eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
ایده و ترفند آشپزی
سلام ستایش خانوم به اون خانوم بگید با خمیر نون بربری پیتزا بپزن #پیتزا #پاسخ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خمیر نون بربری درستش کردم😍 برای سینی 30در40 کافیه این مقدار. رفتم نونوایی یه دونه خمیر گرفتم هزار تومن😉👊 خیلی راحت و بی درد سر حالا بیا دوساعت خمیر رو آماده کن آیا ور بیاد آیا نیاد والا به خدا😂 اینجوری هم راحته هم به صرفه نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی آب بذارید بپزه. وقتی پخت ریش کنید. فر رو گرم کنید. 300گرم قارچ رو خرد کنید و بذارید داخل تابه تا آبش کشیده بشه. کف سینی فر رو خیلی کم چرب کنید. خمیر رو پهن کنید. روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سس گوجه بریزید. پنیر پیتزا بپاشید. مرغ های ریش شده رو بریزید روش. بعد قارچ ها رو اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم پودر آویشن میپاشیم. در آخر هم تمام سطح پیتزا رو با پنیر میپوشونیم. میذاریم داخل فر 180 درجه به مدت بیست تا سی دقیقه. خیلی نرم و لطیف میشه 😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای گوشت که نمیپزه باید چکار کرد واسه نذری هست مقدارش زیاده بعد چند ساعت پخت هنوز زیر دندون یکم سفته ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
✅طرز تهیه خمیر مایه در خانه در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل می‌کند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیه‌ی باکتری‌ها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول می‌کشد. 🔸مرحله‌ی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. می‌توانید با یک‌چهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال می‌کند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتری‌ها و مخمرها بتوانند آن را بخورند. 🔸مرحله‌ی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث می‌شود فرآیند رشد و تکثیر قارچ‌ها و باکتری‌ها در خمیر سریع‌تر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد. 🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا می‌دهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن می‌کند که نشانه‌ی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان می‌شود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آماده‌ی استفاده شده باشد. یکی از راه‌های مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آماده‌ی استفاده است. ✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آماده‌ای که از مغازه تهیه می‌کنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعمل‌هایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده می‌کنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمی‌کنید، می‌توانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفته‌ای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید. ✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر می‌رسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه می‌کردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد. سبک تغذیه اسلامی👇👇👇 @ashpaziIslami ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام. برای اون خانم که پرسیده بودن چرا خمیر پف نمیکنه بخاطر خمیر مایه تون هست. ک یا تاریخش گذشته یا نوعش خوب نیست. خمیر مایه رو از نانوایی ها تهیه کنید مطمعن باشید خمیرتون خوب پف میکنه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
. بلغور گندم دو نوع خام و پخته داره و در چند اندازه مختلف برای مصارف متنوع آسیاب میشه. معمولا برای تهیه تبوله و سالاد و آش و بورانی و سوپ و دلمه و پلو و دمی و چی کوفته یا کوفته خام ترکیه و کوفته و کتلت و کبه یا کیبه و ... مصرف میشه . بلغور فله رو عطاری ها دارند . در فرهنگ آشپزی ایرانی ترخینه و .پلته یا .پتله و .یارما کاملا شناخته شده است . در فرهنگ ترکیه و فرهنگ عربی نیز از انواع بلغور بسیار استقاده میکنند . .سالادگندم .گمنه .للک .گوینه ،تبوله سالادبلغور و ترخینه ، به مرور بقیه رو پست میکنیم . در ترکیه به نوع ریز دانه آن köftelik bulgur یا بلغور کوفته ای و به نوع درشت آن pilavlık bulgur بلغور پلویی میگویند . روی بسته ها نوشته که بلغور مناسب چه غذایی هست و اندازه های ریز و درشت و درسته یا کوبیده اون مشخصه . من از نوع درشت پلویی بلغور یک پلوی خوشمزه درست میکنم . البته بلغورهای ترکیه کاملا تمیز و پاک کرده ست و چشم بسته میشه بریزی و بپزی و خیالت راحت باشه که ریگ نداره ولی امان از نوع ایرونی !!!!! یعنی آخرش بعد از چندبار پاک کردن بازم آبروی آدمو میبره و بالاخره محض خالی نموندن عریضه یه ریگ توش پیدا میشه ! ضمنا بلغورهای ترکیه قبلا نیم پز شده و لعاب زیاد نداره که پلوش خمیر بشه و وابره . دونش بعد از پخت حفظ میشه . . در اغلب فرهنگ های غذایی از هند و افریقا و امریکا و کشورهای عربی و اکثر شهرهای خودمون بلغور و پخت غذاها با اون رواج داره . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
.ببخشید دستور کیک ساده که گذاشتین اگه بخوام موادش رو 2برابر کنم باید زمان پختش در فر هم 2برابر کنم؟؟؟ دمای فر باید از180درجه بیشتر بگذاریم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.خانمی که پرسیده بودند گوشتشون نپخته میتونند اگر اندازه زود پز هست از اون استفاده کنند واگر جا نمیشه یه کیوی سفت بدون اینکه قاچ کنند استفاده کنند وهیچ طعمی به غذا نمیده.التماس دعا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام یک سوال داشتم از خانم های کانال میخواستم برای تابستان شربت پرتقال خانگی درست کنم عزیزان تجربه داشتند یا نه؟ شربت خوبی میشه؟ اگر ممکنه دستور تهییه اش رو بگن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشیداستاد،ببخشیددستورکلوچه کام مخواستم اگه لطف کنین چندسال دنبالش میگردم نه اینترنت هیچ جاپیدانمکنم یکی از دوستان درست کرده بود دستورشوخواستم دستورکلوچه کنجد راداد،خواهش مکنم کمکم کنین اجرتون با شهیدان ماه عزیز. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای خانومی که کیک بدون همزن بپزن بله من درست کردم بدون همزن به جای همزن مواد را ریختم داخل مخلوط کن بعد ریختم تو ظرف و آرد را با بکینگ پودر روش الک کردم بعد هم کف قابلمه را چرب کردم کاغذ گذاشتم گذاشتم تو فر خییییییییییییییییییییییلی هم خوب شد تازه من کیک زبرا هم این مدلی درست کردم یه چیز دیگه برای اینکه کیکتون گنبدی نشه مواد را از وسط قالب نریزین از اطرافش شروع کنید وقتی مواد را میریزین به صورت دایره وار از اطراف قالب شروع کنید و قبل از گذاشتن تو فر یه 5 دقیقه تو یخچال بگذارید عالی میشه (برا من که اینطور بوده) و حتما قبل از گذاشتن تو فر قالب را بزنید روی زمین که هواش گرفته شه ستایش خانم اینکه میگم از اطراف بریزید از وسط نریزید ممکنه متوجه منظورم نشن برا همین این ویدئو را ببینن متوجه میشن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
یه درخواست راهنمایی برای سمنو من چندین بار سمنو پختم بار اول رنگش کاملا قهوه ای دراومد ولی بعد اون دقیقا مثل بار اول می پزم زمانش مثل اون،روشش مثل اون ولی رنگش قهوه ای نمیشه اگه دوستان تجربه ای داشته باشن ممنون میشم راهنمایی کنن.با سپاس ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم به خاطر اینکه کانال تجربه آشپزی رو دوباره فعال کردین خیلی تشکر میکنم اما یه سوال داشتم اینکه بهترین روش پخت مرغ کدومه و چه ادویه هایی استفاده کنیم خوشمزه وطعم بهتری پیدا میکنه ممنونم اگه راهنمایی کنید 🌹 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
دوستان کسی در مورد خشک کردن تره های کوهی که الان فصلش هست اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟من با هر روش خشک می کنم متاسفانه زرد میشه.قبلش بشورم؟ نشورم؟تو سایه هم پهن می کنم ولی متاسفانه زرد میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما الان فصل برگ مو شروع میشه بخوام نگهداری کنم چه روشی پیشنهاد میدید برگ ها خوب بمونه برای زمستون؟ ممنون پیشاپیش😘😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوم من باردارم اینقدر ویارم بده هیچی نمتونم بخورم خیلی ضعیف شدم و کم بنیه کمک کنید لطفا بگید چه غذای میتونم بخورم که هم تقویت بشم هم تهوع پیدا نکنم 😭 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در جواب اون خانمی که گفته بودند چطوری تره کوهی خشک کنن. من اول میشورم بعد میزارم کامل آبشون بره. بعد با قیچی آشپزی خرد میکنم.حدودا یک سانت یا دوسانتی. نمک میزنم و روی پارچه پهن میکنم تو سایه تا خشک شن. روزی یکبار هم زیر و روشون میکنم. اینطوری کاملا سبز خشک میشه. مادر بزرگم و بقیه قدیمی تر ها تره کوهی ها رو دو سه تکه میکنن بعد تو دستشون فشار میدن تا تره ها آب بندازه بعد نمک میزنن و خشک میکنن. البته سعی کنید رو پارچه یا آبکش خشک کنید بهتر از سینی هست. و اینکه چقدر خوب که امسال شما تره کوهی دارید. منطقه ما به دلیل کم بود بارندگی امسال هنوز هیچی سبز نشده.😔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
🔴🔴🔴سلام بهارنارنج تازه دارم میخوام خشک کنم شما دوستان روشی دارید؟بشورم بعد بزارم خشک بشه چه کنم؟ سالهای قبل همونطور میذاشتم تو سینی خشک میشد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تره کوهی رو شسته خرد کنید ودر سایه خشک کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوم ستایش من چند روزه به یه تجربه رسیدم گفتم با شما به اشتراک بذارم شماهم استفاده کنید😁 من وقتی سوپ بلغور یا جو یا هر چیزی رو اول بدون مواد دیگه میذاشتم جا بیفته سر میرفت همش خیلی کلافه م میکرد تا اینکه اونروز نمیدونم کار خدا قاشق روغنی رو اشتباه زدم تو قابلمه جو که داشت میجوشید بعد به طرز خارق العاده ای دیگه سر نرفت وقتی برنج هم داریم میجوشونیم با آب برای شیربرنج یا شله زرد این سر رفتن خیلی اذیت کننده هست زیرشو خیلی کم کنیم از جوش میافته بیشتر میکنیم سر میره درشو بر میداریم نمیپزه خوب تنها راهش اینه کمی روغن بهش اضافه کنید تا دیگه سر نره شما هم از این تجربه ها دارید بگین لطفا ❤️😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خانم بازیگر معروف ازدواج کرد بازیگر مطرح ازدواج خودشو همگانی کرد میخوای بدونی شوهرش کیه؟😁👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 من هیچ وقت وارد کانال سلبریتی ها نمیشدم چون فکر میکردم غیر اخلاقیه اما یک بار برای دنبال کردن یک داستان مذهبی وارد این کانال شما شدم .... و خیلی لذت بردم و پشیمون شدم چرا زودتر جوین ندادم این کانال ،چون واقعا کانالتون مفید و اثر گذاره من خیلی روشن شدم درباره بازیگران و سینما و خیلی چیزای انقلابی ..کانال سلبریتی که اخلاقی و انقلابیه خدا خیرتون بده بزرگوار
سلام یه سوال خانوما میشه تو فلافل نخود پخته زد چون نخود پخته از غذا مونده میخوام فلافل بسازم؟😁🤦‍♀ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خواهش میکنم سوال منو تو گروه آشپزی بذارین..خییییییلی ضروریه و زود میخام بجواب برسم من مهمون دارم دوسدارم حلیم درست کنم..هیچچچچی بلد نیستم بجای گوشکوب برقی میشه از گوشکوب استفاده کنم؟؟؟ خواهش میکنم صفر تا صد حلیم پختن رو به زبان ساده و زیر دیپلمی توضیح بدین زمان پختش؟؟ همه چی خداخیرتون بده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر، به اون خانمی ک دسر شیک میخواستن بگین پاناکوتای زعفرانی عالی هستش مزه بستنی سنتی میده، چندبارهم برا بقیه درست کردم همه پسند وعالی بوده. خیلی راحت وبدون دردسر وبدون نیاز ب چرب کردن قالب،دسر ازقالب برمیگرده توبشقاب ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE