سلام خانوم مدیر
اگه میشه به خانوما بگید غذاهای سنتی خوشمزه که میپزن به ما هم یاد بدن
اینجا فرصت خوبیه که از دستورات سالم و سنتی هر شهری مطلع بشیم و سفره هامون سلامت باشن اینقدر بچه هامونو فست فودی نکنیم
سلامت تو غذاهای سنتی هست
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
خانوما شما جایگزین روغن های صنعتی چی مصرف میکنید؟
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
برای تهيه کيک یزدی به جای پودر هل میشه از عرق هل استفاده کنیم؟؟
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام
عالی گفتن خانوم که غذاهای سنتی سالم رو از هر شهری که هستیم باهم به اشتراک بذاریم
من خودم خراسانی هستم
شهر ما غذاهای سنتی خوشمزه داره
مثل
شله
بلغورشیر
اشکنه ها
آش ها
دیگچه
و خیلی غذاهای دیگه
من خودم عاشق غذاهای سنتی هستم
پول به غذای فست فودی که میدم فکر میکنم پولمو ریختم دور
زمستون بلغور شیرو میپزن
فوق العاده مفید و خوشمزه و یک غذای سرشار از انتی بیوتیک که خوراک مبارزه با سرماخوردگیه بدلیل وجود شلغم فراوون
قدیمیا بلغور رو با شیر میپختن دم میکردن میذاشتن خشک میشده زمستونا استفاده میکردن تو بلغور شیر
من خودم اون بغور شیرو دوست ندارم طعم شیر زیاد نداره
من بلغور گندم رو میریزم
بعلاوه لوبیا چشم بلبلی
خوب که لعاب داد شیر میریزم توش
شیر فراوون یک بسته شیر پاستوریزه گاهی بیشتر میریزم
شلغم ها رو هم ریز میکنم میریزم
خودم عاشق شلغمم توش یک کلیلو حتی بیشتر شلغم میریزم
بعد که شلغم نرم شد پیاز داغ میکنم بعلاوه زردچوبه
غذا دیگه اماده میشه بی نهایت خوشمزه میشه حتی میشه توش خامه زد چون خوشمزه تر میشه
چنان این غذا خوشمزه س وقتی شیر فراوون بزنی و شلغم میشه یک غذای بهشتی وای دهنم اب افتاد🤦♀😁😋
قدیمیا توش دنبه خورد شده هم میریختن
اگه دوست داشته باشید طعم دنبه رو بریزید من پیشنهاد میکنم سر سفره بیارید هر کی خواست بریزه چون با سلیقه همه سازگار نیست
وقت کنم بقییه غذاهارو هم معرفی میکنم
شما هم دست به کار بشید به هم غذاهای مفید یادبدیم😘
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
❗️آیا می شود رب کپک زده را مصرف کرد؟
🔸بسیاری از خانم ها در صورت کپک زدن رب فقط با قاشق روی رب و قسمت کپک زده را بر می دارند و باقی رب را مصرف می کنند اما باید بدانید اگر رب تان کپک زد دیگر آن را مصرف نکنید، زیرا سم هایی که به وسیله کپک زدن در رب تولید می شود در لایه های پایینی نفوذ می کند و اسپور (هاگ) قارچ ها که با چشم قابل دیدن نیستند نیز وارد لایه های پایینی می شود.
🔸مصرف این رب ها بسیار برای سلامتی خطرناک است
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما چطوری گوشت چرخ کرده رو فریز میکنید؟
این روش عالیه خودم چند ماهه دارم استفاده میکنم پیشنهاد میکنم استفاده کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ترفند اشپزی
اگه میخواین بوی برنج و کامل حس کنین هنگام پختظ چند حبه قند روی برنج در حال پخت بزارین
ببینین چه بویی میپیچه😍
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
آشپزی ملل
ترفند اشپزی اگه میخواین بوی برنج و کامل حس کنین هنگام پختظ چند حبه قند روی برنج در حال پخت بزارین
سلام خانوم مدیر
من این ترفندو دیدم گفتم بفرستم بببینم کسی از خانوما اینو تست کرده مارو راهنمایی کنن؟
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
پرسش و پاسخ ✅😌
موقع پخته سبزیجات درب قابلمه به چه صورت باید باشه؟
باید کاملا باز باشه... 💧
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلام خوبین؟
کسی برای میوه خشک کردن از میوه خشک کن استفاده کرده چطور بوده؟..
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلاممم
اگه وقت کافی برای خیس ندن نخود ها ندارین توش نمک بریزین 4 ساعته باد میکنه اب حتما تصفیه شده باشه
😍💕
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جلوگیری_از_سیاه_شدن_قابلمه🍲🍡
با مایع ظرف شویی
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075