آگهی استخدام
شرکت نخل طلائی طبس جهت تکمیل کادر تولید بسته بندی انواع گوشت مرغ و ماهی و فراورده ای گوشتی وحمل و نقل خود نیاز به افراد ذیل دارد
۱_کارگر خط تولید مرد ۱۰نفر
۲_کارگر خط تولید زن ۱۰نفر
۳_راننده پایه یک جهت کامیون ایسوزو یخچالدار ۱ نفر
۴_راننده پایه دو جهت نیسان یخچالدار ۱نفر
شرایط استخدام
۱_حسن شهرت , عدم سو پیشینه و اعتیاد به مواد مخدر
۲_حقوق و مزایای مکفی(قانون کار) و بیمه
۳_مصاحبه و پذیرش شخص متقاضی
شماره تلفن09131554356 از ساعت21 _17 جهت تماس و پذیرش
مدیر عامل شرکت نخل طلائی طبس
@dtabas
🚫 سند راستگویی حسن روحانی!!
چند روز پیش روحانی گفت خزانه دولت را خالی تحویل گرفته ام و پر تحویل داده ام. قبول ندارید این هم سندش 👆👆👆
🌴 @Tabasya 🌴
20.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙏🏻اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🙏🏻
💥منتشر شد... (سلام بر ابراهیم)🎵 (نسخه دوم) خواننده: حسین کریمی پناه
شعر و ملودی: سید صادق آتشی
🔴 جدیدترین نماهنگ تولید شده از "شهید ابراهیم هادی" به یاد شهید جاویدالاثر ابراهیم هادی، تقدیم به مادرمان حضرت زهرا س'🖤
🇮🇷🌷@dtabas🌷🇮🇷
کانال رسمی روستای دشتغران
#آگهی_ترحیم مرحومه مغفوره شادروان 🌹کربلایی فاطمه مهدی زاده 🌺همسر مرحوم شعبان غلامزاده #تلگرام #ایت
تشکر واعتذار
✿﷽✿
🌹من لم یشکر المخلوق، لم یشکر الخالق
⚫️ هر آنچه که خداوند بزرگ مقدر میفرماید، هیچ بندهای را توان تفسیر آن نیست و بر آنچه که حکمت متعالیهاش تعلق میگیرد، هیچ کس را جرأت تعبیر و تعدیل نمیباشد.
لذا بر آن چه که میدهد شاکریم و بر ندادههایش هم شاکر و صبوری میکنیم.
◼️سخت است باور نبودن((مادر)) و قبول ندیدنش اما تحمل این مصیبت با شرکت و همراهی شما در مراسم #تغسیل_تشییع_تدفین و #ترحیم شادروان (( کربلایی فاطمه مهدی زاده)) التیام بخش بود و در این محفل تلخ مصیبت بار غم ما را به حضور پرمهرتان کاسته اید.
🔸لذا با شایستهترین و عالیترین عبارات و سخنان، به هر زبان و هر لهجه، محبتهای شما بزرگواران را میستاییم و چه آن کس که به قدوم مبارک خود و چه آن عزیزی که به خط و جراید، از طریق تماس تلفنی وفضای مجازی گَرد غم از چهره غمگین ما زِدود.
▪️بدینوسیله از عنایت و حسن توجه کلیه سروران محترم، روحانیت معزز، اقوام ، دوستان، آشنایان، همکاران و کلیه کسانی که از راههای دور و نزدیک، شهرهای تهران، مشهد، یزد، روستاهای همجوار، ارگان های نظامی و انتظامی، نهادها و ارگانها، شورای اسلامی، دهیاری، مراکز فرهنگی روستا ،هیئت متحده رضوی ، حسینیه امام علی(ع) ، پایگاههای شهید باهنر و مهدیه مسجد حضرت ولیعصر(عج)، صندوق قرض الحسنه امام حسن مجتبی علیه السلام، کانالها و گروههای فضای مجازی روستا وشهرستان، مردم ولایتمدار روستای دشتغران که باحضور و ارسال پیام های تسلیت در فضای مجازی و تماسهای تلفنی ابراز همدردی نمودند، صمیمانه سپاسگزاریم.
🔲از اینکه بدلیل تألمات روحی امکان تقدیر حضوری فراهم نشد عذرخواهی نموده و برای همگان از خداوند رحمان، حضور در رکاب نورانی امام زمان (عج) را در عصر ظهور مسئلت مینماییم.
🥀 و من الله التوفیق
✍ خانواده های غلام زاده مهدی زاده وفامیل وابسته
#تلگرام #ایتا 👇
🌴 @DTABAS 👈
#دهه_بصیرت
همایش بصیرتی "گفتمـان انقـلابـی"ویژه دهه بصیرت ومقاومت
با سخنرانی حجـت الاسـلام و المسلمین راجـی"
مدیر اندیشکده راهبردی سعداء
نویسنده کتاب های "صعود چهل ساله"و"یک ون شبهه"
ویژه عموم برادران و خواهران بخصوص جوانان
زمان :شنبه ۱۰ دیماه ۱۴۰۱_ساعت 19:30
مکان: هیئت رزمندگان اسلام طبس
ستاد گرامیداشت دهه بصیرت و مقاومت شهرستان طبس
@dtabas
به نام خدا
از شنبه
هرشب
ساعت ۲۱:١٥
از شبكه دو
سريال 🍀بچه زرنگ🍀
در مورد ٨ تا شهيد مدافع حرم
خيلي جالبه ٤تا از شهدا برادراشون نقششونو بازي كردن واينكه تو خونه واقعي خود شهدا فيلم رو بازي كردن
حتي يكي از شهدا مادر واقعي خودش نقششو بازي كرده
حتما ببینید
@dtabas
_حجاب معرف شخصیت زن نه جنسیت
_هم وطن با حجاب من!
در دنیا از حضرت زهرا(س) تقلید میکنی، در آخرت هم حضرت زهرا (س) پشت و پناهت باد
_حجاب، خانواده را گلستانی معطر میکند.
_با همان چادر خاکی که بر سر داری
میتوانی غم مهدی ز دلش برداری
_بانو! پریشان است گیسویت ولی...
پریشان تر از گیسوی تو پسری است که میخواهد نگاهش را نگه دارد.
مگذار دلش را پریشانی گیسوانت بلرزاند
شاید دل او تمام دار و ندار بانوی دیگری باشد.
#زن زندگی اگاهی
_در این آشوبها، حجابت عطر خدا دارد
هزاران دلبر زیبا چنین عطری کجا دارد؟!
با حجابت شهرمون رو قشنگ میکنی
_نگذار زیبایی هایت ارزان شوند!
پس حجاب کامل را به بقیه خوبی هات اضافه کن عزیزم
#زن زندگی آگاهی
_شیرمردان سرزمینم رفتند
تا غیرت مردان سرزمینم نمیرد
غیرت نشانه عشق یک مرد است
_حق الناس یعنی با بی حجابی تو دل کسی زلزله ١٠ ریشتری به پا کنی ولی آوار برداریش بیفته گردن همسر بیگناهش
_در مقابل امنیت روانی خانواده های یکدیگر مسئولیم.
_حجاب... یعنی: وجدانی که نمیخواهد پسری مجرد که هنوز شرایط ازدواج ندارد به واسطه زیبایی، آرایش و اندامش به گناه بیفتد.
_حجاب یه نوع مهربونیه
مهربونیه به مردایی که موقعیت ازدواج ندارند.
_حجاب یه نوع مهربونیه
مهربونیه به خانوم هایی که به اندازه تو زیبا نیستند.
_با بی حجابیت چه بسیار دلهایی که به خاطر تو بانو می لرزند!
_با بی حجابیت بانو چه بسیار ذهن هایی که به خاطر دل تو، کج می روند.
_حجاب یعنی خواهر عزیزم
همسرت اومد بیرون نگران نباش!
_حجاب یعنی من به دلسرد شدن یک مرد از خانمش کمک نمی کنم.
_حجاب یعنی: من به بالا رفتن آمار طلاق کمک نمیکنم.
_حجاب یعنی: برادر با خیال راحت تو خیابان قدم بزن
با خیال راحت کار کن
با خیال راحت درس بخون
من به هیچ وجه آرامش روانی تو را به هم نمی ریزم.
_حجاب یعنی: از زیبایی ام برای تحریک و آلوده کردن پسر جوانی که فعلا شرایط ازدواج ندارد استفاده نمیکنم.
_حجاب یعنی: نمیخواهم برای همسر یک زن و پدر یک خانواده دلبری کنم.
_عشق مراقبت میخواهد
تو با #غیرتت
من با #حجابم
_پرچم حسین به دست عباس است و بر سر زینب
اینجاست که کشف حجاب استراتژی دشمن میشود.
_کی گفته فرشته ها فقط توی آسمونن
تو با این حیا و وقارت فرشته روی زمینی
پیام شهدا:
خواهرم استعمار قبل از هر چیز از سیاهی چادر تو میترسد تا از سرخی خون من
بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار خانواده آیتالله محمدتقی مصباح یزدی (رضوان الله علیه) که ۵ دیماه ۱۴۰۱ برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری دومین همایش بزرگداشت علامه مصباح یزدی در تهران منتشر شد.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و آله الطّیّبین الطّاهرین سیّما بقیّة الله فی الارضین.
خیلی خوش آمدید. بعد از مدّتها آقایان را و بعضی از خانمها را زیارت کردیم. بزرگداشت جناب آقای مصباح یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیّت و ماها و همه است و بزرگداشت ایشان به معنای زنده نگه داشتن جهتگیری ایشان و راه ایشان است.
مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یک خصوصیّات منحصربهفردی داشتند که من در مجموعهی فضلای برجستهی قم که از قدیم میشناختیم، و حالا هم بحمدالله برکات بعضیشان ادامه دارد، نگاه میکنم، جامع این خصوصیّات را کسی مثل مرحوم آقای مصباح مشاهده نمیکنم؛ علم فراوان، فکر خوب و نوآور، بیان رسا و واضح، انگیزهی تمامنشدنی و بینظیر، خلقیّات و رفتارهای شایسته و برجسته، سلوک و معرفت و توجّه معنوی و مانند اینها؛ مجموع اینها را واقعاً انسان نمیتواند پیدا کند. اینها در آقای مصباح جمع بود.
بالاخره رفتن برای همه هست: اِنَّکَ مَیِّتٌ وَ اِنَّهُم مَّیِّتُون؛ اگر چه خسارت است امّا بالاخره چارهای نیست، ناگزیریم؛ علاج این است که آن راه ادامه پیدا کند؛ آن ابتکار و آن کارهایی که ایشان کردهاند: همین «طرح ولایت» یکی از ابتکارات ایشان است؛ همین تشکیلات عظیم مرکز تحقیقات امام خمینی یکی از همان ابتکارات است؛ کتابهایی که ایشان نوشتهاند، چه کتابهای علمی، چه آنچه مربوط به اخلاقیّات و معنویّات و [برای] استفادهی عموم و مانند اینها است، یکی از آن کارها است؛ اینها را نباید گذاشت تعطیل بشود. الحمدلله آثار ایشان از همه جهت خوب است؛ آثار صوتی ایشان خیلی آثار خوبی است. سخنرانیهای ایشان را یک مدّتی که در آن حسینیّه سخنرانی داشتند، در عصرهای ماه رمضان تلویزیون پخش میکرد؛ من مینشستم پای تلویزیون گوش میکردم؛ نمیدانم کِی بود. حالا من عصری مینشستم گوش میکردم؛ عصر ماه رمضان بود. به ایشان گفتم؛ گفتم اینها خیلی برجسته است، واقعاً خیلی خوب است؛ آدم مینشیند گوش میکند، واقعاً استفاده میکند. خب اینها نبایستی متوقّف بشود؛ نباید مسکوت بماند، فراموش بشود. ایشان آثار صوتی دارند، آثار مکتوب دارند، آثار مؤسّسه و بنیانهای مؤسّساتی، مثلِ آنهایی که اسم آوردیم ــ یا شاید هم غیر آنها که من خبر ندارم ــ دارند، الحمدلله فرزندان خوبی دارند، آقازادههای خوبی دارند؛ وَ بَثَّ مِنهُما رِجالاً کَثیراً وَ نِساء؛ الحمدلله؛ برکات نسلیشان هم برکات خوبی است.
در مورد حفظ آثار، نکتهای که وجود دارد، این است که نگذاریم این آثار کهنگی پیدا کند. یعنی آن روزی که ایشان این مؤسّسهی امام خمینی را راه انداختند، یک کار تازهای بود؛ آیا امروز هم اگر به همان شکلی که اوّل راه افتاده، اداره بشود، باز هم تازه است؟ این، جای سؤال است؛ این به عهدهی شماها است. آقای رجبی و شما آقایان ببینید چه کار باید کرد که آن تازگی و طراوت حفظ بشود. آن اوّلی که ایشان این کار را شروع کردند، خب یک کار خیلی نوِ جدیدی بود، توجّههایی را به خودش جلب کرد؛ حالا هم باید همان جور باشد.
یا مثلاً کتابهای ایشان. خب حالا بعضی از کتابها، کتابهای علمی است، کتاب درسی است، مثلاً فرض کنید فلسفه؛ خب حفظش به این است که در حوزه در جاهایی که مقتضی است تدریس بشود؛ امّا برخی از آثار مکتوب ایشان آثاری است که باید در ذهنها جایگزین بشود؛ بحث علم و فن و مانند اینها نیست؛ فکر است؛ باید در ذهن مخاطب بنشیند. چه جوری میشود نشاند؟ امروز با صِرف اینکه حالا تعداد نسخههایی که از یک کتاب چاپ میشود، بالا باشد یا پایین باشد، مسئله تمام نمیشود؛ یعنی این جور کتابهای فکری [این جوری حفظ نمیشود]. چرا، بعضی از کتابها هست که وقتی تعداد و تیراژ بالا برود، این یک موفّقیّت است؛ فرض کنید کتابهایی که در شرح حال شهدا مینویسند؛ خب هر چه افراد بیشتر بخوانند، بیشتر بهرهمند میشوند. کتابهای فکری این جوری نیست؛ کتابهای فکری لازم است در فکر رسوخ کند؛ و این، صرفاً با نشر کتاب حاصل نمیشود. شما نگاه کنید غربیها در این کارها خوب واردند، خوب بلدند؛ ببینید مثلاً فرض کنید فلان متفکّر، حالا مثلاً هِگل مگر چند کتاب نوشته؟ افکارش را از داخل این کتابها استخراج میکنند و درمیآورند، تخلیص میکنند، خلاصه میکنند، آن فکر را با بیانهای مختلف، با زبانهای مختلف، با شیوههای مختلف پخش میکنند، منتشر میکنند. این کار [در مورد ایشان هم] باید انجام بگیرد.
من البتّه گمان میکنم قبلها به خود مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یا شاید به بعضی از شاگردهای ایشان راجع به ملّاصدرا این حرف را زدم که کتاب ملّاصدرا تدریس میشود، امّا لبّ حرفهای ملّاصدرا چیست؟ ملّاصدرا چند مسئلهی اساسی دارد؛ اینها را پیدا کنید، بکشید بیرون، روی اینها بحث بشود، کار بشود، کتاب نوشته بشود، مباحثه بشود؛ این لازم است. در مورد خود آقای مصباح همین جور است و باید این جوری بشود. نگاه کنید، ببینید آن جهتگیری فکری ایشان، آن نقطهی تمرکز فکری ایشان چیست، چه در مسائل فلسفی، چه در مسائل اجتماعی، چه در مسائل اعتقادی و فکری، در فضای مجازی و از این قبیل پخش میشود ــ یک تکّه حرف را پخش کنید، این منتشر بشود، در ذهنها بماند، به زبانها بیاید، تکرار بشود؛ و مثل مَثَلِ سائر که در زبانها تکرار میشود و میمانَد، این فکر بماند، معلوم بشود این، فکر آقای مصباح است؛ تا افراد اسم آقای مصباح را میآورند، هر کسی که دیده این تکّهها را، این نوشتهها را، ذهنش به یکی از اینها متوجّه بشود، یادش بیاید. مثلاً یکی از راههای پخش فکرِ یک آدمِ متفکّر برجستهی عمیقی مثل آقای مصباح این است.
صوت هم خیلی خوب است. حالا شاید لازم نباشد از اوّل تا آخرِ یک سخنرانی را پخش کنیم ــ آن [کار] شاید یک مقداری تأثیر را هم کم کند ــ امّا بالاخره میتوان از یک صوتِ یک ساعته یا مثلاً سه ربع ساعتهای که مستمع را کاملاً جذب میکرده، مثلاً یک ربع ساعت مطلب درآورد.
یکی از چیزهایی که در این جلساتِ داخل حسینیّهی ایشان نظر من را خیلی جلب میکند، این است که وقتی [فیلم آن را] پخش میکنند، آدم میبیند اوّلاً مستمعین که متراکم نشستهاند، همه جوانند، یعنی مثلاً یک آدم مسنّ بالای چهل سال شاید در اینها دیده نمیشود؛ همه جوانند. و [ثانیاً] همه همین طور محوند! این خیلی مهم است. من چون خودم سخنرانم، دهها سال [سخنرانی کردهام]، به این نکات توجّه دارم. چه زمانی هست که سخنران احساس میکند موفّق است؟ این نگاهها و برخوردها و بهاصطلاح آن نمایشهایی که از رفتار مستمع وجود دارد، نشاندهندهی یک حقیقتی است؛ این را شما در سخنرانیهای ایشان مشاهده میکنید، یعنی این من را خیلی جلب میکند. ایشان چه دارد میگوید که این جور همهی دلها را، چشمها را مجذوب کرده، مبهوت کرده؟ این تکّههای خاص را پیدا کنید، مکرّر پخش کنید.
خوشبختانه صدا و سیما نسبت به این قضیّه روی خوش نشان داده. حالا گاهی اوقات هست مسئولانِ رسانهها و مانند اینها روی خوش به یک چیزی نشان نمیدهند، [ولی] نسبت به کارهای ایشان الحمدلله صدا و سیما گرایش خوبی دارد و در ساعات مختلف [پخش میکند]. من گاهی عبور میکنم، [وقتی] نگاه میکنم میبینم، یا گاهی نشستهام میبینم که از ایشان چیزهای زیادی را پخش میکنند؛ حیات آقای مصباح این است، زنده بودن آقای مصباح این است.
خب جسم ایشان رفت، حیف هم بود، خیلی حیف بود، یعنی وجود ایشان واقعاً مایهی برکت بود، آدم از دیدن ایشان استفاده میکرد؛ یکی از این کسانی [بود] که ما در طول عمر دیدیم از دورهی جوانیشان، نه حالا؛ آن وقت که ایشان شاید هنوز ازدواج هم نکرده بود ــ من قبل از اینکه بیایم قم، در مشهد با ایشان آشنا شدم؛ گمان میکنم مثلاً سال ۳۶، ۳۷ بود ــ از آن وقت آدم میفهمید ایشان یک مرد متدیّن، اهل دین و اهل تقوا بودند. از جملهی آن کسانی بود که «مَن یُذَکِّرُکُمُ اللهَ رُؤیَتُه» بود؛ رؤیت ایشان هم آدم را کمک میکرد، پیش میبُرد، به یاد خدا میانداخت. خب هر چه از آن جوانی گذشت، ایشان بهتر هم شد؛ اگرچه هر چه هست، مال همان دورهی جوانی است. شما جوانها قدر این دوره را بدانید؛ آنچه آن آخرِ کار به درد آدم میخورد و گیر آدم میآید و برای آدم میماند، همین [چیزی] است که حالا شماها کسب کردهاید و دارید کسب میکنید. جوانها قدر جوانیشان را بدانند.
خدا انشاءالله درجاتشان را عالی کند. بله، دو سال از درگذشتشان گذشت؛ دوازدهم دی بود. خداوند انشاءالله درجات ایشان را عالی کند و ایشان را مشمول مغفرت و رحمت خودش قرار بدهد.