eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
اون خانمی که گفتن شیر خریدن موقع جوشوندن بریده شده،،،، هنگامی که شیر رو میخاییم بجوشونیم باید بالا سرش بایستیم و مراقب باشیم وقتی شیرمون داره گرم میشه ودماش میره بالاتر شیری که توگرما مونده ممکنه بریده بریده بشه فورا شعله روخاموش کنید وظرف رو درون لگن آب سرد میگذاریم تادماش سریع بیاد پایین وقتی ولرم شد نصف استکان سرکه فرق نمیکنه چه نوع سرکه باشه بعد هم میزنیم نصف قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم کمی صبر میکنیم تا سرد بشه بعد درون سبد یه پارچه اطلسی یا متقال پهن میکنیم شیرکه بهش سرکه ونمک اضافه کردیم رو درون پارچه میریزیم وچهارطرف پارچه روجم میکنیم تا آبش بره کمی که آبش رفت یه جسم سنگین روش میزاریم تاکاملا فرم فشرده بگیره بعد برش میدیم وروش نمک میپاشیم ودر سینی میچینیم ودریخچال میگذاریم بعداز سه روز پشت ورو میکنیم ویژه حالت خشک بخودش میگیره بعد درون آب پنیر تبریز میریزیم چنان خوشمزه میشه که واقعا ازدسترنجتون لذت میبرید! ده کیلو شیر یک ونیم کیلو پنیرمیده اگه فشرده برداریم یک کیلو پنیردرمیاد👍من خودم درست کردم والان داخل یخچاله وصبح ها میخورم عالیه😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش جان ی ایده برای خانمایی ک بادمجون کبابی استفاده میکنن بااین روش پوست بادمجون ب راحتی جدامیشه کافیه وقتی کبابشون کردی هنوزک داغه توی ظرف درداربزاری درشوببندی. من توظرفای غذانگه دارمیزارم وقتی سردشدپوستشومیکنم😁.توی پلاستیکم میشه بزارین فقط سرپلاستیکوببندین بخارکنه. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
لطفا این سوال رو تو گروه آشپزی ارسال کنید:یه ماه پیش ده کیلو رب خانگی خریدم و گذاشتم انباری الان می بینم حالت انگار ترشیدگی داره و بوی ترشیدگی هم داره (تو اصطلاح ترکی قیژقیرماخ میگن😁)چیکار میشه کرد تا درست بشه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم برای خوشمزه شدن غذااول اینکه حتماوضوبگیرین مخصوصادوران پریودی دوم اینکه خورش زودباربزارین اب کم بریزین وقتی جوش اومدزیرشوکم کنین ب دل خودش بجوشه روغن میندازه. خورشام معروفه مخصوصاقیمه همین کارو میکنم چوب دارچین وزعفرون دم شده ادویه ک استفاده میکنم. ادویه خاصی هم نمیریزم بنظرم ب مقدارابیه ک بریزین وشعله کم 👌👌👌 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ستایش جان این را بزارین کانال برای دوست عزیزی که پرسیده بودن برای طعم وعطر قرمه سبزی چیکار کنیم 👆🏻👆🏻👆🏻 عالیه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هنگام تهيه ته چين در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
تبلبغ کانالهای اخلافی و فروشگاهی👇☺️ http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
مرسی از همراهی شما اومدم با یه پست مفصل و کاربردی پس سیوش کن گمش نکنی😉 من با اینکه شهر گرمسیر(اهواز) زندگی می کنم و حبوباتم توی کابینت زیر گاز هست(گاز صفحه ای) هیچ وقت ندیدم حشره بزنه یا اینکه برنج هام رو بیشتر از یکسال نگه می دارم هیچ وقت حشره نزده گفتم بیام روش نگهداری خودم رو باهاتون به اشتراک بزارم اول حبوبات رو توضیح بدم بعد برنج حبوبات: ۱-همیشه اول ظرف قبلی رو می شورم از روز قبلش و می زارم کامل خشک بشه بدون هیچ نم ۲-حبوبات رو چک می کنم پاک شده باشه اگر پاک شده نبود خودم پاکش می کنم ۳-الک رو میارم توی سینی اول الک می کنم که اگر خاک و گرده داره ازش دور بشه چون عامل حشره ست خاک و گرده ۴-روی ظرف حبوبات ۲-۳حبه سیر میزارم ۵- حبوبات رو کنار روغن ها نزارین به هیچ وجه ۶-کف کابینت حبوبات چک می کنم همیشه تمیز باشه ۷-من از هر حبوبات یک کیلو می خرم و بیشتر از دوماه تمام نمیشه چون زیاد مصرف نداریم حالا بریم سراغ برنج ها ۱-من برنج ها رو میزارم توی اتاقی که کولرش عر روز روشنه ۲-کیسه ها رو به حالت ایستاده می زارم تا خرد نشن و خاکه ایجاد نکنن ۳-گونی های پلاستیکی بهتر از نخی هست ۴- زیر گونی ها رو مرتب جارو می زنم ۵-اگر خونتون مورچه داره دوروبر کیسه های برنج یم بپاشین ۶-بعد از چند ماه توی برنج ها سیر بزارین ۷-محض احتیاط می تونید نمک هم بزارین من نمک نزاشتم تابحال اما دیدم مادرم میزاره خب دوستان حالا شماهم تجربیات و نظراتتون رو کامنت کنید من و بقیه دوستان استفاده کنیم پست رو بفرست برا اونایی که می دونی بدردشوپ می خوره😉 . . . . . @sani.lifestylee ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام علیکم چیکار کنم قرمه سبزیم آب نندازه به اصطلاح آب پس نده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
و در جواب اون خانم ک گفته بودند اب قرمه سبزی ازش جدا میفته من برای اینکار یه قاشق ارد رو در یه مقدار روغن تفت میدم و وقتی خامی ارد گرفته شد یه نصف قاشق رب با یه قاشق رب انار میزنم و قاطی میکنم ومواد رو داخل خورش میریزم اینکار باعث میشه قرمه سبزی جا بیفته و ابش جدا نباشه و مجدد میزارم 45 دقیقه خورش قل بخوره.. اگر رب انار هم نداشت اشکال نداره من چون ذائقه ام ملسه اینکار رو انجام میدم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اگه میشه غذاهای آپز یادمون بدین در حد یه پیاز داغ باشه بقیش آپز یا بخار بز باشه آسون و کم هزینه هم باشه غذاهای ساده و سریع 😄😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دو پیازه همونه که دوستمون خواستن😂 پیاز تف میدی سیب زمینی اب پز رو میکوبی قاطیش میکنی خیلیم کم خرج و خوشمزه س😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خوبین برای اون خانمی که گفته بودن ترشی کلم مثل بیرون خوش رنگ بشه.من سرکه سفید میگیرم میجوشونم وقتی به جوش اومد نمک میریزم طوری که دیگه ترشی سرکه گلو رو نزنه.زردچوبه میریزم با یه کم ادویه ترشی.خاموش میکنم کلم که از قبل خورد وشستم وخشک کردم میریزم توش.بعد که خنک شد میریزم دبه.از ترشی بیرون هم بهتر وخوشمزه تره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام شوهرم ورم معده داره به حدی که نمیتونه راحت نفس بکشه دکتر گفته باید غذای بدون روغن .بخوره .ابپز و مفید اگه کسی بلد برام بفرستین چیکار کنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای قورمه سبزی میشه سیب زمینی هم دو سه تیکه داخل خورش بذارید بپزه بعد جداکرده با گوشت کوب له کرده ودوباره به داخل خورشت اضافه کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند عالی جهت سرخ کردن بادمجان برای مصرف کمتر روغن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام جو پختم برای سوپ خیلی زیاد شد حالا برداشتم. نمیدونم چه کنم ؟پخته شده میتونم بزارم فریزر؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام فردا اش جو درست کن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من رژیم لاغری دارم میشه چند غذا یا سالاد لاغری آموزش بدید متشکرم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام میشه ب دوستان تجربه اشپزی بگین ایده ساده برای خوراکی های شب یلدا چیا بلدن.. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که غذاهای فوری میخوان بنظر من غذاهای سنتی رو کار کنن چون همه خیلی هاشون راحته هم مواد کم داره هم خوشمزه س هم خاصیت داره الان بخوان به کسی غذای راحت معرفی کنن همه از دم فست فودی و سرخ کردنی هستن که همه مضر هست و سودا تولید میکنه میبینیم بچه ها پیتزا و فست فودی هارو خیلی دوست دارن ذوق میکنیم هر روز درست میکنیم از اونطرف سودای بدن بالا میره بچه دچار کابوس میشه شبا از خواب میپره عصبی میشه صفراش غالب میشه خانوم خونه سوداش میزنه بالا بدبین میشه به شوهرش به خاطر غالب شدن سودا و هزار تا درد دیگه که از این غذاهای مدرن به سر خانواده میاد خانوما خواهش میکنم بچه ها رو با غذاهای سنتی ذائقه شونو اشنا کنیم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE