.
💡مـعـناجويي در رنـج
✍با مهارت « معناجويي در رنج » ميتوانيد با همسري كه ناخوشايند شماست خوش رفتار باشيد!
😠« من از همسرم خوشم نمياد، براي همينه كه نمي تونم باهاش خوشرفتار باشم! اصلا ازش بدم مياد! زوركي و اجباري باهاش زندگي ميكنم! دوسش ندارم، اصلا ازش متنفرم! »
🗣اين سخنان را بارها از آقايان و خانمها در مشاوره شنيده ام!
👤« ويكتور فرانكل » در كتاب « انسان در جستجوي معنا » بر آن است كه ناكامي ما به خاطر عدم مهارت در « معناجويي در رنج » است! او ميگويد:
😔 حال كه بايد رنج برد پس چرا نتوانيم در دل شرايط رنج آور معاني زيبا پيدا كنيم؟! كساني كه از مهارت معنا جويي در رنج برخوردارند از رنج خود رنجور نمي گردند!
❣بيش از هزار سال، پيش از ويكتور فرانكل قرآن به مهارت معناجويي در رنج اشارتي داشته است:
« با آنان (خانم ها) به نيكويي رفتار كنيد، و اگر از آنان خوشتان نمي آيد چه بسا چيزي كه شما را از آن خوش نمي آيد در حالي كه خداوند خير كثيري در آن نهاده باشد! »
« وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ، فَإنْ كَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسَي أنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ يَجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيْراً كَثِيراً! »
🔻تو مو ميبيني و من پيچش مو
🔺تو ابرو من اشارتهاي ابرو
🔻آن كس است اهل بشارت كه اشارت داند
🔺نكتهها هست بسي محرم اسرار كجاست؟
#خانواده
.
🌐اينـتـرنت
✍گسترش و پخش برنامههاى فاسد از طريق ايجاد پايگاههاى منحرف در اينترنت كه به تهيه و توزيع مطالب مبتذل و غير اخلاقى مىپردازد از جمله آسيبهاى ديگرى است كه در كمين خانوادهها نشسته است.
❎ شبكه جهانى اينترنت داراى بيش از هشت ميليون سايت مبتذل است و هر كدام از آنها نيز بسان حلقههاى يك زنجيره به هم پيوسته بازديد كنندههاى خود را در معرض انواع انحرافات اخلاقى قرار مىدهند.
🔥پايگاههايى كه به عرضه مطالب غير اخلاقى مىپردازند، براى جلب بازديد كننده از شيوههاى متعددى استفاده مىكنند كه در همۀ آنها به كنجكاوى نسل نوجوان توجه دارند.
🍂در حال حاضر از بزرگترين مشكلات خانوادهها به ويژه در كشورهاى پيشرفته اروپايى و آمريكايى اين است كه فرزندانشان از طريق اينترنت به راحتى به موهنترين تصاوير و غير اخلاقىترين مطالب دسترسى يافتهاند. متأسفانه در كشور ما نيز اين مصيبت خانوادگى و اجتماعى در حال گسترش است.
⚡️پيدايش انواع جرايم جديد و نوپيدا، بهرهبردارى از فنّاورىهاى جديد در ارتكاب جرايم سنتى، از پيامدهاى دسترسى افراد به اينترنت مىباشد، امّا مهمترين آسيبى كه از ناحيۀ اينترنت متوجه خانوادهها است، هرزه نگارى است.
💥هـرزهنـگارى
☄در حال حاضر چندين هزار سايت اينترنتى وجود دارد كه حاوى تصاوير مستهجن جنسى است. تصاوير موجود در اين سايتها بسيار وقيح و زننده است. روان شناسان شبكه اى بى سى نيوز )swencba( بر اساس تجربيات خود در مواردى كه با كودكان سروكار داشتهاند، بر اين باورند كه پسرانى كه با تصاوير خشونتآميز و مستهجن سروكار داشتهاند، غالباً انگيزههاى بوالهوسانهاى نسبت به دختران دارند.
🗣مرى والانس، نويسنده و روان پزشك كودك و خانواده مىگويد: اين گونه تصاوير جنبۀ بسيار نامطلوب جنسى را كه به هرزگى مىانجامد منتقل مىكند.
👤روان شناسان معتقدند، گذشته از آسيبهاى عاطفى و روانى احتمالى اين تصاوير بر جوانان و نوجوانان و نيز علاوه بر خطر آسيبهاى جسمانى كه به دليل روابط جنسى به وقوع مىپيوندد، باور اينكه به تصوير كشيدن صحنههاى تجاوز جنسى در بعضى سايتها يا تصاوير ارتباط جنسى نوجوانان با بزرگسالان پديدهاى نرمال و خالى از اشكال است بسيار خطرناك است.٣
اطلاعات جديد نشان مىدهد ٧٠ - ٦٠ درصد نوجوانانى كه سراغ شبكۀ اينترنت مىروند در مواجهه با سايتهاى مستهجن نگار دچار هيجان مىشوند. بسيارى از تحقيقات نشان مىدهد كه هر چه نوجوانان بيشتر به تماشاى خشونت و اين صحنهها بنشينند، احتمال بروز رفتارهاى عصبى و خشونتآميز در آنها بيشتر است.
❌مسئله اصلى اين است كه دست اندركاران سايتهاى مستهجن قصد دارند اين قبيل مسائل را جزء اصلى جهان بينى فرد كنند كه مسلماً تغيير نگرشها و باورهاى شكل گرفتۀ افراد بسيار سختتر از القاى نگرشهاى سالم براى رويارويى با آنها با اين گونه تصاوير ترسيم شده است. به ويژه در مورد كودكانى كه زير سن بلوغ و نوجوانانى كه در آستانۀ بلوغ قرار دارند، مىتواند تجربۀ زودهنگام مفهوم ارتباط - عاطفى و فيزيكى - آن هم با دخالت عوامل بيرونى گردد.
#سواد_فضای_مجازی
#سواد_رسانه_ای
……………………………………
join:➣ @repentance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📡برای دانلود کامل جلسه
☕️یک فنجان گفتگوی گرم وصمیمی
اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شهرستان زابل
📆پنجشنبه مورخ هجده مهرماه
👇لینک زیررالمس نمایید
https://repentance.persianblog.ir/9kpQOMqB4Qi8DZjOoono-موسیقی
.
🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس
✋و سـلام برشماخوبان
🌤هــرجـمعـه بــا
❣ #قـرار_عـاشـقـی
✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله)
5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید
🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم
🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود
👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود
❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن
☝️پس اولین نفرباش
🌱 #قدمی_برای_آمدنش_برداریم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💎عفاف یک امرفطری است
🎥این #کلیپ عالی رو ازدست ندهید
#من_به_حجاب_فاطمی_محبت_دارم
……………………………………
join:➣ @repentance
.
🌹حجـاب، يعـنى از خـود گذشتن
✍در روان شناسى زن، به اثبات رسيده است كه زنان به طور طبيعى و ذاتى، به خودآرايى و به نمايش گذاشتن زيبايى هاى خود تمايل دارند و از اين كار لذت مى برند.
🔻خانم «لمبروزو»، روان شناس معروف ايتاليايى در اين باره مى گويد:
يكى از اميال عميق و آرزوهاى اساسى زن آن است كه به چشم ديگران مطلوب و زيبا باشد و با زيبارويى، زيبايى اندام، موزون بودن حركات، خوش آهنگى صدا، طرز سخن گفتن و شيوه خرام خود، مورد توجه قرار گيرد و احساسات مردان را تحريك و روحشان را مجذوب خود كند.
🔺او در كلامى ديگر مى گويد: «در زن، علاقه به دلبر بودن و دل باختن، مورد پسند بودن و مايه خرسند شدن، بسيار شديد است».
💄همچنين درباره تأثير غريزه خودآرايى و تبرج در زندگى زنان نوشته است:
«ميل به جذب ديگران، بزرگ ترين و مهم ترين محرك زندگانى زن به شمار مى رود».
✅در قرآن كريم نيز از اين تمايل طبيعى و غريزى زن سخن به ميان آمده است.
🔅در سوره احزاب، خداوند خطاب به زنان مى فرمايد: وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى (احزاب: ٣٣)
[در برابر نامحرم] ظاهر نشويد و خودنمايى نكنيد؛ مانند خودنمايى [زنان] دوران جاهليت نخستين.
🔅در آيه اى ديگر نيز مى خوانيم: غَيْرَ مُتَبَرِّجاتٍ بِزِينَةٍ ؛ «زنان [در برابر نامحرم] با زينتها و آرايش هايشان خودنمايى نكنند». (نور: ۶٠)
از اينكه خداوند در اين آيات، صفت تبرج را فقط به زنان اختصاص داده و به مردان چنين صفتى را نسبت نداده است، درمى يابيم كه اين ويژگى از ويژگى هاى زنان است و در طبيعت آنها نهاده شده است.
💎ازاين رو پوشش و حجاب به شكل خاص آن، فقط بر زنان واجب شده است.
👤 «شهيد مطهرى»، در مقام يك اسلام شناس دقيق در اين باره مى گويد:
اما علت اينكه در اسلام، دستور پوشش، اختصاص به زنان يافته است، اين است كه ميل به خودنمايى و خودآرايى مخصوص زنان است.
❣ از نظر تصاحب قلبها و دل ها، مرد شكار است و زن شكارچى، همچنان كه از نظر تصاحب جسم و تن، زن شكار است و مرد شكارچى.
ميل زن به خودآرايى، از اين نوع حس شكارچى گرى او ناشى مى شود. در هيچ جاى دنيا سابقه ندارد كه مردان لباس هاى بدن نما و آريش هاى تحريك كننده به كار برند.
💞 ازاين رو انحراف تبرّج و برهنگى، از انحراف هاى مخصوص زنان است و دستور پوشش هم براى آنان مقدر گرديده است.
◀️ ادامه دارد
1⃣ قسمت اول
#من_به_حجاب_فاطمی_محبت_دارم
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. ❣عشق يا احساسى زودگذر 2⃣قسمت دوم 😞شب را با گريه و زارى به صبح رساندم. 🔸 اوّل صبح بود كه خواهر
❣عشق يا احساسى زودگذر
3⃣قسمت سوم
✍. روزى را كه قرار گذاشته بودند، با مادر احمد پيش مشاور رفتم. خانم مشاور از وضعيت خانواده و خودم پرسيد و نظر پدر و مادرم را نسبت به احمد پرسيد، به ايشان گفتم احمد پسر خيلى خوب و سربهراهى است پدرم بىدليل مخالفت مىكند.
❣ گفتم او يك دنيا خوبى است، اخلاق خيلى خوبى دارد.
👤خانم مشاور پرسيد، چه جور زندگى را دوست دارى؟گفتم: از قرض كردن نفرت دارم، آدم پيش هر كس و ناكسى دست دراز مىكند. خوار مىشود.
💞زندگى ساده همراه با آرامش مىخواهم. پول احمد كم باشد، مهمّ نيست همين كه بتوانيم زندگىمان را بگذرانيم كافى است.
👤مشاور گفت: آيا تمام چيزهايى كه مىخواهى، احمد مىتواند برآورده كند، تا حالا در اين مورد فكر كردهاى، مثلاً قرض كردن او، شما قرض كردن را دوست نداريد، ولى او هنوز شغلى ندارد، چند جا معرّفى كردهايم ولى سركار نمانده است، فكر مىكنى از نظر مالى مشكلى نخواهيد داشت. كمى به فكر فرورفتم،
👤خانم مشاور گفت تا يك هفته يا هر وقتى كه مىخواهيد در اين مورد فكر كنيد و بنويسيد چه نوع زندگى را مىخواهيد و احمد توانايى برآوردن انتظارات شما را دارد يا نه، بعد اينجا بيائيد تا بيشتر صحبت كنيم.
🤔حرفهاى خانم مشاور مرا به فكر واداشت تا حالا در مورد اين چيزها فكر نكرده بودم. همهاش فكر مىكردم چون همديگر را دوست داريم تمام مشكلات حلّ مىشود.
📆شب و روز فكر مىكردم. بعد از يك هفته فكر كردن به نظر خودم جوابها را پيدا كرده بودم. دوباره پيش خانم مشاور رفتم و جوابهايم را به خانم مشاور گفتم.
😔گفتم هر دو با نامادرى و ناپدرى زندگى كردهايم. درد همديگر را بهتر مىتوانيم درك كنيم. توقّع زيادى از او ندارم، در حدّى كه دستمان پيش كسى دراز نشود، درآمد داشته باشد، كافى است.
👤خانم مشاور گفت: مىدانيد كه او هم مثل شما پشتوانۀ خانوادگى زيادى ندارد. بعد از ازدواج، بار زندگى فقط روى دوش او خواهد بود. روى كمك پدر مادرهايتان نمىشود حساب كرد. ما تا حالا دهها جا براى كار معرّفى كردهايم، اما احمد بيشتر از يكى دو روز كار نكرده است، جلسه پيش گفتيد او تنوّع را دوست دارد نمىتواند سر يك كار زياد بماند. آيا مىشود در شغل تنوّع طلب بود و هر روز شغل را عوض كرد؟
🔺گفتم: نه.
👤خانم مشاور ادامه داد: در تمام طول عمر، انسان تلاش كند ولى نتيجه مثبتى از شغلش نگيرد، حداكثر دو سه بار مىتواند شغلش را عوض كند نه هر چند روز يك بار.
🔹اگر تنوّعطلب است، فكر نمىكنيد شما هم بعد از مدّتى برايش كهنه مىشويد. آن وقت براى تنوّع بايد زن ديگرى بگيرد؟
💔گفتم: نه
🤦♀با شنيدن اين حرفها افكارم كه صد در صد به درستى آنها اطمينان داشتم به هم ريخت.
👤مشاور گفت: در اين مورد خوب فكر كنيد. در هر چيزى نمىشود تنوّعطلب بود. تنوّعخواهى حدّى دارد.
😞با بغض گفتم: من در خانه مشكل دارم، نامادريم اذيت مىكند، براى همين مىخواهم از خانه بروم.
👤مشاور گفت: از چاه در آمدن و توى چاله افتادن مشكلى را حلّ نمىكند، بلكه مشكلات بيشتر و لاينحلّ مىشود. فكر مىكنيد علاقۀ شما به همديگر مشكلات را حلّ خواهد كرد؟
❗️گفتم: نمىدانم
👤مشاور گفت: براى زندگى پول لازم است، و پول جز از راه كار كردن و فعاليت اقتصادى از هيچ راه ديگرى بدست نمىآيد.
💝درست است كه يكى از مهمّترين شرايط ازدواج، علاقۀ طرفين به يكديگر است، امّا توان مالى مرد براى شروع و ادامه زندگى هم يكى ديگر از شرايط اصلى است.
👢تهيه لباس و غذا و ساير امكانات زندگى فقط با پول امكانپذير است نه عشق و محبّت، هر كدام جاى خود را دارند و نمىتوان يكى از اين دو اصل را ناديده گرفت و حذف كرد.فكر مىكنيد شما چقدر بىپولى احمد را تحمّل خواهيد كرد؟ غذا و لباس نداشته باشيد؟ سركوفت پدر و مادرتان را بشنويد، باز هم همين اندازه علاقه به احمد خواهيد داشت؟
💁♂فكر نمىكنيد پدرتان در مخالفت با ازدواجتان حقّ داشته باشند. در حالى كه شما فقط زمان حال را در نظر داريد و از احمد پشتيبانى مىكنيد. با شنيدن كلمه پشتيبانى يك دفعه جا خوردم.
😧گفتم: نه
🍂تازه فهميدم من از آدم بيكار و بيعارى پشتيبانى كردهام. احمد در ذهنم يك آدم خيلى خوب و باصداقت و اهل زندگى بود و تصوّر طرفدارى و پشتيبانى از كارهاى احمد را نمىكردم، فقط به دوست داشتن او فكر مىكردم ولى مشاور مىگفت، واقعيت كارى كه كردهام طرفدارى از كارهاى احمد است.
تصوّرى كه از احمد براى خودم درست كرده بودم به هم ريخت و به واقعيتهاي
ادامه دارد....
#دوست_دخترودوست_پسر
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⚠هـشـدار
🚨خطری بسیارجدی درپیش رو است
🔰فاجعه اندلس درایران درحال اتفاق افتادن است
#لطفا_بازنشر_کنید #در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
#کلیپ
#آندلس
……………………………………
join:➣ @repentance
🎵مـوسیـقی
✍غناء حرام است و گوش دادن به آن و كسب كردن به آن حرام است و تنها صداي خوب غناء نيست
⁉️غـنـاء چیـسـت؟؟
عبارت است از: كشيدن صدا و گردانيدن آواز در حلق به كيفيت مخصوصه اي كه طرب آور و مناسب مجالس لهو و لعب و محفل اهل معصيت و طرب باشد و نيز با آلات موسيقي ملايم و موافق باشد.
🔅بين فقهاي شيعه در حرام بودن غناء اختلافي نيست و اجماع و اتفاق ايشان در حرمت غناء مسلم است و صاحب مستند حرمت غناء را از جمله ي ضروريات دين دانسته و صاحب ايضاح اخبار وارده در حرمت غناء را به حد تواتر شمرده است.
🎶 مـوسيـقي مطـرب و لهوي
➕ آن است كه به سبب ويژگيهايي كه دارد انسان را از خداوند متعال و فضائل اخلاقي دور نموده و به سمت بي بند و باري و گناه سوق ميدهد و مرجع تشخيص موضوع عرف است.
✖️مطــرب
معناي مطرب اينست كه حالت غير عادي از نظر وجد و نشاط به وجود آورد.
✖️موسيقي
به يك تعريف، تركيب اصوات است به نحوي كه خوش آيند باشد اگر مناسب مجالس لهو و لعب باشد حرام است و گر نه اشكالي ندارد.
🌷مقام معظم رهبري (دامت بركاته) پيرامون غنا و موسيقي و موسيقي و اصيل و سنتي ميفرمايند:
غنا خوانندگي مطرب و ملهي متناسب با مجالس عيش و نوش است و موسيقي نوازندگي با همان اوصاف است و در حكم با هم فرقي ندارند و هر دو حرام است.
ولي اگر تنها صداي خوب و كشانيدن و گردانيدن در حلق بدون كيفيت مزبور باشد (طرب آور نباشد) مانع ندارد.
✅ چنانچه رسول خدا صَلَّي اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم فرمود:
قرآن را با لحن و لهجه ي عرب بخوانيد و از خواندن و لهجه ي اهل فسق و گناهان كبيره بپرهيزيد، به درستي كه مردماني ميآيند كه در خواندن قرآن ترجيع ميكنند مانند ترجيع غنايي (يعني به كيفيت غناء قرآن را ميخوانند) و مثل خواندن نوحه گر و رهبانيه (چنانچه بين نصارا متداول است) و قرآن از گلوي آنها نمي گذرد (يعني مقصودشان تدبر در معاني قرآن نيست بلكه آواز خواني است) دلهاي ايشان و كساني كه كارشان را ميپسندند وارونه و از حق كج است.
#احکام_شرعی
#موسیقی
.
«»«»«»غــذای روح«»«»«»
✍امام مجتبی علیه السلام می فرماید:
🔅عجبت لمن یتفکر فی ماکوله کیف لا یتفکر فی معقوله، فیجنب بطنه ما یؤذیه و یودع صدره ما یردیه
✅ تعجب می کنم از فردی که در غذای جسمانی خود فکر می کند (که سالم و بهداشتی باشد) اما در غذای روح و جان خویش نمی اندیشد، در نتیجه شکم خود را از غذاهای زیانبخش حفظ می کند ولی سینه اش را در مقابل آن چه آن را پست می گرداند رها می کند
. «»«»«»«» #کلام_نورانی «»«»«»«»
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 #بی_مقدمه_و_بی_تعارف👇
😔خدابرای عاقبت مملکتمون بسازه
🍁که مسئولینش چه کسانی قراراست بشوندوکسی که خدارو نفهمه سخته که مشکل مردم رو بفهمه
#لطفا_بازنشر_کنید #در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
#کلیپ
……………………………………
join:➣ @repentance
.
💪خـدمـت به خانواده
🌹 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله -به امام على عليه السلام-:
🔅اى على! كسى كه از خدمت كردن به خانواده عارش نيايد،بدون حسابرسى به بهشت وارد مىشود.
🔅اى على! خدمت به خانواده،زدايندۀ گناهان بزرگ است،خشم پروردگار را فرو مىنشاند،كابين سيهچشمان بهشتى است و بر حَسَنات و درجات مىافزايد.
🔅اى على! به خانواده خدمت نمىكند،مگر صدّيق يا شهيد يا مردى كه خدا برايش خير دنيا و آخرت را مىخواهد.
#کلام_نورانی
#خانواده
.
.
🔥آسیبهای انتشار عکسهای خصوصی
✍انتشار تصاویر نامناسب خود و دیگران آفات و آسیبهایی را به دنبال دارد که به برخی از آنها اشاره میشود:
قُبح شکنی
👤این افراد با انتشار تصاویر نامناسب، قُبح شکنی میکنند. آنها به دیگران این جرأت را میدهند که عکسهای نامناسب خود را در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی منتشر کنند.
☝️ به همین ترتیب، به اشتراک گذاشتن این تصاویر به امری طبیعی در جامعه تبدیل شده و تبعات منفی زیادی دارد.
❎ الگـو گـیری
🙇نوجوانان و جوانان با دیدن عکس این افراد آنها را ایده آلهای خود فرض و در جهت شبیه شدن به آنها تلاش میکنند. آنها معیارهای زیبایی و تناسب اندام را از این گروه یاد میگیرند و مطابق معیارهای آنها پیش میروند. به همین دلیل گرایششان به عملهای زیبایی بیش تر میشود.
🤔 #سـؤالـات_کـلیـدے
⁉️ برخی از زنان، تصاویر بدون پوشش خود را برای تضعیف فرهنگ حجاب در شبکههای اجتماعی قرار میدهند؛ آیا این کار دو گناه (گذاشتن عکس بی حجاب و تضعیف فرهنگ حجاب) حساب میشود؟
🔺 این کار حرام است و باید از آن اجتناب کنند. گناه و عقاب چنین افرادی قطعاً شدیدتر است.
#سواد_فضای_مجازی
#سواد_رسانه_ای
#فوق_العاده
.
.
🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس
✋و سـلام برشماخوبان
🌤هــرجـمعـه بــا
❣ #قـرار_عـاشـقـی
✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله)
5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید
🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم
🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود
👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود
❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن
☝️پس اولین نفرباش
🌱 #قدمی_برای_آمدنش_برداریم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
😔اگر یاریش نمیکنیم کسی رو ازش دور نکنیم
👌فوق العاده لطفا بسیار ببینید وبسیار منتشرنمایید
#لطفا_بازنشر_کنید #در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
#کلیپ
……………………………………
join:➣ @repentance
✅ تأثيـر حجاب در رشد شخصيت زن
2⃣قسمت اول
✍يكى از نظريه هايى كه در اين زمينه بيان شده، پژوهشى است كه يكى از روان شناسان كشورمان انجام داده است.
👤 اين پژوهشگر با كمك گرفتن از نظريه هاى روان شناسان بزرگ و معروف، ميان نتايج حجاب و عوامل بلوغ روانى در زن مقايسه اى انجام داده و به نتايج جالبى رسيده است.
☝️او با توجه به نظريه هاى روان شناسانى چون «فرويد»، «اريك فروم»، «پياژه»، «كولبرگ» و «اريكسون» مراحل و دوره هاى تكامل روانى انسان را به پنج دوره تقسيم مى كند.
5⃣اين مراحل كه از تولد و كودكى شروع مى شود، به مرحله بلوغ مى رسد و تا پايان دوره نوجوانى ادامه مى يابد.
3⃣ سه مرحله اول كه به دوران كودكى مربوط مى شود، چون از موضوع حجاب خارج است، مطرح نمى شود.
4⃣ و 5⃣ ولى مرحله چهارم و پنجم از مراحل رشد و تكامل شخصيت را به اختصار توضيح مى دهيم.
4⃣ مرحله چهارم از تكامل روانى كه مرحله «تحرك» نام دارد، بهترين مرحله در بازشناسى اثر حجاب است. در سه مرحله قبل، بين پسر و دختر تمايز چندانى وجود ندارد، ولى با شروع اين مرحله، جدايى دو جنس در حالت هاى روانى و بروز شخصيت آغاز مى شود. در اين مرحله، تفاوت پسران با دختران، در شيوه رفتارى اجتماعى يا برخورد با
اشياى بيرونى و محيط پيرامون خويش است.
😡پسران اغلب، حالت تهاجمى، ستيزه جويى و نيز تمايل آشكار براى تسلط بر ديگران را از خود نشان مى دهند.
🔹 در نتيجه، به افرادى خودرأى و داراى خودِ آمرانه و تقليدكننده از بزرگسالان تبديل مى شوند.
➕در مقابل، در دختران، حالت جذب و انقياد و قدرت جلب توجه آشكار مى شود. در نتيجه، علاقه به پوشيدن لباس هاى زيبا، آرايش كردن، با عشوه سخن گفتن، با ناز قدم برداشتن و بروز حالت هاى مادرانه، در آنان به وجود مى آيد.
5⃣مرحله پنجم، مرحله تكامل بلوغ و تعيين هويت انسانى است. در اين مرحله، ويژگى هاى بلوغ و هويت انسانى پسران و دختران، ظاهر مى شود.
👨💼 مردان صفت هايى مانند آرامش، پذيرش و صبر را به ويژگى هاى پيشين خود اضافه مى كنند و به جاى تسلط بر همه چيز و از جمله همه زنان، ميل به تسلط بر زندگى و خانواده خود را دارند.
👩💼زنان نيز با رسيدن به بلوغ روانى، به جاى تمايل به جذب همه مردان و صرف تمام وقت و نيروى حياتى خود در اين راه، فقط به يك مرد (نامزد يا شوهر) توجه دارند و ديگر توانايى هاى جسمى و روحى خود را صرف سازندگى مى كنند.
🗣نويسنده درباره اينكه ممكن است در روند مرحله چهارم، اختلال
ايجاد شود و اين اختلال موجب به وجود آمدن انحراف در تكامل شخصيت فرد شود، مى نويسد:
4⃣مرحله چهارم اگر به دور از افراط و تفريط و به طور طبيعى پيش برود، مشكلى ايجاد نمى شود. ولى اگر اين شرط رعايت نشود و پسران و دختران رفتارهاى خود را كنترل نكنند، يعنى پسران بيش از حد، حالت تهاجمى و ستيزه جويى داشته باشند و دختران هم بيش از حد، جلوه گرى و خودنمايى كنند و به ظهوردادن زيبايى هاى خود بپردازند، ممكن است دو نوع اختلال به وجود آيد.
🔻 نخست، عوض شدن نقش پسر و دختر كه خطر همجنس گرايى از همين جا به وجود مى آيد و دوم تثبيت در اين مرحله و نرسيدن به مرحله پنجم؛ يعنى تكامل و بلوغ و در نتيجه، متوقف شدن رشد شخصيت است كه باعث مى شود پسران هميشه تشنه قدرت و خواهان تسلط بر ديگران بوده و دختران به موجوداتى كاملاً گيرنده تبديل شده و هميشه اسير توجه ديگران باشند. چنين دخترانى همواره مجبورند پذيرش خود را به خويشتن و ديگران اثبات كنند. ازاين رو چنين زنانى از سازندگى و به ويژه استقلال شخصيت باز مى مانند.
◀️ادامه دارد.....
#فوق_العاده
#من_به_حجاب_فاطمی_محبت_دارم
نشراین مطلب صدقه جاریه می باشد
.
.
«»«»«»بوی خوش«»«»«»
🌹 از امام باقر علیه السلام روایت شده است که فرمود:
«سه خصلت در حضرت رسول صلی الله علیه و آله وجود داشت که در دیگران نبود: سایه نداشت، از هر مسیری عبور میکرد تا مدّتی بوی خوش آن حضرت در آن مسیر بود به گونه ای که هر کس از آنجا عبور میکرد درمی یافت که پیامبر صلی الله علیه و آله از آن راه عبور کرده است، از کنار هر سنگ ودرختی که میگذشت برای آن حضرت تعظیم میکردند».
📗 مکارم الأخلاق، ص ۳۴.
. «»«»«»«» #کلام_نورانی «»«»«»«»
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🌹زن جاش تو آشپزخونه است!؟؟؟
#لطفا_بازنشر_کنید #در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
#کلیپ
……………………………………
join:➣ @repentance
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
❣عشق يا احساسى زودگذر 3⃣قسمت سوم ✍. روزى را كه قرار گذاشته بودند، با مادر احمد پيش مشاور رفتم. خان
❣عشق يا احساسى زودگذر
⏹قسمت آخر
😔تصوّرى كه از احمد براى خودم درست كرده بودم به هم ريخت و به واقعيتهايى پى بردم كه تا حالا فكرش را هم نكرده بودم ناراحت بودم ديگر احساس قبلى را به احمد نداشتم، نمىخواستم او را ببينم.
💡باز هم مشاور مرا به فكر و تأمّل واداشت و گفت: باز هم بيشتر فكر كنم و براى يك هفته ديگر وقت مشاوره دادند.
🏡 به خانه آمدم همهاش در مورد حرفهاى مشاور فكر مىكردم با اين حال، نامادريم هم حقّ داشت كه مخالفت مىكرد. حالا فهميدم كه از روى حسادت يا غرض نبوده، او هم صلاح مرا مىخواسته است.
🗣 چند روز بعد با پدرم صحبت كردم، خيلى خوشحال شد كه من به اين واقعيتها رسيدهام.
👨پدرم گفت: هنوز دير نشده است اگر بخواهى مىتوانى وسايلى را كه آورده است پس بدهى، همسايهمان قبلاً از من خواستگارى كرده بود، افراد ديگرى هم بودند ولى همهشان را به خاطر احمد ردّ كرده بودم، نامادريم گفت: پسر همسايه هنوز ازدواج نكرده است و تو را مىخواهد، اگر مىخواهى بگويم بيايند.
💪 او هم كار ثابتدارد و هم مرد زندگى است. درآمدش بد نيست، پسر سر به راه و متدينى است. نمىدانستم چه جواب بدهم، ديگر از احمد خوشم نمىآمد، نمىخواستم او را ببينم. پدرم گفت من هم موافقام او پسر خوبى است.
🙂گفتم: باشد هر چه شما بگوئيد. پدر و مادرم خوشحال بودند و فرداى آن روز بعد از پس دادن وسايل احمد به مادرش، مادرم پيام دادند و پسر همسايهمان با مادرش به منزل آمده و قرارها را گذاشتند و روز عقد مشخص شد.
😞در دل ناراحت بودم كه آن همه ارتباط با احمد داشتم، حالا چهطورى در چشمان همسرم نگاه كنم، آخر او مرا دختر متين و پاك و نجيبى مىدانست!!
❌از ارتباط من و احمد اطّلاع نداشت. همهاش در دل، خودم را سرزنش مىكردم، كه اى كاش، كارهايى كه كردم انجام نمىدادم، و پايه زندگيم را روى هوى و هوس بنا نمىكردم، با چشم خود ديدم چطور و چه زود اين بنا فرو ريخت.
♨️بعدها شنيدم كه پولهايى كه احمد داشت، از راه فروش مواد مخدّر بوده و خودش هم مواد مخدّر مصرف مىكرد، براى همين نمىتوانست كار كند.
☝️اين موضوع را مشاور مىدانست؛ براى همين مرتّب مرا به فكر كردن و تأمّل بيشتر وادار مىكرد. افسوس كه نمىتوان زمان را برگرداند و عاقلانه عمل كرد. افسوس كه....
#دوست_دخترودوست_پسر
.
.
🌱تربـیـت جـوان
🌹امیرمؤمنان علی علیه السلام خطاب به فرزند بزرگوارش، امام حسن علیه السلام میفرماید:
🔹«وَ إنَّما قَلْبُ الْحَدَثِ کاَلْارْضِ الْخالیَةِ ما اُلقی فیها مِنْ شیْ ءٍ قَبِلَتْهُ فَبادَرْتُکَ بِالْاَدَبِ قَبْلَ أنْ یَقْسُوَقَلْبُکَ وَ یَشْتَغِلَ لُبُّک»؛
📗نهج البلاغه، نامه ۳۱.
🔹 قلب جوان نوخاسته، هم چون زمینی خالی است، هر بذری که در آن افکنده شود میپذیرد.
❣ پس من پیش از آن که دلت سخت شود و فکرت مشغول گردد، به ادب و تربیت تو مبادرت نمودم.
☝️در روایت مذکور، امام بر دو جنبه بسیار مهم در امر تربیت تأکید میورزد:
🔻قلـب و
🔺ذهــن.
🔸«قلب» مرکز عواطف و احساسات،
🔸و «ذهن» مرکز اندیشه و تفکّر است.
پس برای تربیت و برای راهیابی به شخصیت نوجوان و جوان، پیش از هر چیز باید به قلب او راه یافته و سپس به ذهن و اندیشه او دست یافت.
❤️مقدّم دانستن قلب، که مرکز عواطف و احساسات است، بر ذهن، که مرکز اندیشه و تعقّل است، بی حکمت نیست. این همان نکته ای است که ما، در امر تربیت و پرورش از آن غافلیم؛ زیرا برای پرورش دینی و معنوی نوجوانان و جوانان، نخست از راه استدلال و عقاید وارد میشویم، حال آن که مهم ترین اصل در تربیت، زمینه سازی روانی از راه عواطف، احساسات و محبت قلبی است. همین بی توجهی، به عدم موفقیّت میانجامد.
چه بسیارند مربّیانی ووالدینی که در امر تربیت ابتدا میخواهند از راه استدلال خشک عقلی (مطرح کردن عقاید و دلایل) به قلب و عواطف فراگیران تربیت راه یابند، اما در این تلاش خود، چندان موفق نیستند.
✅ امام علی علیه السلام میفرماید: پیش از این که عواطف و احساسات خدشه دار شود و شخصیت لطمه بیند و قلب از احساس لطیف عشق و محبت تهی گردد و سخت شود، ( یعنی زمینه دریافت عقاید بسته شود.)باید تربیت و پرورش را آغاز کرد.
📗میزان الحکمة، باب قلب.
🔅امام محمّد باقرعلیه السلام میفرماید:
🔹«لا فَقْرَکَفَقْرِ القَلْبِ و لاغِنی کَغِنی النَّفْسِ»؛
🔹 زهیچ فقری هم چون فقر قلب نیست و هیچ بی نیازی یی چون بی نیازی نفس نیست.
☝️ امام علیه السلام در این روایت، به این نکته مهم اشاره میفرماید که تهی بودن قلب از عواطف، احساسات، عشق، محبت و دوستی، از فقر و بدبختی بدتر است و بی نیازی و غنای نفس و عزّت و کرامت شخصیت، بهترین ثروت است؛ زیرا «غنای نفس» و احیای شخصیت، اساس تربیت اسلامی و عامل گرایش مذهبی و رشد معنوی انسان
است.
💠 امام حسین علیه السلام در دعای روز عرفه میفرماید: «اَللَّهُمَّ اجْعَلْ غِنایَ فی نَفْسی ؛ بارخدایا! بی نیازی من را در نفس من قرار ده، (نه در مال و ثروت و... ). »
#خانواده
#فرزندداری
#فرزند
.
➕نشر و تأیید همه مطالب
✍کاربران با تأیید یا ردّ کردن مطالب منتشر شده در شبکههای اجتماعی، نقش مهمی در گسترش معارف یا جلوگیری از مطالب انحرافی دارند. گاهی در گروهها یا کانالها مطالب خلاف شرعی منتشر میشود و کاربران میتوانند با اعتراض نسبت به این محتوا از گسترش آنها
جلوگیری کنند و یا با تأیید، آن مطالب را در سطح وسیع تری گسترش دهند. که در این صورت به نشر مطالب ناهنجار و خلاف شرع کمک کرده اند.
➕در بعضی موارد که مطالب مفید و آموزنده در شبکههای اجتماعی گذاشته میشود، اگر کاربران استقبال نکرده و آن مطالب را مطالعه نکنند؛ زمینه دلسردی افراد را فراهم میکنند. لذا سزاوار است از مطالب مفید و آموزنده با تأیید کردن آنها استقبال کرده و با ردّ کردن محتوای فاسد و انحرافی جلو نشر آنها را بگیرند.
⁉️ #سـؤالـات_کـلیـدے
🤔 آیا خواندن، نشر و تأیید مطالبی حاوی تهمت زدن، غیبت کردن، تحقیر و تمسخر و... که در شبکههای اجتماعی منشر میشود، جایز است؟
🔹خواندن، نشر و تأیید این گونه از مطالب جایز نیست
#سواد_رسانه_ای
#سواد_فضای_مجازی
.
.
🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس
✋و سـلام برشماخوبان
🌤هــرجـمعـه بــا
❣ #قـرار_عـاشـقـی
✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله)
5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید
🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم
🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود
👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود
❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن
☝️پس اولین نفرباش
🌱 #قدمی_برای_آمدنش_برداریم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💠 بـازارداغ مذهـبـی ها
✍هرکسی که مذهبی است وکارهای دینی میکنه دلیل نمیشه همه کارهایی که انجام میده مورد تایید اهل بیت باشه
💟 پس لطفا #التماس_تفکر
⚠لطفا برای مسائل دینی به متخصیصن دینی رجوع کنید نه هرکسی که چادر یاریش داره یا کمی ازدین میفهمه ودین رو بخاطر اشتباه اونها بد اعلام نکنید
🔰متاسفانه گاهی مذهبی های ما مسیراشتباهی رو ناخواسته به دیگران یاد وآموزش میدهند
🚥پس مذهبی ها لطفا اگر جایی دید یکی از هم مسیری های شما وهم هدفهای اشتباه میروند حتما بدون تعارف تذکربدهید
◥من مسلمان ومذهبی هستم واسلام کامل است اگرازمن اشتباهی سرزداین عیب من را نسبت به دین ومذهبم ندهید◣
#در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
#کلیپ
#من_به_حجاب_فاطمی_محبت_دارم
……………………………………
join:➣ @repentance
.
✅ تأثيـر حجاب در رشد شخصيت زن
⏹قسمت پایانی
✍امروزه در بيشتر جوامع انسانى، اين توقف شخصيت به شكل هاى گوناگون، تشويق و تبليغ مى شود.
🔥به نمايش گذاشتن عكسها و فيلم هايى كه بى بند و بارى را رواج مى دهد و نيز حضور زنان بدحجاب با آرايش هاى غليظ در سينما و اينترنت و پخش سريال هايى كه روابط صميمى ميان زن و مرد نامحرم را رواج مى دهد و الگو قرار دادن آنها يا نمايش فيلم هايى كه خشونت را نشان مى دهد و الگو قرار دادن شخصيت هايى كه در اين فيلمها به سرعت آدم مى كشند و بر تصاحب زنان بسيار و نداشتن همسر و ويرانگرى مى بالند، از بدترين نمونه هايى است كه دختران و پسران را از رشد و رسيدن به مرحله بلوغ روانى باز مى دارد.
🗣نويسنده در ادامه، به بيان برخى پيامدهاى فردى و اجتماعى فرهنگ ابتذال كه نتيجه آن تثبيت و توقف در مرحله چهارم رشد و نرسيدن به كمال بلوغ است، مى پردازد و مى نويسد:
🍂زنان و مردانى كه از چنين فرهنگى تأثير مى پذيرند، هميشه از زوال قدرت جذب و نفوذ در ديگران، نگران و ناراضى اند. به شدت از روزگار پيرى مى هراسند و عطش رنج آور آنها براى پيروزى، خاموش شدنى نيست.
💔چنين زنان و مردانى، به طور طبيعى طعم محبت واقعى را نچشيده اند و مجالى براى مهرورزى، عشق و قبول مسئوليت ندارند.
❌ شايد به همين دليل است كه اكنون بيش از ۶٣ درصد خانواده هاى آمريكايى، تك والدى هستند؛ زيرا لازمه زندگى مشترك، گذشت، قبول مسئوليت، مهرورزى ومحبت انسانى است و چنين ويژگى هايى با الگوها و نمونه هاى عرضه شده در آن جامعه كه هنرى جز نفوذ بر ديگران و جلب توجه آنها ندارند، در تعارض است.
🔅زندگى خانوادگى، نه مكانى است براى تصاحب همه زنان و نه مجالى براى جلب توجه همه مردان.
🔻آن گاه نويسنده به توضيح ويژگى هاى شخصيتى زنان رشديافته مى پردازد و مى نويسد:
در مقابل، زنانى كه به مرحله تكامل و بلوغ روانى رسيده اند، زنانى سازنده، دانشمند، ايثارگر و خدمت گزارند و در تمام جوامع، از اين سبك سرىها به دور بوده، در زندگى و سلوك اجتماعى، به مراتب از ديگر زنان، ساده تر زيسته و شخصيت بالغ آنها اسير جلب كردن ديگران نيست.
👠 آنها لباس هاى جلف نمى پوشند، كمتر از ديگران در انظار آرايش مى كنند و عموماً در زندگى خانوادگى موفق اند.
🙇با توجه به آنچه گفته شد، فاصله گرفتن جامعه از فرهنگ حجاب و رعايت نكردن حريم ميان زن و مرد، عامل بسيارى از مشكلات روانى و اجتماعى براى افراد، به ويژه زنان است.
🔻 نويسنده در اين باره مى نويسد:
هرچه زنان و دختران در استفاده از وسايل آرايش و زيبايى، بيشتر افراط كنند، عطش آنها در خودنمايى و جلب توجه ديگران بيشتر مى شود و وابستگى و بى ارادگى شان شديدتر مى گردد.
➖روشن است كه اين روند، به خودى خود، نفاق، كرنش، قبول اسارت، سبك سرى، ازخودبيگانگى، احساس دلتنگى و بالأخره در روزگار ميانسالى و پيرى، اندوه و رنج پايان پذيرى را به ارمغان خواهد آورد و با سپيد شدن هر تار مو و آشكار شدن هر خطى بر چهره، گويى ذخيره حياتى اين گونه زنان پايان مى پذيرد؛ زيرا از تنها وسيله دلگرمى و اميد براى زندگى، چيزى باقى نمانده است.
🔻اين نويسنده سپس به تأثير رعايت حجاب در رشد و تكامل شخصيت زن پرداخته و نوشته است:
💡در برابر اين توصيه ها، اديان توحيدى نيز شيوه اى توصيه كرده اند. يكى از مؤثرترين روشها براى رشد شخصيت زن و آزادى از قيد وابستگى به جلب توجه و خودنمايى، پوشيدگى و مستورى است.
🔹 پوشيدگى براى دختران از زمره نيازهاى اساسى براى رشد و بلوغ روانى در اين مرحله است كه بايد در دوران نوجوانى تأمين شود.
🌹دختران با مستور نگه داشتن خويش از نامحرم، در حقيقت، اختصاصى بودن جلب توجه ديگران را مى آموزند تا در آينده نيز از اين گيرندگى و جذابيت در محدوده خانواده، به طور سازنده، استفاده كنند و اين نهاد مقدس را تحكيم بخشند. اين تمرين (حجاب) در حقيقت، تعديلى است در برابر خواست طبيعى، كه اقتضاى آن، جذب و گيرندگى بود.
❄️ پوشيدگى دختران، مانند رفتن به مدرسه در يك صبح سرد و زمستانى است كه طبيعتاً با قبول رنج و تحمل فشار همراه است. اما هرز نرفتن نيروهاى تعالى بخش و سازنده نوجوانان دختر و بعدها زنان، ضرورى است؛ چنان كه آيات حجاب نيز به آن اشاره كرده است.
🔻نويسنده در پايان، زنان و دختران را از ارزش هاى حقيقى خود آگاه مى كند و مى نويسد:
🦋مواهب خداوند به زنان، تنها زيبايى ظاهرى نيست كه با پايان يافتن آن، زن به پايان نقش خود در حيات اجتماعى نزديك شود. ارزش زنان به كسب كمالات و فضيلت هاى اخلاقى و انسانى و جلب رضاى خداوند متعال است، نه اصرار بيهوده بر جلب توجه ديگران كه متأسفانه، بزرگ ترين بازنده اصلى اين بازى، زنان خواهند بود.
#من_به_حجاب_فاطمی_محبت_دارم
نشراین مطلب صدقه جاریه می باشد
.