eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.1هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براخانومیکه کیک راحت براتولدمادرشون میخاستن برای این کیک یک کاسه یک قاشق و یک چنگال لازمه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خانما خوبین. ممنون از تجربه های خوبتون واسه خانمی که گفتن همش غذا با گوشت یا برنج درست میکنن،میخواستم بگم که غذا با حبوبات هم خیلی خوبه.هم مقویه هم خوشمزه مثل خوراک نخود.خوراک لوبیا.عدسی.یا همه حبوباتا باهم دیگه بعلاوه گندم خیلی خوب میشه.توشون هم پیاز داغ و فلفل و زردچوبه بریزین😋😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام.اول از کانال خوبتون تشکر میکنم. برای درست کردن ته چین مرغو میپزم وریش ریش میکنم،بعد یه پیاز تفت میدم ومرغا را هم یه تفت کوچک میدم وفلفل سیاه ،نمک ومقداری دارچین میزنم. بعد برنجا ابکش میکنم وتخم مرغ وماست که بهتر ماست سفت باشه وزعفران مخلوط میکنم .کف ماهیتابه را روغن میریزم ویه لایه از برنج ولایه بعد مرغا رو میریزم ویا زرشک ویا کشمش میریزم وبقیه برنجها ودم میزارم. راستی وقتی همه مواد را ریختید با قاشق فشار بدید که بهم چسبنده بشند. امیدوارم درست کنید ودوست داشته باشید.سفره هاتون پر برکت ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
برای اون خانم ک نوشته بودند مصرف گوشت و برنجشون بالاست چند تا غذا پیشنهاد دارم. که نه سخت هستن و از قدیم تو غذای مامانها بودن:آش رشته،کوکو سبزی،کشک بادمجان،یتیمچه،میرزا قاسمی،انواع کوکوها با کدو سبز و لوبیا سبز و سیب زمینی،دوغ جوش،عدسی،سوپ جو، استنبلی،خوراک لوبیا،شیربرنج و فرنی،👌 اینا هیچکدوم گوشت نداره. و منم خودم برای جلو گیری از اضافه وزن فقط هفته ای دوبار برنج درست میکنم. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
همسایه ها به پلیس گزارش دادن که همسایه ما هر روز که میره سر کار بچه کوچیکشون رو تو خونه تنها میذارن ،و کلی گریه میکنه دل ما کباب شده برای این بچه تروخدا یک فکری برای این بچه بکنید از دست این پدر مادر نجاتش بدید وقتی پلیس وارد منزل میشه با صحنه خیلی عجیبی مواجه میشه......😨😱😳 فیلم کامل این صحنه عجیب👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام وقت به خیر در مورد اون خانومی که دستور طبخ قرمه سبزی گذاشته بودن میخواستم بگم که درسته وقتی سبزی رو خیلی سرخ کنی تا سیاه بشه خورشت خوب میشه ولی دیگه هیچ خاصیت غذایی نداره من سبزی رو در حد 10 دقیقه یه تفت ملایم میدم ولی از صبح زود میزارم تا آروم جا بیفته.سیاه نمیشه ولی خیلی خوب و جا افتاده میشه👌 به همه عزیزان توصیه میکنم سالم بودن غذا رو فدای خوشمزگی نکنند .😊😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام ببخشید منم کلی دنبه تو فریزر دارم خواستم روغنشو بگیرم ولی چطور باشه که بو نده خیلی؟ چیزی لازمه اضافش کنیم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خدا قوت میخواستم بپرسم چکار کنم کیکم پف کنه هم تخم مرغش رو خوب هم زدم هم پکینگ پودر زدم نمیدونم چرا خمیر میشه وسطش ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
طرز تهیه روغن دنبه بدون بو: مواد لازم: روغن دنبه     4 کیلو ماست          دو لیوان سرکه            یه لیوان پیاز              دو عدد سیب           4 عدد هل             14 عدد دستور تهیه: دنبه ها رو چرخ کنین و ماست ها و سرکه رو (به دلخواه) بهش اضافه کنین و با یه پیاز چهار قاچ و سیب های رنده شده و هل مخلوط کنین. این مواد رو بجوشونین تا کامل ذوب بشه و موادِ محلولِ اون تبخیر بشه و کمی آبش بپزه . بعد بقیه رو صاف کنین و روغنِ سفید، شفاف، خوش عطر و بی بوی حیوانی به دست بیارین. نکته: بهتره واسه جلوگیری از سوختن، روغن رو همون طور که داره ذوب میشه، هر از چند گاهی روغن آب شده رو از ظرف خالی کنین تا روغن سالم تری از دنبه به دست بیارین. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام ستایش خانم ممکنه از اعضا بپرسید کسی تجربه پخت و پز در قابلمه های سنگی رو داره ؟؟ چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
589.1K
✿ پیام صبحگاهی استاد شجاعی پیرامون @Ostad_Shojae
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🌹سوغات یزد و کاشان را به قیمت عمده از کانال خودتان خریداری کنید🌹 ♦️باقلوا 🔹قطاب ♦️انواع نبات پرده 🔹نان خشک هیزمی ♦️حاج بادامی 🔹حلوا ارده اعلاء ♦️ارده اعلاء 🔹کنجد اعلاء ♦️روغن ارده کنجد 🔹پشمک 3 رنگ ♦️گلاب ناب کاشان 🔹عرق نعنا کاشان ♦️نون برنجی یزد 🔹چهارلوز و قطاب 🍱 ارسال ازشهرقم به سراسرکشور🚚 👌با قبول هزینه پست توسط مشتری🌹 🔵نحوه پرداخت (قم) درب منزل بصورت نقد و یاکارت به کارت می باشد، توجه داشته باشید کارت خوان نداریم. بزن روی لینک کانال 👇 https://eitaa.com/joinchat/3407151366C047429415d
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام‌برای‌اینکه‌روغن‌دنبه‌بونده‌توش‌ماست‌وگلاب‌وپیاز‌میریزن‌اندازشوچشمی‌‌بریزین ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام و خدا قوت به کانال خوشمزتون. خواستم تجربه کله پاچه پختنم رو بگم🤭 من بعد از اینکه کله پاچه رو تمیز کردم حالا یا پوستشو کامل میکنم یا اینکه با شعله بالا موهاشو میسوزونم . بعد میزارم چند ساعت تو اب سرد بمونه تا خوناش و سیاهی پوستش بیاد بیرون بعد حسابی میشورمش. میزارم تو قابلمه و روشو کامل اب میریزم طوری که اب بالای کله پاچه وایسته. میزارم میجوشه وقتی که جوش میاد کف های سیاهی رو اب جمع میشه. بعد ۶_۷دیقه جوشیدن اب رو خالی میکنم میره و کله رو دوباره مثل قبل تو قابلمه میجوشونم این کار باید حداقل ۲بار انجام بشه تا این کف ها خارج بشه. دفعه اخر کله پاچه رو از اب جوش خارج کردم میشورم و دوباره میزارم تو قابلمه و اب میریزم که بجوشه. وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم ی پیاز گنده رو پوست میگیرم میشورم و کامل میندازم توی قابلمه و خوردش نمیکنم. صب موقع نماز، نمک ، زرد چوبه ، فلفل سیاه و دارچین بهش اضافه میکنم تا وقت صبحونه خوردن بازم با شعله کم میزارم قُل بزنه. نکته خیلی مهم اینکه نزارین ابش زیاد باشه یعنی قبل از اینکه بخوایم چاشنیاشو اضافه کنیم باید ببینیم ابش مناسبه یا نه اگه زیاد از مقدار دلخواهمون بود شعله رو بالا کنیم تا ابش جمع شه بعد چاشنی بریزیم و با شعله کم بزاریم تا مواد به خوردش بره و ابش لذیذ بشه. کلا برای مصرف گوشت و مرغ مرحله کف زدایی رو داشته باشین و ی مرحله براشون کافیه که ی بار بجوشونید و کف که جمع شد خالیشون کنید وابکشی کنید هم بوی زهمش میره هم خوشمزه تر میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام برای خانمی ک درمورد دنبه پرسیده بودن چجوری روغنشو بگیرن با یه لیوان شیر،چنتا تیکه سیب و به و چنتا دونه هل بندازن بوش خیلی کم میشه و هنگام استفاده تو غذاها هم با روغن زیتون یا ارده کنجد استفاده کنن که ماسیده نشه🌹 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
رسانه برخط بروجرد💥 👌خبرهای بروجرد را به ساعت و دقیقه اینجا بخوانید. مرجع بر خطِ اخبار بروجرد👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2743206122C382e7b6b12
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
🔴 اگه امکان داره نحوه‌ی از بین بردن و افزایش لطافت آن را در کانال بزارید. 🔹 دو کیلو را با یک کیلو چرخ کرده، سپس یک لیوان ، یک لیوان ، یک لیوان ، یک عدد بزرگ، ۲۰ عدد ساییده شده، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا ذوب شده و همه‌ی مایعاتی که به آن اضافه کردیم تبخیر شود، سپس آن را صاف کرده، درون ظرفی دیگر ریخته و از آن استفاده می‌کنیم. @www_irismed_ir ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام.در جواب خانمی که گفته بودند دنبه زیاد دارند،ما هر موقع کباب یا جوجه درست میکنیم دمبه به سیخ میزنیم وروی کبابها وگوجه ها میزاریم وطمع خیلی خوبی میده. برای اب کردن هم من وقتی دمبه را چرخ میکنم به،چوب دارچین وهل میریزم ووقتی اب شد صافش میکنم ،به اندازه چند روز یه مقدار توی یخچال میزارم وبقیه را توی فریزر. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
میشه طرز تهیه شیرینی زبان در توستر بزارید❤️🙏🏻 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام ممنون بابت کانال خوبتون در جواب خانومی که گفتن کیکشون خمیر میشه باید بگم تخم مرغ هایی که تو کیکتون استفاده میکنید باید به دمای محیط رسیده باشه و بعد از در اوردن از یخچال نباید ازشون استفاده کنی و یه نکته دیگه اینکه آردتو حتما سه بار با بکینگ پودر الک کن بعد با مواد مخلوط کن و زمانی که با همزن (برقی_دستی)مخلوط میکنی به یک سمت هم بزنی و اینکه ببین بکینگ پودرت خراب یا کهنه نباشه و همچنین در حین پخت کیک نباید در فر رو باز کرد(حداقل تا نیم ساعت ۴۵دقیقه) و وقتی پخت هم بزار تو فر خاموش ۵دقیقه بمونه بعد از قالب در بیارید☺ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
من سیدمحسن هاشمی هستم نویسنده و مشاور کسب و کار 📚کتاب قدرت پنهان را برای کسب و کارها نوشتم، بیش از چند صد نفر از محتوای این کتاب استفاده کردند و درآمدشان را افزایش داده اند، https://eitaa.com/joinchat/4010999842C8829ce611b یه روزی بلاگر ها و پیج های فروشگاهی تو اینستاگرام درآمد میلیاردی داشتن امروز برنامه های داخلی مثل ایتا داره جاشو میگیره ✅ الان ایتا مثل 7 سال پیش اینستاگرام و تلگرامه. هر کسی الان شروع کنه جزو اولین هاست و خیلی سریع رشد میکنه تو کانالم راههای درآمدزایی از تا ایده درامد زایی از ایتارو گفتم حتما عضو این کانال شو. هر روز فرصت هارو معرفی میکنم 👇👇😍 https://eitaa.com/joinchat/4010999842C8829ce611b
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام و وقت بخیر اون خانمی که گفتن اگه سبزی رو زیاد تفت بدیم خاصیتش از بین میره منم شنیده بودم ولی چند روز قبل تو یه گروه آشپزی نوشته بود دروغه و نوشته بود برای سیاه شدن قرمه سبزی نصف قاشق رب انار بهش اضافه کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام کمککککک 🙁 خانوما من امشب میخوام ته چین درست کنم و اینکع میخوام بال و بازو بچینم تهش....کسی فوت فن مهمی دارع کع ته چیناش خیلی خوشمزه بشع؟ خیلی برام مهمه خوشمزه بشهههه 😢😢 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلآم برای ته چبن سینه مرغ ریش ریش کن با موادش قاطی کن خیلی خوبه  گوشت همه جاش میره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
🌸✨ متوجه شدی پوستت کدر شده چند ساعت جلو آینه به خودت نگاه می کنی؟؟ میدونی دهیدراته بودن یعنی پوستت آب نداره نیاز به یه آبرسانی خوب داره یه فوق آبرسان نیاز داری از جنس طلا🪙 حاوی سلول های بنیادین همراه با ورق های نازک طلای ۲۴ عیار🤩🤩 ⬇️✨⬇️✨⬇️✨⬇️✨⬇️✨⬇️✨ https://eitaa.com/joinchat/1698365732C395af2c64e