، یعنی کشورهای چین و روسیه کمک گرفته اند.
🔸این گزارش معتقد است که برای چین و روسیه این واکسن می تواند جایگاه دو کشور در آمریکای لاتین را ارتقا دهد. در آینده قابل پیش بینی است که آمریکای لاتین به واکسن های چین و روسیه اعتماد خواهد کرد.
▫️http://ydac.ir/mr0eh
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 تلاش پارلمانی برای «تروریستی» اعلام کردن حزب بعث در عراق
🔰 به گزارش میدل ایست نیوز نیروهای سیاسی عراق درصدد تشدید اقدامات علیه حزب غیرقانونی بعث در عراق هستند و می کوشند که جرم وابستگی به حزب بعث را تا حد جرایم تروریستی افزایش دهند.
🔸 عراق در سال 2003 و با سقوط حزب بعث قانون بعثی زدایی را تصویب و اجرا کرد که در سال 2008 به سازمان «بازپرسی و عدالت» تغییر نام یافت.
🔻 «محمد الغزی»، عضو کمیسیون حقوقی مجلس عراق، می گوید که پیشنهادی درباره تغییر دوباره نام سازمان «بازپرسی و عدالت» به «بعثی زدایی» مطرح شده است
✍ او می افزاید که بازگشت به نام قدیم تأثیر بیشتری بر مخالفت با وجود این حزب در عراق دارد ضمن اینکه در تعدیلات پیشنهاد شده ماده ای اضافه شده که «همه احزاب و فعالیت های نژادپرستانه و تروریستی و تکفیری» را مشمول این قانون کرده است.
🔸 به گفته الغزی که عضو ائتلاف سائرون (وابسته به صدر) است که از مواد پیشنهادی دیگر تعدیل قانون با افزودن گروه های تروریستی به آن است به این معنا که عضویت در حزب بعث فعالیت تروریستی شمرده شود.
🔸 قانون مبارزه با تروریسم مصوب 2005 محکومیت های شدیدی در حد اعدام برای فعالیت تروریستی تعیین کرده است.
🔻 الغزی تأکید می کند که یکی از اشکالات قانون فعلی آن است که در آن به نخست وزیر و سازمان بازپرسی و عدالت اختیار مستثنی کردن افراد از قانون را می دهد و این موجب سوءاستفاده برخی گروه ها شده است.
🔸 جریان صدر همواره سازمان بازپرسی و عدالت را که رئیس فعلی آن عضو ائتلاف دولت قانون و از نزدیکان «نوری المالکی» است به کوتاهی در برخورد با بعثی ها متهم می کند.
⭕️ سال گذشته «صباح الساعدی»، رئیس فراکسیون سائرون در مجلس عراق، گفت که سازمان بازپرسی و عدالت در زمان حکومت نوری المالکی 25 هزار نفر را از قانون بعثی زدایی مستثنی کرد.
🔻 جریان صدر تأکید می کند که در سال 2014 نوری المالکی «فلاح شنشل»، نیروی نزدیک به جریان صدر، را به علت تن ندادن به فشارهای المالکی از این سمت برکنار کرد.
🔻 «باسم البدری»، رئیس سازمان بازپرسی و عدالت، هم روز یکشنبه گذشته اخبار منتشرشده درباره طرح تعدیل قانون این سازمان را تأیید کرد.
او به خبرگزاری رسمی عراق گفت که گرایشی درباره ممنوعیت وابستگی به حزب بعث وجود دارد و افزود که این قانون به صورت کامل اجرا نشده است.
🔸 البدری افزود که این قانون بسیار گسترده است و شامل محکومیت های بسیاری می شود و برای کسانی که به تمجید حزب بعث بپردازند هم محکومیت درنظر گرفته است.
🔸 او گفت که سازمان بازپرسی و عدالت منتظر تصویب تعدیلات جدید ازسوی مجلس است و آماده هرگونه همکاری تحقیقی در این باره است.
«حسن الکعبی»، نایب رئیس مجلس عراق، هفته گذشته خواستار حضور رئیس و اعضای سازمان بازپرسی و عدالت و دایره امور احزاب و تشکیلات سیاسی در کمیساریای مستقل انتخابات با هدف اجرایی کردن قانون بعثی زدایی و اقدامات مرتبط با آن شد.
▪️ در بند 7 قانون اساسی عراق که 16 سال پیش تصویب شده تصریح شده که «هر تشکل یا روش مبتنی بر نژادپرستی یا تروریسم یا تکفیر یا تصفیه فرقه ای یا آنچه تشویق یا مقدمه چینی یا تمجید یا ترویج یا توجیه برای آن باشد به خصوص رژیم بعث صدامی در عراق تحت هر عنوانی که باشد ممنوع است و شامل اصل تکثر سیاسی در عراق نیست و باید در این باره قوانین لازم تصویب شود
▫️@iraqstudy
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 رکورد تازه خروج افراد از کلیسا
💢 انتصاب اولین زن در بالاترین مقام دستگاه کاتولیک در آلمان
🔸 سال گذشته بیش از ۲۵۰ هزار نفر از عضویت در کلیساهای آلمان انصراف دادند. مهمترین دلیل این مسئله همانطور که در تصویر بالا آمده است، عدم تمایل به پرداخت مالیات برای کلیسا (۴۱%)، نارضایتی از نهادهای کلیسایی و مقامات آنها (۳۸%)، عدم اعتقاد به خدا (۱۴%)، اعتقاد به دین یا خدایی دیگر (۲%) عنوان شده است.
🔻علاوه بر این، رسوایی های جنسی در بین روحانیون کلیسا و مخالفت کلیسا با برخی قوانین جدید در جامعه مانند سقط جنین، نیز دلایل مهم دیگر برای خروج از کلیسا عنوان شده اند.
🔸 اولین دبیر کل زن در کنفرانس اسقف های کاتولیک انتخاب شد. این مهمترین مقام در دستگاه کلیسای کاتولیک است که مسئولیت انتخاب موضوعات مربوط به کنفرانس اسقف ها، حل اختلافات و درگیری ها و همچنین تصمیم گیری درباره بودجه های کلان کلیسای کاتولیک را بر عهده دارد.
🔻 کلیسای پروتستان سال ۱۹۹۴ برای اولین بار یک زن را در چنین مقامی انتخاب کرده بود.
▪️ بیش از ۵۰۰ سال است که از اصلاحات مارتین لوتر در کلیسا می گذرد.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir