پرخاشگری نوجوانان | علل، پیامدها و نحوه برخورد صحیح با پرخاشگری
پرخاشگری نوجوانان یکی از چالشهایی است که بسیاری از والدین با آن مواجه میشوند. برخی تغییرات جسمانی و روانی زمینه ساز بروز خشم و رفتار پرخاشگرانه در نوجوان هستند اما در بسیاری از موارد پرخاشگری نوجوان به سبکهای فرزند پروری والدین و نحوه برخورد آنها با نوجوان بر میگردد. زود رنجی، از دیگر مشکلاتی است که در این دوران به وجود میآید. اگر نوجوانان بیش از اندازه خشمگین شوند و نتوانند رفتار خود را را کنترل کنند، این مسئله میتواند آسیب زننده باشد.
تاثیر خانه و مدرسه در بروز پرخاشگری نوجوانان
بعضی اوقات، پرخاشگری و بروز خشم توسط نوجوان، نشان دهنده رابطه گسسته و مــشکلات جوانان با والدین است. خشم و پرخاشگری در نوجوانان میتواند ناشی از عدم امنیت روانی او باشد. نوجوانی که مورد طرد، تهدید، تنبیه و تحقیر در روابط خانودگی قرار گرفته و والدین در نوع تربیت خود، درست عمل نکردهاند، دچار عدم امنیت روانی میشود و برای محافظت از خود دست به پرخاشگری میزند.
پرخاشگری نوجوانان
| پیامدهای پرخاشگری در زندگی نوجوان
پرخاشگری باعث ایجاد اختلال در جسم و روان نوجوانان میشود. همچنین باعث میشود آنها احساس گناه کنند و فکر کنند دنیا جای عادلانه ای برای زندگی نیست، ممکن است خیال پردازیهای غیر واقعی داشته باشند و احساس طرد شدگی کنند.
همچنین از دیگر پیامدهای پرخاشگری در زندگی نوجوانان میتوانیم بگوییم که به مرور، رابطهای گسسته و شکاف برداشته با والدین و دوستان خواهند داشت. همین مورد باعث میشود که نوجوان به مرور زمان احساس گوشــه گیری و انزواطلبی داشته باشد و از محیط های اجتماعی، مدرسه و خانواده فاصله بگیرد.
═════ ♥️ ⃟⃟ ⃟❀❀ ⃟⃟ ⃟♥️ ═════
"توصیه آیت الله بهجت به علیرضا پناهیان بعد از خواندن خطبه عقد"
زمانی که از آیت الله بهجت (ره) خواستیم که بعد از خواندن خطبۀ عقدمان ما را نصیحتی بکنند؛ ایشان فرمودند:
بنده نصیحت میکنم؛ ولی وقتی مرد را نصیحت میکنم خانم دستش را بگذارد روی گوشش و نشنود و وقتی زن را نصیحت میکنم آقا دستش را بگذارد روی گوشش و نصیحت مربوط به خانم را نشنود.
بعد فرمودن: خب کدام یک از شما اول اینکار را میکنید؟
بنده دیدم قضیه جدی است؛ دستم را بردم سمت گوشهایم.
ایشان فرمودند:
حالا دستتان را هم نبردید؛ عیبی ندارد.
ولی سعی کنید نصیحت خانم را بعداً به رخ او نکشید.
در بین زن و شوهر نباید این نکته باشد که بخواهند دائماً حرفها و نصایحی را به رخ همدیگر بکشند و یکدیگر را دائماً برای عمل نکردن به بعضی مسائل تخطئه کنند.
نتیجهی به رخ کشیدن بعضی مسائل و یا به سر طرف مقابل کوبیدن عیبهای او، چیزی جز سردی رابطه نخواهد بود.
امروزه در جامعهی ما به زوجهای جوان یاد میدهند چگونه از طریق قانونی میتوانی اگر همسرت نقصی داشت در رفتارش، حق خودت را بگیری!
#ازدواج
#همسرداری
#خانواده
🏡
#آداب_تربیت_فرزند 107
🔶 گفتیم که والدین باید در هفت سال اول آموزش ها رو به طور غیر مستقیم انجام بدن و بیشتر دنبال این باشن که بچه به علاقه های مختلف خودش برسه.
🔹 این کار موجب میشه که بچه عقده ای نداشته باشه و در هفت سال دوم خیلی راحت تر تربیت بشه.
💕 همین که خیال بچه راحت بشه به آرامش میرسه. بچه ای که خیلی گریه میکنه و لوس هست یا ترسو شده یا دروغ میگه و پنهان کاری میکنه معلومه که والدین به خوبی نتونستن آرامش بچه رو فراهم کنند.
وقتی خیال بچه راحت شد دیگه استرس نداره و خیلی از ویژگی های بد رو پیدا نخواهد کرد. چنین کودکی کاملا آماده هست که وارد هفت سال دوم تربیت بشه.
✅ ان شالله از این قسمت به بعد نکات تربیتی هفت سال دوم رو تقدیم حضورتون خواهیم کرد
🌷
#آداب_تربیت_فرزند 108
🔶 در هفت سال دوم چند نکته اساسی رو باید دقت کرد. محور اصلی تربیت در هفت سال دوم دو موضوع مهم هست
💥 یکی ادب
💥 یکی نظم
پدر و مادر باید در هفت سال دوم فرزندشون رو بی نهایت منظم و بی نهایت مودب بار بیارن.
❇️ مدرسه هم در این زمینه باید به کمک والدین بیاد و اولویت اصلی رشد دانش آموزان رو باید رشد در نظم و ادب قرار بده.
✅ بنابراین همه فعالیت های پدر و مادر باید در این جهت صورت بگیره تا هفت سال دوم هم تربیت به خوبی انجام بشه.
به این موضوع دقت کردید؟
چی در هفت سال دوم اهمیت داره:
"نظم و ادب"
🌷ادامه دارد