eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌راز خوشمزگی مرغ 🔴ادویه فلفل قرمز نصف قاشق 🔴بقیه ادویه ها یک قاشق 🔴زمان پخت هم سه ساعت 🔴نیم ساعت باشعله زیاد و مابقی با شعله خیلی کم دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دوس ندارید برنج‌تون ته دیگ ببنده، از این ترفند استفاده کنید 👌 ╰━━═━━⊰❀❤️❤️❀⊱━━═━** وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست. صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید. هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
نکات پخت کیک . . ۱_کیک به اندازه کافی پف نکرده اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده، مقدار استفاده شده کم یا زیاد شده . میزان مخلوط کردن مواد کم بودن یا خیلی بیش از حد معمول بوده . دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده . هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن آنها رعایت نشده . کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده . ۲_قسمت وسط کیک بالا آمده یا ترک خورده . مواد بیش از حد مخلوط شده است . دمای فر بسیار زیاد بوده . میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات کم بوده است . کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط قرار گرفته . بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است میزان روغن مورد استفاده زیاد بوده است . اندازه قالب نسبت به میزان مایه کیک بسیار بزرگ بوده . قبل از اینکه مایه آماده کیک در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است . ۳_کیک دارای منافذ و سوراخ های متعدد و بزرگ است . دمای فر بسیار زیاد بوده است . مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است . مخلوط کردن  کم یا زیاد هردو باعث اینکار میشوند . میزان بیکینگ پودر استفاده شده زیاد بوده است دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
تاثیر دمای فر در پخت کیک بعضی وقتها اگه فکر میکنید همه چیز رو درست انجام دادید اما پف کیکتون کمه شاید فرتون به اندازه کافی داغ نبوده دمای مناسب معمولا بین 175 درجه تا 185 درجه سانتی گراد هست که باید با تجربه دمای مناسب فر خودتون رو پیدا کنید همونطور که توی تصویر میبینید یکی از دلایل گنبدی شدن کیک دمای بالا هست برای همین هم برای کیک یزدی دما را روی 200 درجه میزارن تا حالت گنبدی پیدا کنه دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
⭕️👈اگر فر ندارید و میخواهید شیرینی بپزید🍃👇 مواد رو طبق دستور هر شیرینی آماده کیند و کف تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن . فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین. دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا