eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام ممنون که هستید عزیزانمممممممم😘😘😘😘 از امروز کانال فعال میشه ان شالله
سلام میخواستم دستورپخت یه غذای بدون گوشت روبزارم.که امروزخودم پختم..کتلت عدس..تخم مرغ.عدس پخته شده سردشده.سیب زمینی خام وسیب زمینی پخته.پیاز.سیر.ارد.نمک فلفل اویشن.من همه ی موادسردبودن وباهم ریختم توی غذاسازوکامل له شدن خودمم چندبارورزدادم وبعدسرخ کردم توروغن..درضمن اگه عدس کم داشتیدمیتونیدلپه هم باعدس قاطی کنیدواین کتلت روبپزید...باسیب سرخ کرده وگوجه هم سرخ کردم وکنارکتلت گذاشتم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
وقتون بخیر ما نون میپزیم ولی نون سفت میشه خواستم ببینم چیکار کنم که ترد بشه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
با سلام .صبح شما بخیرو عاقبت خوشی. میشه لطف کنید ترکیبات ادویه ماسالا و ترکیبات قاووت کرمان رو بزارین تشکرفراوان ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.وقتتون بخیر لطفا از دوستان می پرسین که شربت نعنا که درست میکنم رنگش سبز خوشرنگ نمیشه، چجوری و با چه دستوری درستش کنم که سبز خوشرنگ بشه به صورت طبیعی نه با اضاف کردن رنگ خوراکی. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
واسه عزیزی هم که گفتن مادرشوهر جاریشون قرار دعوت کنن نظرم اینه اصلن استرس اضطراب نداشته باش خانمی فقط غذاهایی که میخوای درست کنی چیز سخت نباشه یا بار اولی نمیخواد درست کنی غذایی درست کن که به دستت میاد به دل خودت میشینه سالاد دسر هم انواع مختلفی هست سالاد کلم اگه دوست داشته باشن سالاد کاهو با یه دیزاین قشنگ سالاد ماکارانی الویه دسر هم که انواع ژله پودینگ بازهم بستگی به طبع رفتار خانواده شون داره که چجوری مهمونی میدن با چند مدل خورشت یا غذا ولی شما خیلی شلوغش نکن دو مدل دسر با دومدل سالاد نوشیدنی غذاهم یه مدل خورشت درست کن با یه غذا نونی یا فست فودی اگه خواستی تهچین یا مرغ بادمجون یا مرغ ساده انواع سوپ هم میتونی یکی رو انتخاب کنی واسه پیش غذای سفره درست کنی یا کلا هر جوری که بدستت خوب میاد خوشمزه میشه درست کن حالاهم که حساسیت داری خودت به خاطر رفتار مادرشوهرت حتما برنامه ریزی دقیق انجام بده سعی کن هرچی میخوای درست کنی دستور بدونی مواد تهیه کنی خرید هاتو روز قبل تکمیل کنی خونه زندگیتو تمیز کنی آشپزخونه هم تمیز مرتب باشه میدونی چون اولین مهمونی که قرار به خانواده شوهر بدی به نظر من تنوع یا خاص بودن غذا زیاد ضرورت نداره از همین الان بد عادتشون نکنی بهتر مختصر مفید یه مهمونی خوشمزه تمیز بده بجا تاکید بر نوع غذا ببین مهمونات چی بیشتر میپسندن همونا رو درست کن رو کیفیت خوشمزگی جا افتادن غذا کار کن این مرتب بودن خونه مخصوصا اشپزخونه بنظر من خیلی مهم این که شما غذاهای خوشمزه ومتنوع درست کنی خیلی خوبه ولی وقتی دلنشین میشه زرنگ بودنت میرسونه که با همه کار زحمتی که میکشی حتما آشپزخونت تمیز مرتب باشه خودم شده رفتم مهمونی غذاها متنوع خوشمزه درست کرده بچدن ولی آشپزخونه کثیف بهم ریخته ظرفشویی پر ظرف بود وقتی رسیدیم که خیلی ناخوشایند شبی هم که دعوتشون کردی از صب غذا دسر سالادت شروع کن آماده کردن قبل اومدن مهمونات همه چی اماده باشه حتی ظرفات هم آماده کنی یه مهونی شیک و تر تمیز بدی ولی شماکه نگرانی استرس داری سعی کن مهمونی با نیت نذر ائمه بدی ینی با یه تیر دو نشون هم نذری هم پاگشا اینجوری از امام ها کمک بخوای به نیت اونا انجام بدی خودشون حسابی کمک میکنن تا یه مهمونی عالی بدی ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ایشون تا حالا ده بار مهمونی گرفته حتما🤦‍♀😂 ببخشید دیر زدم کانال تعطیل بود درسته دیر گذاشتم اما مفیده برای استفاده دوستان☺️
سلام در جواب دوست عزیز که مهمون پاگشا دارن عزیز منم مثل شمام و خیلی از این رفتارا ناراحت میشم ولی خودم به زندگی مشغول میکنم من برای ژله پیشنهاد میکنم ژله رولی که شکل گل میشه درس کنید دستورش اسونه با ی بستنی درس میشه از اینترنت بگیرید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم می خواستم از خانما بپرسم که چرا خمیر من پف نمیکنه من تمام نکات رو رعایت می کنم اما خمیرم پف نمی کنه . اگه کسی میدونه لطفا بگه ممنون 🌷 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام لطفا طرز تهیه سس مایونز سالم هم بگید لطفا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام، طاعات و عبادات قبول 🌼 میشه از خمیرهای چونه ی نانوایی ها برای درست کردن پیتزای ماهیتابه ای استفاده کرد؟ کدام خمیرنان، لواش، تافتون، سنگک، یا بربری؟ کدوم بهتر میشه الان میخوام برم بیرون بخرم، اگر ازالان بخرم تا برای افطار درست کنم آیا خراب نمیشه، واینکه برای چند ساعت چطور نگهداري کنم؟ خیلی خیلی ممنون 🌷 🌸 🌷 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانوم به اون خانوم بگید با خمیر نون بربری پیتزا بپزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
این دستور ساده برای خمیر پیتزا 👇👇 اکثریت پختن و راضی بودن یک بار دیگه طرز تهیه خمیر جادویی و یا معرکه رو یادآوری میکنم آسونترین و بی دردسرترین هاست. نیاز به ورز دادن زیاد نداره و راحت میتونید آماده ش کنید برای دو عدد پیتزای بزرگ و یا چهار عدد پیتزای کوچک : داخل یه کاسه یک عدد تخم مرغ 6 قاشق غذاخوری روغن مایع 250 میلی لیتر شیر گرم یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غداخوری شکر مایه خمیر فوری یک قاشق سوپخوری آرد نیم کیلو( ممکنه کمتر نیاز بشه) تخم مرغ و نمک و روغن و شکر و مایه خمیر و شیر گرم رو باهم مخلوط کنید.با همزن دستی هم بزنید، سپس آرد رو کم کم بریزید و مخلوط کنید تا جایی آرد اضافه کنید که یک خمیر نرمی به دست بیاد و البته کمی چسبندگی داشته باشه آرد بیش از حد نریزید کیفیتش پایین میاد. ده دقیقه ورز بدید بعد خمیر و جمع کنید اگه احساس کردید خیلی میچسبه آرد و با احتیاط اضافه کنید. داخل یک کاسه رو کمی چرب کنید و خمیرو داخلش بذارید، روشو با دستمال بپوشونید و جای گرم قرار بدید. یک ربع بعد کاملا خمیر ور میاد و پف میکنه . پف خمیر رو میگیریم و داخل تابه رو با یکی دو قطره روغن چرب میکنیم. و خمیر رو داخل تابه پهن میکنیم و روشو سس گوجه میمالیم ( هر سس دیگه ای که دوست دارید میتونید برای روش آماده کنید )و بعد یه مقدار پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و بعد مواد میریزیم و دوباره روی مواد پنیر پیتزا میزنیم و در آخر اسپری آب بعد داخل فر میذاریم 180 درجه بیست تا بیست و پنج دقیقه بستگی به قدرت فرتون داره همینکه پنیر آب بشه اماده هست ، بعد میتونید یکی دو دقیقه گریل هم بزنید تا روش کاملا طلایی بشه . نکات : ۱)خمیر مایه رو حتما داخل یخچال نگهداری کنید ( برای خریدنش من همیشه از نونوایی فانتزی ها میگیرم که مطمئنم خمیر مایه شون سالمه ) ۲) از پنیر پیتزای یخ زده استفاده نکنید چون کش دار نمیشه ، پنیر رو از چند ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا نرم بشه . ۳) اسپری آب هم باعث کش اومدن پنیر پیتزا میشه . ۴) اگه از خمیر مایه مطمئن هستید مستقیم به مواد اضافه کنید . چون اگه عمل نکنه خمیرتون بی کیفیت میشه . ۵) آویشن هم یادتون نره . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خمیر نون بربری درستش کردم😍 برای سینی 30در40 کافیه این مقدار. رفتم نونوایی یه دونه خمیر گرفتم هزار تومن😉👊 خیلی راحت و بی درد سر حالا بیا دوساعت خمیر رو آماده کن آیا ور بیاد آیا نیاد والا به خدا😂 اینجوری هم راحته هم به صرفه نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی آب بذارید بپزه. وقتی پخت ریش کنید. فر رو گرم کنید. 300گرم قارچ رو خرد کنید و بذارید داخل تابه تا آبش کشیده بشه. کف سینی فر رو خیلی کم چرب کنید. خمیر رو پهن کنید. روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سس گوجه بریزید. پنیر پیتزا بپاشید. مرغ های ریش شده رو بریزید روش. بعد قارچ ها رو اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم پودر آویشن میپاشیم. در آخر هم تمام سطح پیتزا رو با پنیر میپوشونیم. میذاریم داخل فر 180 درجه به مدت بیست تا سی دقیقه. خیلی نرم و لطیف میشه 😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای گوشت که نمیپزه باید چکار کرد واسه نذری هست مقدارش زیاده بعد چند ساعت پخت هنوز زیر دندون یکم سفته ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
✅طرز تهیه خمیر مایه در خانه در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل می‌کند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیه‌ی باکتری‌ها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول می‌کشد. 🔸مرحله‌ی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. می‌توانید با یک‌چهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال می‌کند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتری‌ها و مخمرها بتوانند آن را بخورند. 🔸مرحله‌ی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث می‌شود فرآیند رشد و تکثیر قارچ‌ها و باکتری‌ها در خمیر سریع‌تر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد. 🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا می‌دهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن می‌کند که نشانه‌ی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان می‌شود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آماده‌ی استفاده شده باشد. یکی از راه‌های مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آماده‌ی استفاده است. ✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آماده‌ای که از مغازه تهیه می‌کنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعمل‌هایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده می‌کنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمی‌کنید، می‌توانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفته‌ای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید. ✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر می‌رسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه می‌کردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد. سبک تغذیه اسلامی👇👇👇 @ashpaziIslami ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام. برای اون خانم که پرسیده بودن چرا خمیر پف نمیکنه بخاطر خمیر مایه تون هست. ک یا تاریخش گذشته یا نوعش خوب نیست. خمیر مایه رو از نانوایی ها تهیه کنید مطمعن باشید خمیرتون خوب پف میکنه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
. بلغور گندم دو نوع خام و پخته داره و در چند اندازه مختلف برای مصارف متنوع آسیاب میشه. معمولا برای تهیه تبوله و سالاد و آش و بورانی و سوپ و دلمه و پلو و دمی و چی کوفته یا کوفته خام ترکیه و کوفته و کتلت و کبه یا کیبه و ... مصرف میشه . بلغور فله رو عطاری ها دارند . در فرهنگ آشپزی ایرانی ترخینه و .پلته یا .پتله و .یارما کاملا شناخته شده است . در فرهنگ ترکیه و فرهنگ عربی نیز از انواع بلغور بسیار استقاده میکنند . .سالادگندم .گمنه .للک .گوینه ،تبوله سالادبلغور و ترخینه ، به مرور بقیه رو پست میکنیم . در ترکیه به نوع ریز دانه آن köftelik bulgur یا بلغور کوفته ای و به نوع درشت آن pilavlık bulgur بلغور پلویی میگویند . روی بسته ها نوشته که بلغور مناسب چه غذایی هست و اندازه های ریز و درشت و درسته یا کوبیده اون مشخصه . من از نوع درشت پلویی بلغور یک پلوی خوشمزه درست میکنم . البته بلغورهای ترکیه کاملا تمیز و پاک کرده ست و چشم بسته میشه بریزی و بپزی و خیالت راحت باشه که ریگ نداره ولی امان از نوع ایرونی !!!!! یعنی آخرش بعد از چندبار پاک کردن بازم آبروی آدمو میبره و بالاخره محض خالی نموندن عریضه یه ریگ توش پیدا میشه ! ضمنا بلغورهای ترکیه قبلا نیم پز شده و لعاب زیاد نداره که پلوش خمیر بشه و وابره . دونش بعد از پخت حفظ میشه . . در اغلب فرهنگ های غذایی از هند و افریقا و امریکا و کشورهای عربی و اکثر شهرهای خودمون بلغور و پخت غذاها با اون رواج داره . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
.ببخشید دستور کیک ساده که گذاشتین اگه بخوام موادش رو 2برابر کنم باید زمان پختش در فر هم 2برابر کنم؟؟؟ دمای فر باید از180درجه بیشتر بگذاریم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.خانمی که پرسیده بودند گوشتشون نپخته میتونند اگر اندازه زود پز هست از اون استفاده کنند واگر جا نمیشه یه کیوی سفت بدون اینکه قاچ کنند استفاده کنند وهیچ طعمی به غذا نمیده.التماس دعا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام یک سوال داشتم از خانم های کانال میخواستم برای تابستان شربت پرتقال خانگی درست کنم عزیزان تجربه داشتند یا نه؟ شربت خوبی میشه؟ اگر ممکنه دستور تهییه اش رو بگن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشیداستاد،ببخشیددستورکلوچه کام مخواستم اگه لطف کنین چندسال دنبالش میگردم نه اینترنت هیچ جاپیدانمکنم یکی از دوستان درست کرده بود دستورشوخواستم دستورکلوچه کنجد راداد،خواهش مکنم کمکم کنین اجرتون با شهیدان ماه عزیز. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای خانومی که کیک بدون همزن بپزن بله من درست کردم بدون همزن به جای همزن مواد را ریختم داخل مخلوط کن بعد ریختم تو ظرف و آرد را با بکینگ پودر روش الک کردم بعد هم کف قابلمه را چرب کردم کاغذ گذاشتم گذاشتم تو فر خییییییییییییییییییییییلی هم خوب شد تازه من کیک زبرا هم این مدلی درست کردم یه چیز دیگه برای اینکه کیکتون گنبدی نشه مواد را از وسط قالب نریزین از اطرافش شروع کنید وقتی مواد را میریزین به صورت دایره وار از اطراف قالب شروع کنید و قبل از گذاشتن تو فر یه 5 دقیقه تو یخچال بگذارید عالی میشه (برا من که اینطور بوده) و حتما قبل از گذاشتن تو فر قالب را بزنید روی زمین که هواش گرفته شه ستایش خانم اینکه میگم از اطراف بریزید از وسط نریزید ممکنه متوجه منظورم نشن برا همین این ویدئو را ببینن متوجه میشن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE