eitaa logo
تربیت مهدوی زیر ۷سال🌹
307 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
32 فایل
tarbiatmahdavi
مشاهده در ایتا
دانلود
✅️اعتیاد به اینترنت در کودکان اعتیاد دارای انواع مختلفی است که وابستگی‌های جسمی، روانی و رفتاری با خود به همراه دارد. یکی از این نوع، اعتیاد به اینترنت است. این نوع به معنای آن است که فرد به استفاده زیادی از اینترنت مشغول است و روی خودش هیچ کنترلی ندارد و مصرف اینترنت او هر روز بیشتر از دیروز می‌شود. این استفاده‌های بی‌رویه در نهایت منجر به اعتیاد کودک به اینترنت می‌شود. اعتیاد به اینترنت از جمله موضوعات مهم و مخرب در زندگی کودکان است؛ که در عصر حاضر سرعت زیاد تکنولوژی بیش از پیش به آن دامن زده است. والدین امروز بیشتر از اعتیاد فرزندان خود به مواد مخرب، نگران اعتیاد آن‌ها به اینترنت هستند. در دنیای امروز، آشنایی کامل و استفاده از اینترنت یک امر رایج است که به هیچ وجه نمی‌تاون کودکان را از آن منع کرد. در حقیقت باید به کودکان این مهارت مهم را آموزش داد و از جهت دیگر از آن‌ها در برابر فضای ناامن اینترنت محافظت کرد. یکی از راه‌های پیشنهادی روانشناسان و متخصصان حوزه کودک و نوجوان برای رفع این مشکل، رژیم مصرف اینترنت و حضور فعال والدین در کنار کودکان است. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که والدین نقش اساسی و تاثیرگذاری در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کودکان دارند که با وقت گذاشتن برای کودک همواره قابل انجام است. کودکانی که دارای والدین شاغل هستند؛ هموراه آسیب‌پذیری بیشتری نسبت به اعتیاد اینترنتی دارند. چرا که والدین آن‌ها در بیشترین ساعات روز سر کار هستند هنگامی هم که به خانه می‌آیند؛ آنقدر خسته و درگیر کار خانه هستند که فرصت همراهی فرزند خود در اینترنت را ندارند. متخصصان حوزه سلامت کودک، نسبت به والدگردی بسیار پافشاری دارند؛ چرا که معتقدند در این صورت کودک آسیب کمتر خواهد دید. هر چه در یک موضوع والدین با کودکان بیشتر همراه بودند، کودکان آسیب کمتری دیدند. همراهی والدین در دنیای مجازی و اینترنت در اتفاقات ناگوار و ناخوشایند زندگی روزمره فرزندان نقش اساسی و تاثیرگذاری دارد. همراهی کردن با کودکان به این معناست که محدودیت‌هایی را هنگام استفاده از اینترنت به صورت مستقیم یا غیرمستقیم برای کودک خود قائل شویم تا کمتر گرفتار حوادث ناگوار مجازی شود.
✅️✅️درمان اعتیاد به اینترنت در کودکان وضع قوانین توسط والدین برای استفاده کودک از اینترنت و شبکه اجتماعی همواره بهترین راه برای کنترل و همراهی با کودک است. هر پدر و مادری باید پیش از فرزندان خود فیلم، کارتن، انیمیشن وبازی‌های رایانه‌ای را تست کنند. سایت‌هایی که کودکان در آن‌ها عضو هستند را شناسایی کنند و موتور‌های جستجو را مطابق سن کودک خود محدود کنند . به تمامی اقدامات ذکر شده والدگردی گفته می‌شود. در واقع با نظارت فرزند خود در فضای مجازی، در قدم اول کودک خود را از حضور در این محیط و کار با تکنولوژی منع نکریم و در قدم دوم مانع وقوع حوادث ناگوار مجازی می‌شویم. در ادامه به صورت تیتروار به بیان هر راه درمانی می‌پردازیم. یکی از راه‌های نظارت بر عملکرد کودکان در فضای اینترنت، استفاده از برنامه‌های کنترل والدین است. همچنین با منع نصب برنامه و فیلترشکن می‌توان کودک را بیش از پیش کنترل کرد. برای زمان استفاده کودک از اینترنت، قوانین و مقررات تعیین کنیم و به آن‌ها پایبند باشید. تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی شبکه‌های اجتماعی که فرزند شما در آن قرار دارد را فعال کنید و تنها به دوستان و آشنایان محدود کنید. با نصب برنامه‌های کنترل بر ساعت استفاده از فضای مجازی برای کودک، می‌توان نسبت به فعالیت او نظارت کامل داشت و آن را بررسی کرد. با استفاده از نرم‌افزار‌ها و ابزرا‌های کنترلی می‌توان از مواجج ناخواسته کودک با محتوای نامناسب جلوگیری کرد. به کودک خود آموزش دهید که در صورت دریافت پیام از سوی افراد غریبه، قبل از ارتباط‌گیری به شما اطلاع دهد. با کودک خود رابطه دوستانه برقرار کنید؛ تا در صورت مواجهه با هر گونه مشکل و آسیب در فضای مجازی شما را مطلع سازند. آسیب‌های روحی و روانی فضای مجازی، تاثیرات منفی را برای کودک به همراه دارد. حضور کودکان در فضای مجازی ممکن است یک فرصت یا تهدید باشد؛ نظارت والدین بر این رفتار باعث تبدیل تهدید به فرصت می‌شود. استفاده کودکان از فضای مجازی برای دریافت مطالب آموزشی و درسی از مزایای این محیط به حساب می‌آید؛ که نیاز به مدیریت و برنامه‌ریزی والدین دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴آستینی خالی اما دستی پُر... 🔴خصوصیات برجسته شهید خرازی 🔷شهید خرازی با و آن انس گرفته بود و با صدای بسیار خوبی، قرآن را تلاوت می کرد. او با برادران رزمنده اش در روزهای عاشورا با پای برهنه در لشکر امام حسین( ع) در بیابانهای خوزستان عزاداری میکرد و در این روز مقید بود که شخصاً را بخواند و علاوه بر تدبیر نظامی، از کم نظیری برخوردار بود. در طول سالیان جنگ و جهاد با همه مشکلات و سختیها از خود ضعفی نشان نداد. تمامی فرماندهان گردانها و محورها، از و او آگاه بودند. 🔷حسین خرازی در ، حساسیت فوق العاده ای از خود نشان میداد و همیشه به نیروها توصیه میکرد تا و می گفت « مردم مستضعف، وسایل و امکاناتی را در دوران سخت زندگی جنگی تهیه می کنند و به جبهه می فرستند، شما آن را بیهوده هدر ندهید. . به همین خاطر گفتار وی دلنشین بود.» 🔷حسین خرازی در امور و رعایت نظامی، نظم و ترتیب را رعایت میکرد و هیچ موقع از آموزش نظامی برادران و تربیت کادرهای کارامد غافل نبود. در نیمه های شب، او در آسایشگاهها و محلهای استقرار نیروی لشکر سرکشی میکرد و شیوه خوابیدنشان را کنترل می کرد. گاهی اوقات ، اگر کسی پتویش کنار رفته بود آنرا با آرامش تمام بر روی بردار رزمنده اش می کشید. او به صورت جدی نسبت کرد. 🔷شهید خرازی شخصی عارف بود. همیشه بود و با گریه و شور و حال، نمازش را میخواند و هیچوقت را ترک نمی کرد. وی براین باور بود که هر سرنوشتی که برای انسانها رقم میخورد و هرچه که به سر انها می آید از نافرمانی خداست و همه در عدم خدا ریشه دارد. او در اجرای دستورات الهی از توجه خاصی برخوردار بود و بارها این اعتقاد را به زبان می آورد که اگر در اعمال عبادی، سهل انگاری و سستی کنید در پیروزیها تأثير نامطلوب آن را می بینید. دائماً در حال سفارش به فرماندهان رده های تابعه بود که نسبت به امور مذهبی برادران دقت داشته باشند. وی همیشه لباس بسیجی می پوشید و وی در مقابل بسیجی ها، رفتاری خاکی و داشت. از ویژگیهای اخلاقی او می توان به ، ، اشاره کرد. 🔹شهید حسین خرازی فراتر از یک فرمانده برای رزمندگان لشکر ۱۴ امام حسین (ع) بود. نیروها با وجود ایشان پدری و را بالای سر خودشان می‌دیدند که شانه‌به‌شانه‌شان می‌جنگد و مراقبشان است. به قدری بود که او را بین همراهانش گم می‌کردند. اگر کسی او را نمی‌شناخت باور نمی‌کرد که با فرمانده لشکر امام حسین (ع) روبه‌رو است. بسیاری حاج‌حسین را از آستین خالی دست راستش می‌شناختند...
🔴 پنج شنبه های شهدایی پیامی که شهداء💌 آورده اند.... 👇👇👇
اگر کار برای خدا❤️ است؛ گفتن برای چه ؟!