🔰در مورد کودکانی که در طی روز به دستشویی نمیروند و یا لحظه آخر میروند و باعث میشود که خودشان را کثیف کنند، در ابتدا باید توسط پزشک متخصص چک شود که مشکلی فیزیولوژیکی وجود ندارد و سپس ارزیابی و اقدامات لازم توسط روانشناس صورت گیرد. با فرض بر اینکه کودک مشکل فیریولوژیکی ندارد چند دلیل برای این کارش وجود دارد:
1. لجبازی: کودکانی که توجه مثبت به اندازه کافی از والدین بدست نمیآورند از این طریق توجه منفی زیادی میگیرند؛ سعی کنید هر روز به طور مستمر وقت برای بازی و سرگرمی با کودکتان داشته باشید و تعامل مثبت بیشتری فراهم کنید.
2. اضطراب: شب ادراری و همچنین روز ادراری یکی از نشانههای اضطراب است؛ و نیاز به مداخله درمانی توسط روانشناس متخصص دارد.
3. تنبلی: گاهی اوقات کودکان وقتی سرگرم بازی یا کارتون دیدن میشوند برای دستشویی رفتن تنبلی میکنند؛ از طریق شیوههای صحیح تشویق و تنبیه میتوانید این مورد را رفع کنید.
🔹برخى از پدر و مادرها در برابر کودکانشان چنان مقید شدهاند که جرات ندارند دست خالى به خانه بیایند ...
🔸بچههاى این قبیل والدین به جاى این که هنگام ورود پدر و مادرشان، با یک سلام گرم و صمیمانه به استقبالشان بروند، چشمانشان به دست والدین است و پشت سرهم و بدون انعطاف و کوتاه آمدن، داد مىزنند؛ که چرا براى من چیزى نخریدى؟ نخریدى؟
🔺کوتاه آمدن والدین در مقابل این نوع رفتار ممکن است به زودى به داد و ستد و رشوهگیرى منجر شود و از کودک یک معاملهگر بسازد.
⏪ معاملهگرى که در ازاى کارهاى مثبت و رفتارهاى خوب خود تقاضاى پاداش و اضافه حقوق دارد، یا در واقع رشوه مىخواهد.
ومَن
اَزکودکی آموختَم
مـیٰآنِتَمـامِ
عِشـقھا
عِشق بِھ #حسین«؏»
چیز دیگَریسـت
#اربآبحسیݧجآنـــم❤️