سلام ستایش خانوم
خانوما براجهیزیه میخاستم بپرسم فربگیرم یاتوستریایه چیزدیگه
کدومش بهتره وکاراییش بیشتره میشه همه چیزتوش درست کرد محدودیت نداره؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام اولا ایشالله همیشه به شادی باشه براتون و خوشبخت بشن عزیزم دوما فر مشخصه کاراییش از همه بهتره چون من خودم همشو دارم گلم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام در مورد سوالی که در مورد توستر پرسیده بودن برای کیک،بله میشه.من همیشه کیک هام رو توی توتستر درست میکنم.سینی رو وسط میزارم با ۱۸۰درجه،۴۵دقیقه.
اول المنتهای پایین رو روشن میکنم ۵دقیقه آخر بالا رو هم روشن میکنم که روی کیک طلایی بشه.
هم فن و هم گرما رو روشن میکنم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام .آون توستر:توش میشه کیک شیرینی .جوجه .پیتزا.استیک ونون تست کرد.البته من گریلم میکنم
دوست عزیزی ک درموردچهارکاره پرسیدن ب نظرمن چهارکاره نگیرین بهتره اسیاب مخلوط کن بگیرین بای ابمیوه گیری کاربردی تره .
غذاسازهم من تک گرفتم واقعاازش راضیم برامن ک خیلی کاربردداره.
لازانیاتوتابه درس میکنم بعضی وقتازیرش سیب زمینی میزارم بعنوان ته دیگ شوهرم دوس داره هم اینکه خشک نمیشه.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیز.
در مورد خیار شور ....
خودم درستومیکنم خانواده خیلی دوست دارند و مزش عالی میشه.
بعد از شستن خیارها میزارم خوب خشک بشن و اب نداشته باشند.
در اب در حال جوش مقداری سرکه اگر خونگی باشه بهتره میریزم و نمک و وباهم بجوشند و مزش میچشم از ترشی و شوریش خوشم اومد که خوبه واگر نه اضاف میکنم .میزارم ولرم شود.
خیارها را با نوک چاقو ضربه میزنم سوراخ ایجاد شه بعد میچینم تو دبه و اب سرکه ولرم را روش میریزم. مقداری شوید خشک و سیر له شده و فلفل شاخ بزی اضافه میکنیم و درب بشکه را میبندیم.
با شوید چه عطر و مزه ی خوبی میده مثل بازاریا میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
برای رنگ خوراکی شما حین فرم دادن خامه با دستگاه،
یک دقیقه اخر رنگ رو اضافه کنین که مجبور نباشین خامه دوباره بخاطر اضافه کردن رنگ هم یه بار دیگه بزنین که خامتون شل بشه یا هم که خامتون که فرم گرفت رنگ رو اضافه کنین و با لیسک چند بار اروم هم بزنین تا رنگ ب خورد خامه بره... روش اول ولی بهتره چون خامه به طور یکدست رنگی میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانمی
غذاساز خوب چه مارک ایرانی کاراییش عالیه وراضی هستید یا تعریفشو شنیدید؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانوم
خانوما من کلا با معیار و وزن مشگل دارم
همیشه غذا زیاد میپزم تازه عروسم نیستما 😁🤦♀ چندین سال از ازدواجم میگذره
به من روشی بگین که بتونم اندازه دربیارم
شما چطور پیمانه میکنین یا مقدار گوشت خورشتو چقد میزنید چطور میزنین که اندازه درمیاد
خودم خیلی ناراحتم که همیشه غذام زیاد میاد
هر چقدر با مهمون بیشتر رودروایسی دارم بیشتر اضاف میاد
کلا اینجور مواقع به پیمونه هام اعتماد ندارم هر چی میریزم میگم نه کمه بازم اضافه میکنم😔
راهکار عملی و کاربردی بهم بدین لطفا😘
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید
اشگالات کیک پزی رو میفرستم برای خانومهایی که مشگل دارن در پخت کیکها ان شالله مفید باشه👇👇👇
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
نکات پف نکردن کیک
دلایلی که کیک پف نمیکند❤️
1.مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است.
2.میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.
3.دماے فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
4.هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است.
5.کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.
6.بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
7.میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
8.اندازه قالب نسبت به مایه کیڪ بزرگ بوده است.
9.فاصله زمانے زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر.
چرالایه روے کیڪ چسبنده است ؟
1.روے کیڪ وقتے گرم بوده پوشانده شده است.
2.مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
3.کیڪ به اندازه کافے نپخته است.
❤️❤️❤️
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
اشکالات کیک پزی
❌چراقسمت وسط کیک فرو(پایین)رفته؟شکروروغن به اندازه کافی مخلوط نشده میزان بکینگ پودرزیادبوده موادخوب درقالب پخش نشده حرارت فر کم بوده ومیزان مایعات کم بوده
❌علت ترک روی کیک چیست؟اگروسط کیک شماترک خورده وبالاآمده مهمترین علت دمای بیش ازحد فرشماست امادلایل دیگری هم میتواندداشته باشد مثلامقداربکینگ پودرتون کم یازیادبوده بکینگ پودرحتمابایدتازه باشه ودریخچال نگه داری بشه میزان ارد مورداستفاده زیاد ومقدارمایعات مثل شیروروغن کم بوده است
❌چراکیک به اندازه کافی پف نکرده؟دمای فرتنظیم نبوده حتماباید موادکیک به دمای محیط برسه بکینگ پودرکهنه نباشه ارد وبکینگ پودر2بارالک بشه اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوجک یابزرگ نباشه موقع اضافه کردن ارد فقط درحد مخلوط شدن بایدهم زده بشه
❌چرا کیکتون حالت چروکیده داره؟قالبتون نسبت به مواد کیک بزرگ بوده مواد بیش ازحد مخلوط شده وقالب بیش ازحدچرب شده است
❌دلیل گنبدی شدن کیک؟چرب کردن قالب خیلی مهمه قالب نبایدزیادچرب بشه فقط کمی بابرس کل سطح قالب راچرب کرده وکمی اردپاشی کنید اگرروغن زیادبریزید روغن اضافی قالب روی کیک جمع میشه وباعث ترک خوردن وگنبدی شدن کیک میشه
❌چراکیکتون خمیری میشه؟ تعدادتخم مرغ زیادبوده دملی فر بیش ازحدلازم بوده موادکیک خوب مخلوط نشده
❌چراکیک حالت خیس ومرطوب دارد؟کیک قبل ازپخت کامل ازفرخارج شده شکروشیروروغن کیک زیادبوده کیک داخل قالب مانده وسرد شده
❌چراکیکتون خشک میشه؟مقدارروغن وشکرتون کم بوده مقداراردتون نسبت به روغن وشکرزیادبوده ومایه کیک بیش ازحدمخلوط شده
❤️❤️❤️
دلایلی که کیک خراب میشود👆👆
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم ممنون میشم سواا منو بذارین
خانوما میدونن سویق عدس چطوری تهیه میشه؟
یا باید از جایی تهیه کنیم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE