eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.5هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
5.8هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🪴🌳🪴🌳🪴🌳🪴 یه مُشت انداختن بلد نبودم !😢 ینی هرسال عدس میریختم تو بشقاب! میشد😐😫 گندم بگی خیس کردم میشد و میگرفت!🤢 نخود و تخم شاهی هم که نگم برات همون اول میزد!😢🤦‍♀ یجارو پیدا کردم از دونِ جارو بگیر تا دون ذرت سبز کردنشو یادت میده 😐😂😍 بیا😁👇 https://eitaa.com/joinchat/2033647686C399ccaf613 بیا مثِ ساده ها به همه هم نگو ازینجا یادگرفتی😉😁👆
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
اگر مدام افسرده ای و خاطرات گذشته رو مرور میکنی، یکبار عضو جمع ما باش !!! متن هایی که میذاره حرف دل خیلی از ماهاست!👇 https://eitaa.com/joinchat/744948034Ce254bc10b5 ☪جملات آرامبخش و دلنشین☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش آبغوره . مواد اولیه: ⬇️ لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه برنج ۱/۳ پیمانه تره و جعفری خرد شده نیم کیلو آبغوره ۲ پیمانه رب ۲ ق.غ آب مرغ یا قلم ۲ پیمانه روغن ۲ ق.غ نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.لوبیای چشم بلبلی که از شب قبل خیس کردیم رو میذاریم بپزه ۲.برنج نیم دونه که یک ساعت خیس خورده رو بعد از پخت لوبیا به قابلمه اضافه می‌کنیم و همزمان سبزی خرد شده ۳.نیم ساعت بعد رب، نمک و آب قلم رو اضافه می‌کنیم ۴.یک ربع آخر آبغوره و نعناع خشک و تمام . ✅نکات تکمیلی: ۱.آب مرغ یا قلم اختیاری هستش ۲.میزان آبغوره به ذائقه شما بستگی داره میتونید نصفش رو بریزید تست کنید اگر کم بود باز اضافه کنید ۳.جای رب میتونید از پوره گوجه هم استفاده کنید . .‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت لپه . مواد اولیه: ⬇️ گوشت گوسفندی نیم کیلو لپه ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد گوجه ۲ عدد لیمو عمانی ۲ عدد زردچوبه دارچین فلفل سیاه نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.گوشت رو میذاریم با پیاز بپزه ۲.یک ساعت بعد لپه‌ای که از شب قبل خیس کردیم رو اضافه می‌کنیم ۳.یک ساعت بعد سیب زمینی، لیمو عمانی، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک اضافه می‌کنیم ۴.نیم ساعت بعد گوجه و نیم ساعت بعد آبگوشت آماده‌ست . ✅نکات تکمیلی: ۱.گوشت گوسفندی برای آبگوشت انتخاب بهتریه + کمی دنبه ۲.سیب زمینی و گوجه برای این دستور الزامی نیست(در قدیم آبگوشت این دو مورد و رب رو نداشته) ۳.زمان دقیق آماده شدن آبگوشت به پخت کامل گوشت بستگی داره . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
حرکت عجیب یک گاو که جهان را در بُهت و حیرت فرو برد! این کلیپ بیش از 500 میلیون بازدید در سراسر جهان داشته😲 فیلمشو الان ببین👇👇 https://eitaa.com/joinchat/721682826C4bd37fe7b6 https://eitaa.com/joinchat/721682826C4bd37fe7b6 .
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
. 🔴فوری مدارس فردا در این شهرها تعطیل شد... جهت دیدن اسامی شهرهای ا👇👇 https://eitaa.com/joinchat/924975447C0388853b6d .
هدایت شده از بنرهای خاتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورت میشه مقنعه فقط 59 ت 😱 ۱۷ مدل ست عبادت دختران و پسران 😍 😍 🅾اماده همکاری با مشاغل خانگی🅾 http://eitaa.com/joinchat/93782036C80cc3464f6 👆بزرگترین و ارزانترین فروشی ملزومات حجاب👆
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
. این همه روسری ۱۲۷ تومن😐😐ارسال رایگان هم داره ✅😍 یچی فراتر از مفت ! اینجا تهیه کن آتیش زده به مالش حراج‌ کردهههههههههههه http://eitaa.com/joinchat/1019674626C04b8af277b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبو . مواد اولیه: ⬇️ لبو نبات(اختیاری) . طرز تهیه: ⬇️ ۱.لبو رو خوب میشوریم ۲.سر و تهش رو میزنیم و میذاریم تو قابلمه تا حدود ۳ ساعت با آب بپزه ۳.وقتی پخت از قابلمه خارج می‌کنیم و اگر دوست داشتیم لبوی ما شیرین‌تر باشه کمی نبات یا شکر اضافه می‌کنیم به آبش ۴.پوست لبو رو‌میگیریم، برش میزنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم ۵.حدود نیم ساعت تا یک ساعت دیگه زمان میدیم تا آبش به غلظت برسه و تمام ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجان . مواد اولیه: ⬇️ بادمجان ۱ کیلو سبزی ساطوری ۲ پیمانه (نعناع، ترخون، جعفری و مرزه) گلپر سیاه دانه زردچوبه سرکه نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.دم و دامن بادمجون رو میزنیم(کلاهک بادمجون رو جدا نمی‌کنیم)، از وسط با چاقو برش میدیم و میذاریم ۱۵ دقیقه داخل قابلمه با در بسته بپزه ۲.بعد از پخت میذاریم داخل آبکش، بهش نمک میزنیم، یک دستمال میندازیم روش و یک وسیله ۲ ۳ کیلویی میذاریم روی بادمجون تا ۱۲ ساعت که آبش کامل گرفته بشه ۳.بعد از ۱۲ ساعت داخل شکم بادمجون رو با سبزی ساطوری پر می‌کنیم و در ظرف ترشی میچینیم و روی هر لایه سیاه دانه، زردچوبه و گلپر میریزیم ۴.در آخر تا روی بادمجون هارو سرکه میریزیم و درش رو میبندیم و ۲ ماه فرصت میدیم تا ترشی برسه . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗