eitaa logo
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
792 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
1.3هزار ویدیو
26 فایل
🖋️سیدمحمدصالح هاشمی 🌐مربی فضای مجازی 📒لیسانس حوزوی 💡مشاورمذهبی 👶مربی کودک 🌐روبیکا https://rubika.ir/sydhashemii 🌐سروش https://splus.ir/sydhashemii 🌐گپ https://gap.im/sydhashemii 🌐هورسا👇 https://www.hoorsa.com/sydhashemii
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس ✋و سـلام برشماخوبان 🌤هــرجـمعـه بــا ❣ ✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله) 5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید 🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم 🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود 👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود ❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن ☝️پس اولین نفرباش 🌱 .
. السلام علیک یااباعبدالله الحسین علیه السلام فایل های شب هشتم مسجد امام زمان عج (بلوار ولیعصر) 👇👇
روضه.mp3
6.53M
. روضه حضرت علی اکبرعلیه السلام مبلغ سید محمدصالح هاشمی .
چای روضه شفاست.mp3
7.96M
. علمت رو مادرت گذاشت رو دوشم چایی روضه ولی جایش این شب ها در هیئت ها وحسینه ومساجد خالی است سنگین .
حسين.mp3
6.04M
. 😔غریب گیر آوردند تشنه سربریدنت.... .
👆 به علت مشغله تبلیغی فرصت ویرایش همه فایلهای صوتی جلسه راندارم وان شاء الله بعد از یازدهم محرم مابقی فایل های صوتی راهم ویرایش میکنم ودر کانال قرارمیدهم .
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. 💡شبـهـات پیـرامون زنـان ◀️ مــتــن سی ودوم 🔘 طـرح شـبهـه ☑️ #شبهه مسأله ی اذن و اجازه در خانواد
💡شبـهـات پیـرامون زنـان ◀️ مــتــن سی وسوم 🔘 طـرح شـبهـه ☑️ مسأله ی اذن و اجازه در خانواده ((لطفا متن های قبلی رامطالعه نمایبد تاراحتر بتوانید این متن ومطلب رادرک ومطالعه نمایید)) ولایت و حاکمیت بر جان فرزند ✍بر اساس ماده ی ۲۲۰ قانون مجازات اسلامی، قانون گذار برای ولی قهری، مالکیت بر جان فرزند و نواده را نیز به رسمیت شناخته و دست مادران را نیز برای آن که بتوانند به خون خواهی فرزند خود از قاتل، قصاص بخواهند، کوتاه کرده است». 🔻پـاسخ به شبـهـه در پاسخ به این شبهه باید گفت چنین چیزی اصلاً واقعیت ندارد و نسبتی ناروا به احکام اسلامی و نوعی بازی کردن با کلمات است؛ زیرا همان گونه که بیا شد، ولایت پدر بر امور فرزند وظیفه و تکلیفی است که وی در سرپرستی فرزند بر عهده دارد، امّا نه تا این حدّ که حتی نسبت به جان فرزند نیز آزاد باشد. 👈چنان که در باب دیات، همه ی فقها اتفاق نظر دارند که اگر پدر در تأدیب فرزند زیاده روی کند و ضرب یا جراحتی وارد کند که دیه ای برای آن مقدر شده باشد، موظف به پرداخت آن است و با او برخورد می‌شود. در این مسأله نیز، اگر پدری فرزند خود را به قتل برساند، علاوه بر پرداخت دیه، موظف به دادن کفاره نیز می‌باشد. 👈چه این که بر اساس قانون به تعزیر نیز محکوم می‌شود.
. سلام علیکم روز عاشوا قلب امام زمان پر ازغم وغصه است صدقه برای قلب داغدارشان کناربگذارید .
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. سلام علیکم با عرض تسلیت ایام عزای اهل بیت علیهم السلام از تک تک شما تقاضا دارم دراین همکاری نمایید متاسفانه در بعضی جاها نذرشمع برای امام حسین علیه السلام دارند که اینکونه نذر ها صحیح نیست شمع روشن کردن درشب یازدهم محرم پول رادور ریختن و حق الناس است لطفا بسیاربسیارمنتشرنمایید وبانشرحداکثری درثواب شریک بشوید
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. ⁉️عشق چیست و چرا باید عاشق شویم؟ ((لطفا متن های قبلی رامطالعه نمایبد تاراحتر بتوانید این متن و
. ⁉️عشق چیست و چرا باید عاشق شویم؟ ((لطفا متن های قبلی رامطالعه نمایبد تاراحتر بتوانید این متن ومطلب رادرک ومطالعه نمایید)) لذت طلبی نکوهیده ✍پس از آن که روشن شد قرآن وجود این میل را نامطلوب نمی داند، جای طرح این پرسش است که با وجود این دید مثبت قرآنی، چرا گاهی لذت طلبی مذمت و نکوهش شده است ⁉️ و آیا وجود این گونه نکوهش‌ها و مذمت‌ها با این دیدگاه قرآنی قابل جمع است؟ در پاسخ به این پرسش می‌گوییم: مذمت‌ها و نکوهش‌هایی که در این زمینه و در رابطه با این میل انجام شده، به اصل لذت طلبی مربوط نمی شود ✅ تا با این دیدگاه قرآنی در تعارض باشد، بلکه منشأ این نکوهش‌ها عواملی جنبی است که به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم: الف)👈 فراموش کردن لذت‌های ارزنده تر؛ زیرا ممکن است انسان خود را در لذایذ آنی و لحظه ای زودگذر غرق کرده و در آن متمرکز شود و تمام همت خود را به هوس‌های کم ارزش تر متوجه نماید و از لذت‌های معنوی و برتر غافل شود و از کمال باز ماند. انسان از میان لذت‌ها به جهت غفلت به دنبال آن مقدار لذتی است که برایش ممکن و میسور است، ولی طبیعی است که عقل، منطق و اختیار دارد و می‌تواند از میان همۀ انواع لذت‌ها با کمیت ها، کیفیت‌ها و شدت‌های مختلف بهترین، شدیدترین و عمیق ترین لذت‌ها را در محدودۀ گزینش خود قرار دهد، ولی او گاهی در این انتخاب دچار اشتباه و لغزش می‌شود و بدون توجه به لذت‌های عمیق و والاتر (لذت‌های معنوی) خود را با لذت‌های زودگذر مادی مأنوس می‌کند. .