eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام تشکر برای کانال خوبتون🌺🌸 سلام به خانومی که مادرشون فرمودن سرکه که با آب درست بشه سرکه نیست میشه خواهش کنم از مادشون بپرسن که سیب اگه آب روش نریزی سرکه چجوری باید ازش بگیری ممنون میشم 🙏🙏🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام سالاد مهمونی کلم سفید .خیارشور.گردو.هویج .نخود فرنگی.ذرت .سس ماینوز خیلی خوشمزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تنوع ساالاد که خیلییی زیاده من خودم‌ کلم رو ریز میکنم بعد کالباس و نخود فرنگی و ذرت و هویج وسبزی های معطر میزنم خیلیییی مهمونام خوششون اومده بود یه عالمه درست کرده بودم هیچی نموند  حالا اگه خواستی رنگارنگتر باشه گوجه هم میشه زد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام واسه عزیزی که سالاد واسه مهمانی خواستن سالاد کلم پیشنهاد میدم هم ساده هم کاملا مجلسی شیک اینجوری که کلم سفید ریز خورد میکنید یا داخل خورد کن میریزید هویج هم رنده میکنید کشمش پلویی میشورید سس مایونز ماست شیرین با کمی نمک فلفل شکر ابلیمو درحد یه قاشق با گردو خورد شده همه رو باهم مخلوط کنید واسه تزیین هم الان فصل انار میتونید از دانه های انار استفاده کنید این سالاد هر وقت واسه مهمونام درست کردن عاشقش بودن خوردن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای خانومی که گفته بودن روش جایگزین رنده کردن سبب زمینی میخوان میشه ریخت تو خردکن یا مخلوط کن و یا چرخ گوشت ، غذاساز هم تیغ رنده داره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام پاسخ اون دوستی که فرمودند اگه آب داخل سرکه نریزیم پس چطور سرکه عمل میاد؟ عزیز مادر بنده سیب را دو نصف میکنه البته نباید خیس باشه بزارید تا خوب آبش بره و خشک بشند بعد میریزه داخل ظرف و برا هر ۱۰ کیلو سیب سه قاشق نمک دریا میپاشه روش و یکم سرکه خونگی هم اضافه میکنه و بعد درب ظرف رو میبنده و میزاره داخل آفتاب تا رطوبت و آب خود سیب در اثر گرما به صورت تعریق سیب ها جمع میشه داخل ظرف وتا روی سیب ها آب حاصل از تعریق، رو میگیره و البته گه گاه یه تکونی به ظرف میده و گاهی درب ظرف و باز میزاره برا اینکه مگس سرکه بتونه بره سراغ سیب( یا انگور ها)و همچنین سیب ها رو با دست فشار میده تا پایین تر برند و همین کمک میکنه که سیب ها زودتر به آب بیفته بعد از اینکه رنگ سیب ها قهوه ای روشن شدو سیب ها کاملا حالت پخته و نرمی گرفت( ولی نباید کپک بزنه) آماده اس( که این فرایند حدود ۳ تا ۶ ماه بسته به گرمای محیطش طول میکشه) بعد از اینکه مطمئن شدید سرکه ترش شده و سیب ها نرم شدن داخل صافی پارچه ای ریخته و یه جسم سنگین بزارید روش و داخل سبد آبکش بزارید تا سرکه از تفاله سیب جدا بشه( دو روز طول میکشه تا سرکه از تفاله کامل بچکه و جدا بشه و گاهی هم با دست فشارش میده که سرکه داخل تفاله نمونه) ولی این سرکه هم رنگش و هم طعمش و بوش با اون سرکه ها که با آب عمل میاد خیلی فرقشه ترش تر و خالص تره )و عالی میشداااااا👌👌👌👌 سرکه رو کنار بخاری هم میشه گذاشت برا الان که فصل سرماس ولی یکم مگسای سرکه تو خونه براتون بال و پر میزنند😅البته خیلی ریزند بی آزار . امتحان کنید ارزشش رو داره بعدش سرکه دارید در حد المپیک👏👌 در ضمن هر ماده ی ترش و اسیدی که دارید مثل سرکه رو داخل ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی ضخیم و سفید رنگ تهیه و نگهداری کنید از نظر بهداشتی سالم تره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
در ضمن هر ماده ی ترش و اسیدی که دارید مثل سرکه رو داخل ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی ضخیم و سفید رنگ تهیه و نگهداری کنید از نظر بهداشتی سالم تره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خدمت مدیرگروه ودوستان همسرمن خیلی بدغذاست روپسرمم تاثیرگذاشته. ازتون میخواستم لیست غذاهایی روکه شماهامیدونین وکمی به روزهست روبگین.غذاها خیلی تکراری شده😞 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خدمت کدبانوهای عزیز میشه درمورد طریقه پخت باقالی خشک بهم کمک کنید بلد نیستم میپزم پوستش سفت میشه مثل برا بیرونی ها نمیشه😔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من خانومی هستم که مامانم سرکه میندازن آب رو حدود ۵ تا ۷ دقیقه میجوشونم و داخل کوزه میریزم اگه بشه از چشمه بیاریم که چه بهتر، چون آب لوله کشی عامل سنگ کلیه و هزار بیماری دیگه اس آب یخ نمیخوریم در تابستان چو باعث کبد چرب میشه آب کوزه برا فصل تابستون و زمستون عالیه...👌 قابلمه هم مسی استفاده میکنم ولی نه مس های کارخونه و امروزی مس دست ساز قدیمی که چکش خورده باشه بهترین ظرفه ولی کفگیر چوبی براش استفاده کرد ظرف های شیشه ای و پریکس هم برا پخت و پز بی ضرر هستن👌 رب انار . انواع ترشی و شور از جمله ترشی بامیه .ترشی چاقاله بادوم چاقاله گردو .لیته مخلوط .بندری. بادمجون شکم پر و... شیره انگور ، آبغوره و لیمو ، عرق نعنا، کشمش پلوی و خوراکی .مویز ،پر هلو . لواشک هلو .کمپوت هلو .پر زرد آلو. ترشک زرد آلو و آلبالو خشک. آلوچه و آلو خشک. پودر سیر و پیاز. تخم خربزه. چای به و سیب. رب گوجه، رب فلفل دلمه قرمز،انواع مربا به و آلبالو و ... اینا محصولات خانگی و تولیدی ما در فصل تابستون و بهاره☝️☝️☝️ ما بیشتر خرید هامون از مغازه های محصولات طب اسلامی سنتی و ارگانیکه در اصل اصلا خرید فروشگاهی و کارخانه ای نداریم الحمد الله 😅 این بود قسمتی از تجربیات و محصولات ما عذر میخوام پرحرفی کردم☺☺🙋‍♀️🙋‍♀️ ماهی صافی اصلا تیغ نداره مزه اش هم خوبه، جواب سوال اون دوستمون که پرسیدن چه ماهیه تیغ نداره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که سالاد خواستن کلم ژامبون  خیار شور  قارچ خام  ذرت  سس مایونز  خیلی خوشمزسسس من عاشقشم  واسه مهمونامم درست میکنم  حتی میبرن رفتنی ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تجربه درمورداشپزی من موقعی ک گوجه فرنگی ارزونه میگیرم خشک میکنم هم بصورت ورقه برای بامجون تاس کباب هم پودرمیکنم . بامیه هم همیشه درهم میگیرم ارزونتره کوچیکاشوخورش درس میکنم بزرگاشوخشک میکنم وپودرشوتوخورش میریزم لعاب خوبی میده طعمشم فهمیده نمیشه .برای دیابت هم خیلی خوبه. وقتی سیرابی درس میکنم توش گندم پوست کنده میریزم لعابش خیلی خوبه البته بعضیاتوکله پاچه هم میریزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
سلام وقتتون بخیر عزاداریها تون قبول باشه. از اینکه با کانال شما آشنا شدم خیلی خوشحالم و براتون آرزوی
سلام میشه طرز تهیه کیک و شیرینی در اون توستر رو بزارید ممنون میشم ما تازه توستر خریدیم ولی چن بار خواستم کیک درست کنم روش سوخت ولی وسطش خام بود لطفا ممنون میشم هرچقد میگردم چیزی نمی تونم پیدا کنم میشه کمکم کنید من چهارده سالمه خیلی دوست دارم کیکو شیرینی درست کنم به همین خاطر توستر خریدیم ولی بلد نیستیم باش کار کنیم ممنون ازتون که کمکم می کنید💋🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.کسی فر برقی داره؟اگه بله هم مارکشو بفرمایید وهم نحوه استفاده شو برای کیک و نان و شیرینی لطفا.. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانم ستایش . این خانم عزیز به سالادشون دیگه سس ماینز نمیزنند؟؟؟👇 سلام تنوع ساالاد که خیلییی زیاده من خودم‌ کلم رو ریز میکنم بعد کالباس و نخود فرنگی و ذرت و هویج وسبزی های معطر میزنم خیلیییی مهمونام خوششون اومده بود یه عالمه درست کرده بودم هیچی نموند  حالا اگه خواستی رنگارنگتر باشه گوجه هم میشه زد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اون خانومی که غذاهاش برای خانواده تکراری شده یه کاری که میتونن بکنن توی غذا هاشون تنوع ایجاد کنن مثلا یه بار توی کوکو سبزی گردو و زرشک بریزن یه بار کلوچه ای سرخ کنند یه بار همه رو با هم بریزن اگر همسرتون سوپ میخوره میتونید هر دفعه توی سوپتون یه چیزی اضافه کنید مثلا یه بار بلغور بریزید یه بار جو یه بار با رشته هر دفعه متفاوت تر درست کنند. غذا های جدید هم که خودم درست کردم و خیلی توی خونه پسندیده شد مثل اسنک. پیراشکی. ساندویچ مرغ و قارچ. خوراک لوبیا چیتی و قارچ. کوکوی ماکارانی. کوکوی سویا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای خوشمزه شدن کتلت یا شامی پیازش نباید کم باشه پیاز خوشمزه ش میکنه قشنگ مغز پخت بشه با گوشت گوسفتدی و دنبه کتلت خوشمزه تر میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تو اشپزی میشه کمکم کنید یاد بگیرم؟ ببخشید برای درست کردن برنج چلویی چه کار باید بکنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که دستور سرکه سیب توضیح دادن میشه بگید اهل کدوم شهر یا روستا هستن چون میگن آب چشمه مصرف میکنن ببخشید زحمت میدم 🙏🙏🙏🙏🙏💐💐💐💐💐💐 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید من یه روش واسه سرخ کردن و مزه دار کردن ماهی دارم ، اگر دوست داشتید بگید براتون ارسال کنم،خودتون یه بار امتحان کنید خوب بود بگذارید تو کانالتون ،مطمئن باشین پشیمون نمیشید . برعکس عاشقش میشید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اون خانم که گفتند باقلا پوستش سفته... خواستم بگم کلا باقلای تو بازار همینه ولی برا اینکه پوستشم پخته تر بشه باید دو روز دو شب تو اب ولرم خیس بخوره هرزگاهی ابش عوض شه... بعد رو اتش بسیار کم بزاره حدود ۷. ۸ ساعت . پیاز داغ و سیر و یکی دو قاشق پونه نمک فلفل و زرد چوبه اضافه کنه بعد بوی عطرش اشتها را باز میکنه و خوردن داده هاااا. تلیت کنی و بریزی رو تلیتت 😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در مورد پاسخ دختر خانم ۱۴ ساله که میخواد کیک درست کنه توی توستر باید چند تا نکته براش بگم البته توستر مدل ما فرق داره و مدل دیگه ای هست ولی خب هر دو توستر هستن☺️ 🛑 اول اینکه از همه دستور کیک ها میشه استفاده کرد ما خودمون توستر داریم همه کیک هاو غذاها روتوش درست میکنیم 🛑 دوم اینکه چون توستر کوچیکه و بین طبقه ها فاصله زیادی نیست معمولا وقتی کیک میزاریم بعد از اینکه یکم روش طلایی شد و پخت یا ده دقیقه بیست دقیقه آخر درجه طبقه بالا رو خاموش میکنیم و فقط پایین روشنه البته اونم نباید زیاد باشه... 🛑بعد اینکه بعضی وقتا بعضی کیکا زمان پخت بیشتری میخواد و حتما کیک رو با خلال دندون امتحان بکن اگر بهش ماده کیک چسبیده ده دقیقه یه ربع دیگه روشن بکن تا کامل بپزه ... 🛑 کیک هارو طبقه پایین یا بالا توستر نزار طبقه وسط عالیه.... 🛑 و اینکه از قالب هایی که بلنده و ارتفاع زیادی دارن خیلی استفاده نکن چون زمان پخت بیشتری میخواد تا مغز پخت بشه از قالب هایی که کوتاه تره و پهن استفاده بکن 🛑راستی یادت نره که هر وقت خواستی توستر رو روشن کنی مطمئن باش روی اون چیز ی نباشه چون میسوزه البته توستر ما اینجوریه که خودمم یه چیزی سوزوندم😅 🛑 و نکته آخر و مهم اینکه باید دستت راه بیوفته و قِلِقِ توستر دستت بیاد اول از چیزا و مواد کم استفاده کن و بعد چند وقت که فهمیدی باید چجوری باهاش کار کنی از مواد بیشتر و بهتر استفاده کن گلم😇 اینا تجربیات من بود که خودم بهش رسیدم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE