سلام عزیزم
برای خوشمزه شدن غذااول اینکه حتماوضوبگیرین مخصوصادوران پریودی
دوم اینکه خورش زودباربزارین اب کم بریزین وقتی جوش اومدزیرشوکم کنین ب دل خودش بجوشه روغن میندازه.
خورشام معروفه مخصوصاقیمه همین کارو میکنم چوب دارچین وزعفرون دم شده ادویه ک استفاده میکنم.
ادویه خاصی هم نمیریزم بنظرم ب مقدارابیه ک بریزین وشعله کم 👌👌👌
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
ستایش جان این را بزارین کانال برای دوست عزیزی که پرسیده بودن برای طعم وعطر قرمه سبزی چیکار کنیم 👆🏻👆🏻👆🏻
عالیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هنگام تهيه ته چين
در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید.
به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
تبلبغ کانالهای اخلافی و فروشگاهی👇☺️
http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
مرسی از همراهی شما
اومدم با یه پست مفصل و کاربردی
پس سیوش کن گمش نکنی😉
من با اینکه شهر گرمسیر(اهواز) زندگی می کنم و حبوباتم توی کابینت زیر گاز هست(گاز صفحه ای)
هیچ وقت ندیدم حشره بزنه یا اینکه برنج هام رو بیشتر از یکسال نگه می دارم هیچ وقت حشره نزده گفتم بیام روش نگهداری خودم رو باهاتون به اشتراک بزارم
اول حبوبات رو توضیح بدم بعد برنج
حبوبات:
۱-همیشه اول ظرف قبلی رو می شورم از روز قبلش و می زارم کامل خشک بشه بدون هیچ نم
۲-حبوبات رو چک می کنم پاک شده باشه اگر پاک شده نبود خودم پاکش می کنم
۳-الک رو میارم توی سینی اول الک می کنم که اگر خاک و گرده داره ازش دور بشه چون عامل حشره ست خاک و گرده
۴-روی ظرف حبوبات ۲-۳حبه سیر میزارم
۵- حبوبات رو کنار روغن ها نزارین به هیچ وجه
۶-کف کابینت حبوبات چک می کنم همیشه تمیز باشه
۷-من از هر حبوبات یک کیلو می خرم و بیشتر از دوماه تمام نمیشه چون زیاد مصرف نداریم
حالا بریم سراغ برنج ها
۱-من برنج ها رو میزارم توی اتاقی که کولرش عر روز روشنه
۲-کیسه ها رو به حالت ایستاده می زارم تا خرد نشن و خاکه ایجاد نکنن
۳-گونی های پلاستیکی بهتر از نخی هست
۴- زیر گونی ها رو مرتب جارو می زنم
۵-اگر خونتون مورچه داره دوروبر کیسه های برنج یم بپاشین
۶-بعد از چند ماه توی برنج ها سیر بزارین
۷-محض احتیاط می تونید نمک هم بزارین من نمک نزاشتم تابحال اما دیدم مادرم میزاره
خب دوستان حالا شماهم تجربیات و نظراتتون رو کامنت کنید من و بقیه دوستان استفاده کنیم
پست رو بفرست برا اونایی که می دونی بدردشوپ می خوره😉
.
.
.
.
.
@sani.lifestylee
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام علیکم
چیکار کنم قرمه سبزیم آب نندازه
به اصطلاح آب پس نده
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
و در جواب اون خانم ک گفته بودند اب قرمه سبزی ازش جدا میفته من برای اینکار یه قاشق ارد رو در یه مقدار روغن تفت میدم و وقتی خامی ارد گرفته شد یه نصف قاشق رب با یه قاشق رب انار میزنم و قاطی میکنم ومواد رو داخل خورش میریزم اینکار باعث میشه قرمه سبزی جا بیفته و ابش جدا نباشه و مجدد میزارم 45 دقیقه خورش قل بخوره.. اگر رب انار هم نداشت اشکال نداره من چون ذائقه ام ملسه اینکار رو انجام میدم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام اگه میشه غذاهای آپز یادمون بدین در حد یه پیاز داغ باشه بقیش آپز یا بخار بز باشه
آسون و کم هزینه هم باشه
غذاهای ساده و سریع
😄😁
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
دو پیازه همونه که دوستمون خواستن😂
پیاز تف میدی سیب زمینی اب پز رو میکوبی قاطیش میکنی خیلیم کم خرج و خوشمزه س😋😋
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خوبین برای اون خانمی که گفته بودن ترشی کلم مثل بیرون خوش رنگ بشه.من سرکه سفید میگیرم میجوشونم وقتی به جوش اومد نمک میریزم طوری که دیگه ترشی سرکه گلو رو نزنه.زردچوبه میریزم با یه کم ادویه ترشی.خاموش میکنم کلم که از قبل خورد وشستم وخشک کردم میریزم توش.بعد که خنک شد میریزم دبه.از ترشی بیرون هم بهتر وخوشمزه تره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE