سلام.خداقوت🌹
میخواستم چند تا از مواردی که رعایت میکنم. و به عبارتی تجربه ها در مورد زندگی به سبک طب اسلامی رو بگم:
۱)خمیر دندان رو حذف کردم چون فلوراید مضره برای بدن و از کف دریا استفاده میکنم.
۲)نمک های سوپری مضر هستن نمک دریا استفاده میکنم
۳)برنج فقط محلی .برنج پاکستانی هندی رو حذف کردم.
۴)روغن نباتی بسیار مضره بجاش روغن کنجد و شحم گاو برای پخت و پز خوبه
۵)قند و شکر سفید رو حذف کردم. و با توت خشک یا خرما کشمش چای میخوریم
۶)چای سیاه عامل کم خونی خانمهاست. و مثل سمه. سالهاست نمیخورم. و چای بهشت ک مخلوط میوه هاست بجاش میخورم مثل چایی هست رنگش
۷)ماکارونی کلا حذف کردم
۸)لبنیات و تخم مرغ پنیر شیررو محلی یا گاهی از روستا خرید میکنیم
۹)حجامت سالی دو سه بار. در صورت نداشتن کم خونی
۱۰)به جای مرغ بوقلمون استفاده میکنم
۱۱)برای رفع موهای زاید 🙊 نوره زرنیخ دار
۱۲)کلا سعی کنید همه چیز طبیعی یا دست ساز خونگی مصرف کنید مثل آبلیمو. رب گوجه...😇
و غیره...
موارد انقدر زیاد هست. ک ایشالا بقیه ش رو که جا انداختم خواهرهای دیگه میگن.☺️☺️
#اصلاح_سبک_زندگی
#اصلاح_تغذیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام و عرض ادب خدمت شما و تمامی دوستان
چند پیام تو کانال دیدم در رابطه با خوراکی های سالم از قبیل نمک و آب و روغن...
البته من اون خانمی که شما گفتید نیستم اما چون خودم تغذیه م رو درست و سالم کردم گفتم توضیحی بدم.
کلا در طب ایرانی اسلامی ۳ رکن وجود داره که خیلی مهمه...(آب،نمک،روغن)
سم سفید همون نمک و شکر هست که در بازار موجوده.. و واقعا مضر
نمک جایگیزنش 👈 نمک دریا
روغن 👈 روغن زیتون ،ارده کنجد، دنبه و روغن شحم (البته روغن شحم برای افراد میانسال و مسن توصیه نمیشه).
آب👈 آب رو بجوشونید وقتی خنک شد تو بطری بریزید و کمی گلاب بریزید. گلاب خیلی خوبه به تدریج برای پوست عالیه.
شکر👈شکر قهوهای یا سرخ(البته شکر سرخ برای آقایون خوب نیست،،، برای مربا و ... از شکر قهوهای استفاده کنید.)
چای👈 انواع دمنوش ها مثل به لیمو، گل گاو زبون،سنبل طیب، بهارنارنج، دارچین ،زنجبیل و ....... که به مناسب فصل میشه استفاده میشه .که تو این فصل دارچین و زنجبیل برای گرمای بدن خوبه...
و تا میتونید از محصولات کارخانه ای به هیچ عنوان استفاده نکنید.
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عج صلوات🌸🌸
#اصلاح_تغذیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام صبح بخیر
خانوما چالش اصلاح تغذیه بذاریم؟
خانومایی که تغذیه رو بسمت سالم بردن آثاری که روی خلق و خو و ظاهرشون داشته بیان بگن
من خودم مثلا روغنمو که به سمت طبیعی بردم
صبور تر و گرم تر شدم از لحاظ خلقیات
چون میدونید روغن های صنعتی سرد هست طبیعتشون و وقتی توی رگ های ما جریان داره علاوه بر لخته شدن و سکته ها
تو خلقیات خانواده خیلی موثره
من نمک خونه رو هم بسمت طبیعی و سنگ نمک بردم فشار خونم که اکثرا پایین بوده خیلی بهتر شده
از این تجربه های ملموس هر کی داره برای من بفرسته لطفا
ایده و ترفند آشپزی
سلام صبح بخیر خانوما چالش اصلاح تغذیه بذاریم؟ خانومایی که تغذیه رو بسمت سالم بردن آثاری که روی
یکی از نمودهای تغذیه سالم و غیر سالمو میشه در مهمان دوستی روستایی ها دید
چرا روستایی ها نسبت به شهری ها مهمان دوست ترن و مهربونتر؟
حتی غریبه هارو میزبانی میکنن
چون تغذیه و ورودی بدنشون همه طبیعی هست
آب هوا غذا
باید م خروجی بدن گرمی و محبت و صمیمیت باشه
اما سبک زندگی شهری ها اکثرا ناسالم
دود الودگی هوا آب ناسالم غذاهای صنعتی فست فودها سبک تغذیه خراب
خروجیشم میشه بیمهری ،سردی ،بی محبتی
طرف حاضر نیست برادرش بیاد خونش خواهرش بیاد خونه ش بس که سرده
اینها دلایل ثانویه سبک زندگی غلط شهری ها هست
این نظر شخصی بنده س
سلام ستایش خانم
اینکه جدیدا خانم ها تجربات تغدیه سالم و اسلامی رو میزارن خیلی خوب هست.
دستور پخت و سوالات آشپزی رو از گوگل هم میشه سرچ کرد ولی این نکات خیلی به درد میخورن. امیدوارم که همچنان ادامه داشته باشه از صحبت خانم ها خیلی استفاده میکنم😊😊🙏🙏
من خودم روغن رو اصلاح کردم و از روعن محلی که از کره درست میشه استفاده میکنم . فقط گاهی از روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن
هم چنین از روغن محلی هم کم استفاده میکنم اینطوری غذاها سبک تر شدن و من خودم مشکل هضم داشتم با اصلاح روغن و گرمیجات خیلی بهترم.
ما دو نفریم. تقریبا دو ماهی یکبار از روستا 30 کیلو شیر میخریم حدودا هزار تا هزار پانصد از لبنیاتیهای شهر ارزون تر هست.
مادر شوهر جان زحمت میکشن برامون ماستش میکنن و اون ماست رو دوغ و کره میکنن.
کمی از کره نگه میدارم برای صبحانه و بقیه را روغن میکنم اگه شیر پر چرب باشه و کره بر نداریم یک کیلو روغن میده.
دوغ رو هم بسته به نیاز گاهی خود دوغ رو استفاده میکنم گاهی هم زحمت میدم مادر شوهرم کشک و یا ماست چکیده ازش درست میکنن.
شیر مصرفی هم از روستا تهیه میکنم گاهی ازش پنیر و بستنی درست میکنم😋😋😋😋.
#چالش_اصلاح_تغذیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدمت شما
بنده هم دقیقا چند ساله که عین نکات تغذیه سالم رو که فرمودیددر خانه رعایت میکنم
پنیر با سیاهدانه خودم درست میکنم، با کمک شوهرم آرد گندم کامل رو خمیر میکنم و داخل آن پوره ی کدو حلوای زرد رنگ( کدو زعفرونی) هم میریزم برا ۶ کیلو آرد ۳ کیلو پوره ی کدو میریزم نونش هم رنگش زرد و زعفرونی میشه و هم نرم و خوش عطر، خلاصه یه چیزی میشه محشرررررر🤩
سبزی رو یا تازه یا خشک استفاده میکنم
مامانم سرکه میندازه حدود ۳۰ ساله ولی دستورش با اینی که گذاشتید تو گروه خیلی تفاوت داره
مامانم معتقده سرکه که با آب عمل بیاد سرکه اصل نیست
#چالش_اصلاح_تغذیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام گلی خوبید ببخشید یه مهمانی خیلی مهم دارم یه نوع سالاد خوب بهم پیشنهاد بدید🙏
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام به همه عزیزان
خواستم بدونم چه نوع ماهی بگیرم
هم طعم خوبی داشته باشه هم تیغ نداشته باشه
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
May 11
سلام
سالاد لبو و انار هم خيلى خوشمزس الان هم انار هست هم لبو
دستورشم تو کانال خانم ستایش هست
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ..خانم ها میشه روش پخت شامی یا کتلت (که هم گوشت چرخ کرده داره ..هم سیب زمینی ) رو بفرمایید ..چه نکاتی رو باید رعایت کنیم وچی توش بریزیم خوشمزه بشه؟ واینکه ایا به جای رنده کردن سیب زمینی که کلی وقت ادم رو میگیره ..راهی دیگه هست که سریع بتونیم سیب زمینی را برای کو کو سیب زمینی یا برای داخل کتلت حاضر کنیم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام تشکر برای کانال خوبتون🌺🌸
سلام به خانومی که مادرشون فرمودن سرکه که با آب درست بشه سرکه نیست
میشه خواهش کنم از مادشون بپرسن که سیب اگه آب روش نریزی سرکه چجوری باید ازش بگیری ممنون میشم 🙏🙏🙏
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام سالاد مهمونی
کلم سفید .خیارشور.گردو.هویج .نخود فرنگی.ذرت .سس ماینوز خیلی خوشمزن
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام تنوع ساالاد که خیلییی زیاده
من خودم کلم رو ریز میکنم بعد کالباس و نخود فرنگی و ذرت و هویج وسبزی های معطر میزنم خیلیییی مهمونام خوششون اومده بود یه عالمه درست کرده بودم هیچی نموند حالا اگه خواستی رنگارنگتر باشه گوجه هم میشه زد
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام واسه عزیزی که سالاد واسه مهمانی خواستن سالاد کلم پیشنهاد میدم هم ساده هم کاملا مجلسی شیک اینجوری که کلم سفید ریز خورد میکنید یا داخل خورد کن میریزید هویج هم رنده میکنید کشمش پلویی میشورید سس مایونز ماست شیرین با کمی نمک فلفل شکر ابلیمو درحد یه قاشق با گردو خورد شده همه رو باهم مخلوط کنید واسه تزیین هم الان فصل انار میتونید از دانه های انار استفاده کنید این سالاد هر وقت واسه مهمونام درست کردن عاشقش بودن خوردن
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
برای خانومی که گفته بودن روش جایگزین رنده کردن سبب زمینی میخوان
میشه ریخت تو خردکن یا مخلوط کن و یا چرخ گوشت ، غذاساز هم تیغ رنده داره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام پاسخ اون دوستی که فرمودند اگه آب داخل سرکه نریزیم پس چطور سرکه عمل میاد؟
عزیز مادر بنده سیب را دو نصف میکنه البته نباید خیس باشه بزارید تا خوب آبش بره و خشک بشند بعد میریزه داخل ظرف و برا هر ۱۰ کیلو سیب سه قاشق نمک دریا میپاشه روش و یکم سرکه خونگی هم اضافه میکنه و بعد درب ظرف رو میبنده و میزاره داخل آفتاب تا رطوبت و آب خود سیب در اثر گرما به صورت تعریق سیب ها جمع میشه داخل ظرف وتا روی سیب ها آب حاصل از تعریق، رو میگیره و البته گه گاه یه تکونی به ظرف میده و گاهی درب ظرف و باز میزاره برا اینکه مگس سرکه بتونه بره سراغ سیب( یا انگور ها)و همچنین سیب ها رو با دست فشار میده تا پایین تر برند و همین کمک میکنه که سیب ها زودتر به آب بیفته
بعد از اینکه رنگ سیب ها قهوه ای روشن شدو سیب ها کاملا حالت پخته و نرمی گرفت( ولی نباید کپک بزنه) آماده اس( که این فرایند حدود ۳ تا ۶ ماه بسته به گرمای محیطش طول میکشه)
بعد از اینکه مطمئن شدید سرکه ترش شده و سیب ها نرم شدن داخل صافی پارچه ای ریخته و یه جسم سنگین بزارید روش و داخل سبد آبکش بزارید تا سرکه از تفاله سیب جدا بشه( دو روز طول میکشه تا سرکه از تفاله کامل بچکه و جدا بشه و گاهی هم با دست فشارش میده که سرکه داخل تفاله نمونه)
ولی این سرکه هم رنگش و هم طعمش و بوش با اون سرکه ها که با آب عمل میاد خیلی فرقشه ترش تر و خالص تره )و عالی میشداااااا👌👌👌👌
سرکه رو کنار بخاری هم میشه گذاشت برا الان که فصل سرماس ولی یکم مگسای سرکه تو خونه براتون بال و پر میزنند😅البته خیلی ریزند بی آزار . امتحان کنید ارزشش رو داره بعدش سرکه دارید در حد المپیک👏👌
در ضمن هر ماده ی ترش و اسیدی که دارید مثل سرکه رو داخل ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی ضخیم و سفید رنگ تهیه و نگهداری کنید از نظر بهداشتی سالم تره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
در ضمن هر ماده ی ترش و اسیدی که دارید مثل سرکه رو داخل ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی ضخیم و سفید رنگ تهیه و نگهداری کنید از نظر بهداشتی سالم تره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدمت مدیرگروه ودوستان
همسرمن خیلی بدغذاست روپسرمم تاثیرگذاشته. ازتون میخواستم لیست غذاهایی روکه شماهامیدونین وکمی به روزهست روبگین.غذاها خیلی تکراری شده😞
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدمت کدبانوهای عزیز میشه درمورد طریقه پخت باقالی خشک بهم کمک کنید
بلد نیستم میپزم پوستش سفت میشه
مثل برا بیرونی ها نمیشه😔
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من خانومی هستم که مامانم سرکه میندازن
آب رو حدود ۵ تا ۷ دقیقه میجوشونم و داخل کوزه میریزم اگه بشه از چشمه بیاریم که چه بهتر، چون آب لوله کشی عامل سنگ کلیه و هزار بیماری دیگه اس
آب یخ نمیخوریم در تابستان چو باعث کبد چرب میشه آب کوزه برا فصل تابستون و زمستون عالیه...👌
قابلمه هم مسی استفاده میکنم ولی نه مس های کارخونه و امروزی
مس دست ساز قدیمی که چکش خورده باشه بهترین ظرفه ولی کفگیر چوبی براش استفاده کرد
ظرف های شیشه ای و پریکس هم برا پخت و پز بی ضرر هستن👌
رب انار . انواع ترشی و شور از جمله ترشی بامیه .ترشی چاقاله بادوم چاقاله گردو .لیته مخلوط .بندری. بادمجون شکم پر و...
شیره انگور ، آبغوره و لیمو ، عرق نعنا، کشمش پلوی و خوراکی .مویز ،پر هلو . لواشک هلو .کمپوت هلو .پر زرد آلو. ترشک زرد آلو و آلبالو خشک. آلوچه و آلو خشک.
پودر سیر و پیاز.
تخم خربزه. چای به و سیب. رب گوجه، رب فلفل دلمه قرمز،انواع مربا به و آلبالو و ...
اینا محصولات خانگی و تولیدی ما در فصل تابستون و بهاره☝️☝️☝️
ما بیشتر خرید هامون از مغازه های محصولات طب اسلامی سنتی و ارگانیکه
در اصل اصلا خرید فروشگاهی و کارخانه ای نداریم الحمد الله 😅
این بود قسمتی از تجربیات و محصولات ما
عذر میخوام پرحرفی کردم☺☺🙋♀️🙋♀️
ماهی صافی اصلا تیغ نداره مزه اش هم خوبه،
جواب سوال اون دوستمون که پرسیدن چه ماهیه تیغ نداره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومی که سالاد خواستن
کلم
ژامبون
خیار شور
قارچ خام
ذرت
سس مایونز
خیلی خوشمزسسس من عاشقشم
واسه مهمونامم درست میکنم
حتی میبرن رفتنی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام تجربه درمورداشپزی
من موقعی ک گوجه فرنگی ارزونه میگیرم خشک میکنم هم بصورت ورقه برای بامجون تاس کباب هم پودرمیکنم .
بامیه هم همیشه درهم میگیرم ارزونتره کوچیکاشوخورش درس میکنم بزرگاشوخشک میکنم وپودرشوتوخورش میریزم لعاب خوبی میده طعمشم فهمیده نمیشه .برای دیابت هم خیلی خوبه.
وقتی سیرابی درس میکنم توش گندم پوست کنده میریزم لعابش خیلی خوبه البته بعضیاتوکله پاچه هم میریزن
#ایده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE