فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز خوشمزگی مرغ
🔴ادویه فلفل قرمز نصف قاشق
🔴بقیه ادویه ها یک قاشق
🔴زمان پخت هم سه ساعت
🔴نیم ساعت باشعله زیاد و مابقی با شعله خیلی کم
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند فریزری
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ممنون از نگاه زیبای شماها دوستان 🙏
.
.
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دوس ندارید برنجتون ته دیگ ببنده، از این ترفند استفاده کنید 👌
╰━━═━━⊰❀❤️❤️❀⊱━━═━**
وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست.
صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید.
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#ترفند_شيرينى_پزى🧁
اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻
🔸تنظیم بودن دمای فر
حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه
🔸بکینگ پودر کهنه نباشه
🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه
🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه
🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
نکات پخت کیک
.
.
۱_کیک به اندازه کافی پف نکرده
اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده، مقدار استفاده شده کم یا زیاد شده
.
میزان مخلوط کردن مواد کم بودن یا خیلی بیش از حد معمول بوده
.
دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده
.
هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن آنها رعایت نشده
.
کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده
.
۲_قسمت وسط کیک بالا آمده یا ترک خورده
.
مواد بیش از حد مخلوط شده است
.
دمای فر بسیار زیاد بوده
.
میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات کم بوده است
.
کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط قرار گرفته
.
بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است میزان روغن مورد استفاده زیاد بوده است
.
اندازه قالب نسبت به میزان مایه کیک بسیار بزرگ بوده
.
قبل از اینکه مایه آماده کیک در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است
.
۳_کیک دارای منافذ و سوراخ های متعدد و بزرگ است
.
دمای فر بسیار زیاد بوده است
.
مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است
.
مخلوط کردن کم یا زیاد هردو باعث اینکار میشوند
.
میزان بیکینگ پودر استفاده شده زیاد بوده است
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
#نکته
تاثیر دمای فر در پخت کیک
بعضی وقتها اگه فکر میکنید همه چیز رو درست انجام دادید اما پف کیکتون کمه شاید فرتون به اندازه کافی داغ نبوده
دمای مناسب معمولا بین 175 درجه تا 185 درجه سانتی گراد هست که باید با تجربه دمای مناسب فر خودتون رو پیدا کنید
همونطور که توی تصویر میبینید یکی از دلایل گنبدی شدن کیک دمای بالا هست برای همین هم برای کیک یزدی دما را روی 200 درجه میزارن تا حالت گنبدی پیدا کنه
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
#ترفند
⭕️👈اگر فر ندارید و میخواهید شیرینی بپزید🍃👇
مواد رو طبق دستور هر شیرینی آماده کیند و کف تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن . فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین.
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef