✨ فلسفه اوقات نمازهای پنج گانه چیست؟ ✨
پيامبر خدا صلی الله علیه و آله در روايتی فلسفه اوقات نمازهای پنج گانه را چنين بيان نموده اند:
4⃣ نماز مغرب؛ «و آن در ساعتی است كه خداوند سبحان توبه حضرت آدم را در آن ساعت قبول نمود، و پذيرفتن توبه آدم بعد از سيصد سال پس از خوردن حضرت آدم از آن ميوه درخت كه نهي شده بود، طول كشید ...
🔶 حضرت آدم سه ركعت نماز مغرب به جا آورد، ركعتی براي خطای خويش و ركعتی برای خطای همسرش حوا و ركعتی برای قبول توبه اش، پس خداوند اين سه ركعت را برای امتم واجب كرد.
🔶 در هنگام مغرب دعاء مستجاب می شود، پروردگارم به من وعده داده كه دعای مؤمنين را در اين وقت مستجاب نمايد.»
📚 وسائل الشيعة ؛ ج4 ؛ ص14
❣ #سلام_امام_زمانم
🔴 السَّلاَمُ عَلَى الْقَائِمِ الْمُنْتَظَرِ وَ الْعَدْلِ الْمُشْتَهَرِ...
🔵 سلام بر قیام کننده ای که جهان چشم به راه اوست...
و عدالتی که زبانزد همگان است.
📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان سلام الله علیه به نقل از سید بن طاووس.
🆔 eitaa.com/emame_zaman
هنر «نه» گفتن رو یاد بگیر
دروغ نگو، بهانه نیار
زیادی خودت رو توضیح نده
بعضی اوقات فقط قبول نکن
متاسفانه خیلی ها توی آشنایی چون مهارت قاطعیت رو ندارند به خاطر رودروایسی خودشون رو بدبخت میکنند.
وقتی دلت
با خداست،
بگذار هر كس
که ميخواهد
دلت را بشكند...
وقتی
توكلت با خداست،
بگذار
هر چقدر ميخواهند
با تو بی انصافی كنند...
وقتی
اميدت با خداست،
بگذار
هر چقدر ميخواهند
نا اميدت كنند...
وقتی يارت خداست،
بگذار
هر چقدر ميخواهند
نارفيق شوند...
هميشه
با خدا بمان.
چترِ پروردگار،
بزرگترين چترِ دنياست........
التماس دعا...
⚠️برای کمک به یافتن هدف در نوجوانی چگونه عمل کنیم؟
ما میتوانیم با ایجاد عزتنفس و امید در نوجوانان خود، به آنها کمک کنیم تا مسیر خود را برای یافتن هدف آغاز کنند. ویلیام دیمون، نویسنده کتاب «راهی به هدف» و مدیر مرکز نوجوانان استنفورد، بر اهمیت داشتن خوشبینی و اطمینان در دوران نوجوانی و اهمیت این دو موضوع برای یافتن هدف تأکید میکند. تحقیقات وی نشان میدهد نوجوانانی که دارای سطح بالایی از قدردانی، دلسوزی و سرسختی هستند، هدفشان را توسعه میدهند. این ویژگیهای مهم میتواند به نوجوانان در یافتن و حفظ اهداف بلندمدت و برآوردهکردن خواستههایشان در زندگی کمک کند.
🔰۱-برای یافتن هدف در نوجوانی به آنها کمک کنید تا درک کنند که چقدر اهمیت دارند.
از زمانی که فرزندتان به دنیا آمد، نیازهای او را برآورده کردید و موفقیتهایش را جشن گرفتید. متوجه شدهاید که آنها چه کارهایی را درست انجام میدهند. برای آنها مرتبا تکرار کنید که چقدر به آنها افتخار میکنید. با بزرگتر شدن نوجوانان، ما تمایل داریم که موفقیتهای آنها را بیشتر ببینیم. گاه به اشتباه فکر میکنیم آنها فقط باید انتظارات ما را برآورده کنند. زمان کمتری را به ستایش آنها اختصاص میدهیم و کم به آنها میگوییم که چقدر برای ما مهم هستند. انسانها تا زمانیکه ندانند چقدر اهمیت دارند، نمیتوانند حس هدفمندی داشته باشند. نوجوانان ما باید درک کنند که دیگران چقدر از آنها مراقبت میکنند و چگونه میتوانند بر جهان تأثیر بهتری بگذارند. با اطمینان پیدا کردن از ارزشمند بودن، آنها میتوانند هدف خود را از زندگی بهتر تصور کنند.
🔰۳- برای ایجاد حس هدفمندی مکالمههای کوچک و مکرر با نوجوانتان داشته باشید.
از پرسیدن سوالات اعصاب خوردکن مانند «میخواهید با زندگی خود چه کار کنید؟» خودداری کنید. در عوض، مکالمه را با سوالات کوچک و متعادل مانند «چه زمانی به شخص دیگری کمک کردهای و احساس رضایت داشتی؟» آغاز کنید. یا «به نظر تو بهترین خصوصیاتت چه خصوصیاتی است؟». این دسته سوالات میتواند به نوجوانان کمک کند تا درباره هدف خود فکر کنند. گاهی اوقات، جوانان در یافتن نقاط قوت خود مشکل دارند. بزرگترین حامی نوجوانان خود باشید و به آنها کمک کنید نقاط قوت خود را ببینند. در حقیقت، نقاط قوت آنها ممکن است برایشان از نوع خصوصیاتی باشد که حتی آنها را به عنوان نقاط قوت تشخیص نمیدهند. این بحثها میتواند پویایی ایجاد کند که منجر به پاسخ به این سوال دشوار و طولانیمدت شود: «هدف من از زندگی چیست؟»