eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
نان لطیفه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز آموزش شیرینی لطیفه خدمت شما دوستان گل منبع پیج 👇 @hamid_chef_shirini طریقه تهیه خونگی ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد تخم مرغ ۹۰ گرم شکر ۱۳۰ گرم ارد نوک قاشق بکینگ پودر رنگ زرد یا زعفران به دلخواه وانیل نوک قاشق درجه فر ۲۳۰ طرز تهیه زرده وتخم مرغ و شکر 10دقیقه دور تند بزنه تا رنگش کرمی بشه بعد ارد بکینگ پودر وانیل باهم بریزید و با دست قاتی کنید بزنید روی کاغذ و داخل پودر قند برگردونید . موفق باشید 🙏 ‌ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خیابانی غذای خیابانی روستایی خلاقیت نوآوری دیزاین خوشمزهجات منبع yumeyasai @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خیابانی غذای خیابانی روستایی خلاقیت نوآوری دیزاین خوشمزهجات منبع yumeyasai @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خیابانی غذای خیابانی روستایی خلاقیت نوآوری دیزاین خوشمزهجات منبع yumeyasai @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍣🥒استیک ماهی با اسفناج و سس خامه ای: 🌽🌶 چیا میخوام 🥦🍅: 3 برش ماهی قزل آلا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب نصف لیمو نمک فلفل سیاه فلفل تند فلفل آسیاب شده پونه کوهی برای سس اسفناج🥦 1 قاشق چایی خوری کره 2 حبه سیر 10 عدد گوجه گیلاسی خامه رژیمی (یا پارمزان ب میزان دلخواه)100 میلی لیتر 250 گرم اسفناج نمک و فلفل حالا برای آماده سازیش : ایر فرایر رو از قبل در دمای 180 درجه گرم کنید. ادویه ها، سیر، روغن و لیمورو در یک کاسه مخلوط کنین. ماهی قزل آلا رو با این مخلوط سس کنید. در مدتی که ماهی ها تو مواد استراحت میکنن ، میتونین در کنارش سیب زمینی ام اضافه کنین که همزمان با ماهیا بزارین کبابی بشه . ماهیا و سیب زمینیاتون رو  در سبد آشپزی Airfryer قرار بدین و سبد را داخل Airfryer بکشید. تایمر رو برای 15 دقیقه تنظیم کنید. بپزید تا سیب زمینی ها طلایی بشن. در حالی که ماهی و سیب زمینی در حال پختن هستند، سس خودتون رو آماده کنید. بلافاصله روغن زیتون رو به تابه و سیر رو اضافه کنین  تفت بدین . گوجه گیلاسی را که از وسط نصف کردین اضافه کنید، ۱ دقیقه مخلوط کنید، و بعد خامه یا پارمزان رژیمی رو ب همراه  فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنین و دوباره مخلوط کنید،  اسفناجارو  اضافه کنین و با درب بسته تفت بدین تا نرم بشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل سه سوته 🍌🍓🍍🥭 @panizasadi_cook کافیه فقط ۱۵ دقیقه اجازه بدین مزه ها با هم ترکیب بشن و دانه چیا خیس بخوره. اگه تایم داشته باشین و شب قبل بزارید تو یخچال که عالی تر میشه برای صبحانه. @panizasadi_cook جو دوسر پرک دانه چیا عسل 🍯 شیر 🥛 بادوم زمینی از دانه شکلات هم میتونید استفاده کنید میوه دلخواه ( موز، توت فرنگی، انبه،آناناس،سیب و..) حاوی فیبر و مواد مغذی مهم است. می‌تواند در تامین انرژی و حفظ سطح قند خون کودکان کمک کند. می‌تواند بهبود عملکرد گوارش کودکان را تسهیل کند. مصرف آن می‌تواند به کودکان کمک کند تا برای مدت طولانی‌تری سیر بمانند و احساس گرسنگی کمتری داشته باشند @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شربتی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food کیک شربتی با محلبی مواد لازم : 3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک) 1 لیوان شکر نصف لیوان آب داغ 1/5 لیوان آرد 1 ق چ بکینگ پودر وانیل کمی برای شربت : 3 لیوان آب 3 لیوان شکر برای محلبی : 2/5 لیوان شیر 3ق غ آرد 3 ق غ شکر وانیل کمی طرز تهیه : تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33). برای شربت : شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه. برای محلبی : همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم. کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس، نوش جان 😋 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوز پسته کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک عصرانه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل 😍 دستور کیک عصرونه به روش قنادی دستور کارگاهی سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ شکر دانه ریز ۱/۴۰۰ک گ آرد ۱/۵۰۰ ک گ روغن مایع ۱ک گ زرده ۶۰۰گ شربت بار ۲ق م خ بکینگ پودر ۱ق م خ وانیل به اندازه رسپی خونگی 👇 سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گ شکر ۲۸۰گ روغن مایع ۲۰۰گ آرد قنادی ۳۰۰گ زرده تخم مرغ ۱۲۵گ شربت بار ۱ق م خ وانیل به اندازه بکینگ پودر ۱ق م خ ❌نکات مهم کیک❌ ✅زرده سفیده از قبل بزارین یخچال خنک بشه ✅ظرف سفیده تون تمیز شسته شده باشه ✅بعد از اضافه کردن شکر برای دستور کارگاهی حداقل ۲دقیقه دور تند بزنه ✅بعد از اضافه کردن آرد به مدت ۲دقیقه استراحت بدین ✅وقتی از فر در اومد ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین اینم از نکات مهم کیک 🙏🌹❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯