.
🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس
✋و سـلام برشماخوبان
🌤هــرجـمعـه بــا
❣ #قـرار_عـاشـقـی
✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله)
5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید
🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم
🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود
👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود
❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن
☝️پس اولین نفرباش
🌱 #قدمی_برای_آمدنش_برداریم
.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
😔اگر یاریش نمیکنیم کسی رو ازش دور نکنیم
👌فوق العاده لطفا بسیار ببینید وبسیار منتشرنمایید
#لطفا_بازنشر_کنید #در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
#کلیپ
……………………………………
join:➣ @repentance
✅ تأثيـر حجاب در رشد شخصيت زن
2⃣قسمت اول
✍يكى از نظريه هايى كه در اين زمينه بيان شده، پژوهشى است كه يكى از روان شناسان كشورمان انجام داده است.
👤 اين پژوهشگر با كمك گرفتن از نظريه هاى روان شناسان بزرگ و معروف، ميان نتايج حجاب و عوامل بلوغ روانى در زن مقايسه اى انجام داده و به نتايج جالبى رسيده است.
☝️او با توجه به نظريه هاى روان شناسانى چون «فرويد»، «اريك فروم»، «پياژه»، «كولبرگ» و «اريكسون» مراحل و دوره هاى تكامل روانى انسان را به پنج دوره تقسيم مى كند.
5⃣اين مراحل كه از تولد و كودكى شروع مى شود، به مرحله بلوغ مى رسد و تا پايان دوره نوجوانى ادامه مى يابد.
3⃣ سه مرحله اول كه به دوران كودكى مربوط مى شود، چون از موضوع حجاب خارج است، مطرح نمى شود.
4⃣ و 5⃣ ولى مرحله چهارم و پنجم از مراحل رشد و تكامل شخصيت را به اختصار توضيح مى دهيم.
4⃣ مرحله چهارم از تكامل روانى كه مرحله «تحرك» نام دارد، بهترين مرحله در بازشناسى اثر حجاب است. در سه مرحله قبل، بين پسر و دختر تمايز چندانى وجود ندارد، ولى با شروع اين مرحله، جدايى دو جنس در حالت هاى روانى و بروز شخصيت آغاز مى شود. در اين مرحله، تفاوت پسران با دختران، در شيوه رفتارى اجتماعى يا برخورد با
اشياى بيرونى و محيط پيرامون خويش است.
😡پسران اغلب، حالت تهاجمى، ستيزه جويى و نيز تمايل آشكار براى تسلط بر ديگران را از خود نشان مى دهند.
🔹 در نتيجه، به افرادى خودرأى و داراى خودِ آمرانه و تقليدكننده از بزرگسالان تبديل مى شوند.
➕در مقابل، در دختران، حالت جذب و انقياد و قدرت جلب توجه آشكار مى شود. در نتيجه، علاقه به پوشيدن لباس هاى زيبا، آرايش كردن، با عشوه سخن گفتن، با ناز قدم برداشتن و بروز حالت هاى مادرانه، در آنان به وجود مى آيد.
5⃣مرحله پنجم، مرحله تكامل بلوغ و تعيين هويت انسانى است. در اين مرحله، ويژگى هاى بلوغ و هويت انسانى پسران و دختران، ظاهر مى شود.
👨💼 مردان صفت هايى مانند آرامش، پذيرش و صبر را به ويژگى هاى پيشين خود اضافه مى كنند و به جاى تسلط بر همه چيز و از جمله همه زنان، ميل به تسلط بر زندگى و خانواده خود را دارند.
👩💼زنان نيز با رسيدن به بلوغ روانى، به جاى تمايل به جذب همه مردان و صرف تمام وقت و نيروى حياتى خود در اين راه، فقط به يك مرد (نامزد يا شوهر) توجه دارند و ديگر توانايى هاى جسمى و روحى خود را صرف سازندگى مى كنند.
🗣نويسنده درباره اينكه ممكن است در روند مرحله چهارم، اختلال
ايجاد شود و اين اختلال موجب به وجود آمدن انحراف در تكامل شخصيت فرد شود، مى نويسد:
4⃣مرحله چهارم اگر به دور از افراط و تفريط و به طور طبيعى پيش برود، مشكلى ايجاد نمى شود. ولى اگر اين شرط رعايت نشود و پسران و دختران رفتارهاى خود را كنترل نكنند، يعنى پسران بيش از حد، حالت تهاجمى و ستيزه جويى داشته باشند و دختران هم بيش از حد، جلوه گرى و خودنمايى كنند و به ظهوردادن زيبايى هاى خود بپردازند، ممكن است دو نوع اختلال به وجود آيد.
🔻 نخست، عوض شدن نقش پسر و دختر كه خطر همجنس گرايى از همين جا به وجود مى آيد و دوم تثبيت در اين مرحله و نرسيدن به مرحله پنجم؛ يعنى تكامل و بلوغ و در نتيجه، متوقف شدن رشد شخصيت است كه باعث مى شود پسران هميشه تشنه قدرت و خواهان تسلط بر ديگران بوده و دختران به موجوداتى كاملاً گيرنده تبديل شده و هميشه اسير توجه ديگران باشند. چنين دخترانى همواره مجبورند پذيرش خود را به خويشتن و ديگران اثبات كنند. ازاين رو چنين زنانى از سازندگى و به ويژه استقلال شخصيت باز مى مانند.
◀️ادامه دارد.....
#فوق_العاده
#من_به_حجاب_فاطمی_محبت_دارم
نشراین مطلب صدقه جاریه می باشد
.
.
«»«»«»بوی خوش«»«»«»
🌹 از امام باقر علیه السلام روایت شده است که فرمود:
«سه خصلت در حضرت رسول صلی الله علیه و آله وجود داشت که در دیگران نبود: سایه نداشت، از هر مسیری عبور میکرد تا مدّتی بوی خوش آن حضرت در آن مسیر بود به گونه ای که هر کس از آنجا عبور میکرد درمی یافت که پیامبر صلی الله علیه و آله از آن راه عبور کرده است، از کنار هر سنگ ودرختی که میگذشت برای آن حضرت تعظیم میکردند».
📗 مکارم الأخلاق، ص ۳۴.
. «»«»«»«» #کلام_نورانی «»«»«»«»
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🌹زن جاش تو آشپزخونه است!؟؟؟
#لطفا_بازنشر_کنید #در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
#کلیپ
……………………………………
join:➣ @repentance
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
❣عشق يا احساسى زودگذر 3⃣قسمت سوم ✍. روزى را كه قرار گذاشته بودند، با مادر احمد پيش مشاور رفتم. خان
❣عشق يا احساسى زودگذر
⏹قسمت آخر
😔تصوّرى كه از احمد براى خودم درست كرده بودم به هم ريخت و به واقعيتهايى پى بردم كه تا حالا فكرش را هم نكرده بودم ناراحت بودم ديگر احساس قبلى را به احمد نداشتم، نمىخواستم او را ببينم.
💡باز هم مشاور مرا به فكر و تأمّل واداشت و گفت: باز هم بيشتر فكر كنم و براى يك هفته ديگر وقت مشاوره دادند.
🏡 به خانه آمدم همهاش در مورد حرفهاى مشاور فكر مىكردم با اين حال، نامادريم هم حقّ داشت كه مخالفت مىكرد. حالا فهميدم كه از روى حسادت يا غرض نبوده، او هم صلاح مرا مىخواسته است.
🗣 چند روز بعد با پدرم صحبت كردم، خيلى خوشحال شد كه من به اين واقعيتها رسيدهام.
👨پدرم گفت: هنوز دير نشده است اگر بخواهى مىتوانى وسايلى را كه آورده است پس بدهى، همسايهمان قبلاً از من خواستگارى كرده بود، افراد ديگرى هم بودند ولى همهشان را به خاطر احمد ردّ كرده بودم، نامادريم گفت: پسر همسايه هنوز ازدواج نكرده است و تو را مىخواهد، اگر مىخواهى بگويم بيايند.
💪 او هم كار ثابتدارد و هم مرد زندگى است. درآمدش بد نيست، پسر سر به راه و متدينى است. نمىدانستم چه جواب بدهم، ديگر از احمد خوشم نمىآمد، نمىخواستم او را ببينم. پدرم گفت من هم موافقام او پسر خوبى است.
🙂گفتم: باشد هر چه شما بگوئيد. پدر و مادرم خوشحال بودند و فرداى آن روز بعد از پس دادن وسايل احمد به مادرش، مادرم پيام دادند و پسر همسايهمان با مادرش به منزل آمده و قرارها را گذاشتند و روز عقد مشخص شد.
😞در دل ناراحت بودم كه آن همه ارتباط با احمد داشتم، حالا چهطورى در چشمان همسرم نگاه كنم، آخر او مرا دختر متين و پاك و نجيبى مىدانست!!
❌از ارتباط من و احمد اطّلاع نداشت. همهاش در دل، خودم را سرزنش مىكردم، كه اى كاش، كارهايى كه كردم انجام نمىدادم، و پايه زندگيم را روى هوى و هوس بنا نمىكردم، با چشم خود ديدم چطور و چه زود اين بنا فرو ريخت.
♨️بعدها شنيدم كه پولهايى كه احمد داشت، از راه فروش مواد مخدّر بوده و خودش هم مواد مخدّر مصرف مىكرد، براى همين نمىتوانست كار كند.
☝️اين موضوع را مشاور مىدانست؛ براى همين مرتّب مرا به فكر كردن و تأمّل بيشتر وادار مىكرد. افسوس كه نمىتوان زمان را برگرداند و عاقلانه عمل كرد. افسوس كه....
#دوست_دخترودوست_پسر
.
.
🌱تربـیـت جـوان
🌹امیرمؤمنان علی علیه السلام خطاب به فرزند بزرگوارش، امام حسن علیه السلام میفرماید:
🔹«وَ إنَّما قَلْبُ الْحَدَثِ کاَلْارْضِ الْخالیَةِ ما اُلقی فیها مِنْ شیْ ءٍ قَبِلَتْهُ فَبادَرْتُکَ بِالْاَدَبِ قَبْلَ أنْ یَقْسُوَقَلْبُکَ وَ یَشْتَغِلَ لُبُّک»؛
📗نهج البلاغه، نامه ۳۱.
🔹 قلب جوان نوخاسته، هم چون زمینی خالی است، هر بذری که در آن افکنده شود میپذیرد.
❣ پس من پیش از آن که دلت سخت شود و فکرت مشغول گردد، به ادب و تربیت تو مبادرت نمودم.
☝️در روایت مذکور، امام بر دو جنبه بسیار مهم در امر تربیت تأکید میورزد:
🔻قلـب و
🔺ذهــن.
🔸«قلب» مرکز عواطف و احساسات،
🔸و «ذهن» مرکز اندیشه و تفکّر است.
پس برای تربیت و برای راهیابی به شخصیت نوجوان و جوان، پیش از هر چیز باید به قلب او راه یافته و سپس به ذهن و اندیشه او دست یافت.
❤️مقدّم دانستن قلب، که مرکز عواطف و احساسات است، بر ذهن، که مرکز اندیشه و تعقّل است، بی حکمت نیست. این همان نکته ای است که ما، در امر تربیت و پرورش از آن غافلیم؛ زیرا برای پرورش دینی و معنوی نوجوانان و جوانان، نخست از راه استدلال و عقاید وارد میشویم، حال آن که مهم ترین اصل در تربیت، زمینه سازی روانی از راه عواطف، احساسات و محبت قلبی است. همین بی توجهی، به عدم موفقیّت میانجامد.
چه بسیارند مربّیانی ووالدینی که در امر تربیت ابتدا میخواهند از راه استدلال خشک عقلی (مطرح کردن عقاید و دلایل) به قلب و عواطف فراگیران تربیت راه یابند، اما در این تلاش خود، چندان موفق نیستند.
✅ امام علی علیه السلام میفرماید: پیش از این که عواطف و احساسات خدشه دار شود و شخصیت لطمه بیند و قلب از احساس لطیف عشق و محبت تهی گردد و سخت شود، ( یعنی زمینه دریافت عقاید بسته شود.)باید تربیت و پرورش را آغاز کرد.
📗میزان الحکمة، باب قلب.
🔅امام محمّد باقرعلیه السلام میفرماید:
🔹«لا فَقْرَکَفَقْرِ القَلْبِ و لاغِنی کَغِنی النَّفْسِ»؛
🔹 زهیچ فقری هم چون فقر قلب نیست و هیچ بی نیازی یی چون بی نیازی نفس نیست.
☝️ امام علیه السلام در این روایت، به این نکته مهم اشاره میفرماید که تهی بودن قلب از عواطف، احساسات، عشق، محبت و دوستی، از فقر و بدبختی بدتر است و بی نیازی و غنای نفس و عزّت و کرامت شخصیت، بهترین ثروت است؛ زیرا «غنای نفس» و احیای شخصیت، اساس تربیت اسلامی و عامل گرایش مذهبی و رشد معنوی انسان
است.
💠 امام حسین علیه السلام در دعای روز عرفه میفرماید: «اَللَّهُمَّ اجْعَلْ غِنایَ فی نَفْسی ؛ بارخدایا! بی نیازی من را در نفس من قرار ده، (نه در مال و ثروت و... ). »
#خانواده
#فرزندداری
#فرزند
.
➕نشر و تأیید همه مطالب
✍کاربران با تأیید یا ردّ کردن مطالب منتشر شده در شبکههای اجتماعی، نقش مهمی در گسترش معارف یا جلوگیری از مطالب انحرافی دارند. گاهی در گروهها یا کانالها مطالب خلاف شرعی منتشر میشود و کاربران میتوانند با اعتراض نسبت به این محتوا از گسترش آنها
جلوگیری کنند و یا با تأیید، آن مطالب را در سطح وسیع تری گسترش دهند. که در این صورت به نشر مطالب ناهنجار و خلاف شرع کمک کرده اند.
➕در بعضی موارد که مطالب مفید و آموزنده در شبکههای اجتماعی گذاشته میشود، اگر کاربران استقبال نکرده و آن مطالب را مطالعه نکنند؛ زمینه دلسردی افراد را فراهم میکنند. لذا سزاوار است از مطالب مفید و آموزنده با تأیید کردن آنها استقبال کرده و با ردّ کردن محتوای فاسد و انحرافی جلو نشر آنها را بگیرند.
⁉️ #سـؤالـات_کـلیـدے
🤔 آیا خواندن، نشر و تأیید مطالبی حاوی تهمت زدن، غیبت کردن، تحقیر و تمسخر و... که در شبکههای اجتماعی منشر میشود، جایز است؟
🔹خواندن، نشر و تأیید این گونه از مطالب جایز نیست
#سواد_رسانه_ای
#سواد_فضای_مجازی
.