eitaa logo
تربیت مهدوی زیر ۷سال🌹
308 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
32 فایل
tarbiatmahdavi
مشاهده در ایتا
دانلود
یک درس مهم بزرگی را گفتند تو برای تربیت فرزندانت چه میکنی؟ گفت: هیچ کار! گفتند: مگر میشود؟ پس چرا فرزندان تو چنین خوبند؟ گفت: من در تربیت خود کوشیدم، تا الگوی خوبی برای آنان باشم. فرزندان، راستی گفتار و درستی رفتارِ پدر و مادر را میبینند، نه امر و نهی های بیهوده ای که خود عمل نمیکنند. تخم مرغ اگر با نیروی بیرونی بشکند پایان زندگیست ولی اگر با نیروی داخلی بشکند آغاز زندگیست. همیشه بزرگترین تغییرات از درون شکل میگیرد. درون خود را بشکن تا شخصیت جدیدت متولد شود، آنگاه خودت را خواهی دید...
کاملا دقت کنیدنوجوان شما در مورد چه مسائلی با شما حرف می زند، اگر میخواهید به بهترین وجه به او کمک کنید به حرف هایش دقیق گوش کنید.
لطفا مقایسه نکنید به مادران و پدران توصيه ميشود كه حتي كودك را با خواهر يا برادر، پسر خاله ، پسر عمه ، دختر خاله ، دختر عمه يا دوستانش مقايسه نكنيد. كودك غرور خاصی دارد و نزد همسالان و كودكان ديگر آبرو و احترام ويژه ای دارد. وقتي شما كودكی را با كودك ديگر مقايسه مي كنيد (به طور معمول مقايسه بر اساس ناتواني ها صورت می گيرد) در واقع غرور او را می شكنيد. به او بی احترامی مي كنيد، توانايی های او را ناديده می گيرد و ناتوانايی های او را به منظور تحقير و سرزنش او مطرح می كنيد و به رخ او می كشيد.
نه گفتن بچه‌ها بى‌ادبى نيست، بلكه شروع خودمراقبتى است اجازه بديم كه بچه‌ها نه بگن.كودكى كه توان نه گفتن ندارد،راحت‌تر طمعه آزارجنسى می‌شه. آموزش پيشگيرى با همين تغييرات جزيى شروع مى‌شه.
والد‌ین د‌ر مسیر تربیت کود‌ک خود‌، د‌ر بیشتر موارد‌ می‌توانند‌ از طریق بازی وارد‌ شد‌ه و نکات تربیتی فراوانی را به صورت غیرمستقیم به آنها بیاموزند‌.
بچه ها فکر می کنند بزرگترها همه چیز را می دانند. بنابراین وقتی به او می گوییم: "دست و پا چلفتی! عرضه یه کار کوچیک هم نداری!" او اعتماد به نفس خود را از دست می دهد. ممکن است در ظاهر با پرخاشگری مخالفت خود را نشان دهد اما ته دل، با ناراحتی این موضوع را می پذیرد، چون شما بزرگتر او هستید و حق با شماست. و او فرد دست و پا چلفتی و... است،بیایید بیشتر در صحبت کردن خود دقت کنیم.
از کودکان تان حمایت کنید و به آنها قوت قلب بدهید. کودکان باید مطمئن شوند که شما در کنار آنها خواهید بود و آنها را تنها نخواهید گذاشت و هر کاری که لازم باشد در حمایت از آنها انجام خواهید داد.زمان بیشتری را با کودک بگذرانید تا علاوه بر احساس حضور و حمایت شما در کنار خود، ساعات خوشی را در خانه سپری کند.با کودکان تان مهربانانه صحبت و رفتار کنید. از ایجاد فضای پر تنش و عصبی در منزل جدا خود داری کنید. ابراز محبت و عشق در بین افراد خانواده را افزایش دهید.با کودکان تان در باره کرونا صحبت کنید و در حد درک و فهم او، علت بیماری و علائم آن و… را تا حدی که موجب نگرانی او نشود، توضیح دهید.راه های پیشگیری از ابتلا را به شکلی که موجب اضطراب کودک نشود، به او آموزش دهید.
استرس در کودکان با نشانه هایی گاهی به ظاهر بی ربط در رفتار کودکان ظهور می یابد.تعدادی از این علائم ظاهری استرس در کودکان عبارتند از: بی اشتهایی سردرد، دل درد یا دردهای شکمی بی مورد
وابستگی بیش از حد: کودکان به علت احساس نگرانی و ترس، بسیار بیش از گذشته به والدین وابسته می شوند.عصبانیت و آشفتگی: پایین آمدن آستانه تحمل در کودکان می تواند نشانه استرس آنها باشد.کابوس های شبانه: این حالت می تواند در اثر نگرانی های پنهان کودک به صورت خواب های آشفته و کابوس در کودک ظاهر شود. اختلال در خواب: کودک ممکن است به دلیل استرس درونی نتواند به راحتی به خواب برود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
༻﷽༺ 🌷 گریہ براے توسٺ ڪه رحمٺ میاورد دسٺ ڪریم توسٺ سخاوٺ میاورد از لطف توسٺ اینڪه نمڪ گیر روضہ ایم لطف شما همیشہ محبّٺ میاورد ❤️ 🥀
✨﷽✨ ✨ 🍃اگر در زندگی نگاهت به داشته‌ هایت باشد بیشتر خواهی داشت 🦋اما اگر مدام به نداشته‌هایت فڪر ڪنے هیچ وقت هیچ چیز برایت کافی نخواهد بود 🍃خدایا شکرت واسه داشته ها و نداشته هام