7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه مدرسه دو سوته
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام وقت بخیر
درموردسوال خانمی که فرستادنددرمورد
گردو......خاستم بگم گردوهاش کپک زده
به هیج عنوان مصرف نکنندخطرناکه...
واین که مطمئن هستم یانه ماخودمون باغ گردودرتویسرکان که گردوهاش معروفه درسراسرایران داریم ....
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هر چیزی قابلیت خشک کردن زیر افتاب داشته باشه میشه تو فر هم خشک کرد
با حرارت پایین و تایم طولانی به هم تو فر میشه خشک کرد
الان زمستون راحته میشه رو بخاری و شوفاژ براحتی خشک کرد
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن پنکیک حرفه ای
مواد لازم: 😍 تخم مرغ: ۱دونه ، وانیل: نوکق چ
شکر دونه ریز یا پودر شکر : ۳ ق غ
روغن: ۱ و نیم ق غ، شیر: نصف لیوان،
آرد: ۱ لیوان سرخالی ، بکینگ پودر: نصف ق چ
.
این نکته ها رو رعایت کن تا یه پنکیک بی نظیر درست کنی:
موقع درست کردن مایه پنکیک تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی خیلی خوب بزن تا روشن و پفکی شه بعد روغن و شیرو اضافه کن و هم بزن و در آخر مخلوط بکینگ پودر و ۶رد رو الک من روش ودر حد یکنواخت شدن هم بزن.
تابه بدون خط و خش باشه و رو حرارت خیلی کم باید حسااابی داغ شه. از مایه پنکیک با فاصله بریز و یک اندازه مثلا ۱ ق یا مثل من از این جا سسی ها بردار. بعد از ۳ دقیقه که موند و روش حباب زد برگردون تا طرف دیگه اش هم بپزه و در نهایت با موز و گردو و گاناش سرو کن. میتونی از عسل و کره و مربا هم استفاده کنی عالی میشه.
برای گاناش: ۳۰ گرم شکلات تخته ای رو بن ماری کن و با ۲ ق خامه صبحانه مخلوط کن همین😍
.
منبع👇
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
.
آشپزی ملل
هرکی میاد خونمون میخکوب یخچال مون میشه میگه این عکسای قشنگ چه جوری مگنتش کردی منم لینک این کانال به
عکس های که تو بچه گی ازت انداختن تاره اصلا چهرت معلوم من نیست این که ناراحتی نداره بیا تو این کانال به صورت رایگان 🤯برات با کیفیت میکنن
تازه عکس های بچه هاتون آتلیه ای میکنن اونم رایگان 😎
سریع عضو شو ظرفیت شون محدوده
https://eitaa.com/joinchat/1479344493Ca40486ff7b
هدایت شده از تبلیغات
.
.
با توجه به اینکه تا صبح فعالیت نداریم، ادامه اخبار و مطالب را از کانال #مهندس_علیخانی دنبال نمایید .
لینک کانال
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1494352023C916597ef88
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
حلوا مسقطي
يه مسقطي عالي كه ميتونين خيلي شيك و مجلسي برش بزنيد☺️
اين مسقطي مال كدوم شهرهست بنظرتون؟؟؟
@ashpazi_fariba1
@roya_chef
🔻مواد اوليه:
✅مرحله اول: ٢ليوان شكر+٢ليوان آب
✅مرحله دوم:١ليوان نشاسته ذرت+١ليوان آب
✅مرحله سوم:٥ق غ زعفران دم كرده+٥ق غ گلاب
✅مرحله چهارم: ١ليوان شكر كه طي سه مرحله اضافه ميكنيم.
✅مرحله پنجم:١قاشق غ روغن جامد+١ق چ پودر هل
✅مرحله ششم: ١ق غ روغن جامد كه آخر پخت حلوا اضافه ميكنيم.(جمعا با مرحله قبل دو قاشق روغن جامد نياز داريم)
✅پودر نارگيل و انواع مغز به ميزان لازم
🔻زمان پخت: ١ساعت
🔻نكات حلوا:
✔️جايگزين روغن جامد ميتوني كره استفاده كني ٢٠گرم كره.
✔️وقتي حلوا گهواره اي شد و از ظرف جدا يعني حلوا شما آماده هست.
✔️اين حلوا ميتوني خيلي شيك و مجلسي برش بزني 🙂
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی گیسو🍟
مواد لازم :
۳ عدد سیب زمینی
نیم لیتر آب
۱/۴ ق چ فلفل
نصف ق چ نمک
نصف پیمانه نشاسته ذرت
۲ ق غ روغن
خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
کیک تاینی خوشمزه و خوش بافت😍بدون فر و همزن😎یه گزینه ی عالی برای روزای بلند بهار و تابستون😍
فالومکن تا ببینی چیا آموزش دادم بهت😎
@elahe_cook
@elahe_cook
مواد لازم:
دو تا تخم مرغ
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
یه لیوان شکر
دو لیوان آردسفید
یه قاشق پودرکاکائو
نصف قاشق چای خوری وانیل
یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
من تو فر دستساز درست کردم:قابلمه رو بذارین روی شعله پخش کن با حرارت کم،داخلش یه وسیله ی فلزی مثل ظرف تن ماهی!کاتر،سینی،توری،یا هرچی که فلزی باشه و به عنوان پایه عمل کنه بذارین و در قابلمه رو بذارین تا گرم بشه
برای کیک:تخم مرغ و وانیل و شکر رو حسابی هم بزنین بعد شیر و روغن اضافه کنین و بعد آرد و بیکینگ پودرو رو الک کنین و هم بزنین
خمیرو نصف کنین به نصفش یه قاشق آرد و به نصفش یه قاشق پودرکاکایو اضافه کنین
من از قالب کاپ کیک استفاده کردم شما میتونین حتی از لیوان کاغذی یکبارمصرف استفاده کنین حتی سایزش بهتره
فقط حواستون باشه قالبو بیشتر از نصف پر نکنین ها
حالا لیواناروبذارین تو قابلمه(روی پایه ها) و نیم ساعت زمان بدین بپزه
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a