eitaa logo
تربیت مهدوی زیر ۷سال🌹
322 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
32 فایل
tarbiatmahdavi
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺 روزی یک صفحه تلاوت قرآن کریم هدیه به حضرت سیده نرجس خاتون و حضرت خدیجه سلام الله علیهما 💢 ۵۱ 🔸سوره مبارکه بقره 🌸اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن 📖اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن 🌸اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن 📖اَللّهُمَّ اغْفِرلَنا ذُنُوبَنا بِالْقُرآن 🌸اَللّهُمَّ اَکْرِمْنا بِکَرامَةَ الْقُرآن. ✨️اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ ،امُورِنا خَیْراً✨ 🌷 "روزی یک صفحه با قران کریم"
شکر خدا تـــٓــاب و تبم شد حسین❤️ شکـر خدا مشق شبــم شد حسیــن ❤️ نـــٓــام حسین ذکر لب فاطمه💚 است شڪـر خدا ذڪـر لبـم شد حسیــن❤️
⛔چرا در خانه کندر ‌بسوزانیم⁉️ 📌 تحقیقات ثابت کرده دود کندر یک مسکن طبیعی برای اضطراب، افسردگی و سردرد، نشاط آور، تقویت کننده حافظه، تمرکز و خلاقیت بوده و ضد عفونی کننده هواست. 🌹 از امام صادق (علیه السلام) درباره کندر و اسفند سؤال شد؛ فرمود: کندر برگزیده انبیاء است و (حضرت) مریم از آن کمک می جست و هیچ دودي از دود آن زودتر به آسمان بالا نرود و دودش شیطان را می راند و مرض را دفع میکند. [مکارم الاخلاق ص۲۱۲، بحار ج۶۲ ص۳۰۰] 🌸🍃
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همخوانی بسیجیان در حضور رهبر انقلاب
❤️درس هایی که از زندگی باید یاد بگیری: ❶- شجاع باش. حتی اگه نیستی، وانمود کن! ❷- به هرکس شانس دوم بده اما شانس سوم نه! ❸- رفتار های مخصوص خودتو داشته باش! ❹- وقتی دوستی یا فامیلی بیماره، بهش سر بزن.🙏لطفا لطفا لطفا🙏 ❺- روزت رو با تلاوت یک آیه قرآن شروع کن! ❻- پرانرژی به تماس هات پاسخ بده! ❼- کنار جای خوابت یه قلم و کاغذ بذار و بنویس! ❽- هر روز یه نفر رو خوشحال کن😊🌸 ❾- مشکلات اونقدری که فکر میکنی جدی نیستن! ❿- اجازه نده گوشیت زندگیت رو نابود کنه ! ⓫- خاکی و متواضع باش!
⚜ شش نکته حیاتی که بسیاری از زوجین به آن توجه نمی‌کنند👇 🔸️همسر خود را به چشم یک شی‌ مسئول ننگرید. بلكه به شخصیت وجودی او احترام بگذارید. 🔹️جنبه یا بخش‌هایی از شخصیت همسرتان را كه باعث تمایز او از سایرین می‌شود مورد توجه و تحسین قرار دهید. 🔸️برای اینكه همسرتان با شما روراست باشد سعی كنید او را درک كرده و برای افكار و احساساتش ارزش قایل شوید. اگر حرف‌ها و گفته‌های او مطابق میل شما نیست از خود واكنش تند نشان ندهید؛ زیرا به این وسیله بذر بی‌اعتمادی در زندگی خود می‌كارید. 🔹️وقتی همسرتان با شما درد دل می‌كند و راز دلش را با شما در میان می‌گذارد، احساساتش را بپذیرید و به او نگویید كه اسرار درونش ناخوشایند و بی‌رحمانه است‌ و خیلی بد است. 🔸️به طور مداوم از همسرتان انتقاد نكنید زیرا انتقاد پیاپی باعث می‌شود كه شوهرتان از شما فاصله بگیرد.🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🔹️او را به درک نكردن‌، عدم صمیمیت و بی‌احساس بودن متهم نكنید. زیرا او درک كردن‌، صمیمیت و با احساس بودن را به شیوه خودش نشان میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸راه محافظت از فرزندانمان در این دوران که شیطان از همه طرف حمله ور شده، چیست؟ 🔹شیوه برگزاری مجالس اهل بیت به نحوی که همه بتوانند برگزار کنند.
💑 چطور در بحث‌ها، به همسرمان نشان دهیم که در تیم خودش هستیم؟ 🔸لازمۀ اینکه ما به همسرمان نشان دهیم که در تیمش هستیم، این است که از حرف‌هایش بهانه‌گیری کنیم اما نه بهانه‌گیری منفی، بلکه بهانه‌گیری مثبت. بهانه‌گیری منفی یعنی از لیوانی که نصفش خالی است و نصفش پُر‌، نصفۀ خالی را می‌بینید. همۀ آدم‌های بی‌عرضه بلدند نصفۀ خالی را ببینند اما آدم‌های موفق و توانمند و آدم‌های ثروتمند از جهت عاطفی، آدم‌هایی‌اند که نیمۀ پُر لیوان را می‌بینند. مثلاً وقتی همسرتان نسبت به رفتار مادر شما معترض بود، او را مطمئن کنید که در تیم او هستید و کسی از او برای شما عزیزتر نیست. این یک جور نَرد عاشقی باختن است. 🔸شما قرار نیست حق را باطل کنید که مثلاً بگویید هرچه حق هست فقط طرف شوهر من است. بلکه می‌خواهید در ارتباط عاطفی و کلامی و رفتاری نشان دهید که عزیز دلم می‌فهمم حالت بد است، می‌فهمم آزرده‌ای و برای این آزردگی، تو اولویت اول ‌و آخر من هستی. البته مواظب باشید پای شریعت در میان نباشد. وقتی که پای خدا و پیغمبر در میان باشد، ما با هیچ‌کس رو در بایستی نداریم
⚘️ده روش کنترل خشم⚘️ 1.✅️🌱 فکر کنید فکر کردن به شما اجازه می‌دهد تا به عواقب رفتار و واکنشتان بیندیشید و حتی در واکنشی که می‌خواهید نشان دهید تجدید نظر کنید. گاهی اوقات ممکن است به دلیل عصبانیت بیش از حد، واکنش هایی از خود بروز دهیم که عواقب به شدت جبران ناپذیری داشته باشند. همان طور که احتمالاً دیده اید بسیاری از نزاع های خیابانی و یا دعواهای دوستانه که در نهایت به مرگ یا افتادن اتفاقی بد برای یکی از طرفین دعوا منجر می‌شود، به دلیل کنترل نکردن خشم و تصمیم گیری از روی عصبانیت است. پس به هیچ وجه هنگام عصبانیت تصمیم نگیرید. ابتدا کمی تفکر کنید و سپس که آرامش یافتید، قطعاً می‌توانید تصمیمی بهتر و درست تر بگیرید…